Πληροφορική κρυπτονομίσματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Πληροφορική κρυπτονομίσματα

όποιος ξέρει από πληροφορική η βοήθεια καλοδεχούμενη . Γράφω κώδικα για mining σε κρυπτονομίσματα
    για να μου περάσει η ώρα . Συγκεκριμένα για το monero και έχω κολλήσει γιατί όταν όταν
    κάνω κατακερματισμό και το στέλνω στην pool μου στέλνει πίσω invalid share . Άμα έχω καταλάβει καλά παίρνω το seed hash και προετοιμάζεται μνήμη παίρνω blob και αντικαταστώ τα μηδενικά στο κέντρο του hex με το hex του nonce και κάνω κατακευματισμό . Βοήθεια...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    όποιος ξέρει από πληροφορική η βοήθεια καλοδεχούμενη . Γράφω κώδικα για mining σε κρυπτονομίσματα
    για να μου περάσει η ώρα . Συγκεκριμένα για το monero και έχω κολλήσει γιατί όταν όταν
    κάνω κατακερματισμό και το στέλνω στην pool μου στέλνει πίσω invalid share . Άμα έχω καταλάβει καλά παίρνω το seed hash και προετοιμάζεται μνήμη παίρνω blob και αντικαταστώ τα μηδενικά στο κέντρο του hex με το hex του nonce και κάνω κατακευματισμό . Βοήθεια...........
    συμφορουμιτη ειμαι στο επιπεδο του προσπαθω να στειλω προσοπικο μηνυμα στο μπαντου για να μαμησω και δεν ξερω πως να το στειλω
    εγω δεν μπορω να βοηθησω συγγνωμη εαν κουρασα

Senior Member
    Ούτε εγώ μπορώ να βοηθήσω πάντως έτσι κι έχεις θέμα διάβασε τι γράφουν όλοι μπασ κ σωθείς οι αγάπες κ τα σεξια είναι μαλακιες πρέπει να μάθεις από ιατρική αλλιώς δε γίνεται να ξέρετε όλοι