Results 1 to 4 of 4
Thread: Τρομερό άγχος
-
01-07-2024, 00:25 #1
Τρομερό άγχος
Καλησπέρα. Αυτό που βιώνω δεν ξέρω αν κάποιος το έχει νιώσει κ αυτός. Πέρασα μια ίωση πριν μια εβδομάδα και εγώ αγχώνομαι γιατί έχω περάσει φέτος 3 ιώσεις. Τέλος πάντων μη τς πολυλογώ έχω εμμονή με τα δέκατα. Κοιτάω συνεχώς αν έχω δέκατα και μου κολλάνε και κάνω μέχρι 37.2-37.3. Μου είπαν όλοι οι γιατροί ότι αυτό δεν είναι δέκατα έχω κάνει εξετάσεις αίματος και Μαΐο κ Ιούνιο και δεν μ βγαίνει απ το κεφάλι ότι κάτι εχω. Μου έχει κοπεί η όρεξη, τη μια πονάει το χέρι μ την άλλη το πόδι μου με πόνεσε η κοιλιά μου απίστευτα κ πήγα να με δουν κ δεν είχα κάτι. Επίσης πλέον παρατηρώ ότι ουρώ λιγότερο από ότι συνήθως. Είδα νεφρά κ εκεί τίποτα. Επίσης έχω φάει εμμονή γιατί διάβασα ότι μπορεί να έχεις κάτι κακό μη πω τι κ να μη φανεί την μέρα που έκανες εξετάσεις κ να φανεί την επόμενη. Τα έχω χαμένα. Τι θα κάνω; Επίσης έχω διακόψει το Σεροξατ μόνη μου κ βιώνω τρελή ….στερηση. Είμαι 23 και παρακολουθώ τικ τοκ κ βλέπω πόσοι νοσούν εκεί και τα έχω παίξει. ????????????
- 01-07-2024, 02:07 #2
Καλημέρα, και εγώ μια από τα ίδια, φέτος αρρώστησα 4 φορές μέσα σε ένα 3μηνο επειδή το ανοσοποιητικό μου σύστημα εξασθενήσε λόγο έντονου άγχους, είχα δέκατα μετα απο ένα μήνα πέρασα γαστρεντερίτιδα μετά από 2 βδομάδες γρίπη με 38.9 πυρετό μετά να έχω δέκατα για 4 μέρες και μετά από ένα μήνα πάλι κρυολόγημα με παραλίγο δέκατα δηλαδή είχα από 37 έως 37.2 και όντως αυτά που έχεις δεν είναι δέκατα. Τώρα περνάς κάποια ίωση??
01-07-2024, 10:56 #3
Μιλά με τον ψυχιατρο σου για τη φαρμακευτική σου αγωγή, να δει πως θα προχωρήσετε. Μη ψάχνεις στο google για οτιδήποτε φοβάσαι (πόνο στο νύχι του ποδιού να έχεις θα σου πει θα πεθάνεις) και το τικ τοκ να ξέρεις σου βγάζει βίντεο ανάλογα με τα "γούστα" σου. Ε αν έδωσες σημασία σε ένα βίντεο με αρρώστιες, τέτοια θα σου βγάζει συνέχεια..
01-07-2024, 11:09 #4
Καλησπέρα .
Εγώ όταν μπαίνω στο τικ τοκ μου βγάζει συνέχεια άτομα που είναι άρρωστα κτλ. Έιμαι κ φουλ αρρωστοφοβική με κατάθλιψη κ με το που μπαίνω πέφτει ακόμα πιο πολύ η ψυχολογία μου. Πρέπει να το κόψουμε για το καλό μας . Άτομα σαν εμάς με αγχώδης διαταραχές δεν μας κάνουν καλό. Επίσης για τα δέκατα που έχεις, εάν πέρασες κοβιντ υπάρχει περίπτωση να έχεις long κοβιντ μπορεί να κρατήσει κ χρόνο κ τα συμπτώματα είναι αυτά. Δέκατα κ χρόνια κόπωση σαν να έχεις γρίπη . Κάνε υπομονή , πάρε βιταμίνες κ προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς . Όσο για τα αντικαταθληπτικά καλό είναι να μην τα κόβουμε έτσι . Μίλα με τον γιατρό σου να σου πει τι να κάνεις . Περαστικά εύχομαι κ να νιώσεις γρήγορα καλύτερα .