μου κοπηκαν τα ρουχα μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Banned

μου κοπηκαν τα ρουχα μου

κοριτσια δενε χω περιοδο εδω και 3 μηνες
    κανω συνεχεια εξετασεις ολα καλα.
    αλλα μαλλον εχω προβλημα στοντ ραχηλο.τρεχω απο κατω συνεχως τι να εχω?θα κανω και υπερηχο.στο δημοσιο π πηγα τπτ δεν κανενε θα παω σε ιδιωτη φοβαμαι μην ειναι καρκυνος.

Senior Member
    απο το στρες θα ειναι πιθανοτατα βρε συ αμεσως στον καρκινο το μυαλο σου..πηγαινε να κανεις εξετασεις παντως μην το αφηνεις
    Dum spiro spero (?)

Banned
    εκανα και τεστ εγκυμοσυνης δεν ειμαι.τελευταια φορα που πηδηξα τον Δημητρη μετα απο 2 μερες αδιαθετησα,απο τοτε εχω να κανω σεξ μαζι του.μονο για σεξ τον εχω λολ.μην μας αφησει και εγκυες το ζωον...

συμφωνω με την ελενα απο το στες ειναι περυσι μ χε κοπει για 3 μηνες και επανηλθε κανονικα.μην αγχωνεσαι και κανε τις εξετασεις:P
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    πανικουλα, μαλλον πανικο-βαλλεσαι! Κανε τις απαραιτητες εξετασεις κ μετά βλεπεις αν αξιζει να στεναχωρηθεις ή οχι.

Οσο για το αν εισαι εγκυος ή οχι, δεν σε αφηνει κανεις αν δεν το θελεις. Ειναι κ δικη σου ευθυνη!!!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    γιαυτο ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι σοφια.
    αν ηθελα να ειμουν θα ειμουν.αλλα δεν με απασχολει το θεμα αυτο καθολου και ειδηκα εμ αυτον π μονο για σεξ τον εχω.ουτε γεια δεν του λεω μετα.τον λεω και μαλακα.λολ

Senior Member
    Αν δεν σε χαλαει να κανεις σεξ με καποιον με αυτες τις συνθηκες....και να τον λες κ μαλακα κ να το εννοεις...οκ!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    με φτιαχνει.γιατι τον παρακαλουσα και με εφτυνε και μενα και τα αισθηματα μου.τωρα τυον εχω εγω μονο για πηδημα και του δειχνω οτι ειναι ενα τπτ για μενα.και εετσι ειναι.αλλα ρε παιδι μου με φτιαχνει σεξουαλικα.ειναι ψηλος ομορφος αρενοπος πολυ και πολυ προσεκτικος στο σεξ.σκευτομαι αυτες τις μερες να του ριξω ενα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

Banned
    σε τι εξετάσεις εννοείς ότι ήταν όλα μια χαρά, ορμονικές? Αν κάνεις και τεστ παπ- υπέρηχο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα φανεί και αν υπάρχει πρόβλημα στον τράχηλο. Μην ξεχάσεις να πεις στο γιατρό και για τα φάρμακα, αν παίρνεις, να τον ρωτήσεις μήπως επηρεάζουν τον κύκλο.
    Πάντως το συχνό σεξ βοηθά να είναι ομαλός ο κύκλος...αλλά από την άλλη με τον ακατάλληλο άνθρωπο δημιουργεί στρες, οπότε τον χαλάει...οπότε, εσύ ξέρεις!

Banned
    δεν κανω συχνα σεξ.αυτο ακουσα επιρεαζει τη χλωριδα του κολπου.
    ειχα κολισει με τον Δημητρη μυκιτες κοινους απο την τριβη κλπ εκανα θεραπεια περασε.αλλα συνεχεια τρεχει απο κατω υγρα στο χρωμα της χλωρινης.
    θα κανω τεσπ παπ και υπεριχο και βλεπουμε.
    θα πω και για τα φαρμακα που περνω.
    υπαρχει περιπτωση απο τα 29 μου να μου κοπουνε?

Senior Member
    Εχεις ελέγξει τον θυρεοειδή σου;

Senior Member
    Panikoula εγω πιστεύω οτι είναι απο το άγχος, μπορεί να είναι κατι παθολογικό οπως λέει και η Γιώτα δηλαδή θυρεοειδή ίσως εχεις πάθει αβιταμίνωση μπορεί να είναι ομως και γυναικολογικό πχ καποια κύστη. Μην πανικοβληθείς εικασίες κάνουμε! Μπορεί και να μην είναι τιποτα!Αυτα συνήθως θεραπεύονται με αντισυλληπτικά.

Banned
    Originally posted by giota
    Εχεις ελέγξει τον θυρεοειδή σου;

ναι και εχω το αντηθετο.ΥΠΟ

Banned
    Originally posted by Sofaki
    Panikoula εγω πιστεύω οτι είναι απο το άγχος, μπορεί να είναι κατι παθολογικό οπως λέει και η Γιώτα δηλαδή θυρεοειδή ίσως εχεις πάθει αβιταμίνωση μπορεί να είναι ομως και γυναικολογικό πχ καποια κύστη. Μην πανικοβληθείς εικασίες κάνουμε! Μπορεί και να μην είναι τιποτα!Αυτα συνήθως θεραπεύονται με αντισυλληπτικά.

δεν εχω παρει ποτε και οουτε προκειτε.παχενουνε.και ειμαι σε διαιτα :P
    οτι ειναι ας ειναι χεστηκα και κατι σοβαρο να εχω.δεν φοβαμαι πια.αν ειναι να παθω κατι με το να φοβαμαι δεν θα αλλαξει κατι.απλα θα ψαχτω και τελος.

Senior Member
    ασχετο...ο δημητρης ποιος ειναι?πανικουλα ο πρωην αντρας σου?

Page 1 of 2 12 LastLast