Results 46 to 60 of 159
Thread: Γνωριμιες μεσο ιντερνετ.Τι λετε?
-
16-09-2009, 16:28 #46
τι ειναι αυτο το συνδορμο?
εχει πολες ορμς το αγορι απλα.:P
- 16-09-2009, 16:32 #47
Originally posted by panikoula
και εγω θελω να κανω ερωτα μαζι του και το ξερει,δεν του λεω γεια σου καριοη μου ομως.του εχω ξεκαθαρησει οτι δεν μαρεσει να με λεει ετσι απο την στιγμη π δεν εχουμμε βρεθει ακομα και κανει σχεση αλλα αυτος το βιολι του.
θα φαει χιλο.
δεν αντεχω πανο εχω να κανω 3 μηνες σεξ.
Εσυ θες καποιον που να σε σεβεται σαν ανθρωπο και να σε βριζει μονο στο κρεβατι....για να σου αναβει πιθανοτατα την δικη σου επιθετικοτητα ...
αυτος ομως θελει σκετη εσενα!
μπορει να μην του αρεσει που σε λεει *******....
μπορει να το κανει μονο για να σε ευχαριστησει και να φοβαται να στο πει για να μην σε κοψει σεξουαλικα!
σου περασε αυτο απο το μυαλο?
εδω εχει απολυτο δικιο η Φυση!
Εβγα ραντεβου μαζι του να δεις απο κοντα ποιος ειναι πραγματικα!
Μπορει να ειναι ενα απλο καθημερινο ανθρωπακι τοσο ατελες οσο εγω και εσυ που απλα θελει τον ερωτα οσο και εσυ γιατι εγω προς το παρον παω πασο....
Εβγα εξω και δες καταματα την πραγματικοτητα και πες του απο κοντα αυτο που θες
Θελω να με σεβεσαι παντου εκτος απο το κρεβατι αν σου ζητησω να με πας εκει....
Μονη σου θα κρινεις αμα τον δεις απο κοντα αν θα παραμεινετε φιλοι η μπορειτε να πατε και πιο κατω...
Αυτο σου προσφερει το ιντερνετ μονο...την γνωριμια ...γρηγορα ευκολα και δωρεαν ...
το αν σου κανει η χοι καποιος θα το κρινεις μονη σου αφου τον βγαλεις οπως λει η φυση απο την οθονη και τον φερεις στην πραγματικοτητα
ΥΓ.Παρε κοντα καιμια φιλεναδα σου 2 τραπεζακια πιο διπλα αν χρειαστεις βοηθεια μηπως ειναι νευρικος αν του πεις οχι!
16-09-2009, 16:36 #48
Originally posted by panikoula
τι ειναι αυτο το συνδορμο?
εχει πολες ορμς το αγορι απλα.:P
κανε μας λιανα να καταλαβουμε τι εννοει!
16-09-2009, 16:43 #49
panikoula πρεπει να εισαι πολυ hot γυναικα :p
16-09-2009, 16:43 #50
pano μηλαμε καμερα μικροφωνο ενα μηνα.μου εχει δειξει το πραμα του,εγω το ζητησα.δεν ξερω με εξηταρει ο μικρος δεν μ λεει τετια.θα τον δω απο κοντα σιγουρα.
Μαρια ειμαι ναι.μεχρι και γυναικα μου την επεσε στην δουλεια αχαχαχαχ
16-09-2009, 16:49 #51
Αστειευόμουνα ρε παιδια σιγά μην έχει τίποτα το παιδί, μια χαρά κουβέντα είναι η καριολάρα και μπράβο του αφου γουστάρει τόσο. :P
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
16-09-2009, 16:50 #52
πανικουλα εσυ ξερεις .... μικρος η μεγαλος , κοντος η ψηλος , χοντρος η αδυνατος...
απ\'ολα εχει ο μπαξες.... το ποιος θα ειναι ο καταλληλος δεν εφορα το ιντερνετ αλλα την πανικουλα και το αγορακι της που ισως αυριο , αν ολα πανε καλα θα εχει ενα μεγαλο φιλο να πηγαινουν μαζι τον σκυλο περιπατο , να τον περιμενει εξω απο το σχολειο και να του παρει ενα ωραιο κρητικο σουγια με μια ομορφη μαντιναδα πανω....
Εσυ κοπελα μου θα δωσεις το πρασινο φως σε ολα αυτα .....
Αλλωστε εσυ θα κοιμασαι το βραδυ μαζι του....
16-09-2009, 16:51 #53
σύνδρομο Tourette είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται απο τικ και καταναγκαστικές βωμολοχίες.
16-09-2009, 16:53 #54
Παντως εμενα αν καποιος με ελεγε ******* και διαφορα αλλα, δεν θα του ξαναμιλουσα για καμια δεκαρια χρονια... προτιμω να ακουω στο μωρακι και διαφορα αλλα γλυκολογα :p
16-09-2009, 16:55 #55
Originally posted by evath
σύνδρομο Tourette είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται απο τικ και καταναγκαστικές βωμολοχίες.
Εξηγησε απο την αρχη οτι τις αρεσουν τα βρωμολογα στο κρεβατι.
Αρα αυτος που \"μιλαει ερωτικα \" μαζι της ξερει εξαρχης οτι το ******* δεν ειναι υβρις αλλα κοπλιμεντο και ερωτικο καλεσμα
16-09-2009, 16:57 #56
μου εχει πει οτι θελει και εμενα και το παιδι μου θα ειναι σαν παιδι του.με θελει γιατι ειμαι πολυ γλυκεια και ομορφη και φενομαι ευεσθητη κοπελα.απο τοτε π του ειπα οτι μαρεσουν στο σεξ αυτα τα λογια τα λεει συνεχως και ερεθιζεται.και εμενα μαρεσουν αυτα τα λογια αλλα ντρεπομαι γιαυτο.ενταξει μου ειπε οτι μονο οταν ειμαστε οι 2 μας θα τα λεει..μπροστα σε αλους θα μ λεει γλυκεια μου ,κορμαρα μου(?),μωρο μου κλπ.και επισης εχουμε κανει σχεδια για το μελλον αν ταιριαξουμε οτι θα κανουμε με πανεμορφη οικογενεια αγαππημενη με πολλα παιδια και δεν θα μας λυψει τπτ.
16-09-2009, 17:02 #57
Originally posted by mariap
Παντως εμενα αν καποιος με ελεγε ******* και διαφορα αλλα, δεν θα του ξαναμιλουσα για καμια δεκαρια χρονια... προτιμω να ακουω στο μωρακι και διαφορα αλλα γλυκολογα :p
αν ειχες την τυχη να μπεις σε ενα επιστημονικο περιβαλλον ερωτικης υποστηριξης θα εβλεπες οτι πανω απο τα 6/10 των γυναικειων χαρακτηρων , επιδιωκουν στο κρεβατι να ανατρεψουν μια κοινωνικη στερεοτυπη συμπεριφορα και ευτυχως γιαυτες ,η ιδια η φυση εχει φροντισει αλλα 6/10 των ανδρων στους χαρακτηρες που τους ταιριαζουν, να εχουν αναγκη να νοιωσουν την δυναμη της γυναικειας επιβολης πανω στο σωμα τους για να φτασουν σε οργασμο!
Θυμαμαι οταν ημουν μικρος , ηταν μια τσιγγανα , που καθε φορα που πηγαινα μαζι της με δαγκωνε !!!!!!!!!!!!
μεχρι που μια μερα δεν αντεξα και την ρωτησα [γιατι ηταν ιεροδουλος ]!
\"Τους δαγκωνεις ολους σου τους πελατες ? της λεω....
Οχι μου απαντησε !
\"Μονο αυτους που θελω να ξαναγυρισουν κοντα μου!!!!!\"
Μια μερα εμαθα οτι παντρευτηκε τον εφοπλιστη του κρουαζιεροπλοιου που μαζευοντας απο τις βιζιτες της οικονομιες της, καταφερε να παει μια και μοναδικη κρουαζιερα με το πλοιο του!
16-09-2009, 17:08 #58
εγραψα κατι παραπανω!!!!!πανο σταματα το μπλα μπλα!
16-09-2009, 17:09 #59
Originally posted by πανος12345
\"Τους δαγκωνεις ολους σου τους πελατες ? της λεω....
Οχι μου απαντησε !
\"Μονο αυτους που θελω να ξαναγυρισουν κοντα μου!!!!!\"
Μια μερα εμαθα οτι παντρευτηκε τον εφοπλιστη του κρουαζιεροπλοιου που μαζευοντας απο τις βιζιτες της οικονομιες της, καταφερε να παει μια και μοναδικη κρουαζιερα με το πλοιο του!"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
16-09-2009, 17:11 #60
πανο δεν ξερω, εγω βγαζω μαλλον κατι γλυκο και οχι τοσο ερωτικο, για αυτο οι αλλοι μου φερονται και αναλογα...
Και εννοειται οτι δεν μου αρεσουν τα βωμολογα... και αν καποιος μου μιλησει ετσι του το ξεκοβω αμεσως. Ειναι και αναλογα στον χαρακτηρα της γυναικας μαλλον.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)