Results 1 to 12 of 12
Thread: Αψυχα αντικειμενα τρελός φοβος
-
13-07-2024, 16:26 #1
Αψυχα αντικειμενα τρελός φοβος
Έχουν περάσει όλες οι ιδεοληψίες χρόνια τώρα .να σκοτώσω να κάνω κακό στον εαυτό μου aids σκλήρυνση κατά πλάκας υποχονδρίαση ψύχωση σχιζοφρενεια.πως λειτουργούν τα μέρη του σώματος μου πως μιλώ κλπμε θεραπεία τα ξεπερνουσα.τωρα τελευταία ξανάρχισα θεραπεία γιατί είχα κόλλημα με το σατανά.περασε αυτό και τώρα μου κολλήσει κάτι αδιανόητο .ότι ότι και να πιάνω άψυχο θα υποφέρει ακόμα και η καρέκλα που καθόλου μπορεί να πονάει.το φαι που τρώω μπορεί να υποφερει.δεν ακούω φωνές.ξερω ότι είναι γελοιοτητες αλλά υποφέρω.ο γιατρός Μ λέει ανχος και ιδψ.πραγματικα τώρα που το διαβάζω είναι γελοίο.θελω τι γνώμη σας και τις συμβουλές σας.
- 13-07-2024, 16:38 #2
Κάνεις παρακαλώ;
13-07-2024, 18:29 #3
τι να σου πούμε ?αν πονάει η καρέκλα που κάθεσαι?
13-07-2024, 18:34 #4
ασε ρε λιτσάκι να πούμε
πάμε για κανένα καφέ
κανε καμιά βουτιά
πάρε κανένα καναρίνι κανένα σκύλο
επικοινώνησε με καμιά καλή σου φίλη
ενδιαφέρον σου για τα προβλήματα των συγγενών σου
πιάσε καμιά δουλειά να απασχολεί στο μυαλό σου
βρες κανένα γκόμενο
περάστε όμορφα μαζί και ουσιαστικά
κάνε κανένα παιδί αν θέλεις
αυτά είναι τα ζητήματα και όχι αν πονάει η ντομάτα που τρως
13-07-2024, 18:40 #5
έχεις κάποιο όνειρο που θέλεις να πραγματοποιήσεις
13-07-2024, 19:58 #6
αν επιτρέπεται από "μπουλκουμε" πως πας?
16-07-2024, 19:09 #7
Φίλε μου και 12 Ώρο δουλεύω και οικογένεια έχω και παιδί.τωρα αυτό που μου ρθε στο μυαλό το ξέρω είναι τρελό αφού κι εγώ όταν το διάβασα γέλασα.και ο ψυχίατρος όταν του το πα κρατήθηκε να μη γελάσει
17-07-2024, 01:47 #8
17-07-2024, 07:43 #9
17-07-2024, 07:46 #10
05-08-2024, 02:21 #11
Καλησπέρα!! Εγώ πίστεψε με ότι μαλακια ύπαρχει και παρανοϊκό αλλόκοτο έχει περάσει από το μυαλό μου πραγματικά παράξενες σκέψεις και γενικά μπερδεμένα πράγματα δλδ μαλακιες και τώρα είμαι καλύτερα και πραγματικά σκέφτομαι και λέω πως τα σκεφτόμουν αυτά εγώ; Γιατί έφερα τον εαυτό μου σε αυτό το σημείο και οκ πες τον έφερα καθόμουν και χαλιομουν επειδή μπήκε μια σκέψη και στεναχωριόμουν και έλεγα α θα τρελαθώ και κρίσεις πανικού ενώ πολύ απλά θα μπορούσα την ώρα που θα σκεφτώ μια μαλακια απλά να το ξεχάσω αμέσως και να μην δώσω σημασία, αλλά δεν το εκανα.. ένιωθα να με νικάει όλο αυτό.. πόσες φορές είπα στον εαυτό μου θα αντέξεις όλα τα αντέχεις εσυ ξέρω πως έχω πρόβλημα αλλά δεν θα το αφήσω να με κυριεύει αν μου τύχει κάτι σοβαρό τότε ;; Πρέπει να είμαι δυνατή να το αντέξω.. ακόμα έχω ιδεοληψίες αλλά δεν δίνω καμία σημασία στο μόνο που με πέρνει από κάτω κάποιες φορές είναι η κλασική ιδεοληψία που φοβάμαι μην τρελαθώ μην αρχίσω να λέω η να κάνω αλλόκοτα πράγματα αλλά και πάλι δεν μπορώ να ζω με την σκέψη μήπως τρελαθώ.. έκανε ένα μεγάλο μπαμ η Ιψδ και 7 μήνες ήμουν χάλια με κρίσεις πανικού φοβίες και τώρα είμαι πολύ καλύτερα χωρίς χάπια ακόμα.. δεν επιτρέπω στον εαυτό μου πλέον να είμαι χάλια για μαλακιες μόνο για σοβαρά πλέον θέματα θα ασχολούμαι, ξέρω πως πάντα θα υπάρχει το πρόβλημα προσπαθώ να έχω πείσμα καινά μην το αφήσω ξανά να με κυριεύσει, όλα είναι άγχος όταν είμαι χαλαρή καμία σχέση όταν αγχώθω αρχίζει!!! Πραγματικά μην δίνεται καμία σημασία είναι απλά «σκέψεις» το ότι σκεφτήκατε κάτι δεν σημαίνει ούτε πως είσαι τρελός ούτε πως είσαι κακός άνθρωπος η δεν αξίζεις!! Θυμάμαι ο ψυχολόγος μου είχε πει πως όλοι οι άνθρωποι θα σκεφτούμε κάποια στιγμή κάτι κακό η κάτι παρανοϊκό η κάτι τρελό απλώς οι άνθρωποι που δεν έχουν κάποιο θέμα φεύγει αμέσως η σκέψη και δεν δίνουν σημασία ενώ εμείς δυστυχώς κολλάμε!!! Αυτό πρέπει να καταλάβουμε και να μην νιώθουμε ένοχες!! Μακάρι να είμασταν όλοι καλά και ψυχικές αρρώστιες να μην υπήρχαν
06-08-2024, 18:40 #12
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.τωρα σχεδόν ένα μηνα μετά μου έχουν περάσει οι ιδεοληψίες με φαρμακευτική αγωγή.ξερω ότι όλα μου ξεκινήσει υν με το φόβο του θανάτου.με τον ψυχιατρο μου εκεί έχουμε καταλήξει.οταν έχω ιδεοληψίες φοβάμαι μην τρελαθώ με αυτά που σκέφτομαι κι όταν μου περνούν με τη θεραπεία φοβάμαι μην πεθάνω από παρενέργειες της αγωγής.γενικα δεν ηρεμώ ποτέ.χρονια τώρα.αλλα βέβαια έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου για αυτό φοβάμαι και τόσο πολύ τον θάνατο .το παλεύω όσο μπορώ αλλά στη περίπτωση μου η θεραπεία είναι μόνιμη εφ όρου ζωής απλώς θα αυξομειώνεται αναλόγως.το θέμα είναι ότι χωρίς τα χάπια σκέφτομαι ότι τρελω υπάρχει ενώ με τα χάπια έχω ζαλάδες ατονία ανεβαίνουν οι τρανσαμινασες κλπ.σε συγχαίρω που δεν έχεις πέσει στη παγίδα τον χαπιών και το παλεύεις.και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου