Results 61 to 75 of 159
Thread: Γνωριμιες μεσο ιντερνετ.Τι λετε?
-
16-09-2009, 17:15 #61
Originally posted by oboro
Φυση, λυσε μου if you would be ever so kind αυτη την απορια γιατι παντα την ειχα αλλα μου ελειπε καποιος με καταπιεσμενο μεσσιανικο συμπλεγμα: ποσες φυλοσυνδετες μονονουκλεοτιδικες μεταλλαξεις εχω σε σχεση με τους γονεις μου? Σαν Φυση πρεπει ηδη να ξερεις την απαντηση, για μενα και για ολους.
Για το μελλον.
Ούτε καν το φύλο σου, κύριε/κυρία όμπορο.
- 16-09-2009, 17:15 #62
maria εμενα μαρεσει μονο στο σεξ να μου τα λενε.το διευκρινησα.
16-09-2009, 17:17 #63
για κυριο τον κοβω απο αυτο π ειπε για το καριολάρα.λολ
16-09-2009, 17:17 #64
Originally posted by πανος12345
Originally posted by evath
σύνδρομο Tourette είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται απο τικ και καταναγκαστικές βωμολοχίες.
Εξηγησε απο την αρχη οτι τις αρεσουν τα βρωμολογα στο κρεβατι.
Αρα αυτος που \"μιλαει ερωτικα \" μαζι της ξερει εξαρχης οτι το ******* δεν ειναι υβρις αλλα κοπλιμεντο και ερωτικο καλεσμα
16-09-2009, 17:18 #65
\"Τους δαγκωνεις ολους σου τους πελατες ? της λεω....
Οχι μου απαντησε !
\"Μονο αυτους που θελω να ξαναγυρισουν κοντα μου!!!!!\"
Μια μερα εμαθα οτι παντρευτηκε τον εφοπλιστη του κρουαζιεροπλοιου που μαζευοντας απο τις βιζιτες της οικονομιες της, καταφερε να παει μια και μοναδικη κρουαζιερα με το πλοιο του!
μαλλον ο θεος το εκανε !!!!!!!!!!!!
ετσι τουλαχιστον γραφει η Αγια Γραφη...
16-09-2009, 17:19 #66
Originally posted by panikoula
16-09-2009, 17:20 #67
σύνδρομο Tourette είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται απο τικ και καταναγκαστικές βωμολοχίες.
Εξηγησε απο την αρχη οτι τις αρεσουν τα βρωμολογα στο κρεβατι.
Αρα αυτος που \"μιλαει ερωτικα \" μαζι της ξερει εξαρχης οτι το ******* δεν ειναι υβρις αλλα κοπλιμεντο και ερωτικο καλεσμα
16-09-2009, 17:21 #68
Originally posted by mariap
και εμενα αλλα δεν κανει κακο και η ποικιλια.:P
και ειδηκα σε μενα π περνω φαρμακα αργω να ερεθηστο και χρειαζομαι κατι περισσοτερο απο ενα απλο μωρο μου κλπ
16-09-2009, 17:24 #69
Originally posted by nature
Φυση, λυσε μου if you would be ever so kind αυτη την απορια γιατι παντα την ειχα αλλα μου ελειπε καποιος με καταπιεσμενο μεσσιανικο συμπλεγμα: ποσες φυλοσυνδετες μονονουκλεοτιδικες μεταλλαξεις εχω σε σχεση με τους γονεις μου? Σαν Φυση πρεπει ηδη να ξερεις την απαντηση, για μενα και για ολους.
Για το μελλον.
δεν υπηρξε ποτε στην ιστορια του ειδους μας τουλαχιστον ουτε ανδρας ουτε γυναικα αλλα οντα με μεγαλυτερα γυναικεια η ανδρικα χαρακτηριστικα σε συγκριση με τα αλλα ...
16-09-2009, 17:27 #70
panikoula, εγώ λέω πρώτα, όπως είπες και εσύ, να τους γνωρίσεις και μετά βλέπεις ποιός σε κάνει να νιώθεις άνετα και με ποιόν ταιριάζετε πιο πολύ σε όλους τους τομείς. Δηλαδή θα μπορούσες όλα αυτά να τα συζητήσεις μαζί τους. Απλά εγώ θα σου έλεγα να μη κολλάς στη ηλικία ή σε επιφανειακά πράγματα. Οποιος σε κάνει να νιώθεις καλά, σου δίνει αυτό που επιθυμείς απο έναν άνδρα, χωρίς ενδοιασμούς για άλλα άσχετα πράγματα.
16-09-2009, 17:31 #71
Για το μελλον.
δεν υπηρξε ποτε στην ιστορια του ειδους μας τουλαχιστον ουτε ανδρας ουτε γυναικα αλλα οντα με μεγαλυτερα γυναικεια η ανδρικα χαρακτηριστικα σε συγκριση με τα αλλα ...
16-09-2009, 17:34 #72
Για φυλοσύνδετες μεταλλάξεις, δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί είσαι απροσδιορίστου φύλου. Εμφανίστηκες στο φόρουμ με σκιώδη τρόπο, πλην όμως εμπαθή, χωρίς να φροντίσεις να συστηθείς, και να πεις κάτι για τον εαυτό σου.
Ε, οχι και \"σκιώδης\" τέτοια είσοδος, φιλενάδα. Μάλιστα δύναμαι να είπω πως ούτε σκιωδη κινητρα είχα ούτε κυνήγι μαγισσών ξεκίνησα ούτε πόνημα μπούλιγκ συνέταξα. Ω, Φυση."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
16-09-2009, 17:36 #73
Originally posted by mariap
και εμενα αλλα δεν κανει κακο και η ποικιλια.:P
και ειδηκα σε μενα π περνω φαρμακα αργω να ερεθηστο και χρειαζομαι κατι περισσοτερο απο ενα απλο μωρο μου κλπ
αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι η Τσιγγανα ουτε καν μια μπυρα δεν ειχε στο ψυγειο της .....
Φτωχια ηταν και απλα αγαπησε τα χρηματα παραπανω απο το τσαντηρι της και τους βαρβαρους τσιγγανους που ισως την κακομεταχειριζονταν γιατι στα ματια τους ανδρας , με σωμα γυναικας .....
Σημερα βεβαια , θα αναβει κανα καντηλακι στην θεα Αφροδιτη
οπως ο καθηγητης πανεπιστημιου της Νικαιας , που οπως δηλωσε μαλιστα ο ιδιος , αφου μου εφαγε πανω απο 1 ωρα συζητηση με πιθανους πελατες , για να με εκδικηθει μαλλον γιατι νομιζε οτι πλουταινω σε βαρος του κλαδου τους , πριν μου εξομολογηθει την ιεροτελεστια του πριν πεσει στο κρεβατι με την γυναικα του....
Στον ιδιο θεο πιστευαν και οι δυο...
Στον αγνωστο θεο του Παυλου , στην Ποτνια των Θηραιων , με τοσα ονοματα οσο και η ανθρωπινη λαιμαργια να μαθει τα μυστικα τη φυσης του...
16-09-2009, 17:52 #74
Για το μελλον.
τι θες να πεις με το συνεχες?
ενα ωαριο[η περισσοτερα ] δεν γονιμοποιουνται απο ενα σπερματοζωαριο?
που μπαινει το συνεχες ? παντα εξ αρχης ετσι δεν ηταν?
καθε γυναικα δεν εχει ανδρικες ορμονες και καθε ανδρας δεν εχει γυναικειες ορμονες?
η κλειτοριδα δεν ειναι σε μικρογραφια το πεος μιας γυναικας και η τρυπα της βαλανου δεν ειναι το αιδειο του ανδρα?
ποσες γυναικες σημερα για να νοιωσουν ηδονη δεν επιδιωκουν το φιλι η το χαδι στην κλειτοριδα τους ? τι αλλαζει με τους ανδρες ? απολυτως τιποτα...
Απλα η φυση εχει δωσει ραντεβου μεσα στην κοιλια της γυναικας για την συναντηση της ζωης....
Γιαυτο και ενα μονο ωαριο φτανει για εκατομυρια σπερματοζωαρια....
Δεν ειναι σαφες οτι ο ανθρωπος καταπιεζει της γυναικες απο αγνοια και μονο για την κοινωνικη και οχι αναγκη να περιοριστει
η εξαπλωση του ειδους μας?
Τα τερατακια μωρα της Κινας οπου το αντισυληπτικο χαπι τα εκανε αγορια και κοριτσια μαναδες -εγγυους , δεν ειναι ενα καλο σημαδι για να βρουμε που ειμαστε σαν κοινωνια λαθος επεμβαίνοντας στην γεννετικη ?
Ειναι αναγκη να καταπιεζουμε ακομα την γυναικεια σεξουαλικοτητα περιοριζοντας την ηδονη απο τον ερωτα , αντι να δουμε με στωικοτητα οτι η μητροτητα και η πατροτητα ειναι υποθεση των δυο μονο η της μανας , στην οποια ολη η κοινωνικη ευθυνη πρεπει να περιοριζεται στην λογικη καταγραφη ολων των προβληματων που επισείει μια ανεπιθυμητη κυηση, αντι να επιβαλουμε δια νομου την μονογονεικη οικογενεια ?
16-09-2009, 18:02 #75
ούτε ενα ακριβές intersex στατους δεν μπορείς να μου προσδώσεις.
προσεξε την υπογραφη της ανωνυμης,
γιατι σου παει γαντι,
εκεινο που δεν εχω ακομα αντιληφθει,
ειναι ποιος ο λογος να καεις....
Για την αναγεννηση ουτε λογος βεβαια.
:cool:
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή