Άγχος και βρέξιμο κρεβατιού
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Άγχος και βρέξιμο κρεβατιού

Καλησπέρα, σαν παιδί είχα πολύ άγχος και πολλές φοβίες από μικρή ηλικία με αποτελέσμα μέχρι σχεδόν και αρχές γυμνασίου να κατουριεμαι συχνά πυκνα τα βράδια στον ύπνο μου. Ντρεπόμουν απίστευτα γιατί φόραγα πανες σχεδόν σε όλο το δημοτικό, εβρισκα συνεχεια δικαιολογιες για να μην μενω σε σπιτια φιλων και φοβομουν απιστευτα μην το μαθει καποιος εκτος οικογενειας, ηδη ενιωθα πολυ ασχημα μεσα στο σπιτι οταν μου ελεγαν διαφορα οπως κατρουλου η οταν με κοροιδευε ο αδερφος μου.. Σταμάτησε κάποια στιγμή μονο του και ηταν σιγουρα ψυχολογικο γιατι ειχα κανει τα παντα απο εξετασεις και ελέγχους.Πλέον που εχω ενηλικιωθεί το έχω ξεπεράσει αλλά πριν λίγες μέρες περνώντας πολύ αγχωτικες μέρες συνέβη μετά από χρόνια και έχω αγχωθεί... Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία πως το είχε αντιμετωπίσει στην μικρή ηλικία και πως αν συνέβη στην ενήλικη ζωή? Μέχρι πότε βρέχετε το κρεβάτι σας και ήταν ψυχολογικος ο λόγος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Br2024 View Post
    Καλησπέρα, σαν παιδί είχα πολύ άγχος και πολλές φοβίες από μικρή ηλικία με αποτελέσμα μέχρι σχεδόν και αρχές γυμνασίου να κατουριεμαι συχνά πυκνα τα βράδια στον ύπνο μου. Ντρεπόμουν απίστευτα γιατί φόραγα πανες σχεδόν σε όλο το δημοτικό, εβρισκα συνεχεια δικαιολογιες για να μην μενω σε σπιτια φιλων και φοβομουν απιστευτα μην το μαθει καποιος εκτος οικογενειας, ηδη ενιωθα πολυ ασχημα μεσα στο σπιτι οταν μου ελεγαν διαφορα οπως κατρουλου η οταν με κοροιδευε ο αδερφος μου.. Σταμάτησε κάποια στιγμή μονο του και ηταν σιγουρα ψυχολογικο γιατι ειχα κανει τα παντα απο εξετασεις και ελέγχους.Πλέον που εχω ενηλικιωθεί το έχω ξεπεράσει αλλά πριν λίγες μέρες περνώντας πολύ αγχωτικες μέρες συνέβη μετά από χρόνια και έχω αγχωθεί... Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία πως το είχε αντιμετωπίσει στην μικρή ηλικία και πως αν συνέβη στην ενήλικη ζωή? Μέχρι πότε βρέχετε το κρεβάτι σας και ήταν ψυχολογικος ο λόγος?
    Μπορει να συμβει στον καθενα....μην το παιρνεις τοσο βαρια...ξεχνα το.....απλα ο οργανισνος το θυμηθηκε κ σου εστειλε μηνυμα οτι εισαι ππλυ αγχωμενη....χαλαρωσε

Ποσο ετων ισε
    Last edited by Babis1974; 02-07-2024 at 16:27.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Μπορει να συμβει στον καθενα....μην το παιρνεις τοσο βαρια...ξεχνα το.....απλα ο οργανισνος το θυμηθηκε κ σου εστειλε μηνυμα οτι εισαι ππλυ αγχωμενη....χαλαρωσε

Ποσο ετων ισε
    Είμαι 22, δεν έχει ξαναγίνει από εκείνο το βράδυ αλλά εξακολουθώ να φοβάμαι μην ξανασυμβεί.. αν έχει κάποιος αντίστοιχες εμπειρίες ας πει μπας και πάρω λίγο θάρρος???? είναι κάτι που δεν το έχω συζητήσει με κανέναν πέρα από μικρή με την οικογενεια μου

Senior Member
    Είμαι 22, δεν έχει ξαναγίνει από εκείνο το βράδυ αλλά εξακολουθώ να φοβάμαι μην ξανασυμβεί.. αν έχει κάποιος αντίστοιχες εμπειρίες ας πει μπας και πάρω λίγο θάρρος???? είναι κάτι που δεν το έχω συζητήσει με κανέναν πέρα από μικρή με την οικογενεια μου
    Δεν τρεχει τπτ, μπορει να εβλεπες ονειρο οτι εισαι στην τουαλετα η να ειδες εφιαλτη, συνυθως ο εγκεφαλος "ξερει" πως ειναι ονειρο αλλα μπορει να το πιστεψε, ειδικα αν παιρνεις αγωγη που κανει τα ονειρα πιο ζωντανα.

Junior Member
    Δεν παίρνω κάποια αγωγή, ελπίζω όντως να ήταν μιας βραδιάς γιατί δεν ξανασυνεβη αυτές τις μέρες, οπότε προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος μου. Ήταν κάτι που με έχει ταλαιπωρήσει πολλά χρόνια γι αυτό όταν ξαναεγινε φοβήθηκα..

Senior Member
    Εγώ θεωρώ ότι στον κάθε άνθρωπο εκδηλώνεται διαφορετικά το άγχος και εσύ να παρουσιάζεις αυτό το σύμπτωμα όταν αγχώνεσαι. Πάντως δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Προσωπικά δεν το έχω πάθει αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις να το έχουν βιώσει. Αν δεν ήταν συχνό φαινόμενο δεν θα είχε βγει η φράση «κατουρήθηκα από το άγχος μου».

Senior Member
    Δεν παίρνω κάποια αγωγή, ελπίζω όντως να ήταν μιας βραδιάς γιατί δεν ξανασυνεβη αυτές τις μέρες, οπότε προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος μου. Ήταν κάτι που με έχει ταλαιπωρήσει πολλά χρόνια γι αυτό όταν ξαναεγινε φοβήθηκα..
    Ηδη το εχεις βαλει νταλκα
    ..ξεχνα το ....αν νομιζεις οτι σε αγχωσε πολυ ξεκινα λιγο τρεξιμο να χαλαρωσεις ...θα σε βοηθησει ...το βραδυ πριν πας γξα υπνπ μην πιεις νερα ...κ το κυριοτερο ...μην αρχοσεις τα πηγενε ελα στην τουαλετα....θα κανεις την κυστη σου νευρικη απο το αγχος....μια φορα ανα 2 με 3 ωρες ....κ το βραδυ μια μονο πριν πας για υπνο ....εισαο πολυ αγχωτικο ατομο ....ξεχνα το

Junior Member
    Εγώ φορουσα και φοράω πάνες λόγω προβλήματος υγείας και καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις

Junior Member
    Πφ πως σε αντιμετωπιζαν οι γύρω σου?

Junior Member
    Δεν ξέρει κανένας και δεν χρειάζεται να ξέρει. Κι εννοείται ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι

Senior Member
    Πφ πως σε αντιμετωπιζαν οι γύρω σου?
    Το πρόβλημα που σου δημιουργήθηκε και ίσως στο δημιούργησαν οι δικοί σου, όχι συνειδητά, είναι το πως θα σε αντιμετωπίσουν οι άλλοι. Κοίταξε κάνεις δε θα ένιωθε ωραία αν κατουριοταν επάνω του. Και όσοι για λόγους υγείας τους συμβαίνει, δεν νομίζω ότι πετάνε από τη χαρά τους. Αφου ιατρικά το έχεις ψάξει, τότε πραγματικά κοιμήσου και πες ας κατουρήθω. Το φοβάσαι και για αυτό σου συμβαίνει. Η πίεση στο να κόψουν τα παιδιά την πάνα δεν λειτουργεί σε όλα το ίδιο. Και ούτε όλοι είναι έτοιμοι την ίδια στιγμή. Ηρέμησε και σκέψου εσένα και μόνο εσένα.