Νέος και σχέσεις! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι αλλά έτσι χοντρή δεν είμαι ευτυχισμενη και το αδυνάτισμα μου φαίνεται πολύ δύσκολο
    Μα είναι δύσκολο. Αλλά όχι αδύνατον. Δεν ξέρω πόσα κιλά θες να χάσεις, αλλά και 50 κιλά να θες να χάσεις, σε δυο χρόνια θα τα χάσεις. Και σε ένα χρόνο θα έχεις χάσει τα μισά και θα το νιώσεις. Θα βελτιωθεί η φυσική σου κατάσταση και θα αλλάξει η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Το σωματικό βάρος είναι κάτι που αν το πάρεις απόφαση, το ρυθμίζεις.

Senior Member
    Είστε όλοι πολύ ευγενικοί εσείς που απαντάτε στο θέμα μου ! Θέλω να χάσω 40 κιλά τουλάχιστον !!!! Μου φαίνεται ακατόρθωτο έχω κάνει του κόσμου τις δίαιτες κ τα έχω ξαναπάρει τα κιλά

Senior Member
    Αν κάνεις δίαιτες πείνας και θες να αδυνατίσεις μέσα σε 4 μήνες, τότε ναι, θα τα ξαναπάρεις, γιατί θα πεινάς. Αν βάλεις στόχο να τα χάσεις με διαιτολόγο και γυμναστική, σε 1,5-2 χρόνια, δε θα τα ξαναπάρεις. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Κλείσε ένα ραντεβού με διαιτολόγο, έχει πλέον και στα νοσοκομεία και είναι δωρεάν. Στο σπίτι μαγειρεύεις εσύ ή η μαμά σου;

Junior Member
    Δεν ξερω την καθημερινότητα σου, αλλα στο αδυνατισμα θα βοηθουσε να βγαινεις μιση-μια ωρα, εξω απ' το σπιτι και να κανεις καμια βολτα

Senior Member
    Ναι έτσι πρέπει

Junior Member
    Ναι έτσι πρέπει
    Επίσης προσπάθησε και μόνη να κάνεις μια στοιχειώδη διατροφή.Να τρώς πολλα μικρά γεύματα μέσα στην μέρα χωρίς πολλα λιπαρά.Υπάρχουν πολλοι οδηγοί και στο ίντερνετ.Επίσης προσπάθησε να προσαρμόσεις την διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα σου.
    Οι περισσότεροι διατροφολόγοι θα σε κάνουν να προσαρμόσεις την ημέρα σου, σύμφωνα με το διατροφικό πρόγραμμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και τι να κανουμε τωρα;
    ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια.
    παρτο αποφαση και δες πως θα ζησεις οσο καλυτερα γινεται. η γκρινια και η αυτολυπηση, δεν οδηγουν πουθενα...
    Ναι να μην παντρευτώ κ να χαρούνε όλοι οι εχθροί μου που έχω στο παλαιό ημερολόγια ;;;;

Senior Member
    !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Και που θα χαρουν μήπως η ζωή τους θα γίνει πιο ευτυχισμένη δηλαδή;
    Αν ζουν μίζεροι, μίζεροι θα συνεχίσουν να είναι ρε δελφίνι.

Senior Member
    Δελφινάκι μου, δεν έχεις εχθρούς, όλα μέσα στο μυαλό σου είναι. Έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε προσέχουν, όπως τους γονείς σου. Είπες ότι έχεις έναν στόχο να χάσεις κάποια κιλά. Γιατί δεν αρχίζεις από αυτό;

Senior Member
    Ρε αδελφινι σταματά να σκέφτεσαι μαλακιες χαντακωσε έναν άνθρωπο λόγω μαλακιας μπορείς κι εσύ οι άλλες τι νομίζεις ότι κάνουν όλες χάλια είστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Δελφινάκι μου, δεν έχεις εχθρούς, όλα μέσα στο μυαλό σου είναι. Έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε προσέχουν, όπως τους γονείς σου. Είπες ότι έχεις έναν στόχο να χάσεις κάποια κιλά. Γιατί δεν αρχίζεις από αυτό;
    Μακάρι να μην έχω εχθρούς! Από τι τρελάθηκα όμως; Δεν τρελένεσαι από τον τρόπο που σου φέρονται οι άλλοι;

Senior Member
    Μακάρι να μην έχω εχθρούς! Από τι τρελάθηκα όμως; Δεν τρελένεσαι από τον τρόπο που σου φέρονται οι άλλοι;
    Καταρχάς δεν τρελάθηκες. Αρρώστησες. Δεν έχει φτάσει η επιστήμη ακόμα στο σημείο να προσδιορίσει τις ακριβείς αιτίες που προκαλούν ψυχώσεις.
    Κάποιες φορές παίζει ρόλο η κληρονομικότητα, αν δηλαδή είχες κάποιον στενό συγγενή με παρόμοια ασθένεια. Ή η χρήση ουσιών, ακόμα και στην οικογένειά σου να είχατε χρήστη ναρκωτικών, σε επιβαρύνει πολύ συναισθηματικά. Ή συνδυασμός παραγόντων, πχ χρόνια ανεργία, χρόνιες δυσκολίες στις σχέσεις με συμμαθητές, φίλους, συντρόφους, συναδέλφους στη δουλειά. Μάλλον θα σου ήρθαν όλα τα βάσανα μαζί και έτσι αντέδρασε ο οργανισμός σου δελφινάκι. Μη σκέφτεσαι το γιατί, δε θα σε βοηθήσει.
    Βάλε στόχο να χάσεις κάποια κιλά που θες για να έχεις υγεία, και να γίνεις καλά για εσένα και αυτούς που σε αγαπούν.

Senior Member
    Μήπως ο "εχθρός" σου είναι μέσα στο σπίτι σου; Και σιγά σιγά άρχισες να τον κουβαλάς και μαζί σου και δεν αποδέχεσαι τον εαυτο σου όπως είναι;
    Πιστεύεις πως μόνο με τον γάμο θα γίνεις ευτυχισμένη; Όσοι δεν παντρεύτηκαν ειναι δυστυχισμένοι;
    Αν θες να αγαπηθείς, θα ήταν καλό πρώτα εσύ να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Να τον δεχτείς. Να σταματήσεις να τον πονάς και έτσι θα μπορείς να αναγνωρίζεις την αγάπη πιο εύκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε αδελφινι σταματά να σκέφτεσαι μαλακιες χαντακωσε έναν άνθρωπο λόγω μαλακιας μπορείς κι εσύ οι άλλες τι νομίζεις ότι κάνουν όλες χάλια είστε
    α χα χα χα! πολυ σοφο!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast