Διαλειμματα Λογικης! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Saulmadsen View Post
    Ο συλλογισμός σου είναι απολαυστικά χαοτικός και εντελώς αληθινός—η καθημερινότητα γεμάτη «τσουπ» μας κρατάει συνεχώς αποσυντονισμένους. Μήπως να βάλουμε λίγο παιχνίδι στη ζωή μας για να ξαναβρούμε τη σύνδεση; Το bad parenting είναι το ιδανικό μέρος να γελάσεις, να χαλαρώσεις και να δεις τις καθημερινές προκλήσεις από μια παιχνιδιάρικη οπτική. Δοκίμασέ το για μια δόση χιούμορ μέσα στο χάος!
    σε ευχαριστωωω παραπολυ για την προταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Κατανοώ σίγουρα περισσότερα απ' όσα είχε γράψει η Mixedgirl τότε. Πέρασα από μια διαδικασία. Πού είσαι συ άραγε Mixedgirl; Δεν ξανάγραψες. Και το τελευταίο ποστ από saulmadsen καλό.
    Γεια σου αγριομελοοο, χαθηκα γιατι δουλευω περισσοτερο και μετα η μερα κυλαει και φευγει, δεν ειχα κατι να γραψω αλλα σας διαβαζω παντα να το ξερετε
    εισαι καλα αυτο το διαστημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mixedgirl View Post
    Γεια σου αγριομελοοο, χαθηκα γιατι δουλευω περισσοτερο και μετα η μερα κυλαει και φευγει, δεν ειχα κατι να γραψω αλλα σας διαβαζω παντα να το ξερετε
    εισαι καλα αυτο το διαστημα?
    Ready and willing και πολύ όμορφα θα έλεγα νιώθω. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να περνάς όμορφα κι εσύ. Μαλακία η δουλειά, εγώ την ξεφορτώθηκα και είναι τόσο καλύτερο.

Senior Member
    σε ευχαριστωωω παραπολυ για την προταση
    Την πάτησες κι εσύ, χα χα. Μποτ είναι, και μαζεύει data από εμάς και γίνεται εξυπνότερο. Έτσι, να βλέπουμε πού μας πάει το γαμίδι το πράγμα στην τελική, να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι άνθρωπος ή όχι. Σκατοτεχνολογική παράνοια που αφαιρεί σταδιακά κάθε τρόπο να ξεχωρίζουμε τι είναι πραγματικό ή όχι.

Senior Member
    Απαντησες σε οτι ειπα αλλα οχι σε αυτα που εννοουσα, αλλα αν εγραφα πιο επεξηγηματικα θα εγραφα και αυτα που εννοουσα.

θελοντας ή μη επειδη οι ρυθμοι ειναι πολυ πιο γρηγοροι ακομα και πριν απο 15 χρονια, δεν νομιζω οτι ειμαστε παρον ολη την ωρα με την λογικη μας, σας ανθρωποι αλλωστε εχουμε μηχανοποιημενες κινησεις, μηχανοποιημενες εκφρασεις... κλπ.κλπ. απο μικρη ηλικια μεχρι να πεθανουμε μαθαινουμε και προσαρμοζομαστε, η λογικη η ιδια προσαρμοζεται, αν σκεφτεις ατομα που εξελισονται και δε θυμιζουν καν το ατομο σε ενα προηγουμενο χρονοδιαγραμμα της ζωης.
    αν περιτριγυριζεσαι απο ατομα θα το καταλαβεις, ρωτα τον εαυτο σου σε καποια συναστηση ποσο εδω ειμαι ? και θα παρεις απαντηση
    αν παλι εχεις επιλεξει περιοδο μοναχικοτητας, τοτε ποσο λογικη ειναι η λογικη σου?
    εγω παντως, δεν εχω καταλαβει το θεμα..
    ισως αν εξηγουσες κι αυτα που εννοεις με αυτα που λες, εκτος απο αυτα που λες, να καταλαβαινα καλυτερα..
    Last edited by Remedy; 19-12-2024 at 11:39.

