Γνωριμιες μεσο ιντερνετ.Τι λετε? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 159
    Senior Member
    nature μαλλον ποιον να διαλεξει, απλως η γνωριμια και με τους 2 εγινε μεσω ιντερνετ......

Banned
    nature και τα 2 λολ

Senior Member
    Ωραία. Άρα η πρώτη μου απάντηση είναι μέσα στο θέμα :)
    Σου λέω και για τα δύο!
    Ποια είναι η δική σου γνώμη για τους φτηνούς (μιας και επικαλέστηκες και το οικονομικό) τρόπους γνωριμιών που σου πρότεινα? Εφαρμόζονται εύκολα αν είσαι μητέρα......

Banned
    Originally posted by nature
    Πάνο, γνωρίζω όπως μας έχεις δηλώσει στο παρελθόν ότι ασχολείσαι με τα σάιτ γνωριμιών και ...δεν ευελπιστώ λοιπόν να σε πείσω. Εχω όμως τη δική μου γνώμη.
    Αλλωστε εμένα με λένε Φύση και εσένα Πάνο12345 :)
    Τα νικ μας (του καθένα μας) εκφράζουν και τις απόψεις μας πολλές φορές.
    Δεν δέχομαι το οικονομικό σαν δικαιολογία. Ξέρεις πόσες γνωριμίες έχω κάνει, πηγαίνοντας κάθε πρωί το σκύλο μου βόλτα? Πολλές από αυτές έχουν εξελιχθεί σε πολύ εγκάρδιες και ευχάριστες. Ασε που είναι και πολύ ψυχοθεραπευτικό. Να βγαίνεις από το σπίτι σου και να καλημερίζεις, να κουβεντιάζεις, περπατώντας με τους γείτονες για τα θέματα που προέκυψαν χτες.
    Ξέρεις πόσες γνωριμίες έχω κάνει, περιμένοντας στη μάντρα του σχολείου να σχολάσουν τα παιδιά μου? Με όσους ταίριαξα, πήγαμε και διακοπές μαζί, επανειλημμένα. Και πέρασαν όμορφα και τα παιδάκια μας. Σου ανέφερα ήδη 2 τρόπους \"φυσικής\" και όχι \"καλωδιακής\" γνωριμίας, χωρίς να χρειάζονται χρήματα. Που περικλείουν και ταυτόχρονη εξάσκηση όλων των ανθρώπινων δεξιοτήτων και όχι μόνο του πληκτρολογήματος. Και μας διατηρούν ταυτόχρονα ενταγμένους στο περιβάλλον μας και δεν μας καθηλώνουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.....

nature και εγω εχω κανεις τετιου εδους γνωριμιες αλλα 5 χρονια τωρα δεν μου τυχε κατι αξιολογο εκτος τον Δημητρη που απιδεικτηκε εντελως μαλακας.
    και στο νετ τυχαια γνωριζομαι με ανθρωπους ειτε σε ταβλι ειτε σε τσατ ρουμς.δεν οεριμενω αποκελιστικα απο εκει να κανω κατι.ειδα και το ριαλ που καταλυξε εξαλου.

Senior Member
    Μην απογοητεύεσαι από τα 5 χρόνια που λες.
    Ισως ήσουν και εσύ πιο κουμπωμένη μέσα σου λόγω του χωρισμού σου και της αλλαγής που συνέβη στη ζωή σου.
    Τώρα είσαι σε καλύτερη φάση.
    Επιμένω στο \"ζωντανό\" κομμάτι της κοινωνικότητας. Είναι πιο όμορφο και για το παιδάκι σου, παρά να σε βλέπει πολύ ώρα στην οθόνη. Είσαι ένας πολύ άμεσος άνθρωπος και πιστεύω ότι αν δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί περισσότερο real παρά διαδικτυακά, θα κάνεις θραύση :)

Banned
    μα δεν με βλεπει στον πσ.11 ωρες την μερα δουλευα καλε.
    αλλα τελειωσε η σεζον.μετακομισα και σπιτι μου.δεν λεω οχι ουτε στο ζωντανο ουτε στο ιντερνετικο..:)

Senior Member
    Καλά κάνεις και είσαι μέσα σ’όλα.
    Δεν είπα ότι είσαι 11 ώρες την ημέρα, αν και το θεώρησα πιθανό μιας και αναφέρεσαι συχνά σε διαδικτυακές δραστηριότητες.. Πάντως κρίνοντας και από τα δικά μου παιδιά που δεν τους αρέσει καθόλου να είμαι απορροφημένη στο pc (ασχετα αν κάνω κάτι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου ή αν παίζω τάβλι), θεώρησα καλό να σου το πω, σαν μητέρα προς μητέρα. Εγώ ξοδεύω αρκετές ώρες την ημέρα στο pc, νοιώθω ενοχή γι’ αυτό και ανυπομονώ να τελειώσει η ρημάδα δουλειά που έχω αναλάβει.

