Δύσκολος ο χωρισμός ακόμα και αν τον αποφάσισες εσύ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ο καθενας οριζει την ζωη του οπως θελει , για αυτο εγραψα αμα θες κρατα την , αμα θες πετα την ....απανταω στο φορουμ βασικα τα δικα μου οπτικα μεσα ....δεν μπορω να καθομαι ολη μερα καναπε και τουιτερ μαζι με ενα 5κιλο παγωτο , δυο ταψια παστες και να εχω απαιτηση απο τον περσοναλ να ειμαι φετας ! ουτε να μπαινω στα σοσιαλ και να κραζω ως ειδικος του ιντερνετ πραγματα και καταστασεις ...οποτε για μενα ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα ....προφανεστατα δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους .....ταιριαζουμε με λιγους και γνωριζουμε κοσμο ....κοινωνικοποιηση λεγεται και εφοσον καποιοι ειμαστε φωτεινηοι εγκεφαλοι , μιλαμε , γλενταμε , βουταμε και γενικα φτιαχνουμε εναν ωραιο δικο μας κοσμο , χωρις να ενοχλουμε τις παστες και τις προβατινες ....
    δεν ειπα οτι υποχρεωσες κανεναν... σαφως κι ο καθενας κανει οτι θελει.
    συζητηση κανουμε.
    κατα τα αλλα, βλεπεις λιγο μαυρο- ασπρο μπροστα σου...
    αν αραξεις στον καναπε με το ταιρι σου, δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα εχεις 5 κιλα παγωτο και παστες.. μπορει να εχεις φρουτα, η και τπτ...
    δεν εξωραιζεται το να τρεχει κανεις σαν μανιακος ολη μερα αντι να εχει τις ηρεμες και ομορφες στιγμες του με τον συντροφο του, αν πουμε οτι το κανει για να μην κατσει να τρωει 2 ταψια παστες παστες...

κατα τα αλλα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, δεν το συζητω..
    και ο βεγγος, αν βρει μια βεγγα, μια χαρα θα ειναι...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καταλαβαινω τι λες, αλλα θεωρω υποκρισια να τρεχουμε και να μην αξιοποιουμε τις ευκολιες μας (εφοσον μας αρεσουν), επειδη στο νεπλ οι αγροτες δεν εχουν ι φουντ.
    και το θεωρω υποκρισια, διοτι αν παμε με τα ποδια να σπασουμε την μεση μας να κουβαλαμε νερα απο το μαρκετ αντι να παραγγειλουμε, δεν θα διευκολυνουμε/ βελτιωσουμε απολυτως σε τπτ την ζωη του νεπαλεζου...
    αλλα;;; θα κανουμε τι; θα συμπασχουμε;;;; σιγα μην συμπασχουμε...
    κι εδω καποτε δεν υπηρχε ντελιβερι και ιντερνετ. δεν ηταν πιο ευτυχισμενοι οι ανθρωποι, αλλα ουτε πιο δυστυχισμενοι. η ευτυχια δεν εξαρταται απο αυτο...

εξαρταται ομως απο το να εχεις ενα επιπεδο επιβιωσης ανεκτο και πανω.
    αν δεν εχεις προσβαση σε καθαρο νερο, αποκλειεται να εισαι ευτυχισμενος.

ειμαστε στο ευνοημενο ημισφαιριο, καθαρα απο τυχη και πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες γι αυτο.
    αλλα δεν δειχνουμε ευγνωμοσυνη με το να κουβαλαμε νερα με τα ποδια...
    Δλδ το επίπεδο διαβίωσης είναι άμεσα συνδεδεμένο με το να παραγγέλνω νερά κ να μου τα φέρουν σπίτι η' να έρχεται το βανακι του προμηθευτή ( που έχω παραγγείλει από το app ) τα νέα μου παπούτσια και να λέω στο γραφείο "αχχχχχ , πήρα κάτι μουρλια γόβες για τον γάμο της Καίτης κ του Γιώργου σε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ τιμή " κ Μ τα έφεραν στην πόρτα κ μετά κ να μπω να γράψω στο γκουγκλ , άργησε να έρθει η παραγγελια κ τα συναφή πάρε 2 αστέρια ....ανοίγουμε λίγο το μυαλουδακι ....δεν είναι αυτό καθεαυτό το ντελιβερι κ η άνεση να μην πέσει η μεσουλα ....και θα στο αποδείξω ....δουλεύεις πχ και παίρνεις 1.000€ δούλεμενα κ έρχεται ο χορηγός κ δίνει πχ αλλά 1000€ χωρίς κόπο να τα αποκτήσεις ...ποια λεφτακια έχουν Περστερο αξία για σένα ( ίδια τιμή έχουν ) τα δούλεμενα με τον νεπαλεζικο ιδρώτα του δυτικισμου η' η εισφορά του χορηγού ? Χωρίς εγωισμό απάντηση

Banned
    δεν ειπα οτι υποχρεωσες κανεναν... σαφως κι ο καθενας κανει οτι θελει.
    συζητηση κανουμε.
    κατα τα αλλα, βλεπεις λιγο μαυρο- ασπρο μπροστα σου...
    αν αραξεις στον καναπε με το ταιρι σου, δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα εχεις 5 κιλα παγωτο και παστες.. μπορει να εχεις φρουτα, η και τπτ...
    δεν εξωραιζεται το να τρεχει κανεις σαν μανιακος ολη μερα αντι να εχει τις ηρεμες και ομορφες στιγμες του με τον συντροφο του, αν πουμε οτι το κανει για να μην κατσει να τρωει 2 ταψια παστες παστες...

κατα τα αλλα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, δεν το συζητω..
    και ο βεγγος, αν βρει μια βεγγα, μια χαρα θα ειναι...
    Φυσικά την βεγγα , τρώει 5 πιάτα υδατάνθρακες κ βγαίνει γραμμωμενη στην πλαζ κ η μη βεγγα με μια πάστα βουλώνει την λεκάνη ...είναι καθαρά θέμα οπτικής ...πχ η άλλη μπορεί να θέλει τον άλλον κ Τούμπα κατοικίδιο , έλα να σε χαιδεψω κ μια άλλη να θέλει τον άντρα πέρα δώθε"" σκυλί "" χωρίς να τον χαϊδεύει

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι έχασα λίγο τη στιχομυθία. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω από τη σούμα είναι ότι όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά και όχι βόλεμα (απολύτως λογικό) και όλες οι σχέσεις παράλληλα έχουν να κάνουν με το αν τα δύο άκρα έχουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας (και αυτό απολύτως λογικό. Όταν αυτά δεν υπάρχουν από την αρχή τότε το πράγμα αργά ή γρήγορα θα πάει προς το τέλος του.

Οσο για την δική μου προηγούμενη σχέση, Remedy καταλαβαίνω τι εννοείς με το κέρατο, αν και να σου πω την ίσως λανθασμένη μου οπτική και έχοντας περάσει απο πανω μου άπειρες ενοχές, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η συμπεριφορά του ενός έχει μέσα της και την αλληλεπιδραση του άλλου. Και δε το λέω για να δικαιολογήσω τις δικές μου πράξεις, προς Θεού. Το λέω γιατί νομίζω πως έτσι είναι. Ακόμα και όταν εκείνη έκανε κάτι παρόμοιο, η πράξη της εμπεριειχε της συνέπειες των δικών μου πράξεων. Έτσι δεν πάει;

Τέλος πάντων, αυτό που αρχίζω να σκεφτομαι είναι ότι μάλλον θα χρειαστώ ένα διάστημα που θα πρέπει να κάτσω να χωνέψω τον χωρισμό. Χωρίς παρεμβολές. Γιατί τώρα δεν μου είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό. Ο τσακωμός με την άλλη κοπέλα ήταν βαρύς και με έχει επηρεάσει πολύ. Η αφορμή ήταν ότι είχαμε να βρεθούμε καιρό, τρεις μέρες. Πράγμα όμως άκρως αντικειμενικό για το δικό μου πρόγραμμα που το είχα επικοινωνήσει χωρίς κρυφά πράγματα.
    Όμως μου έβγαλε μια συμπεριφορά πολύ άσχημη, πολύ επιθετική και μάλιστα με πολλές δώσεις ανασφάλειας που μου θύμισε τα κακά της προηγούμενης μου σχέσης με έξτρα δώσεις κακού το ύφος της το οποίο είναι πολύ ειρωνικό. Πράγμα που εγώ δεν ανέχομαι και δεν είχα εντοπίσει. Και βγαίνουμε μόλις 2 βδομάδες. Και κατά βάθος έλλειψη εμπιστοσύνης σε μεγάλο βαθμό.
    Ε όλα αυτά με έβαλαν σε σκέψεις και μου ζάλισαν περισσότερο το μυαλό με αποτέλεσμα να σκέφτομαι πως η προηγούμενη μου σχέση που είχε όλα αυτά τα κουτσά και τα στραβά, ήταν με έναν άνθρωπο πολύ υπέροχο, πολύ γλυκό και εγώ την τερμάτισα. Και με γέμισε αμφιβολίες.

Banned
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Η αλήθεια είναι ότι έχασα λίγο τη στιχομυθία. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω από τη σούμα είναι ότι όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά και όχι βόλεμα (απολύτως λογικό) και όλες οι σχέσεις παράλληλα έχουν να κάνουν με το αν τα δύο άκρα έχουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας (και αυτό απολύτως λογικό. Όταν αυτά δεν υπάρχουν από την αρχή τότε το πράγμα αργά ή γρήγορα θα πάει προς το τέλος του.

Οσο για την δική μου προηγούμενη σχέση, Remedy καταλαβαίνω τι εννοείς με το κέρατο, αν και να σου πω την ίσως λανθασμένη μου οπτική και έχοντας περάσει απο πανω μου άπειρες ενοχές, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η συμπεριφορά του ενός έχει μέσα της και την αλληλεπιδραση του άλλου. Και δε το λέω για να δικαιολογήσω τις δικές μου πράξεις, προς Θεού. Το λέω γιατί νομίζω πως έτσι είναι. Ακόμα και όταν εκείνη έκανε κάτι παρόμοιο, η πράξη της εμπεριειχε της συνέπειες των δικών μου πράξεων. Έτσι δεν πάει;

Τέλος πάντων, αυτό που αρχίζω να σκεφτομαι είναι ότι μάλλον θα χρειαστώ ένα διάστημα που θα πρέπει να κάτσω να χωνέψω τον χωρισμό. Χωρίς παρεμβολές. Γιατί τώρα δεν μου είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό. Ο τσακωμός με την άλλη κοπέλα ήταν βαρύς και με έχει επηρεάσει πολύ. Η αφορμή ήταν ότι είχαμε να βρεθούμε καιρό, τρεις μέρες. Πράγμα όμως άκρως αντικειμενικό για το δικό μου πρόγραμμα που το είχα επικοινωνήσει χωρίς κρυφά πράγματα.
    Όμως μου έβγαλε μια συμπεριφορά πολύ άσχημη, πολύ επιθετική και μάλιστα με πολλές δώσεις ανασφάλειας που μου θύμισε τα κακά της προηγούμενης μου σχέσης με έξτρα δώσεις κακού το ύφος της το οποίο είναι πολύ ειρωνικό. Πράγμα που εγώ δεν ανέχομαι και δεν είχα εντοπίσει. Και βγαίνουμε μόλις 2 βδομάδες. Και κατά βάθος έλλειψη εμπιστοσύνης σε μεγάλο βαθμό.
    Ε όλα αυτά με έβαλαν σε σκέψεις και μου ζάλισαν περισσότερο το μυαλό με αποτέλεσμα να σκέφτομαι πως η προηγούμενη μου σχέση που είχε όλα αυτά τα κουτσά και τα στραβά, ήταν με έναν άνθρωπο πολύ υπέροχο, πολύ γλυκό και εγώ την τερμάτισα. Και με γέμισε αμφιβολίες.
    Δεν σε γέμιζε ούτε η προηγούμενη μακροχρόνια σχέση , ούτε η τωρινή λεγόμενη "τσιροτο " . Για 3 μέρες να μην έχεις βρεθεί δεν είναι αιτία τσακωμού , είναι αιτίες τοξικού . Δεν με παίζεις 3 μέρες και πρέπει να τσακωθούμε ...προσωπική άποψη , εξαφανίζεσαι από όλους κ τα βρίσκεις πρώτα με εσένα κ τι θες . Καμία επαφή με το παρελθόν, δεν λειτουργεί.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Δλδ το επίπεδο διαβίωσης είναι άμεσα συνδεδεμένο με το να παραγγέλνω νερά κ να μου τα φέρουν σπίτι η' να έρχεται το βανακι του προμηθευτή ( που έχω παραγγείλει από το app ) τα νέα μου παπούτσια και να λέω στο γραφείο "αχχχχχ , πήρα κάτι μουρλια γόβες για τον γάμο της Καίτης κ του Γιώργου σε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ τιμή " κ Μ τα έφεραν στην πόρτα κ μετά κ να μπω να γράψω στο γκουγκλ , άργησε να έρθει η παραγγελια κ τα συναφή πάρε 2 αστέρια ....ανοίγουμε λίγο το μυαλουδακι ....δεν είναι αυτό καθεαυτό το ντελιβερι κ η άνεση να μην πέσει η μεσουλα ....και θα στο αποδείξω ....δουλεύεις πχ και παίρνεις 1.000€ δούλεμενα κ έρχεται ο χορηγός κ δίνει πχ αλλά 1000€ χωρίς κόπο να τα αποκτήσεις ...ποια λεφτακια έχουν Περστερο αξία για σένα ( ίδια τιμή έχουν ) τα δούλεμενα με τον νεπαλεζικο ιδρώτα του δυτικισμου η' η εισφορά του χορηγού ? Χωρίς εγωισμό απάντηση
    εξαρταται απο την δουλεια.
    αν η δουλεια ειναι δημιουργικη και σου αρεσει, πιο πολλη αξια εχει να τα δουλεψεις , αλλα αν η δουλεια ειναι διεκπεραιωτικη, δεν σου αρεσει καν, αλλα δεν εχεις επιλογες, εννοειται οτι αξια εχουν τα τσαμπα λεφτα! πλακα κανεις;

οσο για τα παπουτσια και τα νερακια, δεν καταλαβαινω τι δημιουργικοτητα εχει το να κανεις τον χαμαλη.....
    ΦΥΣΙΚΑ και θα πω "πηρα κατι παπουτσια μουρλια , μου τα φερανε στο σπιτι" και θα αξιοποιησω τις 4 ωρες που θα κουβαλουσα νερα και παπουτσια, στο να διαβασω ενα καλο βιβλιο, να δω μια καλη ταινια, να οργανωσω ενα ωραιο ταξιδι, να ενημερωθω για την επιστημη μου και 1000 αλλα πραγματα που θελουν χρονο, αλλα σ ε μια καθημερινοτητα με δουλεια, δεν προλαβαινεις να τα κανεις, γιατι εισαι κουρασμενος! ποσο δε μαλλον, τον χρονο που σου περισσευει, να τον καταναλωνεις σε χαμαλικια.... που οσο και να σε γοητευουν εσενα, δεν εχουν τπτ το δημιουργικο, γι αυτο και τα κανουν ανθρωποι χωρις ιδιαιτερα skills η ιδιαιτερες σπουδες, εκτος κι αν εχουν σπουδες και γνωσεις, αλλα βρεθηκαν σε μεγαλη αναγκη,,

Banned
    εξαρταται απο την δουλεια.
    αν η δουλεια ειναι δημιουργικη και σου αρεσει, πιο πολλη αξια εχει να τα δουλεψεις , αλλα αν η δουλεια ειναι διεκπεραιωτικη, δεν σου αρεσει καν, αλλα δεν εχεις επιλογες, εννοειται οτι αξια εχουν τα τσαμπα λεφτα! πλακα κανεις;

οσο για τα παπουτσια και τα νερακια, δεν καταλαβαινω τι δημιουργικοτητα εχει το να κανεις τον χαμαλη.....
    ΦΥΣΙΚΑ και θα πω "πηρα κατι παπουτσια μουρλια , μου τα φερανε στο σπιτι" και θα αξιοποιησω τις 4 ωρες που θα κουβαλουσα νερα και παπουτσια, στο να διαβασω ενα καλο βιβλιο, να δω μια καλη ταινια, να οργανωσω ενα ωραιο ταξιδι, να ενημερωθω για την επιστημη μου και 1000 αλλα πραγματα που θελουν χρονο, αλλα σ ε μια καθημερινοτητα με δουλεια, δεν προλαβαινεις να τα κανεις, γιατι εισαι κουρασμενος! ποσο δε μαλλον, τον χρονο που σου περισσευει, να τον καταναλωνεις σε χαμαλικια.... που οσο και να σε γοητευουν εσενα, δεν εχουν τπτ το δημιουργικο, γι αυτο και τα κανουν ανθρωποι χωρις ιδιαιτερα skills η ιδιαιτερες σπουδες, εκτος κι αν εχουν σπουδες και γνωσεις, αλλα βρεθηκαν σε μεγαλη αναγκη,,

σε ολες τις δουλειες που εχω δουλεψει και επαφη με κοσμο καθημερινα , η πλειονοτητα εχει το ευκολουτσικο . φυσικα σε περιπτωση αναγκης ( οταν θα χρειαστεις το νερο και δεν θα σε βοηθησει το app ) , ενημερωνονται απο το app και το διαδικτυο και αρχιζουν το κηρυγμα ....σε μια προσφατη φωτια , ενω καποιοι ειχαν διακοψει τον δρομο , τα app , τα maps ελεγαν η φωτια εχει σβησει και μπορουσαν να περασουν ...οlder αρχισαν να γκαριζουν λογο ορμονων και οι νεολαιοι εψαχναν να βρουν στο τικ τοκ τι εχει γινει και περιμενουμε ....πινοντας λοιπον το καφεδακι μου με το νερακι μου , ερχονται κατι νεολαιοι και μου λενε γιατι δεν περναω , φουλ με skills και πολυ δημιουργικοι θα ελεγα ...η επαρση βεβαια κρατησε για λιγο , οταν του εδωσα απαντηση και κατεβηκαν κατι μουτρακια στην ασφαλτο . η απαντηση μου ηταν η εξης . μπορεις να περασεις τον δρομο με ευθυνη δικια σου να φτασεις στον προορισμο σου , αλλα αν σε αρπαξει η φωτια η΄δεν μπορεις να προχωρησεις γιατι δεν ξερεις τι θα βρεις μπροστα σου στο περασμα αυτο , εχεις το καθε δικαιωμα να φας τα μουτρα σου να καεις . εγω δεν προχωραω .μ αρεσει η ζωη μου ..περνα εσυ λοιπον αφου θεωρεις οτι ολα ειναι οκ ......τελικα με αυτη την αμεση απαντηση και αιχμηρη θα ελεγα , η επαρση πηγε περιπατο και τα μουτρακια ξυνισαν ....εγω φυσικα συνεχισα τον καφε μου και μολις περασε η ωρα και ηρθε σημα οτι ολα οκ ...τοτε ξεκινησε το κομβόι ...σε πληροφορω λοιπον ολοι αυτοι με τα skills και τις μαγικες και ιδιαιτερες δυνατοτητες , υποκληθηκαν μπροστα στην απαντηση μου ( μην γνωριζοντας τα δικα μου skills και τις σπουδες μου ) ....παντα θα υπαρχει ενας φωτεινος φαρος σε ολους εσας τους σπουδαγμενους , skillατους ...αλλα παιζει ο απεναντι να εχει περτρα σκιλλς και σπουδες και να μην τα διαφημιζει .....

υγ . μην διαβαζεις βιβλια , γραψε το δικο σου ...
    υγ2. μην βλεπεις ταινιες , παιξε στην δικια σου ταινια ...
    υγ3. το οργανωνω ταξιδι διακοπων ειναι αμελητεο , οταν αργανωνεις το ταξιδι της ζωης ....

χαμαλικια δεν κανω , πουσαρω τον εαυτο μου και δεν τον αφηνω στην κομφορτ ζοουν ...και το περιεργο ειναι οτι παντα τα καταφερνω ......

Senior Member
    να με συγχωρεις, αλλα βρισκω την απαντηση σου ασυναρτητη και ασχετη με οσα σου ειπα. κοινως, η μπαλα στην εξεδρα και να χαμε να λεγαμε...
    προβλημα επικοινωνιας μεταξυ μας.
    σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που σε καταλαβαινουν, οπως κι εμενα. ας απευθυνθουμε σε εκεινους...
    νασαι καλα..

Senior Member

σαφως και θελουν "δουλεια" οι σχεσεις. αλλα οταν λεμε "δουλεια", εννοουμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, οχι τρεξιμο και χαμαλικια... κι οταν λεμε "βολεμα", εννοουμε "κατεβαζουμε ρολα και ψαχνομαστε με τριτους", δεν εννοουμε οτι ειναι βολεμα να δουμε μια ταινια που μας αρεσει στον καναπε...

οταν σε κερατωσε η πρωην, ηξερε οτι την ειχες κερατωσει, ή ηταν κατι ανεξαρτητο και ασχετο;

αν κανεις ασχημους τσακωμους επειδη εχεις να βρεθεις 3 μερες, δεν μπορω να φανταστω τι κανεις για κατι σοβαρο....
    οχι, δεν ειναι πολυς χρονος 3 μερες οταν δεν βοηθαει το προγραμμα, ειναι ομως πολυς καιρος οταν ΗΔΗ δεν υπαρχει πραγματικη επικοινωνια κι ετσι μπερδευεις τις συχνες συναντησεις με την πραγματικη επικοινωνια...

και μου επιβεβαιωνεις αυτο περι επικοινωνιας με αυτα που λες παρακατω περι επιθετικοτητας της.
    η κοπελα ξεροντας το παρελθον σου, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και μπερδευει την συχνη επαφη με τον ελεγχο που θελει να εχει πανω σου και με την ουσιαστικη επικοινωνια που ΔΕΝ εχετε..

στο ειπα και προηγουμενως, οτι η σταση σου και οι προβληματισμοι σου εμενα μου δειχνουν οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ταιριαστο σου η νεα σχεση, γι αυτο και μπερδευεσαι ετσι...

οσο για την πρωην που ξανασκεφτεσαι ποσο καλη ειναι και μηπως λαθος την τερματισες, μην ξεχνας οτι πολυ πριν την τερματισεις, την ειχες προδωσει, σχεδον απ οταν την γνωρισες... οποτε δεν μιλαμε για μια ιδανικη σχεση που μετα απο 5 χρονια στραβωσε/ κουραστηκε, μιλαμε για μια σχεση που δεν ησουν σχεδον ποτε ολοτελα εκει... να τα σκεφτεις κι αυτα, οχι μονο ποσο γλυκια ηταν..
    και για να χουμε καλο ρωτημα, αν αποφασισεις να ξαναδοκιμασεις με την πρωην, εννοεις οτι θα εισαι πιστος, ή εννοεις οτι θα συνεχισεις να ψαχνεσαι για παράλληλο σεξ;; κι αν αποφασισεις να εισαι πιστος, πως θα γινει αυτο οταν μας λες οτι δεν σ εικανοποιουσε σχεδον ποτε το σεξ μαζι της; πως σκοπευεις να καλυψεις αυτο το κενο;
    Last edited by Remedy; 16-07-2024 at 07:54.

Banned
    να με συγχωρεις, αλλα βρισκω την απαντηση σου ασυναρτητη και ασχετη με οσα σου ειπα. κοινως, η μπαλα στην εξεδρα και να χαμε να λεγαμε...
    προβλημα επικοινωνιας μεταξυ μας.
    σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που σε καταλαβαινουν, οπως κι εμενα. ας απευθυνθουμε σε εκεινους...
    νασαι καλα..
    Καθόλου ασυνάρτητη κ καμία μπάλα στην εξέδρα . Το ότι έχω μια διαφορετική οπτική σε απτά καθημερινά ζητήματα κ όταν κάποιος εκθέτει ένα θέμα ,γράφω μια προσωπική μου άποψη κ γνώμη ! Δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσει κάποιος μαζί μου....ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την σήψη κ παρακμή των σχέσεων , κοινωνικοποίησης και ανθρωπίνων επαφών . Το εξήγησα στον θεματογραφο, ότι προσωπικά δεν είμαι του ετοιματζιδικου ...όπως όλα στην ζωή θέλουν κόπο κ ιδρώτα αλλιώς πως θα ζήσουν οι σύμβουλοι ,ψυχολόγοι . Το ότι κάποιος είναι αδύναμος ψυχικά κ σωματικά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσει να αρματωθει σαν άνθρωπος , με πυγμή , δύναμη , μάθηση , δυσκολία . Εύκολακι όλα κ η μπάλα στην εξέδρα .....δεν ξέρω δεν είδα , παρεξήγηση , δεν είναι αυτό που νομίζεις μου ακούγονται δικαιολογίες κ το πρόβλημα κάτω από το χαλακι. Δλδ ποια είναι η αποστολή του ανθρώπου , να βγάζει το φίδι από την τρύπα ο επόμενος , ο άλλος κλπ ...φταίνε όλοι εκτός από τον οποιονδήποτε έναν .....είναι θέμα αντίληψης κ κοινωνικής αποδιοργάνωσης των δομών της επανάστασης του 2δικτυου ....

Senior Member
    εξακολουθω να πιστευω οτι μιλας για καποιο θεμα που εχεις στο μυαλο σου , με τον τροπο που το αντιλαμβανεσαι φυσικα (ολοι την αποψη μας λεμε, δεν λεει κανεις την αποψη του γειτονα), και οχι γι αυτο που συζηταμε και ουτε μου απαντας σε οσα ειπα πανω στο σκεπτικο σου, αλλα κανεις λογικα αλματα (κατα την γνωμη μου, ας το ξαναπω κι εγω)...

δεν πειραζει...

Senior Member
    σαφως και θελουν "δουλεια" οι σχεσεις. αλλα οταν λεμε "δουλεια", εννοουμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, οχι τρεξιμο και χαμαλικια... κι οταν λεμε "βολεμα", εννοουμε "κατεβαζουμε ρολα και ψαχνομαστε με τριτους", δεν εννοουμε οτι ειναι βολεμα να δουμε μια ταινια που μας αρεσει στον καναπε...

οταν σε κερατωσε η πρωην, ηξερε οτι την ειχες κερατωσει, ή ηταν κατι ανεξαρτητο και ασχετο;

αν κανεις ασχημους τσακωμους επειδη εχεις να βρεθεις 3 μερες, δεν μπορω να φανταστω τι κανεις για κατι σοβαρο....
    οχι, δεν ειναι πολυς χρονος 3 μερες οταν δεν βοηθαει το προγραμμα, ειναι ομως πολυς καιρος οταν ΗΔΗ δεν υπαρχει πραγματικη επικοινωνια κι ετσι μπερδευεις τις συχνες συναντησεις με την πραγματικη επικοινωνια...

και μου επιβεβαιωνεις αυτο περι επικοινωνιας με αυτα που λες παρακατω περι επιθετικοτητας της.
    η κοπελα ξεροντας το παρελθον σου, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και μπερδευει την συχνη επαφη με τον ελεγχο που θελει να εχει πανω σου και με την ουσιαστικη επικοινωνια που ΔΕΝ εχετε..

στο ειπα και προηγουμενως, οτι η σταση σου και οι προβληματισμοι σου εμενα μου δειχνουν οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ταιριαστο σου η νεα σχεση, γι αυτο και μπερδευεσαι ετσι...

οσο για την πρωην που ξανασκεφτεσαι ποσο καλη ειναι και μηπως λαθος την τερματισες, μην ξεχνας οτι πολυ πριν την τερματισεις, την ειχες προδωσει, σχεδον απ οταν την γνωρισες... οποτε δεν μιλαμε για μια ιδανικη σχεση που μετα απο 5 χρονια στραβωσε/ κουραστηκε, μιλαμε για μια σχεση που δεν ησουν σχεδον ποτε ολοτελα εκει... να τα σκεφτεις κι αυτα, οχι μονο ποσο γλυκια ηταν..
    και για να χουμε καλο ρωτημα, αν αποφασισεις να ξαναδοκιμασεις με την πρωην, εννοεις οτι θα εισαι πιστος, ή εννοεις οτι θα συνεχισεις να ψαχνεσαι για παράλληλο σεξ;; κι αν αποφασισεις να εισαι πιστος, πως θα γινει αυτο οταν μας λες οτι δεν σ εικανοποιουσε σχεδον ποτε το σεξ μαζι της; πως σκοπευεις να καλυψεις αυτο το κενο;
    Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς που βάζεις και είναι άκρως βασιμοι. Εχθες με πήρε τηλ η πρώην κοπέλα μ για κάτι άσχετο (να συνεννοηθούμε κάτι πράγματα) και μιλούσαμε στο τηλέφωνο μιάμιση ώρα. Και η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που μιλάμε, που αγγίζουμε ο ένας την οπτική του άλλου, τουλάχιστον όταν επικοινωνούμε με ηρεμία είναι απίστευτος. Είναι και ο λόγος για τον οποίο έμεινα σε αυτή τη σχέση.
    Και ναι μου έχει λείψει η παρέα της. Τώρα θα μου πεις, παρέα κάνεις με τον οποιονδήποτε, αλλά ελπίζω να κατάλαβες ότι εννοώ το συντροφικο.
    Το ενδεχόμενο να ξαναειμαστε μαζί είναι κάτι που ζαλίζει δυστυχώς ή ευτυχώς το κεφάλι μου. Απλά κι εγώ μέσα μου δεν έχω ξεκαθαρίσει πράγματα. Μάλλον ο ψυχολόγος είναι μονόδρομος.

Όσο αφορά το σεξ, όχι για κανένα λόγο δε πρόκειται αν υπήρχε επανασύνδεση να υπήρχε με τον όρο ότι θα αναζητούσα το σεξ δεξιά κ αριστερά. Μα και όταν υπήρξε την τελευταία φορά επανασύνδεση δεν μπήκε καν στο παιχνίδι κάτι τέτοιο. Το ζήτημα με το σεξ είναι σημαντικό αλλά πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι μπορεί να φτιαχτεί αν υπάρχει ουσιαστική αγάπη. Μπορεί τελικά να κάνω λάθος δε ξέρω. Είναι όμως κάτι που με προβληματίζει γιατί είμαστε και οι δύο νέοι άνθρωποι.

Banned
    εξακολουθω να πιστευω οτι μιλας για καποιο θεμα που εχεις στο μυαλο σου , με τον τροπο που το αντιλαμβανεσαι φυσικα (ολοι την αποψη μας λεμε, δεν λεει κανεις την αποψη του γειτονα), και οχι γι αυτο που συζηταμε και ουτε μου απαντας σε οσα ειπα πανω στο σκεπτικο σου, αλλα κανεις λογικα αλματα (κατα την γνωμη μου, ας το ξαναπω κι εγω)...

δεν πειραζει...

το θεμα του θεματοθετη ειναι ευκολο , οι περσοτρες σχεσεις ειναι του ετοιματζιδικου ( γι αυτο και η συνδεση ) , εχοντας περασει απο δεκαδες σχεσεις με κοπελες στο χρονο και σε διαφορετικες περιοδους ( τεχνολογικη εξελιξη ) , βλεπω , παρατηρω , συγκρινω και εκφερω μια αποψη . εξαλλου ο θεματοθετης διαβαζοντας καποιες απαντησεις καπου αναγνωριζει οτι εχω δικιο , χωρις να ξερω πραγματα και καταστασεις . ο υλιστικος και ευκολος ( ετοιματζιδικος ) τροπος ζωης ( συνδεση με app ) προφανεστατα οπως γραφω και πιο πανω , διαρρηγνυει τις κοινωνικες δομες , την κοινωνικοποιηση και αυτο περναει φυσικα και στις διαπροσωπικες σχεσεις ( φιλικες - ερωτικες ) ...οταν μπορεις ευκολα να βρεις φιλο/φιλη , σχεση μεσα απο ετοιμες πλατφορμες σιγουρα δεν θα προσπαθησεις ιδιαιτερα να εξελιξεις μια σχεση μεσα απο αληθινη επικοινωνια . παραγγελνεις λοιπον μια σχεση , οπως ενα πιτογυρο και η ζωη συνεχιζεται ....ο παραλληλισμος μου ειναι ...για παραδειγμα ...υπαρχει το ντελιβερι πιτογυρο και το φαγητο που φτιανεις μονο σου , παιρνεις τα υλικα και συνθετεις ....βαζεις αισθησεις σε λειτουργια , οσμη , αφη , οραση , προσπαθεια .....σαφεστατα και θα κανεις την παραγγελια σου καποιες στιγμες ....υποθετω οτι ενας που πινει πχ ενα ωραιο κοκτειλ σε ενα μπιτς μπαρ , δεν ειναι κακο να μαθει τα υλικα και πως φτιαχνεται , να πειραματιστει .....αυτο πιστευω , η ζωη ειναι μια καθημερινη μαθηση , γνωση , εμπειρια , επεξεργασια ....

λογικα αλματα , συμφωνεις μαζι μου ..απλα με αλλο τροπο ...ισως απαντω καποιες φορες μαιευτικα , αλιευτικα ....και φυσικα απαντωντας βαζω το μυαλο σε λειτουργια και ο ιδιος εγω τεσταρω σε ενα θεμα τον δικο μου τροπο σκεψης ...ειναι αμφιδρομο στον δικο μου εγκεφαλο ...ας υποθεσω λοιπον οτι το βλεπω ενα μιτινγκ ανταλλαγης , συνθεσης ,αποψεων ...δυναμικη επικοινωνια

Senior Member
    Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς που βάζεις και είναι άκρως βασιμοι. Εχθες με πήρε τηλ η πρώην κοπέλα μ για κάτι άσχετο (να συνεννοηθούμε κάτι πράγματα) και μιλούσαμε στο τηλέφωνο μιάμιση ώρα. Και η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που μιλάμε, που αγγίζουμε ο ένας την οπτική του άλλου, τουλάχιστον όταν επικοινωνούμε με ηρεμία είναι απίστευτος. Είναι και ο λόγος για τον οποίο έμεινα σε αυτή τη σχέση.
    Και ναι μου έχει λείψει η παρέα της. Τώρα θα μου πεις, παρέα κάνεις με τον οποιονδήποτε,
    αλλά ελπίζω να κατάλαβες ότι εννοώ το συντροφικο.
    Το ενδεχόμενο να ξαναειμαστε μαζί είναι κάτι που ζαλίζει δυστυχώς ή ευτυχώς το κεφάλι μου. Απλά κι εγώ μέσα μου δεν έχω ξεκαθαρίσει πράγματα. Μάλλον ο ψυχολόγος είναι μονόδρομος.

Όσο αφορά το σεξ, όχι για κανένα λόγο δε πρόκειται αν υπήρχε επανασύνδεση να υπήρχε με τον όρο ότι θα αναζητούσα το σεξ δεξιά κ αριστερά. Μα και όταν υπήρξε την τελευταία φορά επανασύνδεση δεν μπήκε καν στο παιχνίδι κάτι τέτοιο. Το ζήτημα με το σεξ είναι σημαντικό αλλά πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι μπορεί να φτιαχτεί αν υπάρχει ουσιαστική αγάπη. Μπορεί τελικά να κάνω λάθος δε ξέρω. Είναι όμως κάτι που με προβληματίζει γιατί είμαστε και οι δύο νέοι άνθρωποι.
    οχι, δεν θα σου πω οτι παρεα κανεις με τον οποιονδηποτε, δεν κανεις με τον οποιονδηποτε τελεια παρεα, ουτε εχεις με τον οποιονδηποτε "απιστευτη" επικοινωνια.
    ουτε εχεις με τον οποιονδηποτε συναισθηματικο δεσιμο και συντροφικοτητα που σε γεμιζει.

αλλα πρεπει να λυθουν και τα υπολοιπα.

αν εξελειψαν οι λογοι που σε εκαναν να την προδωσεις και μαλιστα οχι με ξεπετες, αλλα με παραλληλη σχεση τοσων χρονων...
    δεν μου απαντησες αν εκεινη σε κερατωσε ενω ηξερε οτι εχεις παραλληλη σχεση (εστω και χωρις απτες αποδειξεις), ή αν η δικη της απιστια ηταν εντελως ανεξαρτητη και ασχετη με την δικη σου..

επισης, πρεπει να εξετασεις κατα την γνωμη μου, μηπως εν τελει την θελεις στην ζωη σου σαν καλη φιλη κι οχι σαν ερωμενη, αλλα σκεφτεσαι την επανασυνδεση επειδη ξερεις οτι αυτο θα ηθελε εκεινη, κι ισως υποθετοντας οτι δεν θαηταν προθυμη για φιλη, αλλα θελει ολο το πακετο.

θεωρω κι εγω οτι ο ψυχολογος ειναι μονοδρομος μπας και ξεμπλεξεις τι σου συμβαινει...

υ.γ. εξετασε ακομα την περιπτωση μηπως αυτη η "νοσταλγια" σου εχει προκυψει γιατι υποσυνειδητα θελεις να ξεφορτωθεις την νεα γνωριμια....

Senior Member
    Δουλεύω τόσο καιρό για αυτούς τους λόγους που λες. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτή η επικοινωνία που είχαμε, χάθηκε στις ανασφάλειες που είχαμε και οι δύο.
    Με αποτέλεσμα να καταλήξουμε και οι δύο σε ακρότητες. Εκείνη να κυνηγάει σαν να ήμουν κλέφτης κι εγώ να ψάχνω διέξοδο αλλού. Δεν είναι καθόλου σωστό βέβαια και υγειες όλο αυτό αλλά είναι η αλήθεια. Και οταν τα ξαναβρηκαμε την τελευταία φορά, τα είχαμε συζητήσει. Πολύ ώριμα. Δεν της είχα πει βέβαια όλη την αλήθεια, και ειμαι σιγουρος ουτε εκείνη, αλλά μέσα μου το είχα λήξει οτι ήθελα να συνεχίσω με αυτόν τον άνθρωπο. Και γι αυτό έκοψα απ όλα και έδωσα προσοχή εκεί. Όμως ξαναχτύπησαν οι ανασφάλειες από την πλευρά της και αυτό με θόλωσε. Και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος.

Τώρα γι αυτό που με ρώτησες για την περίοδο που είχε απιστησει αυτή, είχε προηγηθεί από εμένα κάτι, οχι απιστία, κυρίως φλερτ που το είχε καταλάβει αλλά είχε περάσει καιρός. Και ενώ είμαστε μαζί και όλα καλά, κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Ωστόσο αν και δε μου ήταν εύκολο, είχα πάρει την απόφαση τότε και το άφησα στην άκρη. Βέβαια δεν σταμάτησαν τότε ούτε τα κυνηγητά ούτε οι ανασφάλειες. Και έγινε η ιστορία που ξέρεις.

Τέλος πάντων, αυτο που με στεναχωρεί κάθε φορά που χωρίζουμε είναι ότι χάνουμε μια σχέση με πολύ αγάπη και που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι υπέροχο αν και οι δύο είχαμε δουλεψει θέματα μας. Γιατί εγώ όντως την αγαπάω πάρα πολύ και νιώθω έντονα τη συντροφικοτητα.
    Τώρα θα μου πεις ναι ρε φίλε αλλά το σεξουαλικο κομμάτι δεν δουλεύτηκε. Και ισχύει. Δώσαμε και οι δύο βάρος σε αυτό που λέμε συμβίωση και ξεχάσαμε οτι είμαστε εραστές και αυτό θέλει αντίστοιχη δουλεια. Η οποία δεν έγινε. Εκεί είχαμε τα ετοιματζιδικα που λέει και ο φίλος tziovani .

Και για το αν αυτο υποσυνείδητα κρύβει οτι θέλω να ξεφορτωθώ τη νέα σχεση: η κοπέλα με την οποία βγαίνω είναι πανέμορφη, έχουμε χημεία, αλλά κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα της, που σίγουρα έχουν να κάνουν με δική της εμπειρία λίγο μου κλωτσησαν. Κατά βάση ο τσακωμός που είχαμε. Και της είπα ότι αν είναι να μπω σε κάτι που βρωμάει ανασφάλεια δε το θέλω. Τις τελευταίες μέρες βέβαια βλέπω ότι προσπαθεί να με προσεγγίσει πιο συναισθηματικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συζητήσει ξανά τι μου έχει αφήσει εμένα αυτός ο τσακωμός. Κάποια στιγμή όμως θα ήθελα να το κάνω. Όμως πιστεύω ότι πρέπει να δώσω λίγο χρόνο, μια ας πούμε δεύτερη ευκαιρία μήπως όλη αυτή η συμπεριφορά είναι τελικά κυρίως δικη μου ευθύνη. Αν και να πω την αμαρτία μου ρε παιδιά, εγώ στη θέση της θα έδειχνα και υπομονή και κατανόηση αν ήξερα ότι ο άνθρωπος με τον οποίο σχετίζομαι τώρα βγαίνει από μεγάλη σχέση. Και δε το λέω εκ του ασφαλούς. Το έχω κάνει. Στο κάτω κάτω της γραφής, όπως της είπα κιόλας εκείνο το βράδυ, αν δε μπορεί να το διαχειριστεί εγώ θα το κατανοήσω πλήρως.
    Όπως και να χει, οχι δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλω να την ξεφορτωθώ. Στο κάτω κάτω δε φοβάμαι να μείνω και μόνος μου. Αν χρειαστεί θα γίνει και αυτό. Δεν είμαι και 100% σίγουρος γιατί υποσυνείδητο είναι αυτό, αλλά δε νομίζω. Έχει να κάνει με τα συναισθήματα που έχω για την πρωην μου, τα οποία είναι πολύ ισχυρά. Όταν για παράδειγμα συζητάμε με την πρώην μου, με ανακουφίζει. Και ταυτόχρονα με κάνει να νοσταλγώ πράγματα. Είμαστε και οι δύο πολύ τραυματισμενοι άνθρωποι και συνεννοουμαστε. Και υπάρχει αγάπη. Δηλαδή δε μπορώ να φανταστώ να περνάει από δίπλα μου και να μου είναι αδιάφορο.
    Συνήθως με τις κοπέλες που είχα σχέση ήθελα να μπορώ να κάθομαι, να πίνω καφέ, να συζητάω. Αυτό με έκανε να μη βαριέμαι. Και τέτοιες σχέσεις θέλω. Με την πρωην μου - αν αφαιρέσεις το κομμάτι της έλλειψης εμπιστοσύνης που προϋπήρχε της απιστίας και έχει να κάνει με βιώματα - το είχα αυτό. Δηλαδή η καλύτερη μου φάση ήταν οταν πηγαίναμε βόλτες και μιλάγαμε.

Τώρα δυστυχώς έχω μπει σε mood σύγκρισης. Και προφανώς είναι άνισο και άδικο γιατί δε συγκρίνονται τόσα χρόνια με λίγες μέρες. Όμως, εμένα δε μου κάνει καλό. Όταν είμαι μόνος μου κάθομαι τα σκέφτομαι και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Και δε μπορώ να βρω διέξοδο.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast