Results 16 to 30 of 61
-
07-07-2024, 11:29 #16
Απ όσο ξέρω και μου έλεγε, όχι. Όταν λέω έλλειψη για να το κάνω πιο σαφές δεν εννοώ σε ποσότητα. Δηλαδή σεξ κάναμε. Αλλά δεν με τρελαινε εμένα. Αυτή έλεγε ότι της άρεσε κάθε φορά.
Για να προλάβω την ερώτηση αν το είχαμε συζητήσει, η αλήθεια είναι ότι ανοιχτή κουβέντα δεν είχαμε κάνει. Κάποιες φορές που το είχαμε πιάσει σα θέμα η συζήτηση κατέληγε από εκείνη να μου λέει "εμένα μου αρέσει γιατί είναι μαζί σου". Και όταν την ρωτούσα τότε νιάτα νιώθω ότι είσαι μαζεμένη, μου απαντούσε "δε ξέρω, μου το βγάζεις". Λίγο μπερδεμένα πράγματα, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος.
Επίσης, μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα, θυμάμαι να μου είχε παραδεχτεί πέρυσι πως μια μεγάλη περίοδο της σχέσης μας, ήθελε να κάνουμε σεξ καθαρά από ανασφάλεια, επειδή πίστευε ότι δε τη θέλω. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό γιατί το ένιωθα και δε μπορούσα να εξηγήσω γιατί. Δλδ σαν να κάνω σεξ για να αποδείξω ότι είμαι εκεί. Σαν εξετάσεις. Και εγώ προφανώς το ένιωθα αλλά δε μπορούσα να εξηγήσω τι είναι. Μέχρι που το είπε
- 07-07-2024, 11:35 #17
07-07-2024, 14:25 #18
07-07-2024, 14:32 #19
07-07-2024, 19:23 #20
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ....ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ , ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ -ΒΑΡΙΕΜΑΙ - ΒΑΡΙΕΜΑΙ ....
αυτα τα 5χρονα εχω σχεση , εχω σχεση αλλα σεξ δεν ξερω , πηγα-πηγε με αλλη/αλλων , την αγαπω κ μ αγαπα ...πες μας την βδομαδα ποσες φορες παραγγελνατε απο efood ? netflix εχετε ? ? διακοπες να φανταστω στο χωριο σου/της .....
08-07-2024, 02:02 #21
Ρε παιδιά όλα αυτά που λέτε είναι απόλυτα λογικά. Ακόμα και το τελευταίο σχόλιο για το Netflix έτσι είναι. Βέβαια δεν είναι κακό να είσαι με έναν άνθρωπο και να περνάς και την καθημερινότητα σου έτσι θεωρώ. Όπως και να χει, ναι όλα αυτά είναι κατανοητά. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μπορεί εγώ να νιώθω έτσι, κι ενώ όλα αυτά μου λένε ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση, ταυτόχρονα να με πονάει τόσο πολύ. Να τη σκέφτομαι τόσο πολύ. Και να μην με αφήνουν να προχωρήσω όπως θέλω. Να με φρεναρουν και ταυτόχρονα να στριφογυριζουν στο κεφάλι μου όλες αυτές οι σκέψεις. Να υπάρχουν ακόμα και στιγμές που δακρύζω όταν σκέφτομαι ότι φτάσαμε ως εδώ
08-07-2024, 11:30 #22
δεν ξερω πως προσδιοριζεις αυτου του τυπου το "κακο".
διοτι ΑΝ για να εισαι με αυτον τον ανθρωπο, χρειαζεται να τον φλομωσεις στο ψεμα, την προδοσια και την εκμεταλλευση, τοτε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
αν του εξηγηθεις ωραια και καλα οτι μια χαρα περνας μαζι του, αλλα στο σεξ οχι και τοσο και θα ψαχνεις να το βρισκεις αλλου το πιο εξτριμ στο οποιο δεν ικανοποιεισαι και σου εξηγηθει κι εκεινη, οτι σε αγαπαει, περναει καλα, αλλα στο σεξ οχι και τοσο και γι αυτο ισως κανει και κατι αλλο (αν δεν απατωμαι, αυτο σου ειπε πανω -κατω οταν ειπε οτι εκανε σεξ απο υποχρεωση για να μην σου φανει εκτος σχεσης), τοτε μια χαρα καλο ειναι...
οσο για το γιατι σε ποναει τοσο πολυ και το σκεφτεσαι τοσο πολυ, ειναι απλο: επειδη ΔΕΘΗΚΕΣ μαζι της. ηταν πολλα τα χρονια που εισασταν μαζι και εχεις δεσιμο, αναμνησεις, ταξιδια, απειρες συζητησεις, νιαξιμο, κοινα πραγματα που σας εχουν συνδεσει πλεον.
αυτος ειναι ο λογος.
το πως θα προχωρησεις ειναι δικο σου θεμα.
εγω προτεινω, οπως θελεις, αλλα χωρις ψεματα και προδοσιες
και για να μην ξεχνιομαστε, αυτο ισχυει και προς την νεα σχεση που πας να κανεις, η οποια υποθετω δεν γνωριζει οτι σκεφτεσαι τοσο πολυ την πρωην...
08-07-2024, 11:38 #23
08-07-2024, 11:46 #24
Όσο αφορά το σεξ, ποτέ δε μου είπε ότι δε περνάει καλά. Το αντίθετο. Ότι από τη μεριά της ήταν καλά.
Τώρα για την καινούρια σχέση, ναι, δε θέλω ούτε ψέματα ούτε όλες τις παθογένειες της προηγούμενης. Γνωρίζει ότι είμαστε μαζί 5 χρόνια, επίσης γνωρίζει τη δυσκολία όλου αυτού, βέβαια όχι το μπέρδεμα στο μυαλό μου. Γιατί πολύ απλά και για εμένα είναι μπέρδεμα και όχι καθαρό. Και αυτό επειδή επιλέγω να δώσω χώρο στο καινούριο για να αξιολογήσω σωστά τα δεδομένα. Αν και μπαίνω σε μια διαδικασία σύγκρισης που δε μου αρέσει να κάνω.
Πολλές φορές σκέφτομαι πως ίσως θα έπρεπε να τελειώσει μια και καλή με την πρώην μου. Όμως έτυχε αυτό. Και δεν είναι ότι δεν είμαι καλά όταν είμαι με τη νέα κοπέλα. Είμαι. Απλά όλο αυτό το μπέρδεμα με φρενάρει.
Αλλά ναι, έχεις δίκιο, είναι λογικό το δέσιμο που έχω με αυτόν τον άνθρωπο να μου δημιουργεί ζαλάδα. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ίσως θα πρέπει να απομονωθώ λίγο, να καθαρίσω τα πράγματα. Από την άλλη σκέφτομαι πως είναι ίσως σωστό να κάνουμε μια τελευταία πολύ ανοιχτή συζήτηση με την πρώην κοπέλα μου, ίσως να ξεκαθαρίσουμε λίγο την κατάσταση, έστω και για κλείσιμο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει ή θα τα κάνει χειρότερα.
08-07-2024, 12:01 #25
δεν σου ειπε ξεκαθαρα οτι δεν περναει καλα, σου ειπε ομως οτι το εκανε χωρις αληθινη επιθυμια, αλλα για να μην νομιζεις οτι εφυγε απο την σχεση... αυτο με αλλα λογια σημαινει ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, χρυσο μου.
να σου πω κι ενα μυστικο. σπανιως ειναι ανικανοποιητος μονο ο ενας.. αυτα ειναι αμοιβαια...
να σου πω κι αλλο ενα μυστικο.
την διαδικασια συγκρισης, δεν προκειται να την αποφυγεις. θα γινεται αυτοματα, οτιδηποτε κι αν κανεις με την νεα γνωριμια...
κι εγω, δεν λεω να πεις στην νεα χαρτι και καλαμαρι τι σκεφτεσαι και τα πισωγυρισματα σου και να την ανησυχησεις και να την στεναχωρησεις.
αυτο που λεω, ειναι να τα απαντησεις για σενα και να παρεις οριστικες αποφασεις προς οποιαδηποτε κατευθυνση, ωστε να μην ειναι ολα σε εκκρεμοτητα ταλαιπωρωντας 2 ανθρωπους, μον και μονο για να μην ξεβολευτεις εσυ και κανεις μια λαθος επιλογη που αργοτερα ισως μετανοιωσεις...
εγω νομιζω οτι ειναι θεμα αποφασης δικης σου και οχι μιας ακομα συζητησης και ενος ακομα ξεκαθαρισματος με την πρωην.
τι να ξεκαθαρισετε που δεν ειναι ξεκαθαρο δηλαδη; εχει μεινει καμια απορια;;;
θελεις μηπως να μαθεις πιο συγκεκριμενα ποσο πολυ σε θελει και τι ειναι διατεθιμενη να κανει γι αυτο, ενω εσυ δεν της εχεις πει καν ξεκαθαρα οτι εισαι με αλλη που περνας μια χαρα και δεν κανετε μονο σεξ αλλα θελεις και να την γνωρισεις καλα;
για πες μου τι θα ξεκαθαρισετε...
08-07-2024, 12:34 #26
Ναι καταλαβαίνω τι λες. Το θέμα είναι ότι ΕΓΩ δεν τα έχω τελικά ξεκάθαρα και ότι μέσα από αυτή τη σχέση τελικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Και να σου πω και την αλήθεια θα προτιμούσα να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με την πρώην κοπέλα μου και να μου πει πχ ότι όντως ούτε εγώ περνούσα καλά, παρά να συνεχίζει και να μου λέει ότι γι αυτή ήταν όλα τέλεια. Γιατί αυτό είναι που με σκοτώνει και μου δημιουργεί τεράστια μπερδέματα, μήπως τα βλέπω εγώ όλα λάθος και τέτοια.
Τέλος πάντων, μακάρι όλα αυτά να περάσουν και να σταματήσει αυτό το βάρος γιατί είναι βάσανο μεγάλο. Κυριολεκτικά όμως. Και γι αυτό ήθελα και τη γνώμη σας. Γιατί δε παλεύεται αλήθεια.
Όσο για το ξεβόλεμα που ανέφερες Remedy, ναι η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μήπως ότι και να κάνω το μετανιώσω στο μέλλον και μου δημιουργήσει και άλλα βάρη. Δεν είμαι σε φάση για άλλα βάρη.
08-07-2024, 12:49 #27
νομιζω οτι αυτο που περιγραφεις ειναι "ενοχές"..
διοτι αν εκεινη σου λεει οτι περνουσε τελεια στο σεξ και ηταν αληθεια, παρολο που δεν πολυηθελε το σεξ, ποιο προβλημα σου λυνει εσενα που ξερεις οτι δεν περνουσες τοσο καλα στο σεξ;
να σου πω.. σαν πολυ μπερδεμενος εισαι.
δεν πας σε κανεναν καλο ψυχοθεραπευτη μηπως σε βοηθησει να ξεμπερδευτεις; κακο δεν θα σου κανει...
08-07-2024, 12:53 #28
το αλλο βεβαια που μπορει να συμβαινει, ειναι οτι δεν τρελαινεσαι ουτε για την νεα σου γνωριμια, διοτι αφου βρηκες την δυναμη να χωρισεις για να προχωρησεις, αν ησουν πραγματικα ερωτευμενος και ενθουσιασμενος, δεν νομιζω οτι θα ειχες τοσο μεγαλο κολλημα με την πρωην....
μηπως πρεπει να μεινεις μονος και να κανεις αλλες γνωριμιες;
08-07-2024, 12:59 #29
08-07-2024, 13:01 #30