Στο πάτωμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Στο πάτωμα

Καλησπέρα. Πριν πολλά χρόνια ένα τέτοιο φόρουμ με στήριξε στο να χάσω τα αμέτρητα κιλά που κουβαλούσα. 15 έτη μετά κάποια από τα κιλά έχουν επιστρέψει αλλά όχι μόνα τους. Μήνες τώρα νιώθω μία απερίγραπτη στενοχώρια. Τις περιόδους που εργάζομαι ξεχνιέμαι. Περίοδος όμως σαν και αυτή που δεν εργάζομαι, με παίρνει από κάτω. Δεν είμαι πια λειτουργική. Δε βγαίνω. Αποφεύγω να βρεθώ με φίλους. Αποφεύγω να μιλάω γενικά. Κλαίω αρκετά. Για να κάνω μία απλή σκούπα στο σπίτι, νιώθω ότι πρέπει να βάλω άπειρη δύναμη. Είμαι ικανή να περάσω μέρες πάνω στο κρεβάτι. Έχω δεχτεί παλαιότερα ψυχολογική υποστήριξη και με βοήθησε. Θέλω να κάνω μία τελευταία προσπάθεια από αύριο και αν δεν τα καταφέρω θα επισκεφθώ ψυχίατρο. Θέλω να ξυπνήσω και να γυμναστώ. Να βγω να περπατήσω. Πόσο δύσκολο μου φαίνεται αυτό; Και κάποτε ήταν τρόπος ζωής για εμένα. Νιώθω ότι δε βρίσκω κανένα νόημα. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω θυρεοειδή και αυξημένο. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Νιώθω ότι χρειάζομαι στήριξη. Ένα χέρι να σηκωθώ.

Senior Member
    Μακάρι να βγεις σύντομα από αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα. Είσαι δυνατή. Το βάρος μπορείς να το ρυθμίσεις και να το φτάσεις σε υγιή επίπεδα. Ο θυρεοειδισμός ενδεχομένως συντελεί στην αλλαγή διάθεσης και την κούρασή σου. Μήπως όμως να μην αναβάλλεις μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό που έχει τις γνώσεις να σε βοηθήσει; Κάνε κουράγιο και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Σου εύχομαι να γίνεις ευτυχισμένη.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μακάρι να βγεις σύντομα από αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα. Είσαι δυνατή. Το βάρος μπορείς να το ρυθμίσεις και να το φτάσεις σε υγιή επίπεδα. Ο θυρεοειδισμός ενδεχομένως συντελεί στην αλλαγή διάθεσης και την κούρασή σου. Μήπως όμως να μην αναβάλλεις μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό που έχει τις γνώσεις να σε βοηθήσει; Κάνε κουράγιο και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Σου εύχομαι να γίνεις ευτυχισμένη.
    Δε νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να επισκεφτώ ψυχίατρο. Θέλω να κάνω μία τελευταία προσπάθεια από αύριο. Πιστεύεις είναι δύσκολο να βγει κάποιος μόνος του από αυτόν τον φαύλο κύκλο;

Senior Member
    Να σου δώσω μια συμβουλή οι δεξιοί κλέβουν το κράτος κ δουλεύουν εμάς τους αριστερούς το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι να γίνεις κομματοσκυλο κ θα λυθούν όλα

Senior Member
    Πρέπει να εκμεταλευτεις ανθρώπους να γίνεις καθαρματακι αλλιωσ δε γίνεται να πιάσεις λεφτά πολλά με τις απλές μαλακιες πιάνεις 800 ευρώ αν βελτιώσεις χιλιάρικο κλπ

Senior Member
    Όσο πιο ψηλά είσαι τόσο πιο κάθαρμα είσαι να ξέρεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by KatalinaT View Post
    Δε νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να επισκεφτώ ψυχίατρο. Θέλω να κάνω μία τελευταία προσπάθεια από αύριο. Πιστεύεις είναι δύσκολο να βγει κάποιος μόνος του από αυτόν τον φαύλο κύκλο;
    Γίνεται. Όλα γίνονται. Αλλά θέλει πολλή δύναμη ψυχής και προσπάθεια. Αν θεωρείς ότι τη δεδομένη στιγμή δε θα σου χρησιμεύσει σε κάτι ένας ψυχοθεραπευτής, δεν υπάρχει και λόγος να απευθυνθείς σε αυτόν. Μπορεί το θέμα αυτό να συνδέεται αποκλειστικά με τον θυρεοειδή, είναι στη συμπτωματολογία. Όπως και να έχει, εύχομαι να έχεις επιτυχία να πάνε όλα καλά!

Senior Member
    Πάρε ένα συγγενή ή φίλο και πηγαίνετε παρέα στον ψυχίατρο, όλα καλά θα πάνε

Junior Member
    Τελικά ξεκίνησα από σήμερα. Σας πειράζει να προσπαθήσω να κρατάω ένα ημερολόγιο εδώ μέσα; Έτσι είχα κάνει και κάποτε όταν έχασα τα κιλά μου και με είχε βοηθήσει αυτό και η συμπαράσταση του κόσμου. Σήμερα πρόσεξα τη διατροφή μου, ήπια νερά και έκανα 45 λεπτά γυμναστική. Η αλήθεια είναι ότι η γυμναστική βοηθά άμεσα στην ψυχολογία. Μακάρι να το κρατούσα… Σε λίγο θα βγω για ένα μικρό περπάτημα. Δε βγήκα από το σπίτι όλη μέρα, αλλά ίσως κάθε μέρα και καλύτερα;

Καταλίνα, να μπαίνεις και να γράφεις συχνά την πρόοδο σου