Results 31 to 45 of 90
-
20-07-2024, 00:07 #31
- 20-07-2024, 00:11 #32
20-07-2024, 00:18 #33
20-07-2024, 07:44 #34
20-07-2024, 10:22 #35
Καλα κρασια....γενικα εχεις σκεφτει οτι με ολους διαφωνεις κ βγαζεις χολη?αν θες να συμμετεχεις στις συνομιλιες μην το πας στο προσωπικο .....μιλα γενικα κ πες την αποψη σ....αλλα δεν μπορεις με οποιον διαφωνεις βγαζεις χολη.....μα σε ολα τα μυνηματα σου εισαι αντιδραστικη κ επιθετικη κ βγαζεις χολη κ σαν ο κριτης των παντων.....χαλαρωσε λιγο τηβ ζωη σου .....κανε κ κατι αλλο ...ολο κατακρινεις
20-07-2024, 17:17 #36
Το φαντασμα Remedy , που το έχω σε λίστα αγνόησησς φυσικά και δεν διαβάζω τις συμπλεγματικές πικρόχολες επιθέσεις του, έκανε αυτή τη φορά 7 λεπτά , να απαντήσει κάτω από το δικό μου post.
Λόγω ζέστης έχει ρίξει ρυθμούς. Παλιότερα ήταν Dt ο χρόνος απόκρισης.
20-07-2024, 17:58 #37
Ο Κρουζ, όμως, είναι το θέμα? Αυτός είναι ένας διάσημος εκατομμυριούχος, οι άλλοι που είναι κοντοί και εσωστρεφείς είναι τελείως ανύπαρκτοι για τις γυναίκες! Για κάθε Κρουζ υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άλλοι τέτοιοι που δεν έχουν καμία επιτυχία. Και δεν έχει σημασία αν η μέση Ελληνίδα δεν είναι ψηλή, οι απαιτήσεις της δεν πέφτουν για τέτοιους λόγους. Εγώ έχω ακούσει και φίλη μου να με λέει "ο κοντός", και άλλες γυναίκες που με είχαν κοιτάξει σε ένα παγκάκι που καθόμουν να λένε αφού σηκώθηκα (και πήγα σε ένα περίπτερο που δεν με έβλεπαν ότι είμαι κοντά τους και τις ακούω), "κρίμα, αυτός είναι πιο κοντός από ό,τι περίμενα". Γενικά, όμως, ξέρουμε την αντιμετώπιση που έχουν, όχι τόσο οι κοντοί, αλλά οι ντροπαλοί κυρίως.
20-07-2024, 19:39 #38
Τότε είναι λάθος το target group σου. Γυναίκες με υψηλή ή νορμάλ αυτοπεποίθηση δεν είναι "ρεαλιστικός στόχος" και δε θα ενδιαφέρονταν για ένα ντροπαλό παιδί. Συνήθως οι γυναίκες κακής (ή καλύτερα απεριποίητης) εμφάνισης, ενδεχομένως και με κάποια περιττά κιλά, που δεν έχουν σχέση ή είναι καιρό μόνες και δεν τους αρέσει βγαίνουν, έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και είναι πιο καταδεκτικές και ευγενικές. Υπάρχουν και γυναίκες, όπως και άνδρες, οι οποίοι έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και λόγω ενός μικροατυχήματος έχουν κάποια ελαφριά μορφή προβλημάτων κινητικής φύσεως που έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθηση και την κοινωνική τους ζωή, όμως θα ήθελαν μια σχέση. Βέβαια τα μέρη που μπορείς να τις βρεις είναι ελάχιστα, γιατί είναι "ακριβοθώτητες" ως εσωστρεφείς. Χώροι εργασίας όπου κυριαρχούν γυναίκες όπως εκπαιδευτικοί τομείς, βιβλιοθήκες, φιλοζωικά σωματεία, αγώνες σκάκι, θεατρικές ομάδες, εκκλησία ή διαδικτυακές ομαδικές συζητήσεις για πολύ εξειδικευμένα κοινωνικά θέματα είναι τα καλύτερα μέρη. Να σκεφτείς πού μπορεί να συχνάζει ένας εσωστρεφής τύπος, είτε με φυσική, είτε με διαδικτυακή παρουσία, κάτι το οποίο δεν είναι δύσκολο αφού όπως λες είσαι ντροπαλός και εσωστρεφής, άρα μπορείς να σκεφτείς ως εσωστρεφής.
20-07-2024, 20:17 #39
Κάποιες φορές καλύτερα να μη μιλάμε, αν είναι να εκφράζουμε τέτοιες απόψεις. Οι "συμβουλές" που έδωσες έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: υποτιμούν ανθρώπους με αναπηρία και κινητικά προβλήματα, εκφράζουν χονδροφοβία, προσβλητικές προς ανθρώπους που δεν είναι εξωστρεφείς (λες και είναι κανένα φοβερό προσόν το να είσαι κοινωνικός όταν η κοινωνία είναι σε τέτοιο χάλι, το αντίθετο συμβαίνει απ' αυτά που έγραψες). Γενικά, για να πληροφορηθείτε όσοι κουβαλάτε τέτοια μυαλά, δεν είστε οι προφέσσορες των σχέσεων, οπότε βάζετε τη γλώσσα στον εγκέφαλό σας πριν το παίξετε συμβουλάτορες και ειδικοί των σχέσεων.
20-07-2024, 20:29 #40
Γιατί η αλήθεια άραγε να χαρακτηρίζεται ως χολή; Γιατί αυτός που τη διαβάζει δε θέλει να έχει σχέση με την αλήθεια, ούτε στα πέντε χιλιόμετρα. Σου λέει αυτά που βλέπω κι εγώ, πως είσαι συντηρητικότατος, ενώ αποτελείς κινκ μειονότητα. Δε νομίζεις πως αυτά τα δύο έρχονται σε απευθείας σύγκρουση;
20-07-2024, 20:50 #41
Το θεμα δεν ινε να μιλαμε επι προσωπικου....το θεμα λεει ....τι ζηταβε οι γυναικες σπο τους αντρες ....πες την αποψη σου αν θες κ τελος ....γιατι σχολιαζεις την αποψη μου ?στο ζητησε κανεις κυρια δικηγορε ?το θεμα λεει .....ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ Κ ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ .....τι δεν καταλαβαινεις.....
20-07-2024, 21:57 #42
Πολλά νεύρα, κανένας σοβαρός λόγος.
Δεν είναι υποτιμητικό να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο που δεν έχει τέλεια εμφάνιση ή που έχει κάποια μορφής αναπηρία, γιατί όλοι έχουμε κοινωνική ζωή, μικρή ή μεγάλη και ποτέ δεν ξέρεις πού βρίσκεται το έτερόν σου ήμισυ. Εμένα και οι δύο προηγούμενες σχέσεις μου είχαν κάποια περιττά κιλά, τα οποία σε τίποτα δε θα τους έκαναν λιγότερο εμφανίσιμους στα μάτια μου. Ούτε οι ίδιοι θέλησαν ποτέ να αλλάξουν αυτό που είναι για να αρέσουν στις γυναίκες, αλλά περισσότερο για να βελτιωθεί η υγεία τους. Το θέμα είναι να σε θέλει κάποιος γι αυτό που είσαι και να σε πλησιάσει, επειδή σου ταιριάζει, αλίμονο αν κάποια παραπάνω κιλά ή ένα μικρό κινητικό πρόβλημα ή κάποιο σημάδι σε πρόσωπο ή σώμα σε κάνουν να "μειονεκτείς" στις σχέσεις.
Κανένας δεν το παίζει "προφέσσορας των σχέσεων". Χαλαρή συζήτηση κάνουμε και μάλιστα πολιτισμένη. Δε χρειάζεται να γίνεσαι τόσο επιθετικός.
20-07-2024, 22:17 #43
Ωραία. Λες λοιπόν χαλαρές μαλακίες. Πρώτον, το ότι είχες σχέση με ανθρώπους με "περισσότερα κιλά", όπως έγραψες. Περισσότερα σε σχέση με ποιον και με τι; Ποια η σύγκριση; Δεύτερον, και μόνο που το αναφέρεις, "α, κοιτάτε με καλέ, δεν είμαι χονδροφοβική, αφού έχω κάνει σχέση και με ανθρώπους με περισσότερα κιλά" και δεν κατανοείς καν πόσο εμφανές είναι ότι ΚΑΙ η δήλωσή σου αυτή είναι χονδροφοβική, οπότε το κάνεις χειρότερο από πριν. Τρίτον, για ποιο λόγο προσπαθείς να δικαιολογήσεις το ότι ξεχωρίζεις ανθρώπους σε τέλειους και "μη τέλειους" που δήθεν ως μη τέλειοι θα πρέπει να ρίξουν τα στάνταρντς τους. Και εγώ είμαι επιθετική και όχι εσύ ρατσίστρια. ΟΚ.
20-07-2024, 22:20 #44
Α, και για το γυναίκες κακής εμφάνισης, και μετά το άλλαξες σε απεριποίητης. Εσύ, η "περιποιημένη"...ολέ.
20-07-2024, 22:23 #45
Εντάξει, υπερβολική η αντιδρασή σου.
Εξηγώ απλά τους λόγους που κάποιος άνθρωπος μπορεί να γίνει εσωστρεφής. Μπορεί έτσι να ήταν από παιδί, μπορεί να έπαθε κάποιο ατύχημα και να κλείστηκε στον εαυτό του, μπορεί να πήρε κιλά λόγω προβλημάτων υγείας. Μπορεί χίλια δυο.
Αν σε πρόσβαλα σε κάτι, σου ζητώ συγγνώμη.