Results 16 to 30 of 90
-
19-07-2024, 21:38 #16
Πολλά τρελά πράγματα. Άλλες αδειάζουν τον κοινό λογαριασμό, οικονομίες ζωής, και παίρνουν ακριβά ρούχα και τσάντες φίρμα απ' το διαδίκτυο ή τα σκάνε σε πλαστικούς. Άλλες ανακαλύπτουν ότι δεν περνάνε καλά στον γάμο τους και χάνουν το ενδιαφέρον τους για τα πάντα γύρω τους, κλείνονται σπίτι, δεν έχουν όρεξη να βγουν, κάνουν σεξουαλική αποχή. Άλλες παθαίνουν διάφορα ψυχοσωματικά. Άλλες αποκτούν εμμονές, παίρνουν σβάρνα τους γιατρούς, νομίζοντας ότι κάτι έχουν. Θέλω να σου πω ότι οι άνδρες στην κρίση ηλικίας τους εμφανίζουν έναν παλιμπαιδισμό, ενώ οι γυναίκες είναι πιο καταθλιπτικές και αυτό μπορεί να έχει συνέπειες στην υγεία τους.
- 19-07-2024, 22:00 #17
19-07-2024, 22:28 #18
Είναι τόσο απλό .... ανάλογα του ηλικιακοκοινωνικοεπαγγελμ ατικο στάτους, κοινά ενδιαφέροντα κ χόμπυ . Όπως αντίστοιχα ένας Άνδρας ...
Υγ. Δεν με έχω δει ποτέ με γυναίκα να τρώει 5 γαλακτομπούρεκα σιρόπιαστα στον καναπέ ....αντιθέτως με έχω δει με πάσης φύσεως φιτνεςς στο μυαλό κ σώμα γυναίκες....
19-07-2024, 22:51 #19
δεν το ξέρουν ούτε καν οι ίδιες
αυτό δεν το βρήκε κανείς
δεν το βρήκε ούτε καν ο freud
ίσως και αυτό το μυστήριο να δίνει μία επιπλέον γοητεία στην αρχή μιας σχέσης...μετά αρκετές φορές γίνεται βάσανο
και επειδή δεν βγαίνει άκρη καταλήγουν να την πληρώνουν αιτιολογικά ...oi ορμόνες
στο μεταξύ η συμπεριφορά αρκετών γυναικών...ορισμένες αρκετές φορές παίρνει μπάλα και τις υπόλοιπες
κάτι που είναι άδικο γιατί υπάρχουν και εξηγημένες γυναίκες
ένα παράδειγμα από την αρχαία ελληνική τραγωδία:η κλυταιμνήστρα έχασε την κόρη της(φονευθηκε) λόγω της ελένης(που ήταν αδερφή της)...
η ελένη ήταν η αιτία (περισσότερο αφορμή)..
η κλυταιμνήστρα και η ιφιγένεια δεν έφταιγαν σε τίποτα
19-07-2024, 22:58 #20
36 είμαι. Ισχύει το ότι είμαστε πιο τρελές. Ο οργανισμός μας είναι πιο περίπλοκος και επηρεάζει τον ψυχισμό μας. Μόνο τα γυναικολογικά να πιάσει κανείς: περίοδοι, εγκυμοσύνες, γέννες, εμμηνοπαύσεις, οιστρογόνα, ορμόνες να ανεβοκατεβαίνουν σαν ασανσέρ ανάλογα με την περίοδο, την ωορρηξία, την ηλικία. Άσε που η κοινωνική πίεση σε εμάς είναι μεγαλύτερη. Ο Καρβέλας κάνει παιδιά στα 70 του και όλοι λένε μπράβο και τι μάγκας. Εμείς αν κάνουμε παιδί λίγο μετά τα 40, μας λένε γριές και ανίκανες να ανταποκριθούμε στις ανάγκες ενός παιδιού. Αν το κάνουμε στα 20, απαιτούν να γίνουμε η σκιά του παιδιού. Παθαίνει κάτι το παιδί, όλοι θα πουν "καλά, η μάνα του πού ήταν και δεν πρόσεχε;". Δε θα πουν ποτέ "ο πατέρας του πού ήταν;". Δεν είναι τυχαίο που τα αυτοάνοσα χτυπάνε κυρίως τις γυναίκες.
19-07-2024, 23:07 #21
19-07-2024, 23:17 #22
οι ρόλοι στην οικογένεια μεταξύ των συζυγων στο γονεϊκό ζευγάρι δεν δίνονται μόνο από την κοινωνία δίνονται και από τη φύση βάση των κλισεων των δύο φυλων...
η ίδια η φύση άλλα προσδοκά από την μάνα άλλα από τον πατέρα....
όσον αφορά την κοινωνία δεν λέει μόνο για την μητέρα λέει και για τον πατέρα...σε άλλες καταστάσεις
λέει και το περιβόητο "καλά γονείς δεν έχει να τον/την μαζέψουν?"..
19-07-2024, 23:19 #23
ξερω πολλλες γυναικες που θελουν να πηδιουνται καλα και το λενε αν ερθει η συζητηση, ναι!
ξερω πολλες γυναικες που λενε οτι θελουν ανδρα ομορφο, ναι!
πες κι αλλα αν θες, γιατι αυτα που λες, δεν ισχυουν.
στα οικονομικα θα συμφωνησω, γιατι ειναι ακομψο να μιλας για χρηματα... αληθεια, εσυ ξερεις πολλους ανδρες να λενε "προσεξα τον κωλο σου και γι αυτο προσπαθω να σε ριξω";;; μηπως συνηθως λενε "εισαι πολυ ενδιαφερουσα γυναικα και θα θελα να κανουμε παρεα";;;
δεν εισαι ρομαντικος. εχεις δυσκολα γουστα και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις γυναικα να της αρεσουν. αυτη ειναι η αληθεια...
19-07-2024, 23:23 #24
Η κάθε γυναίκα θέλει διαφορετικά πράγματα, αλλά πιστεύω ΟΛΕΣ ταυτίζονται σε αυτά που δεν θέλουν. Και, δυστυχώς, δεν θέλουν άντρες εσωστρεφείς, με εύθραυστη αυτοπεποίθηση, κοντούς, άτομα χωρίς στόχους και ανεξαρτησία. Όσοι είναι έτσι είναι αιωνίως μπακούρια, είναι σαφές αυτό, το έχω δει και στον εαυτό μου και σε πολλούς άλλους (στόχους έχω, αλλά ακόμα δεν τους έχω πετύχει, και όλα τα άλλα που ανέφερα τα έχω, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι ότι απλά δεν μετράω στις γυναίκες.
19-07-2024, 23:29 #25
19-07-2024, 23:30 #26
19-07-2024, 23:33 #27
ουτε εσυ εισαι ρομαντικος. το παιζεις ρομαντικος γιατι δεν μπορεις να πεις αυτα που πραγματικα θελεις...
που δεν ειναι καθολου ρομαντικα...
οχι, δεν εχεις δικιο στα μισα.
σου ειπα οτι ειναι ακομψο να μιλας για λεφτα. ξερω και ανδρες που τους ενδιαφερει να μην ειναι και ξεβρακωτη μια γυναικα για να μην την φορτωθουν.. εχεις ακουσει κανενας να το λεει ξεκαθαρα;;;;
σε ολα τα αλλα εχεις λαθος, αλλα δεν εξρω και τι γυναικες εχεις συναναστραφει. αυτες που ξερω εγω, δεν ειναι ετσι, ουτε κανουν τις παρθενοπιπιτσες...
19-07-2024, 23:41 #28
19-07-2024, 23:46 #29
Ο καημένος ο Τομ Κρουζ που είναι κοντός, δεν τον θέλει καμία! Η μέση Ελληνίδα δεν είναι και το πρώτο μπόι, άρα δεν τίθεται πρόβλημα ύψους. Η εσωστρέφεια επίσης δεν είναι θέμα, γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν την ηρεμία στο σπίτι τους, παρά τη βαβούρα των κοινωνικών συναναστροφών. Θα βλέπετε netflix και θα τρώτε pop corn. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι όντως ένα θέμα, γιατί θα πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αλλά υπάρχουν και πολλές γυναίκες με εύθραυστη αυτοπεποίθηση που θεωρούν ότι δεν αρέσουν στους άνδρες. Αν προσπαθήσεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα που να είναι ο καθρέφτης σου στο θηλυκό του, ίσως η τύχη σου χαμογελάσει. Θα έχετε και πολλά να μοιραστείτε. Ξέρεις ποιο είναι το καλό στις Η.Π.Α.; Τα group therapy. Πηγαίνουν άνθρωποι με ίδια βιώματα, ίδια προβλήματα και συζητάνε σε έναν κύκλο. Εκεί να δεις γνωριμίες που γίνονται. Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς δε γίνεται κάτι τέτοιο.
19-07-2024, 23:50 #30