Πως αντιμετωπίζετε τα συμπτώματά σας;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Πως αντιμετωπίζετε τα συμπτώματά σας;

Καλησπέρα, είμαι σε Abilify και Risperdal αλλά, αν και ήπια, ακόμα έχω όλων των ειδών τα συμπτώματα. Το κύριο είναι η τηλεπαθητικές φωνές αλλά μπορεί αν είμαι στρεσαρισμένος να δώ και πράγματα, μερικές φορές νιώθω πως κάποιος με αγγίζει και άλλες φορές νιώθω τα κοκαλά μου να σπάνε (και νιώθω καιι πόνο), μπορεί να γευτώ ή και να μυρίσω πραγματα αλλά ακόμα και να ακούσω θορύβους που δεν υπάρχουν.

Ο λόγος που κάνω αυτό το ποστ είναι πως έχω βάλει κάτα τα πράγματα με λογική και έχω αποφασίσει πως είτε είναι αδύνατο να με έχει στοχοποιήσει και να με ελέγχει κάποιος είτε ακόμα κι αν αυτός ο κάποιος είναι μια ανώτερη δύναμη δεν αξίζει τη προσοχή μου.

Πολύ απλά λοιπόν, είμαστε 25 εκατομμύρια σχιζοφρενείς πάνω στο πλανήτη. Αν οι Illuminati, η κυβέρνηση, οποισδήποτε ανθρώπινος παράγοντας ασχολιόταν με εμάς 24/7 θα χρειαζόντουσαν το λιγότερο 75 εκατομμύρια πράκτορες να ασχολούνται μαζί μας χωρίς διαλλέιματα, διακοπές κλπ. Δηλαδή ένας πιο ρεαλιστικός αριθμός θα ήταν το λιγότερο 150 εκατομμύρια πράκτορες, ένας αριθμός οποίος είναι τελείως εξωφρενικός και δε βγάζει κάμια λογική.

Αν κάποια ανώτερη δύναμη είναι υπεύθυνη για όλα αυτά, ο Θεός, εξωγιήνοι, Ο Πίκατσου δε ξέρω, τότε αυτή η οντότητα με κάνει να υποφέρω και σίγουρα δεν έχει τις καλύτερες των προθέσεων για μένα, οπότε απλά έχω αποφασίσει να την αγνοώ.

Έτσι πορεύομαιι προσωπικά και συγκεντρώνομαι στον πραγματικό κόσμο και τη ζωή μου. Νομίζω με έχει βοηθήσει πολύ αυτή η λογική. Εσείς πως αντιμετωπίζετε τα συμπτωματά σας;

Senior Member
    Φίλε μου εγώ με σχίζοσυναισθηματική διαταραχή όταν παθαίνω ψύχωση δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην πραγματικότητα δυστυχώς. Και καταλαβαίνω ότι είχα ψύχωση μετά από κάνα τρίμηνο. Κατά τα άλλα το ρίχνω στην πλάκα. Έχεις παρενέργειες από τα χάπια?

Quote Originally Posted by tony View Post
    Φίλε μου εγώ με σχίζοσυναισθηματική διαταραχή όταν παθαίνω ψύχωση δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην πραγματικότητα δυστυχώς. Και καταλαβαίνω ότι είχα ψύχωση μετά από κάνα τρίμηνο. Κατά τα άλλα το ρίχνω στην πλάκα. Έχεις παρενέργειες από τα χάπια?
    Κι εγώ το ίδιο. XD

Έχω τρομερή αύξηση βάρους. Πήγα απο 80 στα 115 κιλά σε ενα 15μηνο. Τώρα προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για να τα χάσω αλλά είναι δυσκολάκι. Κατα τ'άλλα όμως είμαι μια χαρά. Δεν έχω άλλες παρενέργειες.

Senior Member
    βρες καμια διατροφολογο που να εχει επιγνωσει απο τα ψυχιατρικα προβληματα εγω αλλαξα τρεις διατροφολογους.....

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    βρες καμια διατροφολογο που να εχει επιγνωσει απο τα ψυχιατρικα προβληματα εγω αλλαξα τρεις διατροφολογους.....
    Ωωωωω οκ. Θα τοο κοιτάξω ευχαριστώ. :)

Senior Member
    Και εγώ από 78 πήγα στα 114 από ακινησία με καθήλωσε στο κρεβάτι το sycrest

Senior Member
    απο 80 σε 115 κιλα πηγες με ρισπερνταλ και αμπιλιφαι ή παιρνεις και αλλα φαρμακα;;

Quote Originally Posted by psycous View Post
    απο 80 σε 115 κιλα πηγες με ρισπερνταλ και αμπιλιφαι ή παιρνεις και αλλα φαρμακα;;
    Όχι, μόνο αυτά.