Ασχημες σκεψεις αλλα δεν ξερω και εγω τι θελω.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Ασχημες σκεψεις αλλα δεν ξερω και εγω τι θελω.

Καλησπέρα σε ολους. Εδω και πολυ καιρο εχω σοβαρες σκεψεις να κανω κακο στον εαυτο μου.

Πραγματικά και βριστε με ελευθερα, δεν ξερω γιατι γραφω εδω... Δεν ξερω και εγω ο ιδιος τι θελω πια. Εχω δοκιμασει αρκετα χρονια με ειδικο υγειας αλλα πια στο σημειο που βρισκομαι δεν μπορει να με βοηθήσει κανενας.

Εχω κανει κατι παρα πολυ κακο στη ζωη μου, με τις συνέπειες του οποιου ζω και θα ζω μεχρι να πεθανω και δυστυχως και μετα θανατον. Δυστυχώς δεν είναι κατι που μπορω να διορθωσω ουτε υπαρχει κατι να απαλυνει τον πονο που νιωθω. Για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις, όχι, δεν εχω πειράξει μυρμηγκι. Δεν υπάρχει διαφυγη απο αυτο και δεν την ψαχνω γιατι πρεπει να τιμωρηθω. Δεν αντέχω στην ιδεα του γεγονοτος αυτου, ουτε μπορω να ζησω αλλο με τον εαυτο μου απ τη ντροπη. Αυτο που με τρελαινει ειναι σε τι επιπεδα εσωτερικου σκοταδιου ειχα και εχω φτασει για να κανω οτι εκανα και πως δεν εχω πια καμμια μα καμμια απολυτως ελπίδα για τιποτε. Δεν υπαρχει πια στη ζωη μου καμμια υποψια χαρας, μονο πονος και ενοχη.

Προσπαθώ να βρω κινητρο να σερνω το αχρηστο κουφαρι μου μεχρι να τελειωσει η άχρηστη ζωη μου. Σκεφτομαι την ερημη τη μανα και τον αδερφο μου που (μαλλον) θα στεναχωρηθουν αν πεθανω. Απ την αλλη τρεμω και στη σκεψη του θανάτου. Δεν αξιζω τον οικτο ουτε τη συμπαθεια κανενος, δεν την θελω.

Σημερα εφτασα στο αμην. Γραφτηκα στο φορουμ και σας ζαλιζω, είμαι πραγματικά για τα σκουπιδια και ακομα χειροτερα. Δεν ξερω τι περιμενω με το να γραψω εδω, δεν νιωθω καθολου καλα, ουτε θα νιωσω ποτε μου.

Για οσους φτασατε ως εδω την ανάγνωση, συγγνωμη που σας υπεβαλα σε αυτο το μαρτυριο. Ελπιζω με καποιο μαγικο τροπο να μη βγαλω τη νυχτα, να ψοφησω στον υπνο μου να ησυχασει ο τοπος.

Και παλι συγγνώμη και καλη συνέχεια

Senior Member
    Ότι και να έχεις κάνει το αποδέχεσαι και το κάνεις δικό σου . Πάρε τηλέφωνο 10306 είναι γραμμή βοήθειας είναι ανώνυμη και δωρεάν https://10306.gr/

Junior Member
    Καλησπερα και ευχαριστω για την απάντηση.

Δεν μπορω να το αποδεχτω με τιποτε, δεν είναι απ τα πραγματα που λες δεν πειραζει και παμε παρακατω. Ειναι αδυνατον να συγχωρεθω πια. Ειχα ολα οσα ήθελα στη ζωη μου, μια καλη και υποστηρικτικη οικογενεια και απειρως περισσοτερες ευκαιρίες απ οσες αξιζα και εδωσα μια και εφτασα στο σημειο χωρις γυρισμο.

Δεν υπαρχει λογος να βοηθηθω, μονο να καταστραφώ ολοκληρωτικα και ας μην το αντεχω

Senior Member
    Καλησπέρα σου....μην καταδικάζεις τον εαυτό σου ότι και να έκανες υπάρχει η μετάνοια....αν πιστεύεις στον Θεό και είσαι στην ορθόδοξη εκκλησία μπορείς να εξομολογηθείς και να ζητήσεις συγχώρεση και ο Θεός θα σε συγχωρέσει...ξ αυτοκτονία είναι αμαρτία βαριά και δεν πρέπει να την κάνουμε...καμία αλλη αμαρτία δεν είναι βαριά για τον Θεό....όλα συγχωρούνται από εκείνον...ελπίζω να ακούσεις την συμβουλή σου εύχομαι κάθε υγεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Wptewtfote View Post
    Ειχα ολα οσα ήθελα στη ζωη μου, μια καλη και υποστηρικτικη οικογενεια και απειρως περισσοτερες ευκαιρίες απ οσες αξιζα και εδωσα μια και εφτασα στο σημειο χωρις γυρισμο.

Δεν υπαρχει λογος να βοηθηθω, μονο να καταστραφώ ολοκληρωτικα και ας μην το αντεχω
    Κοίτα, ό,τι και να είναι, να ξέρεις ότι δεν "Φταις" επειδή είχες υποστηρικτική οικογένεια. Πολλές φορές αυτοί που τους ήρθαν όλα εύκολα κάνουν τα χειρότερα εγκλήματα. Ζήσε για να αναπληρώσεις την πράξη σου, κάνε εθελοντισμό, βοήθα άλλους και μη σκέφτεσαι τόσο έντονα το παρελθόν

Senior Member
    γιατί να σε βρίσουμε ρε φίλε επειδή περνάς δύσκολα?
    και σου έτυχε μια πολύ δύσκολη εξίσωση στη ζωή σου?
    διακρίνω πάντως ένα μαζοχισμό και χαμηλή αυτοεκτίμηση

Senior Member
    Ούτε θα σε βρίσει κανείς, ούτε μας υπέβαλες σε κάποιο "μαρτύριο". Άνθρωποι είμαστε και καταλαβαίνουμε. Μίλησε με το 10306, όπως συνέστησε και ο φίλος πιο πάνω. Όλους μας βαραίνουν πράγματα, αλλά η ζωή είναι ωραία. Έχεις ζητήματα εξάρτησης; Δεν είσαι μόνος σου. Και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν. Έχεις οικογένεια, η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Μίλα στους δικούς σου, μίλα σε άτομα που μπορούν να σου τείνουν χείρα βοηθείας. Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Wptewtfote View Post
    Καλησπερα και ευχαριστω για την απάντηση.

Δεν μπορω να το αποδεχτω με τιποτε, δεν είναι απ τα πραγματα που λες δεν πειραζει και παμε παρακατω. Ειναι αδυνατον να συγχωρεθω πια. Ειχα ολα οσα ήθελα στη ζωη μου, μια καλη και υποστηρικτικη οικογενεια και απειρως περισσοτερες ευκαιρίες απ οσες αξιζα και εδωσα μια και εφτασα στο σημειο χωρις γυρισμο.

ΑΝ θέλεις πες μας τον λόγο να σε βοηθήσουμε περισσότερο.. Αν δεν θέλεις , δεν πειράζει.. Αλλά για να λες ότι είναι κάτι το τελεσίδικο αυτό που έκανες , σε πιστεύω και πως δεν μπορεί να διορθωθεί αλλά να πας παρακάτω και να ξεχάσεις, μπορείς. Είναι βέβαιο αυτό. Όλοι έχουμε κάνει λάθη.. ¨Αλλοι βαρύτερα, αλλοι ελαφρύτερα (αλήθεια, ποιος τα ζυγίζει αυτά') αλλά σίγουρα βρίσκουμε μια αχτίδα φωτός στο τούνελ και ξεπερνούμε τα προβλήματα μας και προχωράμε... Δεν είναι λύση η αυτοκτονία και ο θάνατος.
    Μίλησε με κάποιον ειδικό και βγάλε το από μέσα σου. Αυτός θα σε κατευθύνει.. Μην αφήνεσαι στο έλεος σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Μην αφήνεσαι στο έλεος σου.
    μα αυτός ο άνθρωπος δεν έχει έλεος για τον εαυτό του..

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    μα αυτός ο άνθρωπος δεν έχει έλεος για τον εαυτό του..
    Όντως δεν έχει.
    Τρόπος του λέγειν τέλος πάντων.