ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Member

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Σας χαιρετώ,
    Με λένε Κωνσταντίνα τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου, είμαι 43 ετών, συμπορεύομαι με την Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή.
    Στον ακόλουθο σύνδεσμο περιγράφω την ζωή μου μαζί της:https://toagxoskaiego.blogspot.com/.
    το γνωρίζω ότι δεν είμαι η μόνη ούτε μόνη μου σε αυτό, αλλά κάποιες φορές αισθάνομαι μοναξιά και αβοηθησία.
    Δεν γνωρίζω άλλους ανθρώπους με Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή.
    Πως επηρεάζει άραγε την καθημερινότητα κάποιου άλλου;
    Last edited by kantli kon; 11-07-2024 at 23:53.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kantli kon View Post
    Σας χαιρετώ,
    Με λένε Κωνσταντίνα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου, είμαι 43 ετών, συμπορεύομαι με την Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή.
    Στον ακόλουθο σύνδεσμο περιγράφω την ζωή μου μαζί της:https://toagxoskaiego.blogspot.com/.
    το γνωρίζω ότι δεν είμαι η μόνη ούτε μόνη μου σε αυτό, αλλά κάποιες φορές αισθάνομαι μοναξιά και αβοηθησία.
    Πως επηρεάζει άραγε την καθημερινότητα κάποιου άλλου;
    Καλησπερα...ειμαι ο babis...50 ετων πια...εχω γαδ απο 21 ετων αλλα το ανακαλυψα τωρα ...αφου κανενας δεν ιπε τι εχω κ ετρεχα σε γιατρους καρδιολογπυς κλπ κλπ ...εμενα με εχει επηρεασει με εξαρσεις κ υφεσεις...πολυ γυμναστικη αλλα κ πολυ σωματοποιηση τ αγχους....υπομονη κ μονο υπομονη....τι αλλο να πω....πολλα θ μπορουσαμε να λεμε αλλα θελει πολλες ωρες να μιλαμε...θα πω κατι αισιοδοξο...δοξα το θεο συνεχιζουμε τον αγωνα μας...

Member

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΡΑΧΗ

Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Καλησπερα...ειμαι ο babis...50 ετων πια...εχω γαδ απο 21 ετων αλλα το ανακαλυψα τωρα ...αφου κανενας δεν ιπε τι εχω κ ετρεχα σε γιατρους καρδιολογπυς κλπ κλπ ...εμενα με εχει επηρεασει με εξαρσεις κ υφεσεις...πολυ γυμναστικη αλλα κ πολυ σωματοποιηση τ αγχους....υπομονη κ μονο υπομονη....τι αλλο να πω....πολλα θ μπορουσαμε να λεμε αλλα θελει πολλες ωρες να μιλαμε...θα πω κατι αισιοδοξο...δοξα το θεο συνεχιζουμε τον αγωνα μας...
    Η ουσία του άγχους είναι σε μια φράση που έχει ειπωθεί από τον Επίκτητο παρά πολλά χρόνια πίσω:" Οι άνθρωποι ταράζονται όχι από αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άποψή τους για αυτά που συμβαίνουν."
    Το δύσκολο σε αυτό είναι η εφαρμογή του, καθώς το υποσυνείδητό μας και η χημεία μας παίζουν κάποιες φορές χωρίς την λογική μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kantli kon View Post
    Σας χαιρετώ,

που μένεις και δεν γνωρίζεις άλλους ανθρώπους με Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή?
    στα περίχωρα του θιβέτ?

Member
    Θέλω να σε ρωτήσω παίρνεις κάποια φαρμακευτική αγωγή;
    Προσωπικά λαμβάνω βενζοδιαζεπίνες και ζολλπιδέμη διότι έχω θέματα με τον ύπνο.
    Σε περιόδους εξάρσεων πως την παλεύεις, διότι σε αυτές τις φάσεις δεν περνάω καθόλου καλά.

Senior Member
    .[/QUOTE
    Στην φαση που ειμαι με πολλα προβληματα... οχι αλυτα... αλλα με ζοριζουν.. παραπολυ εχω ξςκινησει παλι τα σεροπραμ....το νεο ψυχοσωματικο μαζι μετις εκτακτες συστολες κ την υπερταση ειναι οτι εχω χασει τον υπνο μου ....πεφτω για υπνο κ ξυπναω στος 230 ακρινως το βραδυ ...κ μετα γαματα... κ εχω κ πρωινη δουλεια κ κλαφτα....επαιρνα καθε μερα ζαναξ ...αλλα τωρα παιρνω καθε 3 μερες ....2 μερες δεβ κοιμαμαι την τριτη περνω να κοιμηθω....γενικα εχω ζορια μου ....κανω ομως κ κατι που τι κανω χρονια ....βγαινω καθε 2 μερες η 3 μερες η και καθε μερα για jogging .. εννοω κανω 6 χιλιονετρα σε 35 λεπτα ......η και 7 χιλιομεττα .....αυτο π ριχνει λιγο την πιεση κ φτιαχνει λιγο τις αρρυθμιες....με λιγο λογια....λιγο το σεροπραμ ...λιγο το ζαναξ ..λιγο το τρεξιμο λιγο που δεν το βαζω κατω γιατι εχω οικογενεια....βγαινει η μερα....κ εχει ο θεος....αλλα σου προτεινω εντονη γυμναστικη. Βοηθαει παρα πολυ...σε εμενα βοηθαει

Member
    .[/QUOTE
    Στην φαση που ειμαι με πολλα προβληματα... οχι αλυτα... αλλα με ζοριζουν.. παραπολυ εχω ξςκινησει παλι τα σεροπραμ....το νεο ψυχοσωματικο μαζι μετις εκτακτες συστολες κ την υπερταση ειναι οτι εχω χασει τον υπνο μου ....πεφτω για υπνο κ ξυπναω στος 230 ακρινως το βραδυ ...κ μετα γαματα... κ εχω κ πρωινη δουλεια κ κλαφτα....επαιρνα καθε μερα ζαναξ ...αλλα τωρα παιρνω καθε 3 μερες ....2 μερες δεβ κοιμαμαι την τριτη περνω να κοιμηθω....γενικα εχω ζορια μου ....κανω ομως κ κατι που τι κανω χρονια ....βγαινω καθε 2 μερες η 3 μερες η και καθε μερα για jogging .. εννοω κανω 6 χιλιονετρα σε 35 λεπτα ......η και 7 χιλιομεττα .....αυτο π ριχνει λιγο την πιεση κ φτιαχνει λιγο τις αρρυθμιες....με λιγο λογια....λιγο το σεροπραμ ...λιγο το ζαναξ ..λιγο το τρεξιμο λιγο που δεν το βαζω κατω γιατι εχω οικογενεια....βγαινει η μερα....κ εχει ο θεος....αλλα σου προτεινω εντονη γυμναστικη. Βοηθαει παρα πολυ...σε εμενα βοηθαει
    Και εγώ σεροπράμ λαμβάνω, εκτός από βενζοδιαζεπίνες και ζολπιδέμη για τον ύπνο( κάθε μέρα).
    Το χειμώνα έχω αρκετές δραστηριότητες περπατάω χιλιόμετρα αλλά τώρα το καλοκαίρι αισθάνομαι κλεισμένη στο κλουβί, καθώς με τόση ζέστη δεν μπορώ να κάνω και πολλά διότι οι κρίσεις πανικού με περιμένουν στην γωνιά.
    Το σώμα μου θυμάται ότι πριν 8 χρόνια που εκδηλώθηκε η γενικευμένη ήταν καλοκαίρι και ένα από αυτά που μου θυμίζουν αντανακλαστικά εκείνες τις μέρες είναι ο έντονος ιδρώτας.

Senior Member
    [QUOTE=kantli kon;1251655]Και εγώ σεροπράμ λαμβάνω, εκτός από βενζοδιαζεπίνες και ζολπιδέμη για τον ύπνο( κάθε μέρα).
    Το χειμώνα έχω αρκετές δραστηριότητες περπατάω χιλιόμετρα αλλά τώρα το καλοκαίρι αισθάνομαι κλεισμένη στο κλουβί, καθώς με τόση ζέστη δεν μπορώ να κάνω και πολλά διότι οι κρίσεις πανικού με περιμένουν στην γωνιά.
    Το σώμα μου θυμάται ότι πριν 8 χρόνια που εκδηλώθηκε η γενικευμένη ήταν καλοκαίρι και ένα από αυτά που μου θυμίζουν αντανακλαστικά εκείνες τις μέρες είναι ο έντονος ιδρώτας.[/QUOTE

Να σου πω κατι.....οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο....βγες δειλα δειλα ....ξεκινα να παλεψεις μετον φοβο σου....τι θα παθεος?θα πεθανεις ?οχι....βγες ...μην σε νικαει ....μην το μεγαλωνεις μεσα σου....αστο να ερθει ...
    Τιπορα δεν θα γινει...εχεις την υποστηριξη μου ...
    Μακαρι να ειχα μονο ιδρωτες πανικου θα γελαγα....

Member
    Καλησπέρα,
    Η ιστορία μου είναι https://toagxoskaiego.blogspot.com/ εδώ και έχω περάσει όπως και εσύ πολύ ζόρικες μέρες.
    Ευχαριστώ που με ακούς.

Senior Member
    [QUOTE=kantli kon;1251699]Καλησπέρα,
    Η ιστορία μου είναι https://toagxoskaiego.blogspot.com/ εδώ και έχω περάσει όπως και εσύ πολύ ζόρικες μέρες.
    Ευχαριστώ που με ακούς.[/QUOTE

Το εχω δοαβασιε ....αλλα οσο ασχολησε τοσο πολυ με αυρο οή μερα θα σε διαλυσεξ.. κανεκατι αλλο ....κ οταν ερχετε καλοδεξου ο ....οσο ασχολησε θ σε τρελανει....υπομονη]