36 ετών-χωρίς παιδιά και σύντροφο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Να βρει έναν "κατασταλαγμένο" 40+ που θέλει παιδιά και θα της ρίχνει 10+ χρόνια, οπότε δε θα υπάρχει επικοινωνία, ίδια ενέργεια, ίδια ενδιαφέροντα και ίσως υπάρξει και μια ζήλια/ανασφάλεια από πλευράς του άνδρα προς τη νεαρή γυναίκα.

Τις εφαρμογές δεν τις εμπιστεύομαι. Πολλή ψευτιά, ψεύτικα προφίλ, άνθρωποι που δεν ξέρεις αν είναι ήδη παντρεμένοι ή σε σχέση και τι θέλουν από εσένα, γιατί συνήθως για one night stand είναι εκεί.

Στις μέρες μας ο κόσμος δε φλερτάρει, δεν πλησιάζει εύκολα όπως στα χρόνια των πατεράδων/μανάδων μας σε μια καφετέρια ή μια έξοδο ή κοινωνική εκδήλωση στα χωριά. Πλέον έχουν βρει τις εφαρμογές και τα social, τα οποία δεν εμπιστεύομαι, γιατί έχω ακούσει και δει πολλή ψευτιά.

Για τα γραφεία συνοικεσίων δεν ξέρω, υποθέτω κι εκεί ψεύτικες αγγελίες, σε αντιμετωπίζουν ως πορτοφόλι και ίσως πάνε πολλά άτομα με "θέματα", σαν αυτούς που πήγαιναν στην Αννίτα Πάνια παλιά. Οπότε τι κάνω; Το κυνηγάω ακόμα, ψάχνοντας έναν καινούργιο σύντροφο που δεν ξέρω πού να τον ψάξω από το μηδέν ή παραιτούμαι και αποδέχομαι το μέλλον μου χωρίς παιδιά (ούτε η πρώτη θα είμαι ούτε η τελευταία);
    Οι μεγαλύτεροι δεν σου κάνουν ... και θα δείχνουν ζήλια ....

Τις εφαρμογές δεν τις εμπιστεύεσαι ... είναι για one night stand ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... one night stand ....

Στις μέρες μας ο κόσμος δεν φλερτάρει στις καφετέριες ... όπως την εποχή των γιαγιάδων ... που στέλναν προξενητές και κανόνιζαν κιλά λάδι και κατσίκια για το γάμο .....

Αλήθεια, αυτά τα έχεις διαπιστώσει μόνη σου ; Τα έχεις δει να συμβαίνουν ; ή σου αρέσει να πιστεύεις ότι είναι έτσι ;

Ουσιαστικά ρωτάς αν είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζεις. Ο γυαλός δεν φταίει ποτέ.

Ζητάς παραπάνω από όσα μπορείς να βρεις. Αυτό που του αξίζει ο καθένας και σε εφαρμογές και σε καφετέριες και στη δουλειά ... μπορεί να το βρει ... ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ .

Αν είναι στην κλίμακα στο 7/20 και ψάχνει 19/20 ... φυσικά δεν θα το βρει ποτέ.
    Γιατί τα άτομα του άλλου φύλου που αξίζουν 19/20 βρίσκουν 19/20 και δεν κοιτάνε ποτέ το 7/20 .

Για παιδιά στην ελλάδα με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση ... αν είναι να παίρνουν 730€ μικτά
    για 9ωρη 6μερη εργασία ως ανειδικευτοι ή 950€ καθαρά ως πτυχιούχοι ... έχουν δίκιο να μη θέλουν να κάνουν .

Senior Member
    Βρε παιδιά, πείτε μου και τη γνώμη σας για τον φίλο μου που είναι ΑΜΕΑ και μου είχε πει αν κι εγώ θέλω να ζήσουμε μαζί; Να σας πω θετικά και αρνητικά; Θετικά: καλή επικοινωνία, καλή χημεία, περνάω καλά όταν είμαι μαζί του, μπορούμε να καθόμαστε και να συζητάμε ώρες, είναι διαλλακτικός, συμβιβάζεται εύκολα, με αφήνει να έχω τον χώρο μου. Αρνητικά: δε νιώθω κάτι το ερωτικό, δε θέλω γάμο-βιτρίνα για να έχω παιδιά επειδή το επιβάλλει η κοινωνία και θα επωμιστώ περισσότερες υποχρεώσεις από την έξτρα φροντίδα. Αν κάνω παιδιά με εξωσωματική, φοβάμαι την κληρονομικότητα με το θέμα υγείας που έχει, ίσως αργότερα και τα παιδιά αναλάβουν ευθύνες φροντίδας του που δεν αναλογούν σε άλλα παιδιά και να νιώθουν μειονεκτικά. Δηλαδή στην ουσία μπορεί κάποια στιγμή το παιδί να γίνει νοσοκόμος του πατέρα, ιδίως αν φύγω εγώ πρώτη. Από την άλλη δεν ξέρω αν η μοναξιά είναι κάτι κακό ή κάτι που συνηθίζεται. Είμαι τόσο, μα τόσο μπερδεμένη.
    Είπες για πρόβλημα όρασης .... από τι προέρχεται ;
    Γιατί να είναι κληρονομικό ;;;
    Γιατί εξωσωματική ;;; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;;; Φυσιολογικά δεν μπορεί να κάνει παιδιά ;;;;
    Αν δεν σου αρέσει καθόλου και εφόσον αυτός έχει τέτοιες βλέψεις , γιατί ασχολείσαι μαζί του ;;

Banned
    Μέχρι να κάνω την εσωτερική διεργασία, θα έχω γεράσει και θα έχω 10 γάτες. Βρες μου εσύ ένα ιδανικό ζευγάρι στην πραγματική ζωή, όχι από βιβλία λογοτεχνίας και ταινίες. Και να είναι χωρισμένος κάποιος, τουλάχιστον βιώνει το αίσθημα του γονιού, έχει κάπου να διοχετεύσει αγάπη. Μην πάμε σε εντελώς προβληματικές καταστάσεις γονιών, εγώ σου λέω η μέση οικογένεια. Επίσης, ποιος άνθρωπος στον κόσμο αυτό μπορεί να πει ότι "ξέρει καλύτερα τους ανθρώπους"; Με εσωτερική διεργασία, θα μείνω γεροντοκόρη. Δε λυπάμαι για εμένα, αλλά οι άνθρωποι στη δουλειά μου, ξέρεις τι έχουν να τραβήξουν; Οι μαγκούφηδες είναι παράξενοι άνθρωποι και τους σχολιάζουν όλοι.
    Οι άνθρωποι στην δουλειά σου ? Τι κουτάκια είναι αυτά ? Μέσω app κάνουν παιδιά στην δουλειά σου ? Παράγγειλε το , τότε ....e-food

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Είπες για πρόβλημα όρασης .... από τι προέρχεται ;
    Γιατί να είναι κληρονομικό ;;;
    Γιατί εξωσωματική ;;; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;;; Φυσιολογικά δεν μπορεί να κάνει παιδιά ;;;;
    Αν δεν σου αρέσει καθόλου και εφόσον αυτός έχει τέτοιες βλέψεις , γιατί ασχολείσαι μαζί του ;;
    Ε, ναι από ασθένεια το έπαθε όταν ήταν μωρό. Εξωσωματική εννοώ γιατί δε θέλω να κάνω σεξ μαζί του, είναι φίλος-φίλος. Για γάμο βιτρίνα μίλησα. Και με σπέρμα δότη για να μην υπάρχει κίνδυνος να κληρονομήσει αυτή την ασθένεια. Είναι κίνηση απελπισίας και δε θέλω να το κάνω για την ώρα.

Senior Member
    Οι μεγαλύτεροι δεν σου κάνουν ... και θα δείχνουν ζήλια ....

Τις εφαρμογές δεν τις εμπιστεύεσαι ... είναι για one night stand ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... one night stand ....

Στις μέρες μας ο κόσμος δεν φλερτάρει στις καφετέριες ... όπως την εποχή των γιαγιάδων ... που στέλναν προξενητές και κανόνιζαν κιλά λάδι και κατσίκια για το γάμο .....

Αλήθεια, αυτά τα έχεις διαπιστώσει μόνη σου ; Τα έχεις δει να συμβαίνουν ; ή σου αρέσει να πιστεύεις ότι είναι έτσι ;

Ουσιαστικά ρωτάς αν είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζεις. Ο γυαλός δεν φταίει ποτέ.

Ζητάς παραπάνω από όσα μπορείς να βρεις. Αυτό που του αξίζει ο καθένας και σε εφαρμογές και σε καφετέριες και στη δουλειά ... μπορεί να το βρει ... ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ .

Αν είναι στην κλίμακα στο 7/20 και ψάχνει 19/20 ... φυσικά δεν θα το βρει ποτέ.
    Γιατί τα άτομα του άλλου φύλου που αξίζουν 19/20 βρίσκουν 19/20 και δεν κοιτάνε ποτέ το 7/20 .

Για παιδιά στην ελλάδα με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση ... αν είναι να παίρνουν 730€ μικτά
    για 9ωρη 6μερη εργασία ως ανειδικευτοι ή 950€ καθαρά ως πτυχιούχοι ... έχουν δίκιο να μη θέλουν να κάνουν .
    Άρα να εξαφανιστεί η ανθρωπότητα; Το 99% του πληθυσμού της γης έτσι και χειρότερα. Και δεν είναι μόνο ο μισθός για εμένα. Έχω και ενοίκια. Το ότι ο κόσμος δε φλερτάρει το βλέπω παντού. Πλέον πάνε σε εφαρμογές, βλέπουν, και αν βρουν κάτι, τσουπ. Εμένα στη δουλειά μου οι άνδρες είναι λίγοι και όλοι είναι πιασμένοι, είναι και κάποιοι που τους αρέσουν οι άνδρες. Οι φίλοι μου δεν έχουν κύκλο να με συστήσουν. Εδώ παντρεύτηκε άνδρα μέχρι κι ο Έλτον Τζον που είναι σαν πίθηκος και δεν έχω παντρευτεί εγώ!

Senior Member
    Εγω επςιμενω στοσεξ ...οι αντρες απο αυτο υποφερουν ..τα callgirl πανε τρενο ...

Senior Member
    Η τύπισσα νόμιζε ότι θα τον "αλλάξει" τον τύπο, θα τον "ωριμάσει" για να θέλει παιδιά.
    Έτσι είναι.
    Οι γυναίκες νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τους άντρες.
    Οι άντρες ελπίζουν κι εύχονται ότι οι γυναίκες θα μείνουν για πάντα όπως τις γνώρισαν ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by silencer View Post
    Η τύπισσα νόμιζε ότι θα τον "αλλάξει" τον τύπο, θα τον "ωριμάσει" για να θέλει παιδιά.
    Έτσι είναι.
    Οι γυναίκες νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τους άντρες.
    Οι άντρες ελπίζουν κι εύχονται ότι οι γυναίκες θα μείνουν για πάντα όπως τις γνώρισαν ...
    Εχει ενα κολπο, την θυμασαι πως ηταν, σου θυμηζει πως ησουν και δεν την βαριεσαι ποτέ, ειναι ναρκισσιστικο αλλα δουλευει.

Senior Member
    ...

Δεν ισχύει αυτό.
    830 μικτά για 40-48 ώρες. Σε καμία περίπτωση οι πτυχιούχοι δεν παίρνουν 950 καθαρά! Το πτυχίο δεν δίνει περισσότερα λεφτά!!! Ίσως υπονοείτε πως με πτυχίο μπορείς να βρείς ανώτερη θέση και να πληρωθείς καλύτερα από τον βασικό...

Τώρα που είναι καλοκαίρι η παραλία είναι μέρος για να βρείς γκόμενο.
    Βέβαια πως να κάνεις κίνηση... Αν δεις παρέα ανδρών δεν ξέρεις αν είναι ζευγάρι. Για να σε πλησιάσουν σιγά να μην μπουν στη διαδικασία για σχέση, ένας 40 δεν θα έχει θάρρος να το κάνει, πρέπει να πιάνεις εσύ συζήτηση και φυσικά αν τσιμπήσει να λες πως ψάχνεις για οικογένεια μην χάνεις χρόνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δεν ισχύει αυτό.
    830 μικτά για 40-48 ώρες. Σε καμία περίπτωση οι πτυχιούχοι δεν παίρνουν 950 καθαρά! Το πτυχίο δεν δίνει περισσότερα λεφτά!!! Ίσως υπονοείτε πως με πτυχίο μπορείς να βρείς ανώτερη θέση και να πληρωθείς καλύτερα από τον βασικό...

Τώρα που είναι καλοκαίρι η παραλία είναι μέρος για να βρείς γκόμενο.
    Βέβαια πως να κάνεις κίνηση... Αν δεις παρέα ανδρών δεν ξέρεις αν είναι ζευγάρι. Για να σε πλησιάσουν σιγά να μην μπουν στη διαδικασία για σχέση, ένας 40 δεν θα έχει θάρρος να το κάνει, πρέπει να πιάνεις εσύ συζήτηση και φυσικά αν τσιμπήσει να λες πως ψάχνεις για οικογένεια μην χάνεις χρόνο.
    κι ομως, οπως τα λεει ειναι... 950 καθαρα πτυχιουχος στο δημοσιο, πρωτος μισθος... και φυσικα δινει περισσοτερα λεφτα απο χαρτι δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. στο δημοσιο... στο ιδιωτικο, ειναι ο,τι βρεις..

σιγα μην παει γυμνη στην παραλια να πλησιασει ανδρα... εδω δεν πλησιαζει ντυμενη..

Senior Member
    Άρα να εξαφανιστεί η ανθρωπότητα; Το 99% του πληθυσμού της γης έτσι και χειρότερα. Και δεν είναι μόνο ο μισθός για εμένα. Έχω και ενοίκια. Το ότι ο κόσμος δε φλερτάρει το βλέπω παντού. Πλέον πάνε σε εφαρμογές, βλέπουν, και αν βρουν κάτι, τσουπ. Εμένα στη δουλειά μου οι άνδρες είναι λίγοι και όλοι είναι πιασμένοι, είναι και κάποιοι που τους αρέσουν οι άνδρες. Οι φίλοι μου δεν έχουν κύκλο να με συστήσουν. Εδώ παντρεύτηκε άνδρα μέχρι κι ο Έλτον Τζον που είναι σαν πίθηκος και δεν έχω παντρευτεί εγώ!
    Αν βγεις έξω βράδια , θα σε πλησιάσουν κάποιοι να σου μιλήσουν . Και σε μαγαζιά, οπουδήποτε κυκλοφορείς αν δείξεις δεκτική, κάποιοι θα σε πλησιάσουν . Οι άνδρες που σου μιλάνε, γνωριμία θέλουν , όχι πληροφορίες. Οτιδήποτε πουν ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ . Αν έχεις πράσινο φως, θα προχωράει . Οι ανώμαλοι και οι βιαστές, είναι σε ποσοστό κάτω από 0.001%.
    Οπότε πιο πιθανό είναι να σε πατήσει ΙΧ στο δρόμο , ειδικά έτσι όπως οδηγούν οι έλληνες.
    Το θέμα είναι ότι αυτοί που θα σε πλησιάσουν , μπορεί να μην είναι σαν τον Τζεημς Μποντ. Με Άστον Μάρτιν και να σε πάνε με ξύλινο κρις κραφτ σε παλάτσο στη Βενετία των 15.000€/βραδιά (χωρίς πρωινό) να πιείτε κοκτέηλ των 250€ το ποτήρι . Αν το αποδέχεσαι αυτό , μπορείς να βρεις άνδρες. Έχοντας υπόψη ότι αν δεχθείς να βγεις με κάποιον πας για σχέση. Δηλαδή ολοκληρωμένη .

Το φουκαρά τον τυφλό , κάνε τον πέρα και πες του να μείνει μακριά σου. Μην είσαι άλλη μία δυστυχία για αυτόν.
    Εφόσον, τυφλώθηκε από ασθένεια , που ελάχιστες είναι κληρονομικές και είναι πασίγνωστες, η τύφλωση έχει πιθανότητες να κληρονομηθεί όσες και ενα κομμένο πόδι από τροχαίο ή τύφλωση από ... βεγγαλικά , αλλά αφού δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό , μείνει μακριά του και κόψε κάθε επαφή. Μην τον κάνεις πιο δυστυχισμένο.

Senior Member
    Αν βγεις έξω βράδια , θα σε πλησιάσουν κάποιοι να σου μιλήσουν . Και σε μαγαζιά, οπουδήποτε κυκλοφορείς αν δείξεις δεκτική, κάποιοι θα σε πλησιάσουν . Οι άνδρες που σου μιλάνε, γνωριμία θέλουν , όχι πληροφορίες. Οτιδήποτε πουν ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ . Αν έχεις πράσινο φως, θα προχωράει . Οι ανώμαλοι και οι βιαστές, είναι σε ποσοστό κάτω από 0.001%.
    Οπότε πιο πιθανό είναι να σε πατήσει ΙΧ στο δρόμο , ειδικά έτσι όπως οδηγούν οι έλληνες.
    Το θέμα είναι ότι αυτοί που θα σε πλησιάσουν , μπορεί να μην είναι σαν τον Τζεημς Μποντ. Με Άστον Μάρτιν και να σε πάνε με ξύλινο κρις κραφτ σε παλάτσο στη Βενετία των 15.000€/βραδιά (χωρίς πρωινό) να πιείτε κοκτέηλ των 250€ το ποτήρι . Αν το αποδέχεσαι αυτό , μπορείς να βρεις άνδρες. Έχοντας υπόψη ότι αν δεχθείς να βγεις με κάποιον πας για σχέση. Δηλαδή ολοκληρωμένη .

Το φουκαρά τον τυφλό , κάνε τον πέρα και πες του να μείνει μακριά σου. Μην είσαι άλλη μία δυστυχία για αυτόν.
    Εφόσον, τυφλώθηκε από ασθένεια , που ελάχιστες είναι κληρονομικές και είναι πασίγνωστες, η τύφλωση έχει πιθανότητες να κληρονομηθεί όσες και ενα κομμένο πόδι από τροχαίο ή τύφλωση από ... βεγγαλικά , αλλά αφού δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό , μείνει μακριά του και κόψε κάθε επαφή. Μην τον κάνεις πιο δυστυχισμένο.
    Το έχω συζητήσει με άλλους άνδρες, συγγενείς, φίλους, παντρεμένους. Οι άνδρες σήμερα δε φλερτάρουν, γιατί φοβούνται, και γιατί προτιμούν τις εφαρμογές έτοιμων γνωριμιών από το κυνήγι. Δεν είμαστε στη δεκαετία '80s, 90s, άντε και 2000. Ειδικά οι άνδρες στην ηλικία μου 35-45 δεν έχουν σκληραγωγηθεί, τα έμαθαν όλα στο πιάτο από τους γονείς τους και δεν κόπιασαν ποτέ ν' αποκτήσουν το οτιδήποτε, όπως άλλες γενιές. Φοβούνται την απόρριψη, ότι θα τον σχολιάζει η άλλη και θα το πει στις φίλες της, οι περισσότεροι έχουν στρες με τη δουλειά τους και δεν τους νοιάζει ούτε να βγουν.
    Τη δεκαετία του '80, τα βλέπουμε και στις ταινίες με τον Ψάλτη, έδινε κι έπαιρνε το greek καμάκι. Όπου πήγαινες υπήρχε φλερτ: παραλία, ντίσκο, σε γάμους, βαφτίσεις, κηδείες, όλοι φλέρταραν. Τώρα δείξε μου έναν άνθρωπο που δε χρησιμοποιεί το κινητό ως προέκταση του χεριού του.
    Γυρίζουν σπίτια τους και πέφτουν ξεροί 7 μέρες την εβδομάδα. Σε άλλες εποχές, αν έλεγες σε κάποιον να δουλέψει Κυριακή, θα σε θεωρούσε ανώμαλο. Έχουν αλλάξει οι ρυθμοί ζωής και η τεχνολογία έχει κυριαρχήσει και στο φλερτ. Με κόβεις εμένα να θέλω Τζέημς Μποντ; Αρκεί να σου πω ότι και οι δύο προηγούμενες σχέσεις μου είχαν κάποια κιλάκια παραπάνω, όχι πολλά, αλλά κοιλιά είχαν. Αλλά δε με πείραζε, σκεφτόμουν ότι αν πάχαινα κι εγώ στα γεράματα, δε θα έλεγαν τίποτα! Θέλω έναν άντρα-νοικοκύρη, ν' ανοίξω σπίτι και να γεράσουμε μαζί.
    Σου λέω δεν είναι το πρόβλημα αν μια ασθένεια είναι κληρονομική ή ποιανού θα είναι τα παιδιά. Τόσες γυναίκες με πρόβλημα υπογονιμότητας έκαναν παιδιά με δανεικά ωάρια. Τι σημασία έχει ποιανού αίμα είναι; Εσύ το μεγαλώνεις, εσύ το αναγνωρίζεις, εσύ είσαι γονιός. Αλλά αν κάνεις σχέση με έναν φίλο καρδιακό, τον χάνεις από φίλο και δημιουργείς μια σχέση εκμετάλλευσης.

Senior Member
    Τζοάννα, έχεις σκεφτεί ότι (ΠΟΛΛΟΙ) άντρες κουράστηκαν να τρώνε ατέλειωτες χυλόπιτες από κοντά και παράτησαν το άθλημα, αρκούμενοι μόνο σε ονλάιν εφαρμογές και οίκους ανοχής? Εγώ- και δεν είμαι πολύ κοινωνικός, δεν έχω πάρα πολλές γνωριμίες- ξέρω πολλούς, πάνω από 30, κάποιους και πάνω από 40, που δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση και οι μόνες εμπειρίες τους είναι σε στριπτίζ-μπουρδέλα. Αυτό το παραμύθι, ότι δεν φλερτάρουν πια κτλ, εντάξει, όταν κάποιος ξέρει ότι δε "μετράει" πολύ και έχει μόνο αρνητικές εμπειρίες-αδιαφορία, δεν θα κάθεται αιωνίως να πηγαίνει στα μπαρ, να πληρώνει ποτά και να την πέφτει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Τζοάννα, έχεις σκεφτεί ότι (ΠΟΛΛΟΙ) άντρες κουράστηκαν να τρώνε ατέλειωτες χυλόπιτες από κοντά και παράτησαν το άθλημα, αρκούμενοι μόνο σε ονλάιν εφαρμογές και οίκους ανοχής? Εγώ- και δεν είμαι πολύ κοινωνικός, δεν έχω πάρα πολλές γνωριμίες- ξέρω πολλούς, πάνω από 30, κάποιους και πάνω από 40, που δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση και οι μόνες εμπειρίες τους είναι σε στριπτίζ-μπουρδέλα. Αυτό το παραμύθι, ότι δεν φλερτάρουν πια κτλ, εντάξει, όταν κάποιος ξέρει ότι δε "μετράει" πολύ και έχει μόνο αρνητικές εμπειρίες-αδιαφορία, δεν θα κάθεται αιωνίως να πηγαίνει στα μπαρ, να πληρώνει ποτά και να την πέφτει!
    Κακά τα ψέματα Eagle. Οι γενιές του '80 και μετά είμαστε μεγάλοι φλώροι. Αιώνια βουτυρόπαιδα άνδρες και γυναίκες που τα μάθαμε όλα στο πιάτο από τους βολεμένους μας γονείς. Σύγκρινέ μας με τους παππούδες μας που πέρασαν κατοχή. Αυτών το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν να φάνε, και το δικό μας ότι μας απορρίπτουν. Κι όμως αυτοί είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι θα κάνουν κάτι στη ζωή τους. Μερικές φορές λέω, κακώς ξεφύγαμε από αυτό το μοτίβο. Ήξεραν ότι σε κάθε άνδρα αντιστοιχεί μια γυναίκα, τις όμορφες θα τις έπαιρνε ένας, τους πλούσιους μία, και οι υπόλοιποι θα βολευόταν με όποιον/α ξέμενε, αλλιώς τίποτα. Και το είχαν αποδεχτεί αυτό οι άνθρωποι. Κάπου το '80 άλλαξαν τα πράγματα. Οι άνδρες τρώνε χυλόπιτες, γιατί στοχεύουν πάνω από τα κυβικά τους και μόνο. Αλλά οι πάνω από τα κυβικά τους, συνήθως είναι πιασμένες. Το ίδιο και οι γυναίκες πλέον (για να μην τα ρίξω στο ένα φύλο μόνο): θέτουμε πολλά στάνταρντς αρχικά. Μετά, κάνουμε υποχωρήσεις, κυρίως για να βιώσουμε το αίσθημα της μητρότητας, γιατί έτσι είναι το ένστικτο. Αλλά όσο κάνουμε εκπτώσεις, περνάει ο χρόνος. Και φτάνουμε σε μια στιγμή που συνηθίζουμε τη μοναξιά. Μας είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε συνθήκες συγκατοίκησης με άλλον, που δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε για τον άλλο, γιατί έχουμε μπει σε ένα καθημερινό πρόγραμμα ατομικά για εμάς και "σκουριάζουμε" από τη συνήθεια.

Senior Member
    τον χάνεις από φίλο και δημιουργείς μια σχέση εκμετάλλευσης.
    Δλδ εσυ πιστευεις πως οι αντρες ειναι μαζοχιστες που πεθαινουν να βρουν καποια να τους εκμεταλλευεται;

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast