Σας έχει συμβέι κάτι που σας είπαν οι φωνές να έχει γίνει πραγματικότητα μετέπειτα;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Σας έχει συμβέι κάτι που σας είπαν οι φωνές να έχει γίνει πραγματικότητα μετέπειτα;

Κάποιος με ρώτησε σε ένα άλλο thread αν σκέφτομαι πως οι φωνές προέρχονται απο εμένα. Αν και πολλές φορές συμβαίνει αυτό έχουν γίνει μερικά πράγματα τα οποία με κάνουν κάποιες φορές και αμφιβάλλω.

Το 2016 ήταν η πρώτη μου εμπειρία ψύχωσης και στις συζητήσεις που είχα με τις φωνές μου είπαν πως η Ρωσία και η Ουκρανία θα ξεκινήσοουν το 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Αν και δεν έχει συμβεί ακριβώς αυτό, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες με συγκλόνισε πολυ στην λογική μου. Έχουν συμβεί κι άλλα περισταστικά αλλά είναι πολλά για να τα αναφέρω εδώ.

Νομίζω πως αν έχεις καλή διαίσθηση μπορεί να επηρεάσει με άσχημο τρόπο την ασθένεια. Σας έχει συμβεί κάτι παρεμφερές;

Senior Member
    το ότι δεν έχει γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και το ότι πιο πριν από το 2016 αν δεν απατώμαι υπήρξε ο πόλεμος στην κριμαία δεν σε κάνει να αναιρέσεις αυτήν την πρόβλεψη-διαίσθηση ?

Quote Originally Posted by diogenis View Post
    το ότι δεν έχει γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και το ότι πιο πριν από το 2016 αν δεν απατώμαι υπήρξε ο πόλεμος στην κριμαία δεν σε κάνει να αναιρέσεις αυτήν την πρόβλεψη-διαίσθηση ?
    Ναι με κάνει, γι'αυτό μιλάω για διαίσθηση στο ποστ. Αλλά έτσι όπως συνέβη δε μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος. Επίσης έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά όπως πχ. η υπόθεση με τις υποκλοπές της ΕΥΠ. Στη δεύτερη ψύχωση που είχα το 2018 τσακωνόμασταν με τις φωνές γιατί μου έλεγαν πως είναι αδιάβλητοι πράκτορες της ΕΥΠ, Οπότε τους έλεγα εγώ "θα πληρώσετε γι'αυτά που έχετε κάνει" και μου είπαν για να μη τα πολυλογώ "Μήπως θες και όλη τη ΕΥΠ;".

Οπότε είναι λίγο δύσκολο να κατλάβεις τι γίνεται αν έχουν συμβεί πολλά τέτοια, που έχουν συμβεί σε μένα. Φυσικά το πιο πιθανό είναι να είναι απλά συμπτώσεις, αυταπάτες κλπ, αλλά δε πάυει να σου περνάει απο το μυαλό και η πιθανότητα να είναι αληθινά.

Senior Member
    δεν πιστεύεις ότι είναι κάπως ναρκισσιστικό το να πιστεύεις ότι σε παρακολουθεί η ΕΥΠ?

Quote Originally Posted by diogenis View Post
    δεν πιστεύεις ότι είναι κάπως ναρκισσιστικό το να πιστεύεις ότι σε παρακολουθεί η ΕΥΠ?
    Είναι αλλά όταν ακούς έντονες φωνές μέσα ή και έξω απο το κεφάλι σου προσπαθείς να το εξηγήσεις. Το να υπάρχει μυστική τεχνολογία είναι νομίζω μια αρκετά άμεση και απλή σκέψη που μπορεί να κάνεις κάποιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PreCosmos View Post
    Είναι αλλά όταν ακούς έντονες φωνές μέσα ή και έξω απο το κεφάλι σου προσπαθείς να το εξηγήσεις. Το να υπάρχει μυστική τεχνολογία είναι νομίζω μια αρκετά άμεση και απλή σκέψη που μπορεί να κάνεις κάποιος.
    καλημερα. εισαι σε φαρμακευτικη αγωγη;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα. εισαι σε φαρμακευτικη αγωγη;
    Είμαι ναι.