θα χαρω να σας βρω εδω!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Δηλαδή υπάρχουν κάποια άτομα που φοβάστε εδώ;!
    Τι σας κάνουν δηλαδή και τα φοβάστε;

Quote Originally Posted by shadoka View Post
    Ποια τοξικότητα και ποιους μπαναρισμενους? τοξικότητα από ότι βλέπεις πιο πάνω υπάρχει εδώ.και βασικά είσαι εκτός θέματος .
    βασικα και ειλικρινα εισαι εκτος πραγματικοτητας. Χρονος να βρισκεται....

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βασικα, εσυ εισαι εκτος θεματος, γιατι εδω δεν ειναι μερος διαφημισης αλλων φορουμ η ιδιωτικων τσατ...
    Άντε πάλι τα ίδια νομίζω σου απάντησα μη με κάνεις να γράφω τα ίδια βαριέμαι.το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι σου να κάνεις κουμάντο εσύ .harley τι να φοβόμαστε?λες λέξεις βαριές και δε καταλαβαίνεις το νόημα τους.μια λες για μπαναρισμενους μια για φοβίες.απο το μυαλό σου τα βγάζεις?

Senior Member
    Ε, εσύ δεν λες πως δεν γράφετε εδώ γιατί είναι τσιφλίκι, άρα δηλαδή έχει δερβέναγες που δεν σας αφήνουν να γράψετε ό,τι θέλετε και έτσι δημιουργήσατε ένα τσατ για να γράφετε επιτέλους ελεύθερα!
    Από το μυαλό μου απορρέουν και από αυτά που λες, από πού να τα βγάζω από την κοιλιά μου; χα χα

Αντε πάτε στο τσατ σας και κανείς δεν θα σας ακολουθήσει. Να 'σαι σίγουρος γι' αυτό. Και πολλά ξέρεις για μέλος με τόσα λίγα ποστ

shadow και που σου απαντησαμε πολυ ηταν, δεν καταλαβαινεις, εχεις ηδη αμυντικη σταση ενω προσκαλεις κοσμο, δουλεψε το μαρκετινγκ, κιπατσαο που λενε στο χωριο μου

Μια μία οι επιθέσεις για να σας προλαβαίνω όχι όλες μαζί.το.ξαναειπα άμα ζηλεύετε να μπείτε και εσείς δεν θα σας πω όχι.και να μπει όλο το παρεάκι σας .όσο για αυτά που λες mixedgirl θα σου πω πως είσαι πάλι εκτός θέματος.διαβασε τι γράφουμε και απάντησε σύμφωνα Μ αυτά αν θες για να συνεννοηθούμε.harly είδες που ξέρω πολλά?ξεκόλλα με τα λίγα ποστ το είπες σου είπα δεν έχει σημασία μην επιμένεις στον ίδιο είναι γραφικό δε το καταλαβαίνεις?

Senior Member
    Άντε πάλι τα ίδια νομίζω σου απάντησα μη με κάνεις να γράφω τα ίδια βαριέμαι.το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι σου να κάνεις κουμάντο εσύ .harley τι να φοβόμαστε?λες λέξεις βαριές και δε καταλαβαίνεις το νόημα τους.μια λες για μπαναρισμενους μια για φοβίες.απο το μυαλό σου τα βγάζεις?
    νομιζω οτι εχουν δικιο τα μελη απο πανω. παραλογιζεσαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mixedgirl View Post
    shadow και που σου απαντησαμε πολυ ηταν, δεν καταλαβαινεις, εχεις ηδη αμυντικη σταση ενω προσκαλεις κοσμο, δουλεψε το μαρκετινγκ, κιπατσαο που λενε στο χωριο μου
    Ε ναι.. ¨Οπως λέει και η Mixedgirl, Παίξε το και λίγο pio ανήξερος, λίγο πιο στην κοσμάρα μου, λίγο πιο "δεν ξέρω" να βοηθήσεις κάπως την κατάσταση :Ρ

Senior Member
    Μια μία οι επιθέσεις για να σας προλαβαίνω όχι όλες μαζί.το.ξαναειπα άμα ζηλεύετε να μπείτε και εσείς δεν θα σας πω όχι.και να μπει όλο το παρεάκι σας .όσο για αυτά που λες mixedgirl θα σου πω πως είσαι πάλι εκτός θέματος.διαβασε τι γράφουμε και απάντησε σύμφωνα Μ αυτά αν θες για να συνεννοηθούμε.harly είδες που ξέρω πολλά?ξεκόλλα με τα λίγα ποστ το είπες σου είπα δεν έχει σημασία μην επιμένεις στον ίδιο είναι γραφικό δε το καταλαβαίνεις?
    τι να ζηλεψουμε; τα μελη που δεν ηθελαν εδω μεσα και θα ειναι εκει κιντερ- εκπληξη; η τα μπαν που φαγανε;

Όπως ξαναειπα μη ζηλεύετε που υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί που λένε τα προβλήματα τους κάπου αλλού εκτός φόρουμ που κάνετε κουμάντο εσείς.μπειτε και εσείς απλά να δείξετε τον απαραίτητο σεβασμό.θα σας δεχτούμε με χαρα

Senior Member
    μια βασικη ερωτηση: τα μελη που θελουμε να συνομιλουμε, ειναι ολα εδω μεσα. εκει γιατι να ερθει καποιος;

μια βασικη ερωτηση: τα μελη που θελουμε να συνομιλουμε, ειναι ολα εδω μεσα. εκει γιατι να ερθει καποιος;
    Μόνο καλό μου κάνετε να ξέρετε!σας ευχαριστώ για την διαφημιση

Senior Member
    Όπως ξαναειπα μη ζηλεύετε που υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί που λένε τα προβλήματα τους κάπου αλλού εκτός φόρουμ που κάνετε κουμάντο εσείς.μπειτε και εσείς απλά να δείξετε τον απαραίτητο σεβασμό.θα σας δεχτούμε με χαρα
    ναι, ειναι γνωστο οτι ολοι οι σοβαροι ανθρωποι εχουν φαει απο εδω απο 5 μπαν με 5 διαφορετικους λογαριασμους. το αλλο με τον τοτο το ξερεις; αξιοζηλευτο να εισαι του κλωτσου και του μπατσου, δε λεω...

ναι, ειναι γνωστο οτι ολοι οι σοβαροι ανθρωποι εχουν φαει απο εδω απο 5 μπαν με 5 διαφορετικους λογαριασμους. το αλλο με τον τοτο το ξερεις; αξιοζηλευτο να εισαι του κλωτσου και του μπατσου, δε λεω...
    Για ποια Μπαν μιλάς?αυτά εσείς τα λέτε

λοιπον δεν θα σχολιαζα αλλο αλλα τρελαα να βρισκεται.
    ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ για εμας που σου απαντουμε και μας απαντας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.
    θα βρεις ατομα που η ζωη τους ειναι αυτο το πραγμα, μην αγχωνεσαι. δεν το λεω μειονεκτικα καν , ο καθενας κανει οτι θελει, αλλα για να μας απαντας ετσι μαλλον ειναι η ζωη σας αυτα τα πραγματα, οποτε φτιαξε ξανα λεω το μαρκετινγκ και ησυχασε
    σοβαροι, ασοοβαροι, οτι θελει να ειναι ο καθενας. μη βαζεις και ταμπελες γιατι μου γυριζει το ματι και μονο που υποψιαζομαι ποια, ποιος εισαι...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast