Results 1 to 3 of 3
-
24-06-2024, 17:42 #1
Οι έκτακτες συστολές επέστρεψαν και είμαι χάλια
Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ
Είχα γράψει ένα αντίστοιχο θέμα με τις έκτακτες που μας ταλαιπωρούν και παλαιότερα
Εδώ και λίγο καιρό οι έκτακτες επέστεψαν και με έχουν φοβίσει πολύ
Είχα πάει με αρκετές έκτακτες στα επείγοντα μια μέρα μου έκαναν καρδιογράφημα τις είδαν επι τόπου και μου είπαν τα κλασικά ότι είναι ακίνδυνες αλλά ενοχλητικές
Το θέμα που με έχει αγχώσει αυτήν την φορά είναι ότι οι δικές μου έκτακτες είναι κυρίως κολιακες και διαβάζω από κάποιους εδώ ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες
Σε 3 καρδιολόγους που είχα δείξει τα χολντερ που είχα κάνει μου είπαν δεν είναι τίποτα σοβαρό
Αν ήταν δεν θα μου λέγαν τίποτα ;
Ότι πρέπει να το ψάξω περισσότερο και τι να κάνω;
Στην τελευταία επισκεψη στον καρδιολόγο μου είπε να παίρνω μισό χάπι τενορμιν για να τις μειώσει κάπως αλλά δεν βλέπω καμία μεγάλη διαφορά με πριν το μόνο σίγουρο είναι ότι χαμηλώνει τους σφυγμούς
- 24-06-2024, 18:36 #2
Τα ψυχο ...σωματικα αυτο ινε.
..μετραμε τις εκτακτες κ αναρωτιομαστε ποτε θα πεθανουμε....
Ακου οι γιατροι ξερουν απο εκτακτες κ ο θεος ππτε θα πεθανουμε.....σου ειπαν οι γιατροι μην ασχολησε ...κατι ξερουν....δεν θα πεθανεις απο εκτκατες....ΤΕΛΟΣ...κανε κατι γισ την ψυχη σου να ηρεμησει....βρες λυση ....κ θα φυγουνν οι εκτακτες....
Μετα αν ξαναφορτωσεις την ψυχη σου θα ξαναερθουν......τωρα κανε κατι για την ψυχη σου...βγαλε φορτια κ στεναχωριες
13-09-2024, 18:59 #3
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Και κοιλικες κ υπερκοιλιακες. Στα επείγοντα δεν σου κάνουν τίποτα για τις έκτακτες.. μπορείς να δοκιμάσεις μαγνησιο και β αναστολείς, να μην πινεις αλκοόλ, καφε, να μην αγχώνεσαι, να κοιμάσαι καλά. Μπορεί να δεις βελτίωση αλλά Απο την μακρόχρονη εμπειρία μου τίποτα δεν λύνει το πρόβλημα. Εμενα με πιάνουν και στον ύπνο και πετάγομαι κ μετα δεν μπορώ να ξανακοιμηθω