Εχασα μια τεραστια ευκαιρια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Junior Member

Εχασα μια τεραστια ευκαιρια

Παιδια δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη που αφησα τον εαυτο μου να παρασυρθει στο 0 παλι.
    Παιζω περιστασιακα φρουτακια online, και οτι κερδιζα το εβγαζα αμεσως και ποτε δεν εριχνα μεγαλα ποσα.
    Πριν κατι μερες ομως ειχα κανει μια καταθεση 300 ευρω, τα οποια μεσα σε 5 μερες τα εκανα περιπου 9κ. Και χθες το βραδυ μπηκα στον πειρασμο να ανεβασω πολυ ψηλα τα πονταρισματα ( 200 € το σπιν), και αυτο μεσα σε μια ωρα , με εφτασε εως και 52000 ευρω. Η αδρεναλινη στα υψη, ποσο που δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου και θα μου αλλαζε τη ζωη, μεχρι που με θολωσε και συνεχιζα να μπεταρω, αρχισε το ποσο να πεφτει στα 30 μετα 20 και μετα 10 και εκει που επρεπε να σταματησω, το εφτασα στο 0.
    Και χρειαζουν τουλαχιστον 7000 για να ξεχρεωσω καποιες υποχρεωσεις, οι οποιες με αγχωνουν αρκετα αυτη τη στιγμη.
    Ωστοσο το μεγαλυτερο μου αγκαθι ειναι οτι σκεφτομαι συνεχεια ποσα πραγματα θα μπορουσα να κανω με 50000, και ειμαι στο 0 ξανα. Μεσα σε λιγες ωρες απο την απολυτη χαρα και τρελο ενθουσιασμο, στην κατασταση που με κανει να σιχαινομαι τον εαυτο μου για το γεγονος οτι παρασυρθηκα και δεν ειχα κανεναν ελεγχο, απλα εβλεπα νουμερα, και οχι πραγματικα χρηματα. Δεν το εχω μοιραστει ακομη και ηθελα καπου να το πω. Δεν ειναι το γεγονος οτι εχασα τα 300 € που ειχα βαλει στην αρχη. Αλλα αφου εχασα ξαναεβαλα να ρεφαρω και εχασα ακομα πιο πολλα.
    Αυτο που με τυραναει πιο πολυ ομως ειναι οτι εχασα μια ευκαιρια αλλαγης ζωης για μενα πραγματικα, και δεν ξερω πως θα το ξεπερασω αυτο.
    Last edited by carrera_1111; 12-07-2024 at 07:52.

Senior Member
    Καλημέρα. Ίσως αν διαβάσεις το μήνυμα σου ξανά, να καταλάβεις πώς λειτουργούν τα τυχερά παιχνίδια και το μυαλό εκεινη την ώρα που παίζεις. Επικεντρωνεσαι στα λεφτά που θα κερδίζες και όχι στα λεφτά που έχασες ενώ χρωστάς όπως είπες. Και αναφέρεις ότι δεν ποντάρεις μεγάλα ποσά και στο τέλος λες ότι έχασες 300 ευρώ. Για μένα πάντως τα 300 ευρώ είναι μεγάλο ποσό.
    Ναι είναι στενάχωρο που δεν σταμάτησες όταν ανέβηκε στις 52000 αλλά είναι ακόμη πιο στενάχωρο που επιλέγεις να χαλάς τα λεφτά σου εκεί ενώ χρωστάς.

Junior Member
    Καλημερα, σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου. Δεν χρωσταω ακριβως ειναι καποια θεματακια που θα χρειαστουν αυτα τα χρημτα, ωστοσο θα με βοηθουσε η αναληψη να μην επιβαρυνω τις αποταμιευσεις μου. Δεν εχω φτασει ποτε στο σημειο να τζογαρω εμω δεν εχω και χρωσταω κιολας.
    Ναι τα 300 ειναι μεγαλο, και γιναυτο εβαλα το "ομως" . Ετυχε αυτη τη μερα, και εγινε ολο αυτο

Junior Member
    Ναι το μυαλο εκεινη την ωρα ηταν σε αλλη ο
    πραγματικοτητα, λογω του μεγεθους της νικης και ειχα την αισθηση οτι δεν προκειται να μηδενισω αφου εφτασα τοσα πολλα και απλα συνεχισα για ακοα πιο πολλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrera_1111 View Post
    Καλημερα, σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου. Δεν χρωσταω ακριβως ειναι καποια θεματακια που θα χρειαστουν αυτα τα χρημτα, ωστοσο θα με βοηθουσε η αναληψη να μην επιβαρυνω τις αποταμιευσεις μου. Δεν εχω φτασει ποτε στο σημειο να τζογαρω εμω δεν εχω και χρωσταω κιολας.
    Ναι τα 300 ειναι μεγαλο, και γιναυτο εβαλα το "ομως" . Ετυχε αυτη τη μερα, και εγινε ολο αυτο
    Αυτό το "όμως" είναι το ζουμί. Αν θες να προλάβεις αυτές τις απογοητεύσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις τρόπους να κόψεις αυτό το "χόμπι". Με το μυαλό και τη τσέπη σου παίζουν (με τη βοήθεια των λέξεων "όμως" και "ε αν").

Senior Member
    Ναι το μυαλο εκεινη την ωρα ηταν σε αλλη ο
    πραγματικοτητα, λογω του μεγεθους της νικης και ειχα την αισθηση οτι δεν προκειται να μηδενισω αφου εφτασα τοσα πολλα και απλα συνεχισα για ακοα πιο πολλα
    ΠΟΤΕ δεν μπορεις να υπολογιζεις για καμια εξοφληση υποχρεωσεων, πολλω δε μαλλον για "αλλαγη ζωης", απο τον ΤΖΟΓΟ.
    οσο δεν το συνειδητοποιεις αυτο, παντα χαμενος θα εισαι και παντα θα χρωστας.
    δεν εχουν σημασια τα ποσα... 300, 3000, 50000. πραγματικα ειναι μονο νουμερα, γιατι ο εθισμενος σταματαει μονο οταν βρεθει στον πατο.
    ή παρατας τον τζογο ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ή θα επανερχεσαι να διηγεισαι καθε φορα μια παρομοια ιστορια για το πως βρεθηκες να κερδιζεις ενα Α ποσο, αλλα τελικα εφτασες στον ΠΑΤΟ. παντα η καταληξη της ιστοριας ειναι ο ΠΑΤΟΣ, ειτε φτασεις αμεσως, ειτε κανεις σιρκουι...

Junior Member
    Καλημερα, ποτε δεν υπολογιζα σε κατι τετοιο, και αλλες φορες εχω κερδισει και μεχρι και 2 και 2.5 αναληψη. Να γινω πλουσιος απο αυτο το πραγμα δεν υπαρχει περιπτωση το γνωριζω αυτο. Αλλα ηταν αρκετα μεγαλο το ποσο, τουλαχιστον για μενα, ωστε να αλλαξω οντως καποια πραγματα, κ αφου το ειχα μπροστα μου ειναι ξεκαθαρα δικο μου λαθος που δεν σταματησα απλα να τα παρω και να τα χαρω και ολα καλα.

Senior Member
    Καλημερα, ποτε δεν υπολογιζα σε κατι τετοιο, και αλλες φορες εχω κερδισει και μεχρι και 2 και 2.5 αναληψη. Να γινω πλουσιος απο αυτο το πραγμα δεν υπαρχει περιπτωση το γνωριζω αυτο. Αλλα ηταν αρκετα μεγαλο το ποσο, τουλαχιστον για μενα, ωστε να αλλαξω οντως καποια πραγματα, κ αφου το ειχα μπροστα μου ειναι ξεκαθαρα δικο μου λαθος που δεν σταματησα απλα να τα παρω και να τα χαρω και ολα καλα.
    Το λάθος είναι που παίζεις.. Όσο δεν το βλέπεις, τόσο θα ζεις και θα ξανά ζεις αυτό το μοτίβο, απλά με διαφορετικά ποσά.

Senior Member
    κι ομως, παλι λαθος σκεφτεσαι..
    το λαθος δεν ειναι που δεν σταματησες.
    γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να σταματησεις ως εθισμενος. μπηκες στην λουπα του λαθος σκεπτικου και θα τραβουσες μεχρι να τα χασεις ολα. ειναι νομοτελειακο.
    αν ηταν να σταματησεις. θα σταματουσες η μολις τα διπλασιαζες, τριπλασιαζες , καπου εκει κοντα παντως. εφοσον εφτασες στα 50κ, μονο ο πατος θα σε σταματουσε.
    θα επρεπε να το εχεις συνειδητοποιησει αυτο με οσα (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) εχεις τραβηξει μεχρι τωρα με τον τζογο.

το λαθος λοιπον, ηταν που ξεκινησες, και οχι που δεν σταματησες.
    οταν το αποδεχτεις αυτο, μπορει να γλυτωσεις. αλλιως, παντα τα ιδια θα λεμε, με αλλα νουμερα...

Senior Member
    σου συνιστω να δεις το Owning Mahowny
    με τον philip seymour

Senior Member
    δεν υπάρχει ευκαιρία στον τζόγο
    η μόνη περίπτωση να πιάσεις την καλή είναι να σταματήσεισ τον τζόγο

Senior Member
    πρεπει να ξαναπροσπαθησεις. να ξεκινησεις μονο απο 300 ευρα και αμα και οταν φτασεις τις 50000 να σταματησεις.
    αρκει αυτα τα 300 να μην σου λειψουν απο αλλου. διαφορετικα γιατι οχι;

Senior Member
    Με τον τζογο εφτασες στα 50κ, δεν σταματησες στα 10, στα 20, στα 30 κλπ. Με το τζογο κατεληξες στο 0. Αφου ειναι μαθηματικως προγραμματισμενα να χανεις, θα χανεις και σε διαρκεια χρονου θα χανεις ακομα περισσοτερα γιατι δουλευουν τα μαθηματικα και οιανδηποτε καλο spin θα ειναι ανευ ουσιας στο συνολικο αποτελεσμα. Προσωπικα δεν παιζω και θα σου προτεινα το ιδιο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    πρεπει να ξαναπροσπαθησεις. να ξεκινησεις μονο απο 300 ευρα και αμα και οταν φτασεις τις 50000 να σταματησεις.
    αρκει αυτα τα 300 να μην σου λειψουν απο αλλου. διαφορετικα γιατι οχι;
    είσαι καλά ρε νίκο με όλο το σεβασμό τι είναι αυτά που λες να πούμε?
    εθισμένος είναι ο άνθρωπος
    ούτε 0,3€ δενπρέπει να παίξει
    ούτε φασόλια νά ποντάρι ούτε τσιγάρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    είσαι καλά ρε νίκο με όλο το σεβασμό τι είναι αυτά που λες να πούμε?
    εθισμένος είναι ο άνθρωπος
    ούτε 0,3€ δενπρέπει να παίξει
    ούτε φασόλια νά ποντάρι ούτε τσιγάρα
    ε αυτο σκεφτηκα οτι αμα δεν τα στερητε απο αλλου ας τα τρωει εκει

Page 1 of 2 12 LastLast