Results 1 to 2 of 2
Thread: τρελες!
-
17-07-2024, 12:45 #1
τρελες!
ΤΙΤΛΟΣ:
ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΜΟΥ
Τον τιτλο δεν το σκεφτηκα εγω το ακουσα και με εξεφρασε απολυτα!
Λοιπον, πριν 2 βδομαδες με επιασε lemerence, πως λεγεται τελος παντως!
Παιδιααα τι φασηηηηη? απο που και ως που να μου αρεσει αυτος ο ανθρωπος, κρατησε μονο μιαμιση βδομαδα, πραγματικα ειδα "στοιχεια" απο μερους του αλλα θα μπορουσε απλα να ειναι κλασικη επικοινωνια μεταξυ... και φ!
Το θεμα ομως δεν ειναι ο τυπος, δεν με ενδιαφερει πραγματικα και το ξερωωω!!!
2 μερες ομως τον σκεφτομουν απειρα.
τις υπολοιπες απλα την ειδα researcher και εμαθα οτι μπορουσα γι αυτον!
αχρηστες πληροφοριες προφανως, αλλα αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι εχουμε βρεθει στους ιδιους χωρους πανω απο 5-6 φορες περαν των προφανων.
Δεν ξερω καν γιατι ασχολουμαι.
Νομιζω απλα οτι ηταν τοσο "εμμονικο" γιατι ενιωσα λιγο ξεχωριστη για προφανης λογους παλι!
Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως πρωτα επιρεαζομαστε απο μας και τις συσχετισεις που κανουμε παρα απο τους αλλους!
Αυτο που με εχει απομεινει ειναι μονο ντροπη που με περασε απ το μυαλο το ενδεχομενο μεταξυ εμου και αυτου!
εχουμε πολυ μελλον μπροστα με αυτον καθως ειναι....
Ολα αυτα τα τρελα ενω ειμαι σε σχεση! και ξερω οτι δεν θα αφηνα τον ανθρωπο "μου" για κανεναν και ποσο μαλλον για κατι που μπαζει απο παντου.
Ο εγωισμος δινει τοσα ψευδη συναισθηματα!!!! απιστευτο.
- 17-07-2024, 12:48 #2
Αλλα ειναι οντως εγωισμος?? μηπως ειναι καποια πτηχη του εαυτου μου που παθαινει Lemerence γιατι το παθαινω κατα καιρουςςς αλλα με συγκεκριμενο τυπο ανθρωπων που ξερω πως δε θα ηθελα να εχω καμια ειδους σχεση!!!!
Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι σεξουαλικο ή κτητικο, ειναι κατι βαθη κατι αλλο, τοσο αλλο που νιωθω οτι ειναι αλλος ανθρωπος που τα παθαινει αυτα!
Δεν ξερω, παντως μου φαινεται απιστευτο πως ασχολουμουν με κατι τετοιο!