36 ετών-χωρίς παιδιά και σύντροφο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οχι, ο ανθρωπος καταλαβαινει απο οχι, Οπως και να το περιγραψεις ειναι συναισθηματικη κακοποιηση.
    Σιγά τη συναισθηματική κακοποίηση. Ξέρεις πόσοι τρώνε παντόφλα στα σπίτια τους; Τι να πουν κι αυτοί. Ο Κούγιας έφαγε τακούνι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Σιγά τη συναισθηματική κακοποίηση. Ξέρεις πόσοι τρώνε παντόφλα στα σπίτια τους; Τι να πουν κι αυτοί. Ο Κούγιας έφαγε τακούνι.
    Αυτο αν το πεις σε εναν αντρα θα σε παρει αμεσως.

Senior Member
    Αυτο αν το πεις σε εναν αντρα θα σε παρει αμεσως.
    Ναι, γιατί εγώ δεν κακοποιώ και είμαι πολύ καλύτερη από αυτές που παντοφλιάζουν και παρόλο που είναι έτσι, τα έχουν όλα στη ζωή.

Senior Member
    Αλλά εγώ τα λέω, μας έχουν καταστρέψει τα sites 18+. Μέχρι να κάνουν οικογένεια, έχουμε δει 100.000 βίντεο και νομίζουμε ότι έτσι θα είναι το σεξ. Αλλά να ξέρετε ό,τι δίνει κανείς παίρνει. Κι όταν λέω δεν είμαι απαιτητική το εννοώ. Αφήστε που όλες οι γυναίκες εκεί είναι τέρατα και σαν εξωγήινες, χωρίς καμιά φυσικότητα. Σαν μεταλλαγμένες είναι.

Senior Member
    Ε, τι να σου πω ένα κλασικό ορθόδοξο και έβαζα και μαξιλάρι στη μέση για να μη χρειάζεται να κουράζομαι. Τα κλασικά που κάνανε το '50 πριν βγουν τα βιντεάκια. Αλλά σου λέω, άλλο η καψούρα, άλλο ο γάμος. Άμα περιμέναμε βρε Μπάμπη να καψουρευτούμε, δε θα παντρευόταν κανείς και θα είχαμε εξαφανιστεί ως έθνος. Έλα, να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι, μια σύμβαση είναι η ζωή μετά τα 25 και ό,τι ελευθερίες έχουμε είναι μέχρι να πιάσουμε δουλειά. Για το βάψιμο, βάφομαι ελαφρώς στη δουλειά και όταν βγαίνω, αλλά όχι καθημερινά, γιατί κάνει κακό στο δέρμα η καθημερινή επαφή με χημικά. Όπως εσείς οι άνδρες που ξυρίζεστε. Αν δεν αφήσετε αξύριστο το πρόσωπο κατά διαστήματα, θα ερεθιστεί το δέρμα.
    Διαφωνω...στο σεξ η γυναικα πια πρεπει ν ινε λιγο που@να...αλλαξαν οι εποχες ...πρεπει ν βαφετε κ ν ντυνετε κ λιγο πθο σεξυ ...κ κανεις λαθος ....θελει καψουρα ο γαμος ...αλλιως σε γραφειο συνοικεσιων ....το ζευγαρι θελει ερωτα ....αν εισαι τοσο παλαιμοδιτησα κ παραδοσιακη ειδικα στο σεξ μαλλον θ εχεις θεμα γενικα κ στους επομενους ....λιγο βαρετη θ ελεγα ...καθολου περιπετεια ...δεν ξερω εσυ ξερςις καλυτερα

Senior Member
    Ναι, γιατί εγώ δεν κακοποιώ και είμαι πολύ καλύτερη από αυτές που παντοφλιάζουν και παρόλο που είναι έτσι, τα έχουν όλα στη ζωή.
    Μην πιστευεις οσα σου λενε, η γυναικα που παντοφλιαζει δεν θεωρει τον αντρα της αντρας πια και ειναι υποχρεωμενη να τον βλεπει καθε μερα χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Διαφωνω...στο σεξ η γυναικα πια πρεπει ν ινε λιγο που@να...αλλαξαν οι εποχες ...πρεπει ν βαφετε κ ν ντυνετε κ λιγο πθο σεξυ ...κ κανεις λαθος ....θελει καψουρα ο γαμος ...αλλιως σε γραφειο συνοικεσιων ....το ζευγαρι θελει ερωτα ....αν εισαι τοσο παλαιμοδιτησα κ παραδοσιακη ειδικα στο σεξ μαλλον θ εχεις θεμα γενικα κ στους επομενους ....λιγο βαρετη θ ελεγα ...καθολου περιπετεια ...δεν ξερω εσυ ξερςις καλυτερα
    Δηλαδή κι εμείς που είμαστε σαν τη Ματίνα Μανταρινάκη να ξεσκονίσουμε τη θέση στο ράφι; Λες ότι δε θα βρω ένα σοβαρό παλικάρι να ξανανοίξω κι εγώ το σπιτικό μου, να με θέλει όπως είμαι; Και πες ότι πάω σε γραφείο συνοικεσίων και μου βρίσκουν έναν 10 χρόνια μεγαλύτερο. Πώς θα μπορεί αυτός από μια ηλικία και μετά χωρίς χάπι; Να σου πω το σκέφτομαι κι αυτό. Πώς θα μπορέσει αυτός αν το βλέπει ως συμφωνία. Για τη γυναίκα είναι πιο εύκολο.

Senior Member
    Αλλά εγώ τα λέω, μας έχουν καταστρέψει τα sites 18+. Μέχρι να κάνουν οικογένεια, έχουμε δει 100.000 βίντεο και νομίζουμε ότι έτσι θα είναι το σεξ. Αλλά να ξέρετε ό,τι δίνει κανείς παίρνει. Κι όταν λέω δεν είμαι απαιτητική το εννοώ. Αφήστε που όλες οι γυναίκες εκεί είναι τέρατα και σαν εξωγήινες, χωρίς καμιά φυσικότητα. Σαν μεταλλαγμένες είναι.
    Ισως να εχεις δικιο σε αυτο, αλλα στην ηλικια σου οι αντρες εχουν μαθει το σεξ πριν το γρηγορο ιντερνετ, οποτε δεν νομιζω να ισχυει. Τωρα αμα πιασεις κανα πιτσιρικι ισως να ειναι η καλυτερη λυση για σενα.

Senior Member
    Ισως να εχεις δικιο σε αυτο, αλλα στην ηλικια σου οι αντρες εχουν μαθει το σεξ πριν το γρηγορο ιντερνετ, οποτε δεν νομιζω να ισχυει. Τωρα αμα πιασεις κανα πιτσιρικι ισως να ειναι η καλυτερη λυση για σενα.
    Σου λέω, θέλω να πολλαπλασιαστώ. Εδώ ο 38άρης και μου έλεγε είμαι μικρός για παιδί. Άμα βρω 25άρη, μέχρι να αποφασίσει για οικογένεια, θα έχω βγει στη σύνταξη και θα έχει πάει η πίεση στο 25. Ο εικοσάρης το μόνο που θα θέλει θα είναι να περάσει καλά και να έχει μια εμπειρία με τη σχεδόν σαραντάρα να το λέει στους φίλους του. Δε με ενδιαφέρει μια τέτοια σχέση.

Senior Member
    θα πιασεις εναν μικροτερο 18-20, θα σε γαστρωσει με δυο ματιες, θα του πεις να ερχεται να βλεπει το μωρο οποτε θελει και αν εισαι τυχερη μπορει να κολλησει. Κανε του ενα χαρτι που δεν ζητας τπτ και καθαρησες.

Senior Member
    θα πιασεις εναν μικροτερο 18-20, θα σε γαστρωσει με δυο ματιες, θα του πεις να ερχεται να βλεπει το μωρο οποτε θελει και αν εισαι τυχερη μπορει να κολλησει. Κανε του ενα χαρτι που δεν ζητας τπτ και καθαρησες.
    Αν πω στον 20άρη ότι είμαι έγκυος, θα γίνει καπνός. Θα αλλάξει όχι απλώς ήπειρο, αλλά και ηλιακό σύστημα. Κι εσύ μου λες ότι θα έρχεται να βλέπει και το μωρό;

Senior Member
    Αν πω στον 20άρη ότι είμαι έγκυος, θα γίνει καπνός. Θα αλλάξει όχι απλώς ήπειρο, αλλά και ηλιακό σύστημα. Κι εσύ μου λες ότι θα έρχεται να βλέπει και το μωρό;
    Αναλογα πως θα το χειριστεις. παντως φτηνωτερα θα σου βγει με το πιτσιρικο γτ δεν ξερεις ποσες φορες θα κανεις τεχνητες. Πιο καλα να να φας τα λεφτα μεγαλωνοντας το παιδι σου μονη, παρα να τα δωσεις στους γιατρους.

Senior Member
    Αναλογα πως θα το χειριστεις. παντως φτηνωτερα θα σου βγει με το πιτσιρικο γτ δεν ξερεις ποσες φορες θα κανεις τεχνητες. Πιο καλα να να φας τα λεφτα μεγαλωνοντας το παιδι σου μονη, παρα να τα δωσεις στους γιατρους.
    Δε θέλω να πάω με κάποιον στην τύχη για το παιδί. Αν ήταν έτσι, τώρα θα είχα εγγόνια. Έλα, να αφήσουμε τώρα τις σαχλαμάρες και πείτε τη γνώμη σας, τι να κάνω διαφορετικά στον επόμενο, για να μου κάτσει συνειδητά να τον κάνω πατέρα;

Senior Member
    Δε θέλω να πάω με κάποιον στην τύχη για το παιδί. Αν ήταν έτσι, τώρα θα είχα εγγόνια. Έλα, να αφήσουμε τώρα τις σαχλαμάρες και πείτε τη γνώμη σας, τι να κάνω διαφορετικά στον επόμενο, για να μου κάτσει συνειδητά να τον κάνω πατέρα;
    Δεν μπορεις να κανεις τπτ, οποιος θελει συνειδητα παιδια δεν θα σου μιλουσε καν. Περιμενε να βγει καμια καινουργια τεχνολογια σε 10-20 χρονια.

Senior Member
    Θα στο πω στα ισια...κ ας μην σπυ αρεσει....ανωμαλιες στο σεξ....να σε βλεπει κ να λιωνει....ολα τα αλλα ειναι καραμελες μπροστα στο φοβερο σεξ....κανε οτι κανουν τις τσοντες κ χειροτερα.....κ δεν κανω πλακα...εγω παντος θα τσιμπαγα τρελα...

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast