Results 1 to 15 of 55
Thread: θα τρελαθωωωωωωω
-
09-09-2009, 16:17 #1
θα τρελαθωωωωωωω
παιδια δεν την παλευω αλλο..εχω εδω και 2 χρονια σαν ξηροδερμια στον αγκωνα ,μια κοκινιλα μικρη ισα περιπου με το νυχι..και πριν κανα 2 μηνες στα χερια απο τοτε που πηρα τα ομοιοπαθητικα γαγουρα και καποιο κοκκινισμα μικρο...ειπα μηπως ειναι απο το αγχος η απο τον ιδρωτα των χεριων...χτες ομως ειπα να παω σε δερματολογο και ειπε ψ ω ρ ι α ση... τρε λα θη κα..εκλαιγα χτες ολη μερα..εντωμεταξυ διαβασα για την ψωριαση και ειδα φωτο και εμενα δεν εχει σχεση ..δεν εχω μεγαλη πλακα λευκη με(λεπι)...εχω χαζεψει θελω να πεθανω..εντωμεταξυ αλλοι κι ο αρραβωνιαστηκος μου μου λενε οτι ειναι σιγουρα λαθος διαγνωση...πειτε μου κατι θα τρελαθωωωωωω!ξερει κανεις κατι σχετικο με το θεμα.?εντωμεταξυ απο τα χερια σχεδον εφυγε δεν φαινεται τιποτα οπως μου λενε. Φ Ο Β Α Μ Α Ι
- 09-09-2009, 16:21 #2
δεν ξερω κατι με το θεμα αλλα μην κανεις ετσι ηρεμησε πανε κ σε εναν αλλο γιατρο να δεις....
09-09-2009, 17:09 #3
και ψωρίαση να είναι δεν χάθηκε ο κόσμος! Θα πάρεις την αγωγή σου και θα περάσει!!! Ηρεμια!!!
09-09-2009, 17:34 #4
γιατι καλε τρελαινεσαι ετσι κ ψωριαση να ειναι?εγω εχω χρονια στο κεφαλι κεχει εξαρσεις κ υφεσεις..οταν εμφανιζεται βαζω κορτικοστεροειδη κ μου περναει...εχω εντονη φαγουρα κ σαν λεπια..δεν φαινεται ευτυχως αλλα με εχει πει ο γιατρος οτι μπορει καποια στιγμη να την εμφανισω κ στους αγκωνες..γενικα χτυπαει στις αρθρωσεις...να ξερεις οτι εγειρεται απο ψυχολογικους παραγοντες οποτε οσο στρεσαρεσαι τοσο αυτο θα φουντωνει....δνε ειναι κολλητικο κ μπορει καποια στιγμη να εξαφανιστει απο μονο του οποτε συνιστω να ηρεμησεις κ να δεις τι αγωγη μπορεις να παρεις!εχω γνωστο που υποφερει απο ψωριαση σε ολο του το σωμα...εχει τρεξει παντου..η περιπτωση σου ακουγεται μικρη οποτε μην πανικοβαλλεσαι...εγω οταν σταματησα να ανησυχω σταματησε κ αυτο να φουντωνει!
09-09-2009, 17:38 #5
αυτο φοβαμαι μην ειναι ψωριαση κι αν ειναι μηπως εξαπλωθει σε ολο το σωμα..αυτο αν ειναι να εξαπλωθει εξαπλωνεται αμεσως?στο κεφαλι που ακριβως εχεις?φοβαμαι μην εξαπλωθει αυτο οτι και να ναι σε ολο μου το σωμα
09-09-2009, 17:41 #6
στο κεφαλι εχω πισω..λιγο πιο πανω απο τον αυχενα...χρονια το εχω(καμια 10) αλλα δεν εχει εξαπλωθει..ο γιατρος απλα μου το ειχε πει σαν ενδεχομενο..αλλα απ\'οτι βλεπω κακως στο ειπα γιατι αγχωθηκες περισσοτερο!...σκεψου οτι κατα βαση ειναι ψυχοσωματικο οποτε αν σταματησει να σε στεναχωρει θα μειωθει.εξαλλου ειπες οτι ηταν μια μικρη κουκιδα στους αγκωνες..κι εγω ειχα για λιγο καιρο στους αγκωνες..μετα σταματησε...αν ηταν να βγει σε ολο το σωμα θα ειχε ηδη εμφανιστει!ο γνωστος μου μια κ ατω το επαθε!αλλα με θεραπειες η κατασταση ειναι υποφερτη..απλα αισθητικο ειναι το θεμα!
09-09-2009, 17:53 #7
δηλαδη αν ειναι να εξαπλωθει εξαπλωνεται αμεσως?η σισα σιγα παεικι αλλου κι αλλου..
09-09-2009, 17:55 #8
σε αυτον εεμφανιστηκε παντου αμεσως...αλλα γιατι σε αγχωνει τοσο?το πιο πιθανο ειναι να μεινει αυτη η μικρη κουκιδα..κ δεν ειναι παντα τοσο εντονο..να ξερεις οτι ανοιξη κ φθινοπωρο εχει εξαρση..να υποθεσω οτι φρικαρες αφου ειδες τις φωτογραφιες?
09-09-2009, 17:57 #9
ναι ναι ναι...ειχαν στον αγκωνα τεραστιες λευκες πλακες...και σε ολο το σωμα καποιοι
09-09-2009, 18:00 #10
αυτες ειναι τραγικες περιπτωσεις..συνηθως γεννιουνται με το προβλημα..δεν γινονται ετσι απο τη μια μερα στην αλλη!εγω οταν το ειχα εμφανισει στο κεφαλι νομιζα αρχικα οτι ηταν ξηροδερμια...μετα ανοιξε πληγη κ πηγα σοτ δερμαολογο κ με ειπε ψωριαση...με την αγωγη ειχα αποτελεσματα απο την πρωτη μερα..αμεσως ηρεμω!μην διαβαζεις στο ιντερνετ για αυτο γιατι εχει φωτο απο ακραιες καταστασεις!
09-09-2009, 18:00 #11
Να μην τρελλαθείς και να μην φοβάσαι.Είναι απο τις πιο συχνές δερματοπάθειες και το άγχος επηρεάζει αρνητικά.Απο ότι ξέρω είναι θέμα χρόνου η καταπολέμηση της ψωρίασης γιατί απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπων και δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό υπάρχουν ήπιες μορφές σαν την δική σου.Μπορεί να εμφανιστεί σε όποιοδήποτε.Ξέρεις υπάρχουν και κάποιες δερματοπάθειες τόσο σπάνιες μα τόσο σπάνιες που η επιστήμη δεν εχει κάνει καμμία πρόοδο για τον λόγο της σπανιότητας
09-09-2009, 18:12 #12
Ζωζα να μην ανχωνεσαι καθολου.ειμαι 29 και απο τα 15 μου οταν ανχωνομαι εμφανιζω ακριβως τετοια εξανθηματα...δεν ειναι τιποτα βαζεις κρεμουλα και μετα απο λιγο καιρο περνανε.αρχικα ειχα κι εγω στους αγκωνες αλλα μετα εβγαζα και στο σωμα..μολις εβαζα την κρεμα εφευγαν και δεν ειχα κανενα προβλημα...να μην στεναχωριεσαι δεν ειναι τιποτα και αν ηταν θα ειχες γεμισει ηδη οποτε μην το σκεφτεσαι..μια πολυ καλη θεραπεια ειναι και τα μπανια στην θαλασσα και ο ηλιος σε λογικα πλαισια παντα δεν στο ειπε ο γιατρος σου?ολα θα πανε καλα!!!!
09-09-2009, 21:00 #13
σασ ευχαριστω πολυ.μου δινεται θαρρος.στα σημεια που ειχα φαγουρα στα χερια ειναι σαν δυσχρωμια δηλαδη λιγο πιο λευκο..σκεφτομαι οτι μπορει να ξεφλουδισαν..θα τρελαθω αυτο το εχει κανεις?και στον αγκωνα μικρα 4-5 ασπρακια οχι λεπια και πλακες..αυτο τι ειναι?πως θα γινει παλι το δερμα μου ιδιο?
09-09-2009, 21:31 #14
βαζε κρεμα και θα φυγει.μην ανχωνεσαι βρε..εμενα δεν μου εχει μεινει κανενα σημαδι και σκεψου εβγαζα αρκετα...ολα θα πανε καλα...κανε την θεραπεια και να δεις που θα περασει.
09-09-2009, 21:34 #15
Originally posted by ζωζα
παιδια δεν την παλευω αλλο..εχω εδω και 2 χρονια σαν ξηροδερμια στον αγκωνα ,μια κοκινιλα μικρη ισα περιπου με το νυχι..και πριν κανα 2 μηνες στα χερια απο τοτε που πηρα τα ομοιοπαθητικα γαγουρα και καποιο κοκκινισμα μικρο...ειπα μηπως ειναι απο το αγχος η απο τον ιδρωτα των χεριων...χτες ομως ειπα να παω σε δερματολογο και ειπε ψ ω ρ ι α ση... τρε λα θη κα..εκλαιγα χτες ολη μερα..εντωμεταξυ διαβασα για την ψωριαση και ειδα φωτο και εμενα δεν εχει σχεση ..δεν εχω μεγαλη πλακα λευκη με(λεπι)...εχω χαζεψει θελω να πεθανω..εντωμεταξυ αλλοι κι ο αρραβωνιαστηκος μου μου λενε οτι ειναι σιγουρα λαθος διαγνωση...πειτε μου κατι θα τρελαθωωωωωω!ξερει κανεις κατι σχετικο με το θεμα.?εντωμεταξυ απο τα χερια σχεδον εφυγε δεν φαινεται τιποτα οπως μου λενε. Φ Ο Β Α Μ Α Ι
να μαντεψω?
την λεξη που στην γλωσσα του λαου μας συνδυαζεταιμε την βρωμια και την ακαθαρσια...ψωριαρα....
αυτο δεν ειναι?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία