Βάλτε νερό για τα αδέσποτα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Μπορεί να είμαι γεροντοκόρη (που δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς γι' αυτό, εσύ και κάποιοι άλλοι, σας ζήτησα να μου βρείτε γαμπρό; ) αλλά δεν είμαι χαζή να βάλω τροφή μπροστά στη δουλειά του άλλου... Ούτε φοβάται κανείς να περπατήσει στο πεζοδρόμιο λόγω των γατιών, αντιθέτως πολλές φορές τα παιδάκια σταματάνε να τις δούνε... Αν δεν ξέρεις τις συνθήκες της κάθε περίπτωσης καλύτερα να μην λες ανυπόστατα πράγματα...
    Εσύ αποτελείς εξαίρεση.
    Το γεροντοκόρες το έγραψα γιατί γέμισε το ίντερνετ με φωτογραφίες και βίντεο που και καλά οι γάτες πηγαίνουν σε ανύπαντρες και τους χτυπούν την πόρτα, αλλά και γιατί όσοι αγαπούν και φροντίζουν ζώα τα έχουν σαν παιδιά τους και πάλι κάνουν πλάκα. Εγώ έγραψα για τα σκυλιά οι γάτες το μόνο που ίσως κάνουν είναι να γεμίζουν γατοπατουσακια τα αυτοκίνητα .Ο κανόνας είναι να περνάει ο άλλος με το αυτοκίνητο όταν το θυμηθεί και να πετάει όπου βρεί τροφή, και να τα ταΐζουν εκεί που συχνάζουν ( κοντά σε μαγαζιά , σχολεία, πλατείες) τα μπολάκια τα παίρνει ο αέρας και γίνονται σκουπίδια, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τα έχουν στην είσοδο του σπιτιού τους , στην αυλή τους η στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας αλλά επιδεικτικά πάνε και τα βάζουν στο πεζοδρόμιο, δεν εμποδίζει αλλά ένα ζώο τετράποδο ή δίποδο μπορεί να το βγάλει και ένα μέτρο προς τα έξω . Αν όλοι εσείς τα φροντίζετε καθημερινά, δεν είναι αδέσποτα απλά τα έχετε έξω στο δρόμο, όπως γίνεται και σε όλα τα χωριά, κυκλοφορούν ελεύθερα και γυρίζουν στο σπίτι τους , δεν είναι σε κλουβιά ούτε δεμένα. Δεν τα έχουν όλοι μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι.

Senior Member
    Τι έγινε, είμαστε πολλές οι γεροντοκόρες βλέπω, χα χα
    Έχω διάφορα να γράψω για το γιατί. Δεν είσαι υποχρεωμένος να νοιαστείς, αλλά εμένα με νοιάζει. Γιατί με πονάει να τα βλέπω να υποφέρουν, πράττω για την αποφυγή του δικού μου πόνου, γιατί νιώθω κι εγώ σαν ένα άλλο είδος στην κοινωνία αυτή. Από την άποψη αυτή, τα άλλα είδη δεν είναι ξένα προς εμένα. Επίσης, μου δίνουν πράγματα, μου προσφέρουν χαρά όταν είναι υγιή και τρέχουν πέρα δώθε και σκαρφαλώνουν στα δέντρα και νιαουρίζουν ή γαυγίζουν, παρά όταν τα βλέπω πατημένα από αυτοκίνητα, να σφαδάζουν από τον πόνο όταν έχουν φάει δηλητήρια, κτλ. Και δεν έχω 100 μπωλ για να βάζω κάθε φορά που ένας ηλίθιος θα τα πετάει, γι αυτό αχβαχ, αν σε δω να πετάς μπωλ, εγώ θα είμαι αυτή η γεροντοκόρη που θα σε βρίσει. Το ανθρώπινο είδος που θεωρεί αδιαμφισβήτητη την ανωτερότητά του και την κυριαρχία του πάνω στα άλλα είδη. Και δες τι καλή κατάληξη έχει αυτή η νοοτροπία. Βράσε τώρα στους 150 βαθμούς υπό σκιά μαλάκα άνθρωπε.

Senior Member
    Δεν θα με δείς να τα πετάω γιατί δεν με νοιάζει αν έχει σκουπίδια στο πεζοδρόμιο!
    Ελπίζω να τα φροντίζεις σωστά. Γιατί κάποιες όταν δεν παίρνουν τα χάπια τους δεν ξέρουν τι κάνουν, είναι και η γεροντική άνοια που σε κάνει να ξεχνάς και το φαγητό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δεν θα με δείς να τα πετάω γιατί δεν με νοιάζει αν έχει σκουπίδια στο πεζοδρόμιο!
    Ελπίζω να τα φροντίζεις σωστά. Γιατί κάποιες όταν δεν παίρνουν τα χάπια τους δεν ξέρουν τι κάνουν, είναι και η γεροντική άνοια που σε κάνει να ξεχνάς και το φαγητό...
    Αν ομως το παρεις πιο ενεργα, παιζει να αρχισεις και τις φολες οπως σε κοβω..Ο κλασικος μπινες του πληκτρολογιου,ολα σου φταινε και δε σε νοιαζει τιποτα ταυτοχρονα..Ωραιο κοκτειλ

Page 2 of 2 FirstFirst 12