ψυχολογικα τραυματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

ψυχολογικα τραυματα

καλησπερα στην παρεα.Μια ιστοριουλα θα μοιραστω μαζι σας.Τελος παντων πηγα στρατο πριν 10 χρονια δοκιμος υεα και οπως ξερετε εκει δεν χαριζουν ειναι λιγο δυσκολα τελος παντων εγω επειδη δεν μπορουσα να προχωραο με τους βιαιους ριθμους και τις εντολες εθαψα τα συναισθηματα μου με αποτελεσμα να εχω ψυχωσοματικα προβληματα και αγχος πολυ αγχος ομως,επισης αφου βγηκα και τελιωσα τον στρατο και μετα ημουν πολυ αυστηρος με τον εαυτο μου αφου ενσωματωσα τα δογματα του στρατου πανω μου και εκανα κακο στον εαυτο μου για πολλα χρονια μου ειχε γινει τραυμα επιτελους παιδια μιλησα με ψυχολογο και καταλαβα οτι δεν χρειαζεται να ειμαι ο ιδιος που ημουνα στον στρατο μπορω να ελευθερωθω πλεον απο την πιεση ειμαι ελευθερος και εδω και κατι μερες μετα την συζητηση αρχισα να νιωθω πολυ καλα σε σημειο που λεω στον εαυτο μου τι τα χρειαζομαι τα αντιψυχωτικα αφου ελυσα το προβλημα μου νιωθω ελευθερος πλεον και εχω πολυ καλη διαθεση συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη

Senior Member
    Χαίρομαι για σένανε . Αλλά μην σκέφτεσαι να κόψεις τα χάπια . Μόνο άμα το κρίνει ο ιατρός

Quote Originally Posted by tony View Post
    Χαίρομαι για σένανε . Αλλά μην σκέφτεσαι να κόψεις τα χάπια . Μόνο άμα το κρίνει ο ιατρός
    ευχαριστω πολυ φιλε και ναι εχεις δικιο θελει προσοχη με αυτα εχω ακουσει πολλα απο το φορουμ

Nice! Χαίρομαι πολύ που βρήκες τον εαυτό σου και πάλι. Απλα για την αγωγή όντως μίλα με τον γιατρό σου γιατί εγώ πήγαινα τόσο καλά που μου την έκοψαν και 3 μήνες μετά είχα το χειρότερο επεισόδιο ψύχωσης μέχρι τώρα. Συνέχισε να rockάρεις όμως! :)

Είχες ήδη τις ψυχικές δυνάμεις φίλε μου και χαίρομαι που είσαι καλά. Όπως αναφέρεις ενσωμάτωσες ή επηρεάστηκες από μια νοοτροπία, η οποία κατάλαβες πως δεν σου αρμόζει και την απέβαλες. Βέβαιος επίσης πως πριν το στρατό δεν έτρεχε τίποτα το ιδιαίτερο με τη ψυχολογία οσυ.
    γιάννης

Quote Originally Posted by PreCosmos View Post
    Nice! Χαίρομαι πολύ που βρήκες τον εαυτό σου και πάλι. Απλα για την αγωγή όντως μίλα με τον γιατρό σου γιατί εγώ πήγαινα τόσο καλά που μου την έκοψαν και 3 μήνες μετά είχα το χειρότερο επεισόδιο ψύχωσης μέχρι τώρα. Συνέχισε να rockάρεις όμως! :)
    ευχαριστω αδερφε για την ενημερωση και ναι κραταμε το κεφαλι ψηλα τιποτα δεν μας ριχνει τα πολεμαμε ολα

η αληθεια ειναι φιλε μου πως πριν τον στρατο ημουνα σε μια περιοδο που επινα αλκολ γιατι αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω και μια ερωτικη απογοητευση οποτε για να μην λεω ψεματα τα επνιγα καπως τα συναισθηματα μου με την χρηση αλκολ οποτε ειχα μια προδιαθεση μπορω να πω.αλλα στο στρατο κορυφωθηκε

Έτσι! Δε μας σταματάει κανείς! :)