Τελικα τι θελουν οι γυναικες απο τους αντρες ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 90
    Senior Member

Τελικα τι θελουν οι γυναικες απο τους αντρες ?

Οι γυναικες ν μιλησουν πρωτα κ ν πουν μονο αληθειες ...κ να πσραδεχτουν κατα βαθος τι θελουν απο τους αντρες ...γιατι αλλα λενε κ αλλα θελουν ...μην ντρεπεστε ...καλημερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Οι γυναικες ν μιλησουν πρωτα κ ν πουν μονο αληθειες ...κ να πσραδεχτουν κατα βαθος τι θελουν απο τους αντρες ...γιατι αλλα λενε κ αλλα θελουν ...μην ντρεπεστε ...καλημερα
    Θα σου πω το κλασικό ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Όπως η κάθε γυναίκα θέλει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό επάγγελμα, άλλη γιατρός, άλλη νυχού, άλλη καταστηματάρχης, έτσι κι αυτά που θέλουμε από τους άνδρες διαφέρουν ανάλογα με τη γυναίκα, την ηλικία, τι της λείπει από τη ζωή. Θα έχεις δει κάτι κοριτσάκια ξελιγωμένα, που μεγάλωσαν σε συνθήκες φτώχειας, ότι ψάχνουν το χρήμα όπως να 'ναι, γιατί θέλουν πρόσβαση στα υλικά αγαθά που έχουν στερηθεί. Έχω παράδειγμα από συμμαθήτρια που η μάνα της, χωρισμένη και καμένη από έναν άχρηστο, της έλεγε συνεχώς να προσέξει ποιον θα πάρει και ο άντρας της να μπορεί να τη συντηρεί και να μη γίνει όπως αυτή. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Παντρεύτηκε έναν πλούσιο δικηγόρο, έκανε ένα παιδί και χώρισαν σε 3 χρόνια. Τα δικαστήρια όμως ακόμα τρέχουν και από το άγχος της έβγαλε δύο αυτοάνοσα. Η μάνα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτά που ψάχνει μια γυναίκα στον άνδρα, γιατί αυτή καθοδηγεί έμμεσα ή ευθέως. Δεν είναι τυχαίο το ανέκδοτο που έχει βγει ότι για τα διαζύγια φταίνε πάντα και οι δύο: Αυτή και η μάνα της.

Συνήθως οι γυναίκες από 18-25 θέλουν έναν άντρα να βγαίνουν, να διασκεδάζουν, να πηγαίνουν διακοπές, να περνάνε καλά. Οι γυναίκες άνω των 30, θέλουν έναν κατασταλαγμένο για οικογένεια. Εγώ ας πούμε αναζητώ τη συντροφικότητα και έναν άνδρα που να έχει στόχο στη ζωή του, αν δει ότι ταιριάζουμε, να πάμε ένα βήμα παρακάτω, δηλαδή στη δημιουργία οικογένειας. Την αναποφασιστικότητα δεν μπορώ. Τα λέω αυτά από την άνεση μιας γυναίκας με οικογενειακή περιουσία. Σκέφτομαι ότι αν οι γονείς μου δεν είχαν τίποτα και ζούσα με 800 τον μήνα, θα ήθελα κάτι διαφορετικό, πχ έναν ευκατάστατο με σπίτια.

Μη μου πεις ότι διαφέρουν από αυτά που θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες. Το μόνο που διαφέρει είναι η κρίση ηλικίας. Οι άνδρες την παθαίνουν γύρω στα 50 και εκδηλώνεται με το να κυνηγούν μικρούλες και να γίνονται ανέκδοτο στις κάτω των 30. Οι γυναίκες περνούν κρίση ηλικίας γύρω στα 40-48, ίσως επειδή είναι κοντά στην εμμηνόπαυση. Η κρίση ηλικίας στις γυναίκες είναι πιο δύσκολη, γιατί εκείνες δεν κυνηγάνε νεαρούς άνδρες, αλλά κάνουν άλλα τρελά πράγματα με σοβαρές συνέπειες για τον εαυτό τους.

Είναι μάταιο να ψάχνεις τι θέλουν οι γυναίκες. Αυτό που έχει νόημα είναι να ψάχνεις τι θέλει η συγκεκριμένη γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεσαι.

Senior Member
    τι σου λενε και τι θελουν μετα, δηλαδη;

και ανδρες και γυναικες, θελουν πραγματα αναλογα με τα μυαλα που κουβαλανε, με την διαπαιδαγωγηση τους, με τα συπλεγματα τους και με τις ελλειψεις τους.
    σε γενικες γραμμες ομως, οι γυναικες θελουν ΣΧΕΣΗ και οι ανδρες θελουν ΣΕΞ.

αυτο, δεν σημαινει οτι οι γυναικες δεν θελουν σεξ, απλα επειδη μπορουν να βρουν αφθονο και ο,τι χρωμα καισ χεδιο θελουν, οποτε θελουν, θελουν ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ... και οχι μονο επειδη βρισκουν αφθονο και δωρεαν σεξ, αλλα και επειδη τους εχουν πει οτι σεξ σκετο θελουν μονο οι π@τανες. οποτε, για να μην χαρακτηρισθουν ως τετοιες, εχουν μαθει να θελουν ΣΧΕΣΗ... επισης, σε μερικες εχουν πει οτι το σεξ ειναι ανταλλαξιμο με ΣΧΕΣΗ, οποτε το δινουν για να αποκτησουν μια σχεση, κι ας θελουν κι οι ιδιες σεξ...
    απο εκει και περα, πολλες θελουν γαμο, αλλες οχι ιδιαιτερα, πολλες θελουν πλουσιο γκομενο ή εστω να παρεχει, ειτε γιατι ετσι εχουν μαθει να μετρανε την αξια τους, ειτε γιατι τους το ειπε η μανα τους, ειτε γιατι ειναι στερημενες απο υλικα αγαθα...

οι ανδρες ειναι πιο απλα οντα.
    θελουν ΣΕΞ.
    ειτε ΣΕΞ απαραιτητα σκετο και χωρις αλλη συνεχεια,
    ειτε ΣΕΞ και ο,τι προκυψει, αναλογα με το ποσο καλα θα περασουν στο ΣΕΞ και στην συνεχεια ποσο θα ταιριαξουν με την γυναικα σε αλλα πραγματα, οπως παρεα, διασκεδαση, ενδιαφεροντα, κλπ.
    παντως χωρις πολυ και καλο ΣΕΞ, οι ανδρες δεν ψηνονται για κατι παραπανω...

αυτα σε γενικες γραμμες.

Senior Member
    Οι ελληνίδες θέλουν τα πάντα.
    Αλλά δεν τους αρκούν τα παραπάνω. Θέλουν περισσότερα.
    Τι δίνουν ; Τίποτε.

Επειδή ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, έχουν πολλούς να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που δίνουν τα πάντα και δεν ζητάνε τίποτε.
    Μέχρι μία ηλικία αυτά. Μετά σειρά έχουν τα σκυλιά γατιά και τα χάπια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Οι ελληνίδες θέλουν τα πάντα.
    Αλλά δεν τους αρκούν τα παραπάνω. Θέλουν περισσότερα.
    Τι δίνουν ; Τίποτε.

Επειδή ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, έχουν πολλούς να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που δίνουν τα πάντα και δεν ζητάνε τίποτε.
    Μέχρι μία ηλικία αυτά. Μετά σειρά έχουν τα σκυλιά γατιά και τα χάπια.
    τιποτε δινουν αυτες που ασχολουνται μαζι σου, γιατι αυτο αξιζεις...
    σε πολλους και διαφορους αλλους, δινουν πολλα.
    αυτες που εχουν δηλαδη, διοτι ουκ αν λαβεις παρα της μη εχουσας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτες που εχουν δηλαδη, διοτι ουκ αν λαβεις παρα της μη εχουσας...
    λαβοις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Βρε παιδιά έλεος με τον μισογυνισμό ορισμένων που έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο γυναικείο φύλο. Οι Ελληνίδες δεν προσφέρουν; Όχι δα. Όλα στο σπίτι αυτές τα κάνουν: μαγείρεμα, καθαριότητα, πλυντήριο. Αφού οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα λένε ότι τους κάνει εντύπωση πόσο ανατολική νοοτροπία έχουμε και μετά το φαγητό μένει στην κουζίνα μόνο η γυναίκα. Η Ελληνίδα δουλεύει και φέρνει λεφτά σπίτι και την ανατροφή των παιδιών τη φορτώνεται αποκλειστικά. Ο πατέρας κάνει μόνο τον ταξιτζή κι αυτό όταν ευκαιρεί.

Και μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε άνδρες προικοθήρες που πάνε αποκλειστικά για τα λεφτά. Πόσοι δεν κλαίγονται στα πεθερικά τους ότι δεν έχουν λεφτά και ζητάνε οικονομική βοήθεια και τους αρμέγουν κανονικά; Πόσοι δε ζουν στο σπίτι της γυναίκας τους; Πόσοι δεν προσεγγίζουν την κόρη του αφεντικού τους με βλέψεις στο οικογενειακό πορτοφόλι; Πόσοι και πόσοι δεν ακούν από τους γονείς τους να τους πιπιλίζουν το μυαλό "μην είσαι χαζός. Μη μπλέξεις με ξεβράκωτη. Βρες μια να έχει το σπιτάκι της";

Να αναλογιστείτε κάποτε τι πρόσφεραν οι μανάδες σας και τι οι πατεράδες σας και ποιος υπερέχει στο ζύγι. Αναλογιστήκατε ποτέ οι άνδρες τι γίνεστε μετά από μια ηλικία όταν δεν έχετε καταφέρει να βρείτε γυναίκα; Γιατί βλέπω τη γυναίκα την έχετε αναλύσει πλήρως και έχετε φτιάξει και το μοτίβο γάτες-σκύλοι-χάπια. Οι μοναχικοί άνδρες ξέρετε πώς ζουν; 18 χάπια τη μέρα, χοληστερίνη από το πολύ fast food, καρδιά από το ποτό και το τσιγάρο, περιμένουν τη Βουλγάρα οικιακή βοηθό ή τη γειτόνισσα να τους πάει κανένα πιάτο φαΐ από λύπηση, ζουν μέσα στη βρώμα, το μπάνιο τους είναι υγειονομική βόμβα και κοιτάνε να έχουν κάτι στην άκρη μπας και τους αλλάξουν πάνες τα ανιψάκια. Για να πλυθούν λίγο ή να αλλάξουν σώβρακο ούτε λόγος. Βγαίνουν να πάνε σε κανένα σουπερμάρκετ και βρωμάνε σαν κουνάβια από την απλυσιά και την τσιγαρίλα. Και γύρω στα 65 πεθαίνουν αφρόντιστοι και σαν ρακοσυλλέκτες από κακή διατροφή και κάπνισμα.

Δε θυμάστε σε μια εκπομπή της Πάνια πόσοι άνδρες πήγαιναν και έψαχναν γυναίκα ό,τι να είναι κι όπως να είναι; Αγγελίες συνοικεσίων αν δείτε, που τις προτιμούν οι άνδρες άνω των 50, ψάχνουν γυναίκα κάθε ηλικίας. Πρώτη φορά ακούτε για αλλοδαπές από Βουλγαρία, Ουκρανία 50-60 ετών που βρήκαν συνταξιούχους, τους παντρεύτηκαν και πήραν τη σύνταξή τους και το σπίτι τους όταν πέθαναν; Δεν έχει όριο ηλικίας η γυναίκα ούτε ημερομηνία λήξης. Πάντα θα υπάρχει κάποιος, έστω και μεγαλύτερος που θα ψάχνει τη φροντίδα της.

Ο λόγος που σας απορρίπτουν οι γυναίκες δεν είναι ο ανταγωνισμός. Είναι ότι θέλετε να έχετε πρόσβαση σε γυναίκες ανώτερές σας εμφανισιακά, οικονομικά, ηλικιακά. Θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε τις δυνατότητές σας και να κινείστε σε αυτές. Διαφορετικά είναι τζόκερ. Πολλοί θα προσπαθήσουν, ένας θα κερδίσει. Και κατά πάσα πιθανότητα δε θα είστε εσείς.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Βρε παιδιά έλεος με τον μισογυνισμό.Ο λόγος που σας απορρίπτουν οι γυναίκες δεν είναι ο ανταγωνισμός. Είναι ότι θέλετε να έχετε πρόσβαση σε γυναίκες ανώτερές σας εμφανισιακά, οικονομικά, ηλικιακά. Θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε τις δυνατότητές σας και να κινείστε σε αυτές. Διαφορετικά είναι τζόκερ. Πολλοί θα προσπαθήσουν, ένας θα κερδίσει. Και κατά πάσα πιθανότητα δε θα είστε εσείς.
    Μιλάς για μισογυνισμό αλλά και αυτό που γράφεις μισογυνίστικο είναι. Τι πάει να πει γυναίκες ανώτερες εμφανισιακά και οικονομικά; Λες και μιλάει κάποιος οργισμένος έφηβος ακουγεσαι. Ποιος ανταγωνισμός; Ποια απόρριψη;
    Ρε παιδιά νομίζω τα έχετε τελείως μπερδέψει στο μυαλό σας ή εγώ ζω σε άλλο πλανήτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by htfyugyff View Post
    Μιλάς για μισογυνισμό αλλά και αυτό που γράφεις μισογυνίστικο είναι. Τι πάει να πει γυναίκες ανώτερες εμφανισιακά και οικονομικά; Λες και μιλάει κάποιος οργισμένος έφηβος ακουγεσαι. Ποιος ανταγωνισμός; Ποια απόρριψη;
    Ρε παιδιά νομίζω τα έχετε τελείως μπερδέψει στο μυαλό σας ή εγώ ζω σε άλλο πλανήτη.
    Δεν "πάει να πει" τίποτα, μιλάω ευθέως.
    Όταν κάποιος είναι 120 κιλά και 1.70 δεν μπορεί να ρίξει δίχτυ σε πρωταθλήτρια του βόλεϊ και μετά να μυξοκλαίγεται που έφαγε άκυρο.
    Όταν κάποιος είναι μισθωτός του χιλιάρικου, δε θα περιμένει να τον προσέξει η Αθηνά Ωνάση για να πιάσει την καλή.
    Όταν κάποιος πάει 50 χρονών δεν περιμένει ότι η 25άρα θα ρίξει το βλέμμα της πάνω του, όπως κι εκείνος δε θα κοιτούσε 75άρα.
    Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αν εγώ πάω στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και την πέφτω σε δίμετρους αθληταράδες που βγάζουν εκατό χιλιάρικα το παιχνίδι, άκυρο θα φάω. Λογικό και επόμενο. Μετά δε δικαιούμαι να γκρινιάζω ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και οι άνδρες δεν προσφέρουν τίποτα και όταν γεράσουν θα μείνουν μόνοι, επειδή εγώ έφαγα ήττα.
    Ο καθένας πρέπει να ψάχνει ανάλογα με τα κυβικά του, όχι πάνω από τις δυνατότητές του, γιατί τότε θα απογοητευτεί. Τον σκληρό ανταγωνισμό τον ανέφερε φίλος πιο πάνω. Όσο πιο μεγάλος ο ανταγωνισμός, τόσο πιο πιθανή η απόρριψη.

Senior Member
    Θέλουν άνδρα καταξιωμένο επαγγελματικά ορφανό χωρίς αδέρφια και να έχει λεφτά για να καλύπτουν άνετα τα έξοδα της οικογένειας και για διακοπές. Να μην την ελέγχει. Να μαγειρεύει, να πλένει, να καθαρίζει και να σιδερώνει ( ίσως για ισότητα κάποιες να θέλουν να μοιραστούν τις δουλειές στο σπίτι). Να αφιερώνει και τον ελεύθερο χρόνο στη γυναίκα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Θα σου πω το κλασικό ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Όπως η κάθε γυναίκα θέλει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό επάγγελμα, άλλη γιατρός, άλλη νυχού, άλλη καταστηματάρχης, έτσι κι αυτά που θέλουμε από τους άνδρες διαφέρουν ανάλογα με τη γυναίκα, την ηλικία, τι της λείπει από τη ζωή. Θα έχεις δει κάτι κοριτσάκια ξελιγωμένα, που μεγάλωσαν σε συνθήκες φτώχειας, ότι ψάχνουν το χρήμα όπως να 'ναι, γιατί θέλουν πρόσβαση στα υλικά αγαθά που έχουν στερηθεί. Έχω παράδειγμα από συμμαθήτρια που η μάνα της, χωρισμένη και καμένη από έναν άχρηστο, της έλεγε συνεχώς να προσέξει ποιον θα πάρει και ο άντρας της να μπορεί να τη συντηρεί και να μη γίνει όπως αυτή. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Παντρεύτηκε έναν πλούσιο δικηγόρο, έκανε ένα παιδί και χώρισαν σε 3 χρόνια. Τα δικαστήρια όμως ακόμα τρέχουν και από το άγχος της έβγαλε δύο αυτοάνοσα. Η μάνα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτά που ψάχνει μια γυναίκα στον άνδρα, γιατί αυτή καθοδηγεί έμμεσα ή ευθέως. Δεν είναι τυχαίο το ανέκδοτο που έχει βγει ότι για τα διαζύγια φταίνε πάντα και οι δύο: Αυτή και η μάνα της.

Συνήθως οι γυναίκες από 18-25 θέλουν έναν άντρα να βγαίνουν, να διασκεδάζουν, να πηγαίνουν διακοπές, να περνάνε καλά. Οι γυναίκες άνω των 30, θέλουν έναν κατασταλαγμένο για οικογένεια. Εγώ ας πούμε αναζητώ τη συντροφικότητα και έναν άνδρα που να έχει στόχο στη ζωή του, αν δει ότι ταιριάζουμε, να πάμε ένα βήμα παρακάτω, δηλαδή στη δημιουργία οικογένειας. Την αναποφασιστικότητα δεν μπορώ. Τα λέω αυτά από την άνεση μιας γυναίκας με οικογενειακή περιουσία. Σκέφτομαι ότι αν οι γονείς μου δεν είχαν τίποτα και ζούσα με 800 τον μήνα, θα ήθελα κάτι διαφορετικό, πχ έναν ευκατάστατο με σπίτια.

Μη μου πεις ότι διαφέρουν από αυτά που θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες. Το μόνο που διαφέρει είναι η κρίση ηλικίας. Οι άνδρες την παθαίνουν γύρω στα 50 και εκδηλώνεται με το να κυνηγούν μικρούλες και να γίνονται ανέκδοτο στις κάτω των 30. Οι γυναίκες περνούν κρίση ηλικίας γύρω στα 40-48, ίσως επειδή είναι κοντά στην εμμηνόπαυση. Η κρίση ηλικίας στις γυναίκες είναι πιο δύσκολη, γιατί εκείνες δεν κυνηγάνε νεαρούς άνδρες, αλλά κάνουν άλλα τρελά πράγματα με σοβαρές συνέπειες για τον εαυτό τους.

