Results 1 to 3 of 3
Thread: επαναπροσέγγιση Κ
-
22-06-2024, 13:35 #1
επαναπροσέγγιση
Καλησπέρα όμορφα πλάσματα. Έχω ανοίξει το θέμα στην κατηγορία διπολική διαταραχή αλλά μάλλον χρειάζομαι τα φώτα σας και εδώ. Εδώ και 6 περίπου μήνες συνδέθηκα με μία κοπέλα που πάσχει από διπολική διαταραχή και μάλλον και από οριακή. Γνωριζόμαστε από την Οκτώβρη αλλά ήρθαμε κοντά τον Φλεβάρη. Πριν από δύο βδομάδες μέσω μιας παρεξήγησης από μνμ χωρίς καν να βρεθούμε από κοντά, μου μίλησε πολύ άσχημα, έβγαλε πολύ συσσωρευμένο θυμό και ενώ μία μέρα πριν μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη και ευγνώμων που είμαι στη ζωή της και πόσο με θέλει, την επόμενη με άδειασε, μου είπε ότι αυτή την περίοδο δεν αισθάνεται τπτ, ότι της γύρισε το κεφάλι ξαφνικά και άλλα πληγωτικά. Οι ερωτήσεις μου κατά βάσει είναι δύο. Σε πρώτη φάση, είναι δυνατόν να αλλάζουν για έναν άνθρωπο που πάσχει από Οριακή διαταραχή τόσο γρήγορα τα συναισθήματα , είναι επιδερμικά και δεν έχουν πραγματική υπόσταση; ;H υφίστανται και όταν πληγώνονται αποσύρονται και απομονώνονται; Eάν ισχύει το τελευταίο αφήγημα, θα ήθελα όποι@ έχει διαγνωσθεί με οριακή εάν έχει την καλή διάθεση να με συμβουλέψει πως να την πλησιάσω χωρίς να την πιέσω αλλά και χωρίς να νιώσει ότι αδιαφορώ. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και έχω πραγματικά αισθήματα και όλη την καλή διάθεση να της σταθώ και να είμαι δίπλα της στα σκοτάδια.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- 22-06-2024, 14:20 #2
O οριακος/η βιωνει τα πραγματα διαφορετικα αφου δεν εχει ολοκληρωμενη προσωπικοτητα, δεν εχει εμπιστοσυνη στα συναισθηματα του αφου τον εχουν προδωσει απειρες φορες. Συνδεει την αγαπη με πονο, προδοσια και καταπιεση. Αφησε την να ηρεμησει και μετα αυτη θα σου δειξει τι θελει.
22-06-2024, 15:08 #3
Tags for this Thread
Επειγον βοήθεια!
10-07-2025, 14:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή