Εχασα μια τεραστια ευκαιρια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Μα ο τζογαδόρος "δεν παίζει για να "κερδίσει", παίζεις για την αδρεναλίνη... Και 1.000.000 να κέρδιζες, είναι πιθανό να το είχες παίξει πάλι και να το είχες χάσει γιατί δεν παίζεις για το κέρδος αφού δεν μπορείς λες να σταματήσεις, αλλά για την απόλαυση. Πρέπει να απεξαρτηθείς.. Κάνε κάτι όσο είναι νωρίς. Ζήτα βοήθεια, προσπάθήσε να το αποφύγεις, κινητοποιήσου, συνειδητόποιησε το ότι έχεις πρόβλημα και μετά προσπάθησε να το διορθώσεις. Τα λεφτά πάνε τώρα.. Μην τα κλαις άλλο αλλά προσπάθησε να μην κλάψεις στο μέλλον και για περισσότερα ποσά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    πρεπει να ξαναπροσπαθησεις. να ξεκινησεις μονο απο 300 ευρα και αμα και οταν φτασεις τις 50000 να σταματησεις.
    αρκει αυτα τα 300 να μην σου λειψουν απο αλλου. διαφορετικα γιατι οχι;
    μονο εσυ και το alter ego σου ο αχλ θα δινατε τετοια απαντηση...
    τωρα που εφαγε μπαν ο αχλ, αναγκαζεσαι να γραφεις ολες τις @@ριες εσυ..

δλδ αν ηταν αλκοολικος ο ανθρωπος, θα του ελεγες "ξεκινα με μια μπουκαλα ουισκι καθε βραδυ κι αν δεν πεθανεις μεχρι να φτασεις στον πατο, σταματα. ετσι πιστευω θα το ελεγχεις"...

θα ησουν επικινδυνος, αν δεν ησουν γελοιος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μονο εσυ και το alter ego σου ο αχλ θα δινατε τετοια απαντηση...
    τωρα που εφαγε μπαν ο αχλ, αναγκαζεσαι να γραφεις ολες τις @@ριες εσυ..

δλδ αν ηταν αλκοολικος ο ανθρωπος, θα του ελεγες "ξεκινα με μια μπουκαλα ουισκι καθε βραδυ κι αν δεν πεθανεις μεχρι να φτασεις στον πατο, σταματα. ετσι πιστευω θα το ελεγχεις"...

θα ησουν επικινδυνος, αν δεν ησουν γελοιος...
    μιας και που γραφεις βλακειες μπορεις οποτε θες να ριξεις μια ματια στο γιου τουμπ για παρομια περιπτωση που πηγε ψυχοθεραπεια και απο 3000 τον μηνα παιζει μονο 200 ευρα μολις τελειωσε την θεραπεια του. μην καθομαι να ψαχνω να το βρω εγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    μιας και που γραφεις βλακειες μπορεις οποτε θες να ριξεις μια ματια στο γιου τουμπ για παρομια περιπτωση που πηγε ψυχοθεραπεια και απο 3000 τον μηνα παιζει μονο 200 ευρα μολις τελειωσε την θεραπεια του. μην καθομαι να ψαχνω να το βρω εγω
    δηλαδη εσυ με τα σωστα σου, ο,τι @@ρια δεις στο ιντερνετ, το θεωρεις αξιοπιστη πληροφορια; διπλη και τριδιπλη η γελοιοτητα, τοτε!!

Senior Member
    Η άποψή μου είναι να ξεκόψεις από οτιδήποτε μπορεί να σου υπονομεύει τον αυτοέλεγχο. Και όταν είναι τόσο ευάλωτος, δεν παίζεις με αυτά. Ξεκόβεις από μέρη που σε τραβάνε προς το χούι σου και την αρρώστια σου, ξεκόβεις από ανθρώπους που είναι αρρωστάκια με το ίδιο, από ιντερνετικά και φυσικά μέρη που παίζουν, κτλ. Δια της σπάθης δηλαδή, κόψιμο, ξερίζωμα και κάψιμο. Δε μπορεί να υπάρχουν ημίμετρα που θα φέρουν τυχόν υποτροπές, φτιάξε το πράγμα ώστε να καλύψεις τις τρύπες πριν πέσεις σε αυτές.

Junior Member
    Δεν έχασες καμια ευκαιρία, σου δημιουργήθηκε μια ευκαιρία να γνωρίσεις οτι η πιθανότητα να πιάσεις 10κ-50κ ειναι περίπου σαν να σε χτυπάει κεραυνός που σημαίνει αμα ξαναπαίξεις θα συνεχίσεις να τα παίζεις και να ξαναπαίξεις που θα σε φαει αυτο μετα σε βαθος χρονου αυτο το ποσο. Εχεις την ευκαιρία να κανεις αυτοαποκλεισμο απο ολες της στοιχηματικες και να ασχοληθείς με αλλα ενδιαφέροντα πράγματα κιαν δεν εχεις δημιούργησε

Quote Originally Posted by carrera_1111 View Post
    Παιδια δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη που αφησα τον εαυτο μου να παρασυρθει στο 0 παλι.
    Παιζω περιστασιακα φρουτακια online, και οτι κερδιζα το εβγαζα αμεσως και ποτε δεν εριχνα μεγαλα ποσα.
    Πριν κατι μερες ομως ειχα κανει μια καταθεση 300 ευρω, τα οποια μεσα σε 5 μερες τα εκανα περιπου 9κ. Και χθες το βραδυ μπηκα στον πειρασμο να ανεβασω πολυ ψηλα τα πονταρισματα ( 200 € το σπιν), και αυτο μεσα σε μια ωρα , με εφτασε εως και 52000 ευρω. Η αδρεναλινη στα υψη, ποσο που δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου και θα μου αλλαζε τη ζωη, μεχρι που με θολωσε και συνεχιζα να μπεταρω, αρχισε το ποσο να πεφτει στα 30 μετα 20 και μετα 10 και εκει που επρεπε να σταματησω, το εφτασα στο 0.
    Και χρειαζουν τουλαχιστον 7000 για να ξεχρεωσω καποιες υποχρεωσεις, οι οποιες με αγχωνουν αρκετα αυτη τη στιγμη.
    Ωστοσο το μεγαλυτερο μου αγκαθι ειναι οτι σκεφτομαι συνεχεια ποσα πραγματα θα μπορουσα να κανω με 50000, και ειμαι στο 0 ξανα. Μεσα σε λιγες ωρες απο την απολυτη χαρα και τρελο ενθουσιασμο, στην κατασταση που με κανει να σιχαινομαι τον εαυτο μου για το γεγονος οτι παρασυρθηκα και δεν ειχα κανεναν ελεγχο, απλα εβλεπα νουμερα, και οχι πραγματικα χρηματα. Δεν το εχω μοιραστει ακομη και ηθελα καπου να το πω. Δεν ειναι το γεγονος οτι εχασα τα 300 € που ειχα βαλει στην αρχη. Αλλα αφου εχασα ξαναεβαλα να ρεφαρω και εχασα ακομα πιο πολλα.
    Αυτο που με τυραναει πιο πολυ ομως ειναι οτι εχασα μια ευκαιρια αλλαγης ζωης για μενα πραγματικα, και δεν ξερω πως θα το ξεπερασω αυτο.
    τελικά βρήκατε ακρη

Page 2 of 2 FirstFirst 12