Τελικα τι θελουν οι γυναικες απο τους αντρες ? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 90 of 90
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α γεια σου.... κλασσικο παραδειγμα γυναικειου μισογυνισμου, και γενικων συμπερασματων απο κακες εμπειριες αντι να δουμε τι κανουμε εμεις λαθος...

με το ανδρας, δεν συμφωνω, υπαρχουν και ανδρες και γυναικες με το ιδιο σκεπτικο... απλα, οντως περισσοτεροι ανδρες..
    Ναι όντως υπάρχουν και πολλές γυναίκες που σκέφτονται έτσι. Και φυσικά στα μάτια των αντρών αυτές είναι οι καλύτερες γυναίκες. Αλλά το γουστάρουνε κι αυτές για να μην μείνουν στην απ' έξω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ThelwNaEimaiKala View Post
    Ναι όντως υπάρχουν και πολλές γυναίκες που σκέφτονται έτσι. Και φυσικά στα μάτια των αντρών αυτές είναι οι καλύτερες γυναίκες. Αλλά το γουστάρουνε κι αυτές για να μην μείνουν στην απ' έξω...
    οι ανδρες που αρεσκονται σε μισογυνισες, δεν μας αφορουν.
    επισης αν αυτες οι γυναικες ειχαν περαση, δεν θα ζητουσαν συμβουλες απο α γνωστους μπας και βρουνε ανδρα. θα ειχαν οσους ηθελαν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ετσι ειναι τα αγορακια εχουν ορμονες οχι σαν τα κοριτσακια με το αγελαδινο το βλεμμα
    "ορμονες" λεγεται αυτο το ξεφτιλικι; αν δεν ταιριαζατε, δεν θα την ελεγες (και) αυτην την σαχλαμαρα...

Senior Member
    "ορμονες" λεγεται αυτο το ξεφτιλικι; αν δεν ταιριαζατε, δεν θα την ελεγες (και) αυτην την σαχλαμαρα...
    Δηλαδη οι αντρες π απο την φυση τους θελουν να penetrate τις γυναικες ειναι ξεφτυλες?

Δηλαδη οι γυναικες π ειναι ολες σχςδον πουτ@νες δεν εχουν ξεφτυλιστει?

Νασε ρωτησω ρεμεδυ....γκομενο εχεις η μονιμο μπακουρι ισε?

Σε χαλαει να εχεις ενα γκομενο να περνατε καλα να πατε βολτες να γαμιοστε και να εχετς απλα διαφορετικη φυση και αποψεις?

Πιστευεις υπαρχει πριγκηπας με αλογο?

Εγω παντος εχω συμβιβαστει με τα ρεζιλικια της σημερινης εποχης ....κ πιστεψε με περναω κ καλα.και ασχημα καποιςς φορες....εσυ εχεις γκομενο δεν μας ειπες?

Senior Member
    Ακούστε τι μου είπανε σήμερα
    Λελος ο οικονομολόγος
    Θα παντρευτεις;
    Όχι τώρα κάνω οικονομία

Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ωραια τα λες και πολλοι θα συμφωνησουν μαζι σου αλλα βεβαια δεν ειναι ετσι.
    στο ανθρωπινο ειδος υπαρχει ο λεγομενος φυλετικος διμορφισμος. αυτο σημαινει οτι αντρες και γυναικες εχουν διαφορερικους ρολους στην φυση αλλα και στην συγχρονη κοινωνια. δεδομενου οτι το ντι εν ει μας δεν εχει αλλαξει απο οταν ζουσαμε σε σπηλιες θα πρεπει να αρχισεις να υποψιαζεσαι οτι αλλα θελουν οι γυναικες και αλλα οι αντρες.
    Υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να τους αγαπούν αλλά να τους φοβούνται. Αυτό είναι διαστροφή, είναι παραφύση. Θα πρέπει λοιπόν να βάλουμε κάτω τα θέλω μας για να δούμε ποια είναι υγιή και ποια όχι. Οι ρόλοι είναι πολύ υποκειμενικοί.

Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Δηλαδη οι αντρες π απο την φυση τους θελουν να penetrate τις γυναικες ειναι ξεφτυλες?

Δηλαδη οι γυναικες π ειναι ολες σχςδον πουτ@νες δεν εχουν ξεφτυλιστει?

Νασε ρωτησω ρεμεδυ....γκομενο εχεις η μονιμο μπακουρι ισε?

Σε χαλαει να εχεις ενα γκομενο να περνατε καλα να πατε βολτες να γαμιοστε και να εχετς απλα διαφορετικη φυση και αποψεις?

Πιστευεις υπαρχει πριγκηπας με αλογο?

Εγω παντος εχω συμβιβαστει με τα ρεζιλικια της σημερινης εποχης ....κ πιστεψε με περναω κ καλα.και ασχημα καποιςς φορες....εσυ εχεις γκομενο δεν μας ειπες?

Δυστυχώς αυτή είναι η υποσυνείδητη πεποίθηση πολλών ανδρών παγκοσμίως. Να ένα καλό παράδειγμα του πώς διαμορφώνονται οι ρόλοι (στο ευρύτερο κοινωνικό πεδίο), γιατί όλα αυτά κινούνται αμφίδρομα. Η γυναίκα το "εξιδανικευμένο κακό" και ο άντρας ο "κακομοίρης". Σε ένα άλλο επίπεδο προβάλλουν και οι γυναικοκτονίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    ωραίος ρε φίλε
    Ευχαριστώ σύντροφε
    ΠολύτιμοιΣύνδεσμοιτουΕκείμετοΕδώ

Senior Member
    @spin01
    επιτελους κι ενας ανδρας (νομιζω) που δεν μιλαει σαν μισογυνης καφρος....
    Άντρας στρέιτ που αγαπώ τις γυναίκες.
    Σας γουστάρω και σε επίπεδο παρέας, καθώς μερικές από τις καλύτερες αλητείες μου τις έχω κάνει με γυναίκες.
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά κάποια πράγματα είναι ευνόητα –αν και όχι για όλους. Όπως υπάρχουν "κότες", υπάρχουν και "γιδοβοσκοί".
    Νομίζω πως οι δεύτεροι είναι πιο ενοχλητικοί από τις πρώτες.
    Όταν δε προσπαθούν να το παίξουν κι έτσι κι αλλιώς, τότε πρόκειται για την αποθέωση της μαλακίας και της ξεφτίλας που τους δέρνει –τρανά παραδείγματα εδώ μέσα…
    ΠολύτιμοιΣύνδεσμοιτουΕκείμετοΕδώ

Senior Member
    Οι πολιτικοί που θέτε αγάπησαν τη δύναμη αντί για την αγάπη

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι ότι τα κορίτσια αγαπάτε τουσ γιατρούς τουσ δικηγόρους ολουσ τουσ ξένους εκτός από τους γονείς σασ κι αυτό οι γονείς δεν το σηκώνουν η αγάπη του παιδιού δεν εξαγοράζεται να ξέρετε ούτε η αγάπη ΤΗΣ γυναίκας

Senior Member
    Δε σασ λέω ότι εγώ ξέρω τι μου γίνεται αλλά ούτε εγώ ούτε αυτοί είμαστε εντάξει να ξέρετε

Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Οι γυναικες ν μιλησουν πρωτα κ ν πουν μονο αληθειες ...κ να πσραδεχτουν κατα βαθος τι θελουν απο τους αντρες ...γιατι αλλα λενε κ αλλα θελουν ...μην ντρεπεστε ...καλημερα
    Να είναι πιο υπεύθυνοι

https://youtu.be/CcFhs59IDNk?feature=shared

Junior Member
    Τα πράγματα είναι απλά. Θέλουν αυτόν που θα είναι μαζί να τις αγαπάει και να το δείχνει και μιλάω εκ πείρας. Ποτέ μου δε ζήτησα τπτ παραπάνω, ούτε λεφτά ούτε τρελές στις Σεϋχέλλες... Έχω τη δουλειά μου, το σπίτι μου. Έναν άνθρωπο ήθελα μόνο να είναι εκεί για μένα, να είναι ερωτευμένος μαζί μου, να με λαχταρά όταν είναι μακριά μου και να μη με αφήνει από την αγκαλιά του όταν είμαστε μαζί. Κι εγώ ρωτώ,είναι τόσο δύσκολο αυτό να το δώσει ένας άντρας; Στην αρχή βέβαια όλοι έτσι είναι. Μετά όλα ξεχνιούνται. Φιλί; Τι είναι αυτό; Γιατί τι γιορτάζουμε; Αγκαλιά; Όλη την ώρα αγκαλιά θα είμαστε;
    Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Senior Member
    Να κάνουμε πους απς να δεις τι πάει να πει γυμναστική

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456