Σχέση - χωρισμός με κορίτσι με πιθανή ΟΔΠ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Σχέση - χωρισμός με κορίτσι με πιθανή ΟΔΠ

Καλησπέρα .
    Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δε μπορώ να γράψω ό´τι έγινε - και γίνεται - εδώ κι 1,5 χρόνο , επειδή θα έπρεπε να γράψω 15 σελίδες .
    Συνοπτικά , ξεκινώ τονίζοντας ότι η κοπέλα δεν έχει - ή τουλάχιστον δε μου το έχει πει , μόνο που το έχει πετάξει σαν σπόντα - διαγνωστεί με Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας αλλά έχω κάνει μετά τον “ χωρισμό ” προσωπική έρευνα και σε πολλά άρθρα ψυχολόγων που δίνουν ας πούμε 9 συμπτώματα , τα έχει ή είχε όλα .
    Με πλησίασε πρώτη , σε μία φάση της ζωής μου που ναι μεν ήμουν ( χρόνια ) υπερδραστήριος κοινωνικά αλλά απογοητευμένος στον ερωτικό τομέα , μετά από μία ερωτική απογοήτευση μεγάλου χρονικού βεληνεκούς .
    Για να μη τα πολυλογώ με έκανε να νιώσω μοναδικός , ξεχωριστός , ο ΘΕΟΣ της . Βέβαια , αργότερα έμαθα και παραδέχτηκε ότι ταυτόχρονα με εμένα έστελνε σε άλλους εκατό , αλλά οκ είπα χωρισμένη ήταν ( είχε τέσσερα χρόνια σχέση ) , δεν είχε ερωτικές εμπειρίες , ε ήθελε να αποκτήσει ( όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 28 εγώ 23 εκείνη ) .
    Από την αρχή μου έδειχνε ότι είχε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και κακή εικόνα για τον εαυτό της .
    Την πρώτη βδομάδα που ήμασταν σχεδόν μαζί ήμασταν σε φιλικό σπίτι , μάλωσε με την μάνα της στο τηλέφωνο και πήγε στο μπάνιο και χαρακώθηκε στο χέρι . Έντρομος νόμιζα ότι ήταν απόπειρα αυτοκτονίας , πήγα στους δικούς της , με έδιωξαν χαριτολογώντας “ ε τα κάνει αυτά μην αγχώνεσαι ” , και έντρομος φώναξα αστυνομία και πήγε κοινωνική λειτουργός και ξεκίνησε συνεδρίες με γιατρό . Ακόμα νομίζει ότι το έκανα επίτηδες για να μπει ψυχιατρείο . Πάντως σταμάτησε να κάνει αυτή την ( χρόνια όπως αποδείχτηκε ) “ συνήθεια ” , και για εννιά μήνες έπαιρνε ένα χαπάκι πριν κοιμηθεί .
    Λοιπόν , από εκεί και πέρα αν και το είχα κόψει για πέντε μέρες , το σκυλομετάνιωσα λέω τι μαλάκας είμαι , και της είπα συγγνώμη που απομακρύνθηκα θα είμαι δίπλα σου .
    Πραγματικά στη πορεία την αγάπησα σαν να μην υπάρχει αύριο , και ενώ είχα ευκαιρίες να κάνω βλακεία ποτέ δεν έκανα , απλά είχα ένα θέμα με το ποτό και 5 φορές σε ένα χρόνο με είδε στουπί . Αλλά κι αυτή υπήρχαν φορές που σούρωνε - όταν σουρωνα εγώ έκανε σαν χαζή ( γιατί ήπιες φωνές ουρλιαχτά ) , όταν σουρωνε αυτή εγώ πρόσεχα και τη πήγαινα σπίτι .
    Το άλλο μου θέμα ήταν ότι δεν ήθελα να κόψω την νυχτερινή μου ζωή , κακώς , αλλά επειδή για χρόνια δεν έβγαινα βράδυ για διάφορους λόγους , με έπιασε και μια κρίση ότι γίνομαι 30 , ε και πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα όταν σχολουσα 5 το πρωί σε ένα τοπικό κλαμπ . Κάθε φορά ξυπνούσε και με γκρίνιαζε ενώ ήμουν εκει ότι κοιτάω άλλες τις παίρνω στο αμάξι τις πηδαω κλπ . Αλλά εγώ πραγματικά έπινα 2-3 ποτά και πήγαινα για ύπνο . Το πρωί όλα καλά , ενώ τη βράδυ γκρίνιαζε , το πρωί σ αγαπώ δεν μπορώ χωρίς εσένα κλπ .
    Επίσης ήμουν αρνητικός στην συγκατοίκηση , δεν ήμουν μαθημενος στον έλεγχο , αλλά λίγο πριν το τέλος είχα σκεφτεί πολλά πράγματα και σκόπευα με αφορμή την επέτειο του χρόνου να της βγάλω κλειδιά από το σπίτι μας . Έψαχνα σπίτι .
    Τέλος πάντων εδώ τελειώνουν τα δικά μου λάθη , σε ένα πολύ άσχημο βρισίδι που της έκανα σε ένα καυγά 20 μέρες πριν την “ μαλακία ” όπως την αποκαλεί . Της είπα πάρα πολύ άσχημα πράγματα , με την συνηθισμένη κατάληξη στο τέλος - αν δεν σ αρέσω , βρες άλλον . Πάντα το έλεγα όταν μαλωναμε και ντρέπομαι . Αλλά το έλεγα και το τηρούσα - ήμουν βράχος .
    Εκείνη τη μέρα με χώρισε για μισή ώρα , και κατάλαβα τι έκανα , έκλαιγα και την έπαιρνα τηλέφωνα . Πρώτη φορά λύγισα μπροστά της . Και μετά 20 μέρες την τάραξα στα γλυκόλογα και στα μη με αφήνεις είσαι τα πάντα για εμένα κλπ . 20 μέρες ο λύκος που το έπαιζα έγινε κουτάβι .
    20 μέρες έδειχνε απίστευτη ψυχρότητα , εκτός από το πρώτο τριήμερο που πήγαμε διακοπές ( και η απάντηση της στο γιατί πήγαμε ήταν “ σιγά μην έχανα το τριήμερο ” ) , και μετά , ενώ ηρέμησα και δεν έβγαινα και αποφάσισα να αλλάξω τα πράγματα , σκεπτόμενος και δαχτυλίδια ( κάτι για το οποίο με πετούσε σπόντες ένα χρόνο , π.χ “ με είπαν στη δουλειά ευχαριστούμε δεσποινίς , παίζουν με το πόνο μου ” - “ 30 χρόνων μαντράχαλος και δε θες να παντρευτείς ” κλπ , μου εκανε επίσης 2 φορές κουβέντα περί χωρισμού , αλλά ΠΑΝΤΑ ενώ δούλευα ή όταν ήμουν έξω ταβέρνα με φίλους , και την άλλη μέρα πάλι να λέει δεν μπορώ χωρίς εσένα , δηλαδή ποτέ να με πιάσει να μου πει από κοντά ρε μεγάλε δεν μπορώ ή αλλάζεις ή τέλος .
    Να σημειώσω ότι επί ένα χρόνο πόση γλύκα πόσο πάθος πόσο παραμύθι μου έδινε ήταν απίστευτο . Βραδινά τηλέφωνα , ρομάντσο , σχέδια , νόμιζα ότι ο Θεός μου έστειλε ένα ανεπανάληπτο δώρο . Απλά ήθελα λίγο το χρόνο μου , είχα δέκα χρόνια να κάνω σχέση , από τα 18 μου . Από επιλογή , επειδή είχα πληγωθεί και μετά είχα 2 γερές απορρίψεις , προτιμούσα εφήμερες σχέσεις .
    Με την κοπέλα αυτή άλλαξα σκέψη και πλέον θέλω σταθερότητα και νοικοκυριό . Αλλά …
    Μία Παρασκευή του Φλεβάρη , μου είπε ότι θα πάει για ποτό το βράδυ με τις φίλες της , 2 η ώρα που θα σχολάσει και με κάλεσε ( πάντα καλούσαμε ο ένας τον άλλον παντού -> εκτός από οικογενειακά τραπέζια επειδή οι δικοί της μετά την κοινωνική λειτουργό που τους έστειλα δεν με ήθελαν ) , λοιπόν εμένα με πήρε ο ύπνος . Πρώτη φορά βγήκε ενώ κοιμόμουν . Με έπαιρνε ασταμάτητα τηλέφωνα να ξυπνήσω , έως το πρωί . Εις μάτην .
    Την άλλη ημέρα την περασαμε μαζί , μου είπε ότι ήταν και 2 φίλοι της μίας φίλης μαζί , ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Ο ΕΝΑΣ , και την μεθεπόμενη ( Κυριακή ) , πήγαμε για καφέ , το πρωί εγώ κρυφά κοιτούσα σπίτια στον Σπιτόγατο , και της είπα πολλά όμορφα πράγματα . Πήγα για δουλειά ( ταξιτζής ) .
    Πρώτο βράδυ επί ένα χρόνο που δεν μου απαντούσε από μία ώρα και μετά στο μήνυμα . Ενώ όλη τη μέρα μου έστελνε εκείνη πρώτη και αν δεν απαντούσα αγχωνόταν .
    Πήγα ένα παιδάκι στο χωριό που μένει με τους δικούς της και την πήρα τηλέφωνο . Λέω που είσαι λέει μόλις έφτασα σπίτι . Λέω περίμενε εδώ είμαι έφερα κούρσα να κάνουμε ένα τσιγάρο μου έλειψες . Λέει με περιμένει η μαμά έχουμε δουλειά ( 11 το βράδυ ) . Λέω ρε εδώ είμαι και περνάω και το αυτοκίνητο έλειπε . Λέω που είσαι τι έγινε γιατί λες ψέματα ; Λέει συγγνώμη είμαι βόλτα . Με ποιον ; Με ένα φίλο . Με ποιον ; Με το παιδί που γνώρισα την Παρασκευή και είχε πλάκα .
    Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπα , λέει Δημήτρη ηρέμησε ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ . Λεω δεν θα πούμε τίποτα αύριο και πήγα εκεί που ήταν βόλτα αλλά δεν τους πρόλαβα .
    Μετά μου έλεγε ότι δεν έκανα τίποτα απλά άρεσε στον έναν η παρέα του άλλου κλπ , δεν την πίστεψα , έβριζα φώναζα , και λέει ε Δημήτρη μία γνωριμία είπα να κάνω , άλλωστε δεν μας έβγαινε πια , και με χώρισε .
    Την άλλη μέρα με έστελνε και το έπαιζα ζόρικος . 9 η ώρα το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και δε το σήκωσα . Στις 9:30 έσπασα και την πήρα ξανά και ξανά και ξανά . Τίποτα .
    Την έψαχνα με μία φίλη μου ( παιδικοί φίλοι και όντως φίλοι ) , σε όλη τη πόλη και τα πέριξ , και μετά περιμέναμε κοντά στο σπίτι της . Έφτασε στις 3 το βράδυ . Τέλος πάντων παραδέχτηκε ότι “ σήμερα έκανα κάτι , ναι , ξεκίνησα κάτι καινούριο , δεν πήγαινε άλλο η συμπεριφορά σου , αλλά χτες όχι , δε σε κεράτωσα ” , και κράτησα την ψυχραιμία μου της πέταξα μία βρισιά και έφυγα . Μετά βριζόμασταν στο τηλέφωνο , έβγαινε από πάνω , εγώ κατέβασα ένα μπουκάλι , έπαθα αναρρόφηση , με γύρισε ανάποδα η μάνα μου , τέλος πάντων .
    Ήμουν ένα ράκος .
    Σε 2 μέρες με έστειλε μήνυμα ότι με το παιδί ήταν κάτι στιγμιαίο και δεν κάναμε σεξ ( ψέμα ) ας δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας και ας προσπαθήσουμε ξανά . Εγώ πήγα έπιασα τον ( αρκετά φοβισμένο ) πιτσιρίκο και μου είπε “ ρε φίλε εγώ ήθελα να πηδήξω και της την έπεσα την Παρασκευή , μου είπε έχω σχέση ε οκ λέω έκανα πίσω , Κυριακή μου είπε να πάμε βόλτα αλλά μου ξεκαθάρισε δεν θα γίνει τίποτα , και Δευτέρα με πήρα ξανά μου είπε τον χώρισα πάμε . Δεν θέλω κάτι άλλο από αυτήν , αρχικά και μόνο που τώρα ενώ μιλάμε έστειλε και σε εσένα σιγά μην ασχοληθώ ” .
    Την πήρα την στόλισα και πόσες μέρες την είχα μπλοκ παντού και με έπαιρνε τηλ και τραγουδούσε κλπ .
    Δεν άντεξα , την πήρα τηλ , είχα ενοχές για τα δικά μου λάθη , και με τα πολλά μου είπε ότι με θέλει στη ζωή της και ένα σωρό πράγματα και με ρώτησε εκατό φορές αν θα την ήθελα πίσω και το έπαιζα ζόρικος , κάναμε σεξ ξανά κλπ αλλά ήμουν βράχος .
    Ώσπου λύγισα , σε μία βδομάδα , την πήρα τηλ λέω ας το αφήσουμε πίσω και ας μείνουμε μαζί . Σε αγαπώ .
    Αυτό ήταν .
    Last edited by dimitris23; 17-07-2024 at 16:16.

Junior Member
    “ Α δεν ήθελα σχέση ξανά μαζί σου πληγώθηκα πολύ ” , μου πέταξε , “ κάνεις καλό σεξ και σε αγαπώ σαν άνθρωπο και ήθελα να μιλάμε έστω κι ας έχουμε άλλους συντρόφους , μην είμαστε εχθροί ” .
    Από τότε , ένα μήνα κάναμε μόνο σεξ , ένα μήνα είμασταν σχεδόν μαζί αλλά με λίγο σεξ ( αυτή δεν θέλει ) , μία θα γυρίσω θέλω χρόνο μία δεν γυρνάω είμαι μπερδεμένη , παράλληλα να αποκτά νέο φίλο και να μου στέλνει φώτο σπίτι του νέου φίλου ή για ότι με τον νέο φίλο και μετά να κλείνει το Ίντερνετ , αυτά μέσα στον Μάιο , τέλη Μαίου της έκανα πρόταση γάμου , εγώ όλο το διάστημα είχα τρελαθεί σκεφτόμουν να την κάνουν άλλοι δική τους και δεν μπορούσα να φάω να κοιμηθώ να δουλέψω .
    Ειπε ότι θα το σκεφτεί ( κι ακόμα δεν πήρα απάντηση ) .
    Μία εβδομάδα μετά τη πρόταση έκανε στόρυ να κοιτάει την πανσέληνο με τον ( όπως επέμενε ) φίλο και την μπλόκαρα σε όλα . Την άλλη ημέρα με πήρε τηλ έκλαιγε φώναζε σε αγαπώ τι κάνεις λεω βρήκες γκόμενο , σου είχα πει αν βρούμε άλλους αντίο το τράβηγμα μας , λέει δεν είναι γκόμενος γαμώ , σε αγαπώ , κλάμα , και μετά από λίγες μέρες μου είπε νιώθω πώς έχω γυρίσει σε εσένα αλλά ας μείνει κρυφό για λίγο επειδή δεν σε θέλουν οι δικοί μου . Ένα μήνα ήμασταν σχεδόν μαζί αλλά με μόνο 2 φορές σεξ ( επικαλούνταν ιατρικό πρόβλημα , χαμηλή λίμπιντο ή περίοδο ) και εγώ ήμουν ακριβώς το ανάποδο από τη σχέση μας , την είχα προτεραιότητα σε όλα και 12-1 η ώρα ήμουν σπίτι μου καληνύχτα μωρό μου . Λεπτομέρεια , νοίκιασα όντως διαμέρισμα από τον Μάρτιο και μένω μόνος μου . Ούτε μία φορά δεν έμεινε ενώ παρακαλούσα . Σεξ κρασί τσιγάρο και έφευγε .
    Ώσπου ξαφνικά και ενώ ένα μήνα ήμουν ο “ τέλειος ” όπως έλεγε παλιά γκόμενος , μου τα γύρισε . Δεν φταις αλλά συγγνώμη νιώθω ακόμα μπερδεμένη δε μπορώ να γυρίσω . Δεν ασχολούμαι με άλλον λέει απλά δεν θέλω αγόρι . Θέλω μόνο τη δουλειά μου και τα διαβάσματα μου .
    Και εδώ και ένα μήνα και ούτε συναντήσεις για σεξ μόνο ένα καφέ την εβδομάδα ούτε φιλιά τίποτα μόνο κανένα χούφτωμα και όταν δουλεύει εξαφανίζεται ενώ στο ρεπό μου στέλνει σχεδόν ολη μέρα .
    Έχω γίνει λίγο απόμακρος επειδή όσο και να την αγαπώ κουράστηκα και νομίζει βρήκα άλλη και με άρχισε διάφορα , ενώ κάποιες φορές με ωθεί να προχωρήσω στη ζωή μου , αν δει απομάκρυνση επικαλείται πρόβλημα ή φόβο για να ασχοληθώ και πάλι μόνο μαζί της .
    Εγώ την θέλω για γυναίκα μου . Πραγματικά την σκέφτομαι 24/7 .
    Αλλά δε γνωρίζω πια τι να κάνω για να γυρίσει σε εμένα . Το παρακαλετό πήγε άκλαφτο , την απομάκρυνε , το μαλακό το ίδιο , η σκληρότητα την επιστρέφει εν μέρη για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια , ζήλεια ; Δεν μπορώ να ασχοληθώ με άλλες κοπέλες , και ακόμα και αν μπορούσα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος να μπλέξω ένα κορίτσι , να το χρησιμοποιήσω .
    Δε μπορώ να καταλάβω αν με θέλει ή απλώς θέλει μία καβάτζα .
    Πάντως της ξεκαθάρισα , φίλοι δεν θα γίνουμε ποτέ . Αν σε αγγίζει και σε κυκλοφορεί άλλος και το ξέρω , τέλος .
    Και αν εγώ βρω άλλη , αν μιλάμε δε θα μπορώ να ασχοληθώ μαζί της .
    Ώρες ώρες βγάζει απίστευτη κακία και απίστευτη σκληρότητα και ψυχρότητα και ώρες ώρες απίστευτη φροντίδα .
    Ένα μήνα που ήμασταν σχεδόν μαζί πρόσφατα πριν τα αλλάξει μου έλεγε πάλι για μελλοντικά παιδάκια κλπ . Πλέον λέει “ δε τα θυμάμαι , δε τα είπα ” , και “ πέρυσι ήθελα άλλα , φέτος θέλω άλλα ” και “ δεν σε αφορά τι θέλω , σταμάτα να ρωτάς , θα λυθούν όλα στην ώρα τους ” .
    Last edited by dimitris23; 17-07-2024 at 16:18.

Senior Member
    Προχώρησε στη ζωή σου και βρες άλλη κοπέλα με καλύτερη ψυχική υγεία να ηρεμήσεις. Το αν και τι έχει μόνο ο ψυχίατρος μπορεί να το διαγνώσει.

Junior Member
    Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά και δε μπορώ να καταλάβω πώς άλλαξε η συμπεριφορά της απέναντι μου μόλις , να το πω ωμά , έφαγε … Δηλαδή τόσο άξιζα ; Μόλις είδε ότι υπάρχουν άλλοι άνδρες , πώς έγινα επιλογή από εκεί που ήμουν τα πάντα ; Εκτός κι αν δεν ήμουν ποτέ τα πάντα κι ήταν θέατρο . Τι να πω .

Senior Member
    Θα σου περάσει σε λίγους μήνες το πολύ. Προχώρησε τη ζωή σου και βρες μια περισσότερο συνεννοήσιμη που να έχετε πιο καλή χημεία. Θα αγαπήσεις και την επόμενη. Μην κολλάς τόσο πολύ.

Senior Member
    εγω θα σου ελεγα να απευθυνθεις κι εσυ σε εναν καλο ψυχοθεραπευτη.
    δεν εχει μονο εκεινη αλλπροσαλη συμπεριφορα, αλλα κι εσυ...
    ειναι δυνατον οταν υπαρχει τοση ασταθεια και στην σχεση σας και στην συμπεριφορα της, να της προτεινεις γαμο;;;
    τι ειναι ο γαμος; τσιροτο για κακες σχεσεις;
    αφου ειστε ο,τι ναναι μεταξυ σας. ο γαμος σας μαρανε;

επισης, η κοπελα εμφανως εχει καποια προβληματα, αλλα πιστευω οτι κι εσυ εχεις θεμα εθισμου με το ποτο.
    δεν νομιζω οτι γκομενιζες και ηθελες τις βολτες σου τα βραδια.
    τις βολτες στα κλαμπ τις εκανες επειδη ΠΙΝΕΙΣ.

κοιτα να λυσεις τα δικα σου θεματα, κι εκεινη ας λυσει τα δικα της.
    δυο προβληματα, δεν κανουν μία λυση...
    και μακρια απο γαμους και πανηγυρια ετσι οπως ειστε.. θα ερθει και κανενα παιδακι στον δρομο σας και δεν σας φταιει σε τπτ...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω θα σου ελεγα να απευθυνθεις κι εσυ σε εναν καλο ψυχοθεραπευτη.
    δεν εχει μονο εκεινη αλλπροσαλη συμπεριφορα, αλλα κι εσυ...
    ειναι δυνατον οταν υπαρχει τοση ασταθεια και στην σχεση σας και στην συμπεριφορα της, να της προτεινεις γαμο;;;
    τι ειναι ο γαμος; τσιροτο για κακες σχεσεις;
    αφου ειστε ο,τι ναναι μεταξυ σας. ο γαμος σας μαρανε;

επισης, η κοπελα εμφανως εχει καποια προβληματα, αλλα πιστευω οτι κι εσυ εχεις θεμα εθισμου με το ποτο.
    δεν νομιζω οτι γκομενιζες και ηθελες τις βολτες σου τα βραδια.
    τις βολτες στα κλαμπ τις εκανες επειδη ΠΙΝΕΙΣ.

κοιτα να λυσεις τα δικα σου θεματα, κι εκεινη ας λυσει τα δικα της.
    δυο προβληματα, δεν κανουν μία λυση...
    και μακρια απο γαμους και πανηγυρια ετσι οπως ειστε.. θα ερθει και κανενα παιδακι στον δρομο σας και δεν σας φταιει σε τπτ...
    Με το ποτό έχω πράγματι θέμα , αλλά σχεδόν ένα χρόνο μαζί της , έγινα στουπί πέντε φορές . Πριν την γνωρίσω γινόμουν πέντε φορές την εβδομάδα . Έβγαινα κι έπινα 2-3 ποτά να χαλαρώσω - λάθος τρόπος , αλλά χαλάρωνα .
    Μετά τον χωρισμό και με όσα έχει κάνει , κοντεύω να κατρακυλήσω ξανά .
    Παράδειγμα χτες ήμουν με την φίλη μου για μπάνιο κι ήμουν σίγουρος ότι , παρότι από επιλογή μας είμαστε ελεύθεροι κι οι δύο , θα υπάρξουν κάποια αντίποινα . Όπως το φαντάστηκα , το βράδυ μου έστειλε πώς μάλλον η απάντηση στη πρόταση είναι όχι , επειδή θέλει πλέον την ανεξαρτησίας της σε όλους τους τομείς , και ότι την γουστάρει ένα παιδί στη δουλειά της πολύ .
    Της είπα ότι πλέον ούτε εγώ θέλω να την παντρευτώ επειδή θέλω μία γυναίκα να κοιτάει και να σκέφτεται μόνο εμένα και το γύρισε κατευθείαν στο βρισίδι που της έριξα ΜΙΑ φορά πριν 6 μήνες κι ότι εκεί την έχασα , πάει . Για το παιδί δεν το σχολίασα καν κι όσο δείχνω να μην με πειράζει παρατηρώ ότι χάνει την ψυχραιμία της .
    Κάνει ότι μπορεί για να μην σταματήσω να ασχολούμαι μαζί της αλλά και να μην μπορώ να έχω δικαίωμα λόγου σε ότι άλλο κάνει , κι αν πάρω πολύ φόρα και πω χοντρές αλήθειες , με απειλεί ότι θα με διαγράψει από παντού και θα με βγάλει από την ζωή της .
    Το δίλημμα μου είναι , αν βρω κοπέλα να προχωρήσω , να της μιλήσω πρώτα ξεκάθαρα να της πω “ κοίταξε να δεις , θέλεις ή όχι ; Αν όχι , προχωρώ ” , ή να στείλω ένα σκέτο “ αντίο ” ;
    Γάμο πρότεινα επειδή αυτό έλεγε ότι θέλει επί σχεδόν ένα χρόνο κι επειδή είχα σκοπό να το κάνω και πριν γίνει ότι γίνει .