Banned
    τα βραδια για 2-3 ωρες καθομαι που κοιμαται ο μιρκος.
    στην αρχη ειχα αποβλακωθει στον πσ και νευριαζε ο μικρος.δεν ηταν καλο.τωρα δουλεια ολη μερα.ευχομαι να μην σταματησω να δουλευω δεν μπορω να καθομαι.

Originally posted by nature
    Καλά κάνεις και είσαι μέσα σ’όλα.
    Δεν είπα ότι είσαι 11 ώρες την ημέρα, αν και το θεώρησα πιθανό μιας και αναφέρεσαι συχνά σε διαδικτυακές δραστηριότητες.. Πάντως κρίνοντας και από τα δικά μου παιδιά που δεν τους αρέσει καθόλου να είμαι απορροφημένη στο pc (ασχετα αν κάνω κάτι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου ή αν παίζω τάβλι), θεώρησα καλό να σου το πω, σαν μητέρα προς μητέρα. Εγώ ξοδεύω αρκετές ώρες την ημέρα στο pc, νοιώθω ενοχή γι’ αυτό και ανυπομονώ να τελειώσει η ρημάδα δουλειά που έχω αναλάβει.
    Πως ειναι δυνατον ενας τοσο ολοκληρωμενος ανθρωπος οσο εσυ φυση , να νοιωθει ενοχος που ασχολειται με τον υπολογιστη , οταν εχει ξεκαθαρη θεση και την κοινοποιει παντου οπως η δικη σου....
    Δες την αληθεια καταματα....
    Υπαρχει εξαρτηση απο τον υπολογιστη ,οπως υπαρει εξαρτηση και απο το τσιγαρο , το αλκοολ , την μαριχουαν η το οπιο...
    Ομως δεν φταινε ουτε τα μηχανηματα ουτε οι ουσιες αλλα καποιο κομματι της υγειας μας που δυσλειτουργει , παντα σε συγκριση με αλλους και λεγεται εκριση ντοπαμινης...
    Δεν θα ξαναμπω στην διδικασια να ανοιξω κουβεντα για τον τροπο που συμβαινει αυτο...
    Με ανησυχει λιγο φυση , δεν στο κρυβω , οτι τα παιδια σου λες οτι δεν τους αρεσει καθολου!!!!!!!!!!!!
    Ποιο παιδι αυριο θα επιβιωσει σε μια κοινωνια που οι πληροφοριακοι αναλφαβητοι θα ειναι δυο φορες πιο δυστυχισμενοι απο οτι ειναι σημερα οι σκετοι αναλφαβητοι?
    Σαν να βγαινουν απο γυαλα θα νοιωθουν φυση!
    Σε λιγοτερο απο 10 χρονια , το ξερεις φανταζομαι, ολα τα συγγραμματα θα βρισκονται πρωτα στο ιντερνετ και μετα στον εκδοτη ...
    Λυπαμαι ειλικρινα τον θειο μου που ειναι πολυ γερος , για να μαθει να το κανει μονος του και μια τεραστεια δουλεια μιας ζωης για τον Ελληνισμο σε 2 γλωσσες κινδυνευει να χαθει οριστικα....

Senior Member
    Στα παιδιά δεν αρέσει καθόλου γιατί θέλουν τη προσοχή και την επικοινωνία με τη μητέρα τους. Ωραία η τεχνολογία αλλά μας απομακρύνει, αν το παρακάνουμε, απο τη πραγματική ζωή. Ολα πια έχουν αντικατασταθεί απο τα εικονικά - τεχνολογικά - ψυχρά ανάλογα τους. Οι σχέσεις, τα συναισθήματα, η ουσιαστική επικοινωνία που συμβαίνει με όλες τις αισθήσεις και όχι μόνο με την ανάγνωση και τη γραφή. Αντι να βγούμε έξω, να γνωρίσουμε κόσμο, να ρισκάρουμε - να ζήσουμε, κλεινόμαστε στην ασφάλεια του Η/Υ. Ολα έχουν τα όρια τους. Και σε κάθετι θετικό υπάρχει και κάτι αρνητικό. Και όσον αφορά τη ντοπαμίνη, είναι ένα μέρος της ψυχολογικής - στο μεγαλύτερο μέρος της - διαδικασίας που λέγεται εθισμος. Εθιζόμαστε σε κάτι όταν δεν μπορούμε να αντλήσουμε ικανοποιήση απο πουθενά αλλού στη ζωή μας.

Originally posted by evath
    Στα παιδιά δεν αρέσει καθόλου γιατί θέλουν τη προσοχή και την επικοινωνία με τη μητέρα τους. Ωραία η τεχνολογία αλλά μας απομακρύνει, αν το παρακάνουμε, απο τη πραγματική ζωή. Ολα πια έχουν αντικατασταθεί απο τα εικονικά - τεχνολογικά - ψυχρά ανάλογα τους. Οι σχέσεις, τα συναισθήματα, η ουσιαστική επικοινωνία που συμβαίνει με όλες τις αισθήσεις και όχι μόνο με την ανάγνωση και τη γραφή. Αντι να βγούμε έξω, να γνωρίσουμε κόσμο, να ρισκάρουμε - να ζήσουμε, κλεινόμαστε στην ασφάλεια του Η/Υ. Ολα έχουν τα όρια τους. Και σε κάθετι θετικό υπάρχει και κάτι αρνητικό. Και όσον αφορά τη ντοπαμίνη, είναι ένα μέρος της ψυχολογικής - στο μεγαλύτερο μέρος της - διαδικασίας που λέγεται εθισμος. Εθιζόμαστε σε κάτι όταν δεν μπορούμε να αντλήσουμε ικανοποιήση απο πουθενά αλλού στη ζωή μας.
    και ποιος σου ειπε Ευη οτι το ιντερνετ δεν διευκολυνει σημαντικοτατα την δραση που ζητας ?
    Τον ειδες τον κρινο με τα κοριτσια για ποτε πηγανε στην Τριπολη?
    Λες να πηγανε για να προσκυνησουνε στην εκκλησια με την πυλωτη και τα μαγαζια ?
    Θα τον ηξερε κανενας μας τον κιπ αν δεν υπηρχε το φορουμ αυτο?

τωρα για το πρωτο που λες....οτι τα παιδια θελουν την προσοχη της μητερας τους ...
    ποιος ειπε κατι διαφορετικο? ποια παιδια ? μηπως εννοιες τον 60χρονο που βυζαινε την 80χρονη μανα του?

παν μετρον αριστον....
    μονο η επικοινωνια δεν μπαινει σε αυτον τον κανονα....
    εν οιδα οτι ουδεν οιδα

Senior Member
    Evath, συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω….Επί πλέον θεωρώ μέσα στις παιδαγωγικές μας υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μας, να τους διδάξουμε την κοινωνικότητα. Όπως τους διδάσκουμε να πλένουν τα δόντια τους, να δένουν τα κορδόνια τους, να διαβάζουν το μάθημά τους, να μη βρίζουν, να τρώνε υγιεινά, να…να…κλπ. Έτσι και η κοινωνικότητα διδάσκεται. Και πρώτα-πρώτα με το παράδειγμα των ίδιων των γονιών.
    Οσο για τον άνθρωπο της τεχνολογίας, συμφωνώ πάλι, τεχνολογία ναι, αλλά με μέτρο στη ζωή μας.
    Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, το ανθρώπινο είδος σε λίγες γενιές θα μεταλλαχθεί. Δεν κάνω πλάκα. Οι άνθρωποι θα έχουν μικρά και ατροφικά πόδια (γιατί δεν θα τα εξασκούν), αδύναμο σκελετό, μεγάλο κεφάλι και τεράστια μάτια!
    Από το πολύ pc.....
    Αυτή θα είναι η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Senior Member
    Ναι, του Lamarck και όχι του Δαρβίνου. Τέτοια εξέλιξη. Προχωρημένη σε βρίσκω φιλεναδααααααα
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast