Οι έκτακτες συστολές επέστρεψαν και είμαι χάλια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Member

Οι έκτακτες συστολές επέστρεψαν και είμαι χάλια

Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ
    Είχα γράψει ένα αντίστοιχο θέμα με τις έκτακτες που μας ταλαιπωρούν και παλαιότερα
    Εδώ και λίγο καιρό οι έκτακτες επέστεψαν και με έχουν φοβίσει πολύ
    Είχα πάει με αρκετές έκτακτες στα επείγοντα μια μέρα μου έκαναν καρδιογράφημα τις είδαν επι τόπου και μου είπαν τα κλασικά ότι είναι ακίνδυνες αλλά ενοχλητικές
    Το θέμα που με έχει αγχώσει αυτήν την φορά είναι ότι οι δικές μου έκτακτες είναι κυρίως κολιακες και διαβάζω από κάποιους εδώ ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες
    Σε 3 καρδιολόγους που είχα δείξει τα χολντερ που είχα κάνει μου είπαν δεν είναι τίποτα σοβαρό
    Αν ήταν δεν θα μου λέγαν τίποτα ;
    Ότι πρέπει να το ψάξω περισσότερο και τι να κάνω;
    Στην τελευταία επισκεψη στον καρδιολόγο μου είπε να παίρνω μισό χάπι τενορμιν για να τις μειώσει κάπως αλλά δεν βλέπω καμία μεγάλη διαφορά με πριν το μόνο σίγουρο είναι ότι χαμηλώνει τους σφυγμούς

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stamtol13 View Post
    Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ
    Είχα γράψει ένα αντίστοιχο θέμα με τις έκτακτες που μας ταλαιπωρούν και παλαιότερα
    Εδώ και λίγο καιρό οι έκτακτες επέστεψαν και με έχουν φοβίσει πολύ
    Είχα πάει με αρκετές έκτακτες στα επείγοντα μια μέρα μου έκαναν καρδιογράφημα τις είδαν επι τόπου και μου είπαν τα κλασικά ότι είναι ακίνδυνες αλλά ενοχλητικές
    Το θέμα που με έχει αγχώσει αυτήν την φορά είναι ότι οι δικές μου έκτακτες είναι κυρίως κολιακες και διαβάζω από κάποιους εδώ ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες
    Σε 3 καρδιολόγους που είχα δείξει τα χολντερ που είχα κάνει μου είπαν δεν είναι τίποτα σοβαρό
    Αν ήταν δεν θα μου λέγαν τίποτα ;
    Ότι πρέπει να το ψάξω περισσότερο και τι να κάνω;
    Στην τελευταία επισκεψη στον καρδιολόγο μου είπε να παίρνω μισό χάπι τενορμιν για να τις μειώσει κάπως αλλά δεν βλέπω καμία μεγάλη διαφορά με πριν το μόνο σίγουρο είναι ότι χαμηλώνει τους σφυγμούς
    Τα ψυχο ...σωματικα αυτο ινε.
    ..μετραμε τις εκτακτες κ αναρωτιομαστε ποτε θα πεθανουμε....
    Ακου οι γιατροι ξερουν απο εκτακτες κ ο θεος ππτε θα πεθανουμε.....σου ειπαν οι γιατροι μην ασχολησε ...κατι ξερουν....δεν θα πεθανεις απο εκτκατες....ΤΕΛΟΣ...κανε κατι γισ την ψυχη σου να ηρεμησει....βρες λυση ....κ θα φυγουνν οι εκτακτες....
    Μετα αν ξαναφορτωσεις την ψυχη σου θα ξαναερθουν......τωρα κανε κατι για την ψυχη σου...βγαλε φορτια κ στεναχωριες

Junior Member
    Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Και κοιλικες κ υπερκοιλιακες. Στα επείγοντα δεν σου κάνουν τίποτα για τις έκτακτες.. μπορείς να δοκιμάσεις μαγνησιο και β αναστολείς, να μην πινεις αλκοόλ, καφε, να μην αγχώνεσαι, να κοιμάσαι καλά. Μπορεί να δεις βελτίωση αλλά Απο την μακρόχρονη εμπειρία μου τίποτα δεν λύνει το πρόβλημα. Εμενα με πιάνουν και στον ύπνο και πετάγομαι κ μετα δεν μπορώ να ξανακοιμηθω