Senior Member
    Την πάτησες κι εσύ, χα χα. Μποτ είναι, και μαζεύει data από εμάς και γίνεται εξυπνότερο. Έτσι, να βλέπουμε πού μας πάει το γαμίδι το πράγμα στην τελική, να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι άνθρωπος ή όχι. Σκατοτεχνολογική παράνοια που αφαιρεί σταδιακά κάθε τρόπο να ξεχωρίζουμε τι είναι πραγματικό ή όχι.
    Αυτό με τον bot σε λιγα χρόνια που θα γίνουν ποιο έξυπνα θα σε παρακινεί και θα σε κατευθύνει να ψηφίζεις και να αγοράζεις πράματα τα οποία θα το χουμε προγραμματίσει να κάνει.ειναι πολύ επικίνδυνο θα υπάρχουν θέματα δημοκρατίας με αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω παντως, δεν εχω καταλαβει το θεμα..
    ισως αν εξηγουσες κι αυτα εννοεις εκτος απο αυτα που λες αυτα που λες, να καταλαβαινα καλυτερα..
    δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως οποτε θα το πω απο αλλη οπτικη.
    Εκει που ηθελα να καταληξω γενικα ειναι οτι εκεινο το διαστημα αναρωτιομουν αν υπαρχει οντως κατι στον τομεα της ψυχολογιας ψυχιατρικης, μετα απο καποιο διαβασμα (λεω τωρα τι εχω καταλαβει εγω ) καταλαβα οτι αν δεν εχεις προγματικο προβλημα, δηλαδη αν δεν εχεις προβληματα επικοινωνια και κατανοησης σε απλα πραγματα, η ψυχιατρικη και η ψυχολογια δεν μπορει να σε βοηθησει πολυ, το "παραληρρημα" στην ουσια ειχε να κανει με αυτο. Το πως εχει επιρεασει αρνητικα εντελει η επιστημη αυτη στην τυποποιημενη σκεψη και γενικα στην τυποποιημενη ζωη.

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι η λογικη δεν χρησιμοποιειται πρωτη, πρωτα ο κοσμος χρησιμοποιει την καχυποψια, τον εγωισμο, την επιφανειακη του εικονα , την πονηρια κλπ.
    οταν μενει μονος του μπορει να εχει μια επιφωτηση λογικης αλλα στον διαλογο δεν ηταν παρουσα πχ. οποτε ο ενας με τον αλλον δεν εχουν μιλησει καν στην ουσια.
    Νομιζω το κανω χειροτερο :P

Senior Member
    Υπάρχει διαφορά στο από πού ξεκινάει κάποιος την κριτική του και γιατί τελικά ενδιαφέρεται. Αν την ξεκινάει γιατί φοβάται μην κάνει κακό η τεχνολογία στη Δημοκρατία, τότε χέστηκα και για την άποψή του και για την κριτική του. Δεν είμαι δημοκράτισσα, και δε νοσταλγώ κανενός είδους δημοκρατία. Άμεση έμμεση με έμεση ή δίχως έμεση. Επίσης υπάρχουν και πολλοί αρχαιολάτρες δεξιούληδες, θρησκευόμενοι, ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι, συντηρητικοί μέχρι το μεδούλι και νοσταλγοί του "ωραίου και πούρου παρελθόντος", έως και νεοναζί ή καθημερινοί πατριώτες, που εχθρεύονται την τεχνολογία. Σε αυτούς δείχνω το μεσαίο μου δάχτυλο, γιατί δεν είμαι όλα τα παραπάνω και δε θα γίνω ποτέ, εκτός αν πάθω κάνα πολύ βαρύ εγκεφαλικό και δεν ορίζω πια τίποτε. Αυτά, για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου, κοφτά και καθαρά.
    *αυτό ως απόκριση στον τόνυ, κι ό,τι έγραψε για τη δημοκρατία.

Senior Member
    Η αληθεια ειναι το παιχνιδι μονο κακο ειναι, δεν πατησα προφανως τον συνδεσμο, αν ηταν ανθρωπος μπορει να ηταν χειροτερα :P

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι η λογικη δεν χρησιμοποιειται πρωτη, πρωτα ο κοσμος χρησιμοποιει την καχυποψια, τον εγωισμο, την επιφανειακη του εικονα , την πονηρια κλπ.
    οταν μενει μονος του μπορει να εχει μια επιφωτηση λογικης αλλα στον διαλογο δεν ηταν παρουσα πχ. οποτε ο ενας με τον αλλον δεν εχουν μιλησει καν στην ουσια.
    Νομιζω το κανω χειροτερο :P
    Εγώ θα το πάω αλλιώς. Θα αναρωτηθώ ΓΙΑΤΙ θέλω να μιλήσω με/ ή σε άλλους. Για να είμαι κοινωνική; Για να είμαι αρεστή; Για να είμαι ομαδοποιημένη; Γιατί είμαι αλτρουίστρια; Γιατί μου αρέσει η ψυχολογία και η ψυχιατρική; Για να ψάχνω την επαφή με τον οποιοδήποτε, ή μόνο με όσους έχουμε κοινά; Γιατί ίδια δεν είμαι με κανέναν άλλο, είμαι εγώ και μόνο εγώ και με νοιάζει ο εαυτός μου κατά πρώτον και κυριότερο. Για μένα είμαι εδώ και αλλού. Οπότε, ρωτώντας αυτό ξεκαθαρίζω καλύτερα τα πράγματα. Και γιατί δεν θέλω να το κάνει άλλος στη θέση μου, παρά μόνο εγώ.

Senior Member
    δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως οποτε θα το πω απο αλλη οπτικη.
    Εκει που ηθελα να καταληξω γενικα ειναι οτι εκεινο το διαστημα αναρωτιομουν αν υπαρχει οντως κατι στον τομεα της ψυχολογιας ψυχιατρικης, μετα απο καποιο διαβασμα (λεω τωρα τι εχω καταλαβει εγω ) καταλαβα οτι αν δεν εχεις προγματικο προβλημα, δηλαδη αν δεν εχεις προβληματα επικοινωνια και κατανοησης σε απλα πραγματα, η ψυχιατρικη και η ψυχολογια δεν μπορει να σε βοηθησει πολυ, το "παραληρρημα" στην ουσια ειχε να κανει με αυτο. Το πως εχει επιρεασει αρνητικα εντελει η επιστημη αυτη στην τυποποιημενη σκεψη και γενικα στην τυποποιημενη ζωη.
    νομιζω οτι η ψυχιατρικη, ως ιατρικη, οπως καθε "ιατρικη", ασχολειται κυριως με προβληματα υγειας. οπότε ειναι λογικο να μπορει να σε βοηθησει, μονο εαν εχεις προβλημα... ειδικα και για το οτι ασχολειται πολυ με την συνταγογραφηση. για ποιον λογο να παρεις φαρμακα, αν δεν εχεις οποιοδηποτε προβλημα;
    με την ψυχολογια, ισως να ειναι καπως διαφορετικα, γιατι μπορει να απευθυνθεις εκει και για λογους υπαρξιακους, ή και "κατανοησης" του τι σου συμβαινει, ακομα κι αν αυτο που σου συμβαινει δεν σου προκαλει τπτ σοβαρα προβληματα, αλλα ισως αποριες...

οποτε, εγω δεν βρισκω να εχει προκαλεσει "προβληματα" ειτε η ψυχιατρικη ειτε η ψυχολογια στην "σκεψη" ή οπουδηποτε αλλου, αλλα μαλλον πιστευω οτι λυνει καποια προβληματα κατα καιρους, ασχετως ποσο αποτελεσματικα η ριζικα τα λυνει, σε σχεση με οσα ισχυριζεται...

ειδικα η συνταγογραφηση, θεωρω οτι εχει λυσει παμπολλα προβληματα λειτουργικοτητας ψυχικα ασθενων ανθρωπων, που σε προηγουμενους αιωνες, ουτε να το φανταστουν δεν θα μπορουσαν...

υ.γ. εξακολουθω να μην καταλαβαινω την εννοια της "τυποποιημενης σκεψης".

Αυτή την περίοδο της ζωής μου που δυστυχώς κρατάει κανέναν χρόνο...... Δεν έχω κανένα διάλειμμα λογικης,εχω μια συνεχή νόσο φοβία... Κάθε φορά αλλάζει τοποθεσία ο πόνος, το συμπτωμα,οτι νιώθω τελοσπαντων! Με λυπάμαι τόσο.... Κάνω ψυχοθεραπεία κ παίρνω κ ηρεμιστικά

Senior Member
    Υπάρχει διαφορά στο από πού ξεκινάει κάποιος την κριτική του και γιατί τελικά ενδιαφέρεται. Αν την ξεκινάει γιατί φοβάται μην κάνει κακό η τεχνολογία στη Δημοκρατία, τότε χέστηκα και για την άποψή του και για την κριτική του. Δεν είμαι δημοκράτισσα, και δε νοσταλγώ κανενός είδους δημοκρατία. Άμεση έμμεση με έμεση ή δίχως έμεση. Επίσης υπάρχουν και πολλοί αρχαιολάτρες δεξιούληδες, θρησκευόμενοι, ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι, συντηρητικοί μέχρι το μεδούλι και νοσταλγοί του "ωραίου και πούρου παρελθόντος", έως και νεοναζί ή καθημερινοί πατριώτες, που εχθρεύονται την τεχνολογία. Σε αυτούς δείχνω το μεσαίο μου δάχτυλο, γιατί δεν είμαι όλα τα παραπάνω και δε θα γίνω ποτέ, εκτός αν πάθω κάνα πολύ βαρύ εγκεφαλικό και δεν ορίζω πια τίποτε. Αυτά, για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου, κοφτά και καθαρά.
    *αυτό ως απόκριση στον τόνυ, κι ό,τι έγραψε για τη δημοκρατία.
    Πρώτον είπα μία κουβέντα και είπες 10 . Δεύτερον σαρέσει δεν σ αρέσει σε δημοκρατικό κράτος βρίσκεσαι μαλλον. Τρίτον δεν ειμαι τεχνοφοβικός μία διατύπωση είπα για ότι μπορεί να πάνε τα πράγματα και προς τα εκεί άμα δεν έλεγχθεί.Κι άμα θες να τσακωθείς να τσακωθείς μόνη σου εγώ δεν έχω όρεξη σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Πρώτον είπα μία κουβέντα και είπες 10 . Δεύτερον σαρέσει δεν σ αρέσει σε δημοκρατικό κράτος βρίσκεσαι μαλλον. Τρίτον δεν ειμαι τεχνοφοβικός μία διατύπωση είπα για ότι μπορεί να πάνε τα πράγματα και προς τα εκεί άμα δεν έλεγχθεί.Κι άμα θες να τσακωθείς να τσακωθείς μόνη σου εγώ δεν έχω όρεξη σου
    Τσακώνομαι και μόνη μου, δεν έχω πρόβλημα, χα χα
    Να μάθεις να μην στέλνεις συνωμοσιολογικές αηδίες σε όποιον βλέπεις να κάνει ένα σχόλιο για την τεχνολογία. Μπορώ και μόνη μου να σχηματίσω άποψη, δε θέλω τη βοήθειά σου και τα πιντιέφ του καθένα. Got it? Πολύ καλά ξέρω τι λέω και γιατί το λέω. Μην ξαναστείλεις αηδίες.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast