Πως να ακυρώσω το ραντεβού; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Η συγκεκριμένη με βάση όλα αυτά που μας περιέγραψες μάλλον μόνο τα λεφτά σου θέλει. Καλά θα κάνεις να το ακυρώσεις τελικά. Και γενικά οι ειδικοί έχω παρατηρήσει ότι δεν στοχεύουν στο να σου προσφέρουν βοήθεια αλλά στο να καλυφθούν οικονομικά. Είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα να πηγαίνω σε ψυχολόγο. Άσε που δεν σου δίνουν ποτέ λύση στο πρόβλημα σου, απλά κάθονται και σε ακούνε. Ε αν είναι έτσι τα λέω και στον εαυτό μου σπίτι μου για να «ακουστω» και να νιώσω καλύτερα. Για μένα είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που δείχνουν πραγματικά να σε νοιάζονται και να βιώνουν το πρόβλημα σου σαν να είναι δικό τους. Είναι και θέμα τύχης στο ποιον θα πέσεις.
    Και εγώ δεν είχα καλές εμπειρίες. Επίσης το να πας να βλέπεις ένα κάρο άτομα για να καταλήξεις με έναν και να πληρώνεις την 1η συνέδρια κάθε φορά..

Τώρα μόνο σε δωρεάν πάω, δεν θα μπω στην διαδικασία να πληρώσω εκτός αν δεν έχω άλλη επιλογή και χρειάζομαι λίγο κάποιον να μιλήσω. Ψαχνω σε κέντρα υγείας, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, δημόσια νοσοκομεία κλπ. Ήταν μια εταιρία που προσέφερε δωρεάν έναν αριθμό συνεδρίων και μετά αν ήθελες συνεχιζες επί πληρωμή και η ψυχολόγος δεν μου άρεσε καθόλου. Μου είπε χρεωνει 30 και συμπληρώνει "είμαι μαθητευόμενη ακόμη, μετά θα παίρνω κανονικά". Επίσης λογω αυτισμού αγχώνομαι οταν είναι να κλείσουν οι συνεδρίες γιατί δεν ξέρω τι να πω, γινομουν αμηχανη και δεν μιλούσα, εκείνη με ρωτούσε πράγματα για το πως αισθάνομαι και όταν ξέφευγε ο χρόνος όλο εκανε μια κίνηση που στραβοκοιταζε στο πλάι. Αντί να πει απλά πως τελείωσε η συνεδρία. Μια φορά της ζήτησα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για 10 λεπτά οπότε μπορούσε γιατί είχα μπροστά μια εκδήλωση που με αγχωνε, απάντησε μετά από μέρες και στο τηλέφωνο ήταν πολύ αναίσθητη. Και νόμιζε οτι θα συνεχίσω επί πληρωμή μαζί της.. Θεωρώ πως είναι ένα επάγγελμα που έχει "ιδιωτικοποιηθεί" πολύ, θα έπρεπε να υπάρχουν πιο πολλά κέντρα ψυχικής υγείας δωρεάν ή με χαμηλό κόστος. Χρεώνουν πολύ, οι καθηγητές ιδιαίτερων παίρνουν 5-20€ την ώρα. Και είναι πολύ πιο κουραστικό να κάνεις μάθημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Wrongplanet View Post
    Και εγώ δεν είχα καλές εμπειρίες. Επίσης το να πας να βλέπεις ένα κάρο άτομα για να καταλήξεις με έναν και να πληρώνεις την 1η συνέδρια κάθε φορά..

Τώρα μόνο σε δωρεάν πάω, δεν θα μπω στην διαδικασία να πληρώσω εκτός αν δεν έχω άλλη επιλογή και χρειάζομαι λίγο κάποιον να μιλήσω. Ψαχνω σε κέντρα υγείας, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, δημόσια νοσοκομεία κλπ. Ήταν μια εταιρία που προσέφερε δωρεάν έναν αριθμό συνεδρίων και μετά αν ήθελες συνεχιζες επί πληρωμή και η ψυχολόγος δεν μου άρεσε καθόλου. Μου είπε χρεωνει 30 και συμπληρώνει "είμαι μαθητευόμενη ακόμη, μετά θα παίρνω κανονικά". Επίσης λογω αυτισμού αγχώνομαι οταν είναι να κλείσουν οι συνεδρίες γιατί δεν ξέρω τι να πω, γινομουν αμηχανη και δεν μιλούσα, εκείνη με ρωτούσε πράγματα για το πως αισθάνομαι και όταν ξέφευγε ο χρόνος όλο εκανε μια κίνηση που στραβοκοιταζε στο πλάι. Αντί να πει απλά πως τελείωσε η συνεδρία. Μια φορά της ζήτησα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για 10 λεπτά οπότε μπορούσε γιατί είχα μπροστά μια εκδήλωση που με αγχωνε, απάντησε μετά από μέρες και στο τηλέφωνο ήταν πολύ αναίσθητη. Και νόμιζε οτι θα συνεχίσω επί πληρωμή μαζί της.. Θεωρώ πως είναι ένα επάγγελμα που έχει "ιδιωτικοποιηθεί" πολύ, θα έπρεπε να υπάρχουν πιο πολλά κέντρα ψυχικής υγείας δωρεάν ή με χαμηλό κόστος. Χρεώνουν πολύ, οι καθηγητές ιδιαίτερων παίρνουν 5-20€ την ώρα. Και είναι πολύ πιο κουραστικό να κάνεις μάθημα.
    "στου κασιδη το κεφαλι" λεγεται αυτο και δεν θα επρεπε να πληρωνεται καν...
    τι λογικη ειναι αυτη; αφου ειναι μαθητευομενη, σημαινει οτι δεν ειναι ακομα ετοιμη. δλδ να παρει λιγοτερα λεφτα γιατι μπορει να σου πει μλκιες και θα παρει κανονικα λεφτα οταν θα ειναι (υποτιθεται) ετοιμη;
    υπαρχει περιπτωση ο γιατρος να σου πει οτι σπουδαζει ακομα , γι αυτο θα σου κανει εκπτωση, αλλα μπορει και να σε βλαψει και θα πληρωθει κανονικα οταν παρει πτυχιο;

συμφωνω για οσα λες για καθηγητες.
    πιστευω οτι οι τιμες στους ψυχ θα πεσουν πολυ, διοτι καποτε ηταν αρκετα δυσευρετοι. τελευταια εχουν πληθυνει υπερβολικα και αυξανονται συνεχως. δεν ξερω για ποσο και ποιοι απο αυτους θα μπορουν να ζητανε τιμες οδοντιατρου...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι λογικη ειναι αυτη; αφου ειναι μαθητευομενη, σημαινει οτι δεν ειναι ακομα ετοιμη. δλδ να παρει λιγοτερα λεφτα γιατι μπορει να σου πει μλκιες και θα παρει κανονικα λεφτα οταν θα ειναι (υποτιθεται) ετοιμη;
    υπαρχει περιπτωση ο γιατρος να σου πει οτι σπουδαζει ακομα , γι αυτο θα σου κανει εκπτωση, αλλα μπορει και να σε βλαψει και θα πληρωθει κανονικα οταν παρει πτυχιο;

πιστευω οτι οι τιμες στους ψυχ θα πεσουν πολυ, διοτι καποτε ηταν αρκετα δυσευρετοι. τελευταια εχουν πληθυνει υπερβολικα και αυξανονται συνεχως. δεν ξερω για ποσο και ποιοι απο αυτους θα μπορουν να ζητανε τιμες οδοντιατρου...
    Σε λιγα χρονια η τεχνητη νοημοσυνη θα τους βγαλει αχρηστους.

Quote Originally Posted by Remedy View Post

Ναι και αν τα 30€ είναι για μαθητευόμενη, αυτό που θεωρει κανονικά πόσο είναι... και με κατω του μετρίου υπηρεσίες.. Μακάρι να πέσουν και αν δεν μπορούν οικονομικά να κρατήσουν γραφείο, ας στραφούν στις διαδικτυακές συνεδρίες. Από ότι έχω δει κάποιοι καινούργιοι τελειόφοιτοι ζητάνε 20 και 25€.

Senior Member
    Μπορεί να λέτε ότι έχουν αυξηθεί οι ψυχολόγοι, και έτσι είναι, αλλά αυξάνονται και αυτοί που ζητάνε ψυχοθεραπεία και δοκιμάζουν διάφορες τεχνικές με διαφορετικούς ψυχολόγους, οπότε προς το παρόν οι τιμές δεν πέφτουν, ούτε των ψυχολόγων ούτε των ψυχιάτρων. Εγώ αυτό έχω δει έξω, και ψυχολόγοι και ψυχίατροι ζητάνε τα κέρατά τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Μπορεί να λέτε ότι έχουν αυξηθεί οι ψυχολόγοι, και έτσι είναι, αλλά αυξάνονται και αυτοί που ζητάνε ψυχοθεραπεία και δοκιμάζουν διάφορες τεχνικές με διαφορετικούς ψυχολόγους, οπότε προς το παρόν οι τιμές δεν πέφτουν, ούτε των ψυχολόγων ούτε των ψυχιάτρων. Εγώ αυτό έχω δει έξω, και ψυχολόγοι και ψυχίατροι ζητάνε τα κέρατά τους.
    ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης.
    αν ειναι να πληρωσεις τον οποιονδηποτε αγνωστο η νεο 50 ευρω, κανεις διαδικτυακες συνεδριες με "τον οποιονδηποτε", να σου βγει φθηνοτερα...
    αν θελεις καποιον συστημενο και ειναι καλος και εχει και πελατες οσους θελει, μπορει να ζητησει οσα θελει...

Senior Member
    Καλύτερα την επόμενη φορά να πάρεις ταξί ... Ο οδηγός θα σε ακούσει και θα σου πει ιστορίες θα περάσεις καλά και θα κατέβεις μόλις συμπληρωθεί το ποσό που θες να πληρώσεις.
    Είχα γράψει και σε άλλο θέμα πως τα παλιά χρόνια ήταν διαφορετικά. Οι άνθρωποι είχαν κόσμο να μιλήσουν και ήταν μια διέξοδος ψυχολογική χωρίς χρήματα για πτυχιούχους ψυχολογίας...

Page 2 of 2 FirstFirst 12