36 ετών-χωρίς παιδιά και σύντροφο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Στο γραφείο συνοικεσίων, αν γράψεις αλήθειες για εσένα και τι ψάχνεις από τον άνδρα μπορεί να βρείς τον σωστό. Οι άνδρες οι μεγάλοι που θέλουν γάμο ψάχνουν γυναίκα για σπίτι, για παιδιά και οικιακά, μπορεί να θεωρούν δεδομένο ότι θα προσέχει και τους γονείς του ή τα παιδιά του. Τώρα αν έχουν λεφτά θα την θέλουν αφοσιωμένη σύζυγο πάντα διαθέσιμη. Σε περίπτωση που ζεί με ένα βασικό μισθό θα θέλει η γυναίκα να κάνει οικονομία να ζει "μίζερη" ζωή και ίσως να τον ταΐζει αν πληρώνει διατροφή σε πρώην σύζυγο. Με τους φίλους κάνουμε παρέα μην μπλέξεις με συγκατοίκηση αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Ούτε να κάνεις παιδί μαζί του.
    Σωστό σε βρίσκω. Μόνο που αν πάω τελικά σε γραφείο συνοικεσίων και πληρώσω, θα ζητήσω έναν άνδρα μέχρι +5 χρόνια και άνευ υποχρεώσεων. Η φίλη μου μου είπε ότι πάνε κατά κανόνα άνδρες γύρω στα 40 αποκλειστικά και μόνο για οικογένεια, γιατί οι προηγούμενες σχέσεις τους απέτυχαν και τώρα θέλουν γυναίκα αποφασισμένη. Άλλωστε οι άνδρες 35-40 είναι τα παιδιά των μνημονίων, οπότε λογικό να ανέβαλαν την οικογένεια. Το καλό είναι ότι οι γυναίκες που πάνε σε γραφεία συνοικεσίων είναι ελάχιστες και οι άνδρες πολλοί, οπότε οι γυναίκες έχουν να διαλέγουν. Αλλά το βρίσκω πολύ αντι-συναισθηματικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Θέλω απλά μια γνώμη, μια συμβουλή, ιδίως από γυναίκες. Δε λέω ότι ντε και καλά θα την ακολουθήσω. Έναν προβληματισμό εκφράζω, επειδή έχω μπερδευτεί. Αλλά δυστυχώς βλέπω ότι μαζεύτηκαν άνδρες που έχουν γράψει κιόλας αλλού ότι πάσχουν από σοβαρά ψυχολογικά που δεν έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν ακόμα και παλεύουν με τους δικούς τους δαίμονες, οπότε δεν έχουν ούτε χρόνο ούτε διάθεση να δουν πέρα από τα δικά τους προβλήματα, που όντως είναι πολύ πιο σοβαρά από το δικό μου. Δεν έχουν άδικο σε αυτό. Καταλαβαίνω ότι είστε άνθρωποι καταβεβλημένοι από τα δικά σας θέματα και με χρόνιες ψυχοθεραπείες, ίσως και χάπια, έχοντας κλειστεί στον εαυτό σας, γίνεστε επιθετικοί και ειρωνικοί με τους άλλους χωρίς λόγο. Στην αντικοινωνικότητά σας ίσως ευθύνεται και η μοναξιά σας. Δε βγαίνετε έξω, δεν έχετε συναναστροφές. Δεν περιμένω συμβουλές από ανθρώπους που ζουν με πολύ χειρότερα προβλήματα και λόγω των θεμάτων που αντιμετωπίζουν ξέρουν ότι δε θα κάνουν οικογένεια. Και καλύτερα δηλαδή, γιατί ξέρεις ότι δε θα σε προσέξει κάποια γυναίκα νορμάλ ή θα σε προσέξει κάποια με χειρότερα ψυχολογικά από τα δικά σου, οπότε ένα σπίτι θα καταστραφεί. Εξάλλου και τα φάρμακα σας έχουν προκαλέσει πρόβλημα με τη σεξουαλική σας ζωή. Είναι απολύτως λογικό ο λόγος σας προς τις γυναίκες να είναι κάπως επιθετικός. Αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ η άποψη των γυναικών ή των κοινωνικών ανδρών.
    Δεν σου επιθεθηκε κανεις, το μυαλο σου το κανει και ερχεσαι εδω για βοηθεια πως να το ξεγελασεις να μην σου ξαναπει την αληθεια που δεν αντεχεις να αντιμετωπισεις.

Senior Member
    .........................

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 06-07-2024 at 15:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν σου επιθεθηκε κανεις, το μυαλο σου το κανει και ερχεσαι εδω για βοηθεια πως να το ξεγελασεις να μην σου ξαναπει την αληθεια που δεν αντεχεις να αντιμετωπισεις.
    Μη συγχίζεσαι και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά, γενικά μιλάω. Τώρα αν εσύ βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτό που περιγράφω, δεν ευθύνομαι γι αυτό. Εσύ ξέρεις καλύτερα τι είσαι. Όπως αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος, είσαι ένα "ναυάγιο" (χωρίς παρεξήγηση, σου το λέω με όλη την καλή διάθεση και μέσα σε εισαγωγικά). Δεν είσαι σε θέση να λύσεις τα δικά σου σοβαρά προβλήματα στα οποία έχεις βυθιστεί και νιώθω μεγάλο οίκτο για εσένα. Συνέχισε τον αγώνα σου, τα χάπια και τις θεραπείες για το ψυχιατρικό σου πρόβλημα. Καταλαβαίνω ότι η ζωή σου είναι μια κόλαση, μακάρι να βρεις διέξοδο, αν και είσαι χαμένη περίπτωση. Ίσως πριν γίνεις έτσι, βίωσες άσχημες συμπεριφορές από τον περίγυρό σου και μεγάλη απόρριψη από τις κοπέλες εξαιτίας της αρρώστιας σου. Και πάλι όμως, να ξέρεις ότι βοηθάς πολύ τους άλλους. Και μόνο η ύπαρξή σου, ανεβάζει το ηθικό των άλλων, γιατί τους κάνει να σκέφτονται ότι δε θα καταντήσουν ποτέ σαν εσένα, όσο και να ξεπέσουν. Σ' ευχαριστώ, μου δίνεις δύναμη! Να ξέρεις ότι είσαι πολύ σημαντικός και χρήσιμος άνθρωπος.

Senior Member
    Μη συγχίζεσαι και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά, γενικά μιλάω. Τώρα αν εσύ βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτό που περιγράφω, δεν ευθύνομαι γι αυτό. Εσύ ξέρεις καλύτερα τι είσαι. Όπως αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος, είσαι ένα "ναυάγιο" (χωρίς παρεξήγηση, σου το λέω με όλη την καλή διάθεση και μέσα σε εισαγωγικά). Δεν είσαι σε θέση να λύσεις τα δικά σου σοβαρά προβλήματα στα οποία έχεις βυθιστεί και νιώθω μεγάλο οίκτο για εσένα. Συνέχισε τον αγώνα σου, τα χάπια και τις θεραπείες για το ψυχιατρικό σου πρόβλημα. Καταλαβαίνω ότι η ζωή σου είναι μια κόλαση, μακάρι να βρεις διέξοδο, αν και είσαι χαμένη περίπτωση. Ίσως πριν γίνεις έτσι, βίωσες άσχημες συμπεριφορές από τον περίγυρό σου και μεγάλη απόρριψη από τις κοπέλες εξαιτίας της αρρώστιας σου. Και πάλι όμως, να ξέρεις ότι βοηθάς πολύ τους άλλους. Και μόνο η ύπαρξή σου, ανεβάζει το ηθικό των άλλων, γιατί τους κάνει να σκέφτονται ότι δε θα καταντήσουν ποτέ σαν εσένα, όσο και να ξεπέσουν. Σ' ευχαριστώ, μου δίνεις δύναμη! Να ξέρεις ότι είσαι πολύ σημαντικός και χρήσιμος άνθρωπος.
    Εκανες quote το μηνημα μου, οποτε απευθυνεσαι σε μενα. σε αυτο σου το μηνημα δεν εχω τι να πω - δικαιωμα σου ειναι να λες οτι θες.

Senior Member
    Εκανες quote το μηνημα μου, οποτε απευθυνεσαι σε μενα. σε αυτο σου το μηνημα δεν εχω τι να πω - δικαιωμα σου ειναι να λες οτι θες.
    Ηρέμησε, δεν είπα κάτι κακό. Δεν υπάρχει λόγος να συγχίζεσαι με το ιστορικό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ή αυτο, ή ειναι το αγαπημενο μας τρολ..
    ψηφιζω το 2.
    ανακατεμενος ο ερχομενος...

και δεν νομιζω οτι ειναι κοπελια..
    οι περισοτερες γυναικες δεν εχουν το μυαλο σου, αν ηθελες να διαφοροποιθεις τα καταφερες

Senior Member
    Ηρέμησε, δεν είπα κάτι κακό. Δεν υπάρχει λόγος να συγχίζεσαι με το ιστορικό σου.
    Ειπα τετοιο πραγμα; Εσυ το λες. Αρχιζω να συμφωνω με την Ρεμ, προσπαθεις να τρολαρεις.

Senior Member
    Ειπα τετοιο πραγμα; Εσυ το λες. Αρχιζω να συμφωνω με την Ρεμ, προσπαθεις να τρολαρεις.
    Λυπάμαι, αλλά η στάση σου αυτό δείχνει. Ηρέμησε και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο.

Senior Member
    Eχω γιο 25 χρονων, βγαζει περιπου ενα χιλιαρικο το μηνα, πες μου τι αξια θα φερεις στην ζωη του για να του πουλησω γαμο που δεν θελει.

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μου έδωσες θάρρος. Αν και πλέον έχω συμβιβαστεί με όλα τα ενδεχόμενα.
    Εισαι ομορφη?πες αληθεια...
    Γοατι δεν γινετε μια ομορφη γυναικα να εχει τετοιες ανησυχιες νομιζω.....οι ομορφες γυναικες βρισκουν παντα αντρες.....

Senior Member
    Για την γενιά πάνω από 35 έτσι είναι... Όταν ξεκίνησαν τα μνημόνια ήταν πάνω από 20 ετών, χωρίς χρήματα, δουλειά καμία προοπτική, και τότε ήταν που αναπτύχθηκε το φλερτ στο ίντερνετ μερικοί δεν το δοκίμασαν , ήρθαν και τα μέτρα για τον κοβιτ19.
    Τα τελευταία 10-14 χρόνια άλλαξε ο θεσμός της οικογένειας. Εύκολα οι γυναίκες χωρίζουν και θέλουν πλούσια ζωή να την κοινοποιούν δημόσια, οι άνδρες δεν θέλουν ευθύνες, όσοι έχουν οικονομική άνεση αγοράζουν μια για να περάσουν καλά, οι παντρεμένοι βρίσκουν εύκολα γκόμενα, μια μεγάλη μερίδα ανδρών φοβούνται να πλησιάσουν γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν. Με όλες τις καταγγελίες και διαζύγια που γίνονται από γυναίκες είναι καθοριστικός παράγοντας για να μην θέλει ένας άνδρας σοβαρή σχέση και παιδί. Για την γυναίκα είναι εύκολο να γίνει μητέρα ο άνδρας έχει πολλά να σκεφτεί και τρομάζει. Άλλωστε αν θέλει μόνο σεξ είναι εύκολο να βρει μια διαθέσιμη.

Senior Member
    Πριν πας σε γραφείο έχω να σου προτείνω άνδρα 43 ετών που θέλει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του. Έχει δύο παιδιά, (ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα) αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία. Είναι ο Jimi25 μέλος στο forum που και αυτός δεν μπορεί να βρεί γυναίκα να θέλει να κάνει σοβαρή σχέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Πριν πας σε γραφείο έχω να σου προτείνω άνδρα 43 ετών που θέλει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του. Έχει δύο παιδιά, (ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα) αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία. Είναι ο Jimi25 μέλος στο forum που και αυτός δεν μπορεί να βρεί γυναίκα να θέλει να κάνει σοβαρή σχέση.
    Xαχαχαχα, είπαμε με την ηλικία δεν έχω πρόβλημα, είναι κοντά στη δική μου, αλλά χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, αν σταθώ τυχερή δηλαδή. Όσο για το εμφανισιακό κομμάτι, είμαι μια μέση γυναίκα, ούτε μοντέλο, ούτε μπάζο. Βλέπομαι σε γενικές γραμμές. Αλλά τι σχέση έχει αυτό; Μια φίλη μου είναι 1.52 και πήρε ένα παλικάρι στρατιωτικό 1.90+ σαν τα κρύα τα νερά. Δεν έχεις ακούσει ότι οι ακαμάτες κι οι ζαβές έχουν τις τύχες τις καλές; Το θέμα είναι ότι αυτές επέλεξαν σχέσεις ζωής, ενώ εγώ άργησα να καταλάβω.

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast