Results 31 to 45 of 159
Thread: Γνωριμιες μεσο ιντερνετ.Τι λετε?
-
16-09-2009, 15:29 #31
Δεν μιλάει καμιά φιλενάδα. μιλάει η Φύση......
- 16-09-2009, 15:36 #32
Originally posted by nature
Δεν μιλάει καμιά φιλενάδα. μιλάει η Φύση......"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
16-09-2009, 15:44 #33
Φυση, λυσε μου if you would be ever so kind αυτη την απορια γιατι παντα την ειχα αλλα μου ελειπε καποιος με καταπιεσμενο μεσσιανικο συμπλεγμα: ποσες φυλοσυνδετες μονονουκλεοτιδικες μεταλλαξεις εχω σε σχεση με τους γονεις μου? Σαν Φυση πρεπει ηδη να ξερεις την απαντηση, για μενα και για ολους.
Για το μελλον."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
16-09-2009, 15:48 #34
37:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2009, 15:49 #35
Ωπα! Ρισπεκτ!! Word. εεεε number τελος πάντων :P
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
16-09-2009, 15:52 #36
Πώς αισθάνεσαι κηπ? Καλύτερα? :)
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
16-09-2009, 15:54 #37
προκειται περι αριθμο-εκθετικης προοδου...απο γενια σε γενια:p
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2009, 15:54 #38
Ναι ειχε πολυ δουλεια σημερα...παλεψα μες την ενταση της εργασιας και...ξαναγεννηθηκα:)
16-09-2009, 15:58 #39
Originally posted by nature
Evath, συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω….Επί πλέον θεωρώ μέσα στις παιδαγωγικές μας υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μας, να τους διδάξουμε την κοινωνικότητα. Όπως τους διδάσκουμε να πλένουν τα δόντια τους, να δένουν τα κορδόνια τους, να διαβάζουν το μάθημά τους, να μη βρίζουν, να τρώνε υγιεινά, να…να…κλπ. Έτσι και η κοινωνικότητα διδάσκεται. Και πρώτα-πρώτα με το παράδειγμα των ίδιων των γονιών.
Οσο για τον άνθρωπο της τεχνολογίας, συμφωνώ πάλι, τεχνολογία ναι, αλλά με μέτρο στη ζωή μας.
Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, το ανθρώπινο είδος σε λίγες γενιές θα μεταλλαχθεί. Δεν κάνω πλάκα. Οι άνθρωποι θα έχουν μικρά και ατροφικά πόδια (γιατί δεν θα τα εξασκούν), αδύναμο σκελετό, μεγάλο κεφάλι και τεράστια μάτια!
Από το πολύ pc.....
Αυτή θα είναι η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
πραγματι τα Γκαλαπαγκος επαληθευουν κατα λεξη την φοβια σου.....
αντι να παιζουν τα παιδια στον υπολογιστη , καλυτερα ειναι να πηγαινουν στην παιδικη χαρα να παιζουν με αλλα που ισως εχουν στην τσεπη τους σουγιαδες!
Μονο που εκει , δεν θα ειναι κοντα η μανα τους για να τους προστατεψει αλλα μονο η λογικη τους ικανοτητα να ανταπεξελθουν στις φοβιες και τα υπαρκτα προβληματα της κοινωνιας , με προσαρμοστικοτητα και εγρηγορση στις νεες καταστασεις ...
Εδω μπορει να παιξει παλι τεραστειο ρολο το σωστο ιντερνετ...
Μεχρι και μαθηματα καρατε περιεχει!
Η αν προτιμας την τακτικη υποχωρηση μπροστα στον υπαρκτο κινδυνο με ελιγμο και υποχωρητικοτητα..
Τωρα για το τερατακι που περιεγραψες μοιαζει πολυ με τον Ε.Τ!
Το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν θα φοραει πανελονια για να βαζει στην τσεπη τους σουγιαδες γιατι ισως η επιθετικοτητα θα εχει μεταβληθει ολη σε σοφια και η ζουγκλα μας σε κοινωνια της πληροφοριας ...
16-09-2009, 16:01 #40
Ειναι ολα θεμα...χαρακτηρα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2009, 16:08 #41
Originally posted by keep_walking
Ειναι ολα θεμα...χαρακτηρα.
ομως το καρατε ειναι αμυντικη και οχι επιθετικη Τεχνη....
εχει ισχυ μονο προστασιας σε επιθεση και οχι αντιθετη...
το σωμα η μονο τα δακτυλα κιπ?
να σου φερω ενα παραδειγμα
ο Κοραης!
Μοντεπελιε ..κτηριο/αμφιθεατρο της Νομικης!
Ελληνικης καταγωγης δικηγορος που εδωσε με εντυπο τροπο το συνθημα για την επανασταση του 1821!
Η υπογραφη του κοσμει τα πρωτα εδρανα....σημερα ακομα....
16-09-2009, 16:16 #42
δεν μου απαντατε.
ποιον να διαλεξω ???
πιο πολυ θελω τον μεγαλυτερο αλλα μου φερεται επιπολαια.ας πουμε με περνει και μου λεει γεια σου *******ρα μου και τετια.
16-09-2009, 16:21 #43
Originally posted by panikoula
δεν μου απαντατε.
ποιον να διαλεξω ???
πιο πολυ θελω τον μεγαλυτερο αλλα μου φερεται επιπολαια.ας πουμε με περνει και μου λεει γεια σου *******ρα μου και τετια.
γεια σου *******ρα μου= θελω να κανω ερωτα μαζι σου!
αυτο θελει να πει ο ανθρωπος πανικουλα!
αλλα το λεει συμβολικα για να παρακαμψει τις αντιστασεις σου....
16-09-2009, 16:23 #44
και εγω θελω να κανω ερωτα μαζι του και το ξερει,δεν του λεω γεια σου καριοη μου ομως.του εχω ξεκαθαρησει οτι δεν μαρεσει να με λεει ετσι απο την στιγμη π δεν εχουμμε βρεθει ακομα και κανει σχεση αλλα αυτος το βιολι του.
θα φαει χιλο.
δεν αντεχω πανο εχω να κανω 3 μηνες σεξ.
16-09-2009, 16:25 #45
Μπορεί και να \'χει σύνδρομο Tourette το παιδί, αμέσως εσείς να το παρεξηγήσετε που βρίζει ;)
Καλά δε λεω ρε πάνος?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή