Results 1 to 15 of 16
Thread: προβλημα με τη δουλειά
-
19-09-2009, 17:17 #1
προβλημα με τη δουλειά
Γεια σας.
Συγχαρτηρια για το forum σας και την προσπαθειά σας.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τελευταια και θα ήθελα μια συμβουλή απο εσάς:
To πρωί που ξυπνάω, νοιώθω ατονία, κούραση, ένα κενό μέσα μου, νοιώθω να μη μη με ευχαριστεί τίποτα, αδιαφορία για την καθαριότητα του σπιτιού.
Ενω νοιώθω ότι έχω όρεξη να πάω στη δουλειά μου (είμαι εξωτερική πωλήτρια) και ετοιμάζομε κανονικά, όταν έρθει η στιγμή να μπώ στους πελάτες μου, αλλάζω γνώμη και μπαίνω πίσω στο αυτοκίνητο. Επιμένω και πάω στον επόμενο πελάτη, αλλά συμβαίνει το ίδιο πράγμα, μέχρις ότου νοιώθω τέτοια ψυχολογική κούραση που γυρίζω σπίτι άπρακτη.
Πρέπει να σας πω ότι κάνω αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια τώρα. Είχα σταματήσει για ένα χρόνο και τώρα τους τελευταίους δύο μήνες αποφάσισα να ξαναρχίσω.
Η ηλικία μου είναι 44 χρονών. Θα επιθυμούσα μια συμβουλή σχετικα΄με το τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να μπορώ να δουλεψω όπως παλιά.
Σας ευχαριστώ , Μαρίνα
- 19-09-2009, 17:19 #2
τι σε φοβιζει να μπεις μεσα στα μαγαζια τους;
19-09-2009, 17:20 #3
αυτο που μου ερχεται στο μυαλο αυθορμητα- ισως δεν σου προσφερει λυση ομως-burn out..εχεις κουραστει πλεον απο τη δουλεια αυτη.υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις κατι αλλο ?
Dum spiro spero (?)
19-09-2009, 17:28 #4
Δεν με φοβίζει τίποτα απλα νοιώθω εξαντλημένη ψυχολογικά όχι σωματικά.
Οσο για το να κανω κάτι άλλο, δεν επιθυμώ να αλλάξω επάγγελμα, μου αρέσει να το κάνω αυτό, απλά πρέπει και ψάχνω να βρώ ένα τρόπο να ελευθερωθώ από αυτό το πρόβλημα.
19-09-2009, 17:32 #5
οι λογοι που εισαι εξαντλημενη εχουν να κανουν με τις δυσκολιες της δουλειας σου η με προσωπικα σου προβληματα;
19-09-2009, 17:33 #6
ε αυτο ειναι το Burn out ψυχολογικη εξαντληση κοπωση.ισως σε προβληματιζουν κι αλλοι τομεις στη ζωη σου ?
Dum spiro spero (?)
19-09-2009, 17:39 #7
Οντως δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αλλά με προσωπικά και οικονομικά προβλήματα.
19-09-2009, 17:43 #8
Marina, καλώς ήρθες
αυτο που σου ανεφερε κ η Helena, ειναι μια κουραση που βγαινει στη δουλεια ομως, δεν εχει απαραιτητα τα αιτια της εκδηλωσης της μονο απο την εργασια.
Αυτα τα προσωπικα κ οικονομικα προβληματα, που αναφερεις ποσο καιρο εχουν που παρουσιαστηκαν?
Επισης, ποσο μιλας για ολα αυτα που περνας με καποιο ατομο που εμπιστεύεσαι?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-09-2009, 17:43 #9
αρα πρεπει να ψαχτουμε σε αλλο τομεα.πιστευεις πως εχεις εντοπισει τι σου παιρνει την ορεξη για ζωη;
19-09-2009, 17:52 #10
Originally posted by Marina95
Γεια σας.
Συγχαρτηρια για το forum σας και την προσπαθειά σας.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τελευταια και θα ήθελα μια συμβουλή απο εσάς:
To πρωί που ξυπνάω, νοιώθω ατονία, κούραση, ένα κενό μέσα μου, νοιώθω να μη μη με ευχαριστεί τίποτα, αδιαφορία για την καθαριότητα του σπιτιού.
Ενω νοιώθω ότι έχω όρεξη να πάω στη δουλειά μου (είμαι εξωτερική πωλήτρια) και ετοιμάζομε κανονικά, όταν έρθει η στιγμή να μπώ στους πελάτες μου, αλλάζω γνώμη και μπαίνω πίσω στο αυτοκίνητο. Επιμένω και πάω στον επόμενο πελάτη, αλλά συμβαίνει το ίδιο πράγμα, μέχρις ότου νοιώθω τέτοια ψυχολογική κούραση που γυρίζω σπίτι άπρακτη.
Πρέπει να σας πω ότι κάνω αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια τώρα. Είχα σταματήσει για ένα χρόνο και τώρα τους τελευταίους δύο μήνες αποφάσισα να ξαναρχίσω.
Η ηλικία μου είναι 44 χρονών. Θα επιθυμούσα μια συμβουλή σχετικα΄με το τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να μπορώ να δουλεψω όπως παλιά.
Σας ευχαριστώ , Μαρίνα
Κατι μου λεει οτι αναγκαστηκες να ξαναρχισεις κατι που μονη σου πριν απο ενα χρονο παρατησες...
Δεν θα σε ρωτησω γιατι , αφου ειναι προφανες οτι εχεις αναγκη τα χρηματα της δουλειας ακομα και οταν δεν πιστευεις πια καθολου σε αυτο που κανεις !
Δεν θα σταθω μονο στο οτι προφανως δεν εχεις κινητρα για πωλητρια...
Θα σε συμβουλευα να αλλαξεις καναλι και να μπεις λιγο σε ολα οσα εχουν συμβει , οταν παρατησες την δουλεια σου γιατι αισθανομαι οτι κρυβουν απο μονα τους την απαντηση για την αιτια αυτης της σημερινης, οπως θαθελες να την δεις , καταστασης
19-09-2009, 17:57 #11
αν και δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο πολλες φορες προβλημα σε ενα τομεα επηρεαζει τον αλλο.οικονομικα προβληματα εχουν οι περισσοτεροι αν οχι ολοι.για τα προσωπικα δεν υπαρχει καποια λυση ?χωρις να θελω να σε εκβιασω να πεις κατι παραπανω απο οσο θελεις εσυ ξερεις τι σε ταλαιπωρει ...
Dum spiro spero (?)
19-09-2009, 18:05 #12
τα οικονομικα προβληματα Ελενα , δυστυχως μπαινουν απο την κλειδαροτρυπα σε ολα τα σπιτια και μετατρεπονται σε αγχος , κρισεις πανικου και απογοητευσης...
Πωλητης[τρια] ειναι ενα πολυ μυστηριο επαγγελμα που στηριζεται σε μια διαδικασια αυθυποβολης!
πειθεις πρωτα τον εαυτο σου οτι αυτο που πουλας το εχει πραγματι αναγκη ο αλλος και μετα ειναι πια παιχνιδακι [αν εχεις απο την φυση το αναλογο ταλεντο] να το επικοινωνησεις και να το προβαλεις ουτωσωστε να καταληξη σε πωληση...
Αν κατι συμβει , στην δουλεια , το σπιτι η και στο μυαλο σου και μια μερα παψεις να αγαπας αυτο που κανεις , αρχιζει μια βαθεια καταδυση , που καταληγει σε αδεια ταμεια και φτου και απο την αρχη τα προβληματα στο σπιτι....
19-09-2009, 18:13 #13
Marina αν εισαι ελευθερη και ωραια ,(αστειο ειναι αυτο) αν δηλ δεν εχεις οικογενειακες υποχρεωσεις ,συζηγο,παιδια ,αρρωστους γονεις κλπ παρατησε τα ολα ! αλλαξε οτι σε ενοχλει,δουλεια,σχεσεις,πο� �η,διατροφη!Κανε ονειρα για το μελλον και ξαναθυμησου την ελπιδα!
Αν σε δεσμευουν αληθινα δυσκολες καταστασεις (οχι δικαιολογιες) ζητα βοηθεια ειδικου (ψυχολογου ,η γενικα θεραπευτη ολιστικης ιατρικης) ,στη θεση σου δεν θα πηγαινα ,τωρα, σε ψυχιατρο.Μπορεις να το δεις και θετικα!Το σωμα σου και η ψυχολογια σου ,δινουν μηνυμα οτι δεν αντεχουν αλλο.Θελουν φροντιδα και πιο πολυ αγαπη.!Καλη δυναμη!
19-09-2009, 18:16 #14
Πηγες διακοπες μαρινα?
Με καποια ατομα που εκτιμας...δεν ξερω εχεις οικογενεια.,σχεση,..φιλους τι?
Να ξεφυγεις λιγο απο τη ρουτινα και να φορτισεις τις μπαταριες?
Ισως βοηθουσε...να ξεφυγεις λιγο γενικα απο την ατελειωτη ρουτινα...να διασκεδασεις,βεβαια αυτο ειναι λιγο δυσκολο μιας και αντιμετωπιζεις οικονομικα προβληματα και εξαρταται και απο το εργασιακο περιβαλλον.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-09-2009, 18:17 #15
Originally posted by katerinaki
Marina αν εισαι ελευθερη και ωραια ,(αστειο ειναι αυτο) αν δηλ δεν εχεις οικογενειακες υποχρεωσεις ,συζηγο,παιδια ,αρρωστους γονεις κλπ παρατησε τα ολα ! αλλαξε οτι σε ενοχλει,δουλεια,σχεσεις,πο� �η,διατροφη!Κανε ονειρα για το μελλον και ξαναθυμησου την ελπιδα!
Αν σε δεσμευουν αληθινα δυσκολες καταστασεις (οχι δικαιολογιες) ζητα βοηθεια ειδικου (ψυχολογου ,η γενικα θεραπευτη ολιστικης ιατρικης) ,στη θεση σου δεν θα πηγαινα ,τωρα, σε ψυχιατρο.Μπορεις να το δεις και θετικα!Το σωμα σου και η ψυχολογια σου ,δινουν μηνυμα οτι δεν αντεχουν αλλο.Θελουν φροντιδα και πιο πολυ αγαπη.!Καλη δυναμη!
συμφωνω απολυτα,κατι αρχιζει να αντιδραει μεσα σου ,ακου το...Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....