Είναι μάταιο να ψάχνεις τι θέλουν οι γυναίκες. Αυτό που έχει νόημα είναι να ψάχνεις τι θέλει η συγκεκριμένη γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεσαι.
    αλλά κάνουν άλλα τρελά πράγματα με σοβαρές συνέπειες για τον εαυτό τους.
    ...θελω ν μου πεις αυτα ακριβως τα τρελα ...συμφωνω σς ολα οσαειπες κ μπραβο σου ...εισαι υπεροχη

Senior Member
    Θα μιλησω λιγο ψυχρα ...χωρις ευγενικα λογια...ειμαι 50 κ εχω ζησει κ ζω με γυναικες ....εχω φιλους κ συγγενεις πολλους χωρισμενους ...θα τα πω εξωω απο τα δοντια ...σε αυτο τον πλανητη κανει εκανε κ θ κανει κουμαντο το γυναικειο φυλο ...αυτη αποφασιζει για τα παντα ...αυτη διαλεγει τον αντρα ...κ αυτη επιλεγει ποτε θα την πηδηξει κ με πιο τροπο ...με λεφτα κ καλοπερασει η κ χωρις ...

Θα μιλησω ψυχρα...η γυναικα σε ολες τις ηλικιες της θελει 3 σταθερα πραγματα.....ασφαλεια οτι εχει καποιον διπλα της ν ειναι εκει για ολα ....σε ολαομως μικρα κ μεγσλα....λεφτα ν μην εχει βασικες στερησεις ...κ καλο πηδημα ...ν νθωθει στο κρεβατι ******* ....αν κατι απο αυτα δεν την ικανοποιει θα κανει υπομονη κ αν δεν δει αλλαγες την εκανε ...δεν μασαει ...υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις ...τωρα πια π η γυναικα εχει σπουδες πια κ αποκτησε κ χρηματα ινε ακομα πιο ψηλα ο πιχις για τους αντρες κ γι αυτο δεν μπορουν ν βρουν ευκολα γυναικα χωρις απαιτησεις ...οποτε . Τι θελουν οι γυναικες ??πηδημα καλο καποια λεφτα και οχι πολλες σκοτουρες ....οχι μπελαδες κ στεναχωριες ...τα ειπαψυχρα ...αλλα οχι για ν προσβαλω αλλα για ν μπω στην ουσια....σορρυ

Senior Member
    Τα ξέρουμε αυτά Μπάμπη ποια είναι η αλήθεια δεν ξέρουμε εμένα οι κορεσ μου μου είπαν κι άλλα είναι αλήθεια όμως;

Senior Member
    μπαμπη, εσυ ειπες πως αλλα λενε οτι θελουν, κι αλλα θελουν. τι σου ειπαν οτι θελαν και τι πραγματικα ηθελαν, τελικα;

Senior Member
    Σου απαντω λοιπον....ξερεις καμμια γυναικα να λεει θελω τα οικονομικα σου αντρα μου να ειναι σχετικα καλα?ολες λενε ζω κ με λιγα ....ξρρεις καμμια γυναικα ν λεει μου αρεσει ν πηδιεμαι καλα ?ολες λενε δεν εχςι σημασια το πηδημα ....ξερεις καμμια γυναικα ν λεει θελω αντρα ομορφο ?ολες λενε δεν με νοιαζει η εμφανιση κ αμα δουνε αντρα ωραια τρελενονται ....θες κ αλλα remedy ?ας λετε κ καμμθα αληθια ...ειστε εγωιστριες οι περισσοτερες ..
    Εγω λατρευω τις γυναικες κ εχω πονεσει κ ποναω παρα πολυ γιατι ιμε ρομαντικος ....απλα ν λεμε αληθιες κ εξω απο τα δοντια ....

Page 1 of 6 123 ... LastLast