Φοβάμαι μην λέω ακατανόητα φρικτά πράγματα που θα με μπλεξουν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Member

Φοβάμαι μην λέω ακατανόητα φρικτά πράγματα που θα με μπλεξουν

Σήμερα μια άλλη ιδεοληψία ξεπήδησε.πραγμαρικα κουράστηκα.φοβαμαι μην πάθω αποπροσωποποίηση και αρχίσω και λέω πράγματα που δεν έχω κάνει παιδιά εγκλήματα κτλ.σκεφτομαι για να ηρεμήσω πω; Αν αρχίσω και λέω αρλουμπες υπάρχει τρόπος με κάποια εξέταση η τον όρο της αλήθειας να δουν ότι δεν τα έκανα;αχ ας μου απαντήσει κάποιος.

Member
    Αυτή η π...α η ιδψ κάθε φορά τι πάει και σκαρφίζεται .όλα τα τρελά πράγματα που είναι ενάντια στον εαυτό μας.

Senior Member
    Η αργοσχολία είναι μήτηρ πάσης ψυχικής διαταραχής...Κοίταξε να γεμίσεις την μέρα σου με δραστηριότητες για να μην σου μένει χρόνος για να σκέφτεσαι παράλογα...
    Ακου ορός της αλήθειας...χαχα
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Member
    Φιλε μου όσο κι αν σου φαίνεται παράλογο δουλεύω 12 Ώρο 6 στα 7 και τις ιδεοληψίες τις έχω από 17 χρονών δηλαδή 20 χρόνια.πανε κι έρχονται ντε τώρα είμαι σε φάση που σκέφτομαι ότι παράλογο υπάρχει.μεχρι κι εγώ νιώθω ότι είναι παράλογο.μακαρι στη ζωή σου να Σάι ευτυχισμένος ψυχικά και σωματικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Litsa198523 View Post
    Φιλε μου όσο κι αν σου φαίνεται παράλογο δουλεύω 12 Ώρο 6 στα 7 και τις ιδεοληψίες τις έχω από 17 χρονών δηλαδή 20 χρόνια.πανε κι έρχονται ντε τώρα είμαι σε φάση που σκέφτομαι ότι παράλογο υπάρχει.μεχρι κι εγώ νιώθω ότι είναι παράλογο.μακαρι στη ζωή σου να Σάι ευτυχισμένος ψυχικά και σωματικά
    Αποτέλεσμα του άγχους/φόβου είναι οι ιδεοψυχαναγκασμοί καιη ψύχωση...Αν θεραπεύσεις το άγχος/φόβο θα φύγουν και οι παράλογες σκέψεις.
    Ισως πρέπει να αναθεωρήσεις την αγωγή σου.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.εχεις δίκιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Litsa198523 View Post
    Σήμερα μια άλλη ιδεοληψία ξεπήδησε.πραγμαρικα κουράστηκα.φοβαμαι μην πάθω αποπροσωποποίηση και αρχίσω και λέω πράγματα που δεν έχω κάνει παιδιά εγκλήματα κτλ.σκεφτομαι για να ηρεμήσω πω; Αν αρχίσω και λέω αρλουμπες υπάρχει τρόπος με κάποια εξέταση η τον όρο της αλήθειας να δουν ότι δεν τα έκανα;αχ ας μου απαντήσει κάποιος.
    Όπως έγραψα και σε προηγούμενο θρεντ σου, αναζήτησε τη διάγνωση και ενός άλλου ψυχίατρου, έμπειρου στον χώρο, και αν αυτό είναι δυνατόν, με εξειδίκευση στην ιδεοληψία. Επίσης, συζήτησε τα θέματα αυτά με τον γιατρό που σε παρακολουθεί τώρα, μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνεις δε σε πιάνει ή δεν είναι θέμα φαρμάκων. Και σε περίπτωση που σου αλλάξει τη φαρμακευτική αγωγή, ρώτα πώς πρέπει να γίνει ομαλά η μετάβαση, ώστε να μη σοκάρει τον οργανισμό σου. Μήπως και οι τόσες ώρες δουλειάς σε καταπονούν οργανικά και ψυχικά; Οικογένεια και φίλοι που να σε βοηθήσουν υπάρχουν; Βοήθεια μπορεί να είναι να βγείτε μια βόλτα, μια επίσκεψη, μια συζήτηση. Εσύ έχεις κάτι που σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο, όπως γυμναστική, περπάτημα, ορειβασία, κηπουρική, διάβασμα;