Σωματοποίηση άγχους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

Σωματοποίηση άγχους

Καλησπέρα σε όλους!!! Παλεύω εδώ και ένα χρόνο περίπου με κόμπο στο στομάχι, κόμπο στο λαιμό, φόβο πνιγμού και διαφορα αλλά συμπτώματα που έχουν να κάνουν με το στομάχι! Έχω πάει σε γιατρούς και δεν βρίσκουν κάτι οργανικό, ωστόσο τα συμπτώματα μου επιμένουν! Έχω πολλές φοβίες πήγα σε ψυχίατρο όπου μου έδωσε αγωγη αλλά φοβάμαι να την ξεκινήσω γιατί μέσα μου υπάρχει η αμφιβολία μην είναι όντως σωματικό το πρόβλημα! Δεν μπορώ να χαρώ τίποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Athina14 View Post
    Καλησπέρα σε όλους!!! Παλεύω εδώ και ένα χρόνο περίπου με κόμπο στο στομάχι, κόμπο στο λαιμό, φόβο πνιγμού και διαφορα αλλά συμπτώματα που έχουν να κάνουν με το στομάχι! Έχω πάει σε γιατρούς και δεν βρίσκουν κάτι οργανικό, ωστόσο τα συμπτώματα μου επιμένουν! Έχω πολλές φοβίες πήγα σε ψυχίατρο όπου μου έδωσε αγωγη αλλά φοβάμαι να την ξεκινήσω γιατί μέσα μου υπάρχει η αμφιβολία μην είναι όντως σωματικό το πρόβλημα! Δεν μπορώ να χαρώ τίποτα
    Καλησπέρα. Οι γιατροί σου είπαν ξεκάθαρα ότι δεν είναι σωματικό το πρόβλημα, γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις το αντίθετο? Ψυχοθεραπεία κάνεις; Έχεις πάρει προστστευτικο του στομαχιού ή οτιδήποτε σχετίζεται με το στομάχι για να δεις αν ηρεμεί τον πόνο;
    Εμένα με βοήθησε η ψυχοθεραπεία πάρα πολύ, πλέον δεν έχω κανέναν θέμα με το στομάχι. Και είχα για πάρα πολλά χρόνια θέμα (προφανώς δεν ήταν σωματικό το πρόβλημα μου).

Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα. Οι γιατροί σου είπαν ξεκάθαρα ότι δεν είναι σωματικό το πρόβλημα, γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις το αντίθετο? Ψυχοθεραπεία κάνεις; Έχεις πάρει προστστευτικο του στομαχιού ή οτιδήποτε σχετίζεται με το στομάχι για να δεις αν ηρεμεί τον πόνο;
    Εμένα με βοήθησε η ψυχοθεραπεία πάρα πολύ, πλέον δεν έχω κανέναν θέμα με το στομάχι. Και είχα για πάρα πολλά χρόνια θέμα (προφανώς δεν ήταν σωματικό το πρόβλημα μου).

Πήρα αλλά δεν ένιωσα καμία διαφορα!
    Κάνω αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορα και με την ψυχοθεραπεία δυστυχώς

Member
    Τι θέμα είχες με το στομάχι σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Athina14 View Post
    Τι θέμα είχες με το στομάχι σου;
    Είχα ένα πόνο συνεχόμενο στο στομάχι. Για πολλά χρόνια. Κάποιες φορές είχα και γαστρικα υγρά.. Με τα χάπια όμως έβλεπα διαφορά και όταν σταματούσα, πάλι πήγαινα στο μηδέν.
    Πόσο καιρό κάνεις ψυχοθεραπεία;
    Όταν άρχισα ψυχοθεραπεία, πήρα και ομοιοπαθητικα (βοηθούσαν και το στομαχι). Δεν ξέρω αν με βοήθησαν και αυτά ή μόνο η ψυχοθεραπεία. Αν θες ψάξε το και με ομοιοπαθητικα.