Results 16 to 18 of 18
Thread: 'Ελλειψη σεξουαλικής διάθεσης
-
17-11-2009, 20:07 #16
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 24 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΛΥ(ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΕΠΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ).ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞ....ΒΕΒΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ)Κ ΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘΩς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ...ΤΟΝ ΠΟΘΩ,ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ?ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!
- 17-11-2009, 21:41 #17
Kωνσταντινα γιατι δεν ανοιγεις ενα δικο σου thread καλυτερα?
Να σε συμβουλευσουμε εκει :)Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
19-11-2009, 10:39 #18
Velvet εισαι απο τους ανθρωπους που δινονται γιατι πιστευουν στην αγαπη και συμπασχω...πριν απο ενα χρονο δωθηκα ανιδιοτελως σε εναν ανθρωπο, ο οποιος εν τελει αποδειχτηκε κυκλοθυμικος, αναποφασιστος και μεγαλος παραμυθας....(φαντασου αργοτερα εμαθα οτι ιστορικο στην οικογενεια απο...τρελα)...με αλλα λογια..κομματακι ψυχικα αρρωστος...αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οτι του εδωσα (δηλαδη ολα) να τα πεταξει στα σκουπιδια, να διαδωσει φημες για το ατομο μου ανυποστατες, και ενα χρονο μετα, (πριν λιγες μερες) να επικοινωνησει μαζι μου σαν να μην συμβαινει τιποτα και οταν ζητησα εξηγησεις μου ζηταγε τα ρεστα και με εβγαζε και υπευθυνη....το μονο που με νοιαζει, ειναι να ξελασπωσω το ονομα μου γιατι οτι ετρεφα για αυτον χαθηκε και εμεινε παρα μονο η λυπηση.
Γενικα αυτον τον καιρο...ειμαι και γω σε μια φαση αρνησης που δεν θελω να με αγγιζουν...μετα απο μια σειρα απογοητευσεων...οπως ειπαν και οι αλλοι ειναι αντιδραση του οργανισμου για να αναρρωσει, και για να αυτοθεραπευθει...μην το βλεπεις σαν τεραστιο προβλημα και μην το βλεπεις σαν τετελεσμενο γεγονος γιατι θα σε στιγματισει και αργοτερα που θα θες να βγεις απο το αυτο το σκεπτικο και συναισθηματικο λουκι δεν θα μπορεις...προσωπικα το βλεπω πλεον σαν ελευθερια...ειναι μια μορφη ελευθεριας που μου δινει την δυνατοτητα να συγκεντρωθω σε αλλα πραγματα που πριν απλα ειχα βαλει παρωπιδες...και μαντεψε...ειναι υπεροχα...τοσα αλλα πραγματα που ειχα λησμονησει ξαναρχονται παλι και ειναι τοσο ενδιαφεροντα που αναρωτιεμαι γιατι πριν δεν ειχα την διαθεση να τα αγγιξω...
ο εαυτος σου αυτην την στιγμη ειναι σε φαση...αναρρωσης...οχι αρνητικες σκεψεις λοιπον, χαλαρωσε, δες αυτην την ευκαιρια της....χειμεριας ναρκης σχεσεων σαν ευκαιρια για να ενδιαφερθεις και για αλλα πραγματα....ο πανος ειπε κατι πολυ ποιητικο για τον χειμωνα και την ανοιξη που με συγκινησε...ακολουθησε αυτο, και να ξερεις οτι μια καινουρια αγαπη θα ερθει οταν δεν το περιμενεις...
το να μην δινεσαι ολοκληρωτικα σε καποιον, το εμαθα με τον ασχημο τροπο, οχι μια και δυο φορες...στην αρχη ειπα απλα να αποδεχτω το γεγονος οτι ειμαι δοτικη αλλα μετα αγανακτησα και εβαλα και γω τα τειχη μου...ολοι ετσι κανουμε μετα απο καποιο καιρο...
χαλαρα λοιπον απολαυσε τις ημερες που εισαι \"Μπακουρι\"...γιατι και τα \"μπακουρια\" πολλες φορες περνανε ΠΟΛΥ καλυτερα απο τα \"πιτσουνακια\"....Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία