Νέος και σχέσεις!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Senior Member

Νέος και σχέσεις!

Γειά σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση . Πώς είναι δυνατόν όταν ήμουνα νέα να με θέλανε όλοι να με παντρευτούμε και να μην ήθελα εγώ γιατί ήμουνα μικρή και δεν ήμουνα σε ηλικία γάμου και τώρα που μεγάλωσα να μην με θέλει ούτε στραβός? Είναι φυσιολογικό αυτό? κάπως παράξενο μου ακούγετε

Senior Member
    ετσι γινεται με ολους τους νεους ανθρωπους αλλα οσο περνανε τα χρονια οι ευκαιριες λιγοστευουν. βεβαια εσυ εχεις καποιο ψυχολογικο σιγουρα σου αρεσει να βασανιζεσαι δεν ξερω γιατι δεν θα επρεπε να θετεις τετοια ερωτηματα δεν εισαι πολυ μεγαλη αν ειχες ορεξη ευκολα θα μπορουσες να βρεις ανθρωπους για σχεση

Senior Member
    Πάντα υπάρχουν προτάσεις, απλά αλλάζει το age group. Κατά τα άλλα αν ισχύει αυτό που έγραψε ο nikos2 ότι έχεις κάποιο ψυχολογικό, ανάλογα με τη σοβαρότητα, ισχύει ότι θα δυσκολευτείς να βρεις τον άνθρωπό σου. Καλώς ή κακώς οι άνθρωποι δεν έχουμε τις ψυχικές αντοχές να μπούμε σε μια σχέση που θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και μεταχείριση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γειά σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση . Πώς είναι δυνατόν όταν ήμουνα νέα να με θέλανε όλοι να με παντρευτούμε και να μην ήθελα εγώ γιατί ήμουνα μικρή και δεν ήμουνα σε ηλικία γάμου και τώρα που μεγάλωσα να μην με θέλει ούτε στραβός? Είναι φυσιολογικό αυτό? κάπως παράξενο μου ακούγετε
    Μηπως ενφανισιακα χαλασες αφεθηκες?μηπως ψυχικα φσινεσε καπως?δεν μπορει κατι αλλαξε παρα πολυ κ φαινετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Μηπως ενφανισιακα χαλασες αφεθηκες?μηπως ψυχικα φσινεσε καπως?δεν μπορει κατι αλλαξε παρα πολυ κ φαινετε
    Όντως γίνανε αυτά !!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ετσι γινεται με ολους τους νεους ανθρωπους αλλα οσο περνανε τα χρονια οι ευκαιριες λιγοστευουν. βεβαια εσυ εχεις καποιο ψυχολογικο σιγουρα σου αρεσει να βασανιζεσαι δεν ξερω γιατι δεν θα επρεπε να θετεις τετοια ερωτηματα δεν εισαι πολυ μεγαλη αν ειχες ορεξη ευκολα θα μπορουσες να βρεις ανθρωπους για σχεση
    Που να τους βρω ; Έχω πολλά προβλήματα 1) είμαι χοντρή 2) έχω ψύχωση 3) καταρχάς σχέση δεν με αφήνουν οι γονείς μου να κάνω μόνο να παντρευτώ άρα έχω κ οικογενειακό πρόβλημα

Senior Member
    Τι έχω πάθει για άλλους είναι εύκολο να παντρευτούν σε μένα τι συνεβει ;;;;;

Senior Member
    Οι γονείς σου μάλλον είναι υπερ-συντηρητικοί άνθρωποι και θρήσκοι. Όμως νοιάζονται για εσένα, για την ασφάλειά σου. Ίσως φοβούνται να μη σε εκμεταλλευτεί κανείς.
    Εσύ πόσα χρόνια επιδιώκεις να παντρευτείς; Αντέχεις να μοιραστείς τα προβλήματα του συντρόφου σου σαν να ήταν και δικά σου; Θα ενδιαφερόσουν να γνωρίσεις πχ έναν άντρα που έχει και αυτός ψύχωση και παραπάνω κιλά, ο οποίος θα σε καταλάβει και θα αποδεχτεί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Οι γονείς σου μάλλον είναι υπερ-συντηρητικοί άνθρωποι και θρήσκοι. Όμως νοιάζονται για εσένα, για την ασφάλειά σου. Ίσως φοβούνται να μη σε εκμεταλλευτεί κανείς.
    Εσύ πόσα χρόνια επιδιώκεις να παντρευτείς; Αντέχεις να μοιραστείς τα προβλήματα του συντρόφου σου σαν να ήταν και δικά σου; Θα ενδιαφερόσουν να γνωρίσεις πχ έναν άντρα που έχει και αυτός ψύχωση και παραπάνω κιλά, ο οποίος θα σε καταλάβει και θα αποδεχτεί;
    Γιατί πρέπει απαραίτητα να έχει ψύχωση κ παραπάνω κιλά ; Θα ήθελα να είναι φυσιολογικός άνθρωπος . Επίσης πήγαινα σε μια εκκλησία με το παλιό και εκεί μου κάνανε bylling επειδή ήμουνα όμορφη κ ζηλεύανε ότι θα καλοπαντρευτώ με την αφορμή ότι προκάλεσα . Η εκκλησία αυτή με κατέστρεψε την ζωή

Senior Member
    Δελφινάκι μου, μην κάνεις το λάθος να λες "φυσιολογικός άνθρωπος" και "μη φυσιολογικός άνθρωπος". Όλοι οι άνθρωποι φυσιολογικοί είμαστε και όλοι κάποτε στη ζωή μας θα αρρωστήσουμε, σωματικά ή ψυχικά, για λίγο ή για πάντα. Πρώτα από όλα εσύ πρέπει να εκτιμήσεις τον εαυτό σου. Αν θεωρείς ότι όποιος έχει περιττά κιλά και ψύχωση, δεν είναι "φυσιολογικός", έτσι θα σε βλέπουν και οι άλλοι. Προσπάθησε να ξεχάσεις τα άσχημα πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και στην εκκλησία που πήγαινες και να προχωρήσεις μπροστά. Οι γονείς σου σε αγαπάνε πολύ και ό,τι κάνουν το κάνουν για να σε προστατεύσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Δελφινάκι μου, μην κάνεις το λάθος να λες "φυσιολογικός άνθρωπος" και "μη φυσιολογικός άνθρωπος". Όλοι οι άνθρωποι φυσιολογικοί είμαστε και όλοι κάποτε στη ζωή μας θα αρρωστήσουμε, σωματικά ή ψυχικά, για λίγο ή για πάντα. Πρώτα από όλα εσύ πρέπει να εκτιμήσεις τον εαυτό σου. Αν θεωρείς ότι όποιος έχει περιττά κιλά και ψύχωση, δεν είναι "φυσιολογικός", έτσι θα σε βλέπουν και οι άλλοι. Προσπάθησε να ξεχάσεις τα άσχημα πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και στην εκκλησία που πήγαινες και να προχωρήσεις μπροστά. Οι γονείς σου σε αγαπάνε πολύ και ό,τι κάνουν το κάνουν για να σε προστατεύσουν.
    Πολύ σωστά! Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες !!!

Senior Member
    Τώρα πια στα 49 μου ούτε παιδιά δεν μπόρεσα να κάνω . Μου τα φέρε η ζωή πολύ σκατά! Από θεογκόμενα που ήμουνα έγινα μια πατσαβούρα με σώμα σαν ανάποδο γαμωτο αυτούς που θέλω δεν με θέλουν .

Senior Member
    Τώρα πια στα 49 μου ούτε παιδιά δεν μπόρεσα να κάνω . Μου τα φέρε η ζωή πολύ σκατά! Από θεογκόμενα που ήμουνα έγινα μια πατσαβούρα με σώμα σαν ανάποδο γαμωτο αυτούς που θέλω δεν με θέλουν .
    και τι να κανουμε τωρα;
    ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια.
    παρτο αποφαση και δες πως θα ζησεις οσο καλυτερα γινεται. η γκρινια και η αυτολυπηση, δεν οδηγουν πουθενα...

Senior Member
    Προσπάθησε να βάλεις άλλους στόχους στη ζωή σου. Ο γάμος ή τα παιδιά δεν έτυχε να έρθουν. Και παιδάκια να είχες κάνει, πιστεύεις ότι θα ήταν ευτυχισμένα και καλά στην ψυχολογία τους αν σε έβλεπαν να υποφέρεις τόσο;
    Βάλε στόχο να χάσεις κάποια κιλά για να είσαι πιο υγιής. Πήγαινε σε έναν διαιτολόγο, πες του τι φάρμακα παίρνεις και θα σου γράψει ένα σωστό πλάνο διατροφής. Μη μιλάς έτσι υποτιμητικά για τον εαυτό σου. Δε φταίει το σώμα σου, ούτε εσύ φταις σε τίποτα. Απλά είχες την ατυχία να αρρωστήσεις. Προσπάθησε να ξαναγίνεις καλά για ΕΣΕΝΑ, όχι για να σε θέλουν οι άντρες.

Senior Member
    Ναι αλλά έτσι χοντρή δεν είμαι ευτυχισμενη και το αδυνάτισμα μου φαίνεται πολύ δύσκολο

Page 1 of 3 123 LastLast