Results 1 to 2 of 2
Thread: Άραγε τι επιφυλάζει το μέλλον
-
27-08-2024, 00:22 #1
Άραγε τι επιφυλάζει το μέλλον
Δεν είναι μια ιστορία αγάπης με ευχάριστο τέλος κανονικά δεν ηταν ποτέ μια ιστορία αγάπης αλλά τελείωσε άσχημα και έμεινα μόνη και η πίστη μου την εκκλησία ξαναγύρισε άραγε γιατί να έγιναν όλα αυτά . Ας ξεκινήσω πάλι στην ιστορία μ με τον Άραβα π γνωριστήκαμε πριν 2 χρόνια δεν ξαναείχα τέτοια συναισθήματα ποτέ για κανέναν μπορεί χαμηλή αυτοεκτίμηση χωρίς εμπειρία και ανασφάλειες έκατσα μαζί του ονειρεμένη ότι αισθανόταν ότι αισθανόμουν και εγώ μετά το
Ξύλο στο κρεβάτι όπως θυμόσαστε μερικοί εδώ δεν ξαναμίλησαμε για 9 μήνες περίπου αλλά πατά τον σκεφτόμουν στο ενδιάμεσο όταν δεν ειχα επικοινωνία αλλάξα πίστη και ακολούθησα το Ισλάμ χωρίς να ήμουν ποτέ συνειδητοποιημένη χριστιανή μετά ξανασμιξαμε με εκείνον τα συναισθήματα ξαναγύρισαν αλλά ήρθε με άσχημες προθέσεις ζητώντας λεφτά ανακάλυψα ότι βλέπει άλλη παράλληλα και εντωμεταξύ έκανα τεστ εγκυμοσύνης άσχημες μέρες με πολύ κλάμα και λιποθυμία τελικά δόξα το θεό το τεστ δεν ήταν θετικό και ενώ αποκάλυψα τα μυστικά του στην κρυφή γκομενα του εκείνη η κοπέλα δεν ήξερε απολύτως τίποτα τσακώθηκε μαζί της τσακώθηκε μαζί του κατηγορώντας εμένα και εκείνη το έσκασε αλλά κατάφερα να πάρω τα μισά λεφτά πίσω … έφυγε πλέον κάναμε όλοι μπλοκ ο ένας τον άλλον αναρωτώμενη πως κατέληξα ετσι γιατί να πετάω τα καλύτερα χρόνια μ αλλα η πίστη μ ξαναγύρισε στον χριστο όχι επειδή έγιναν ολα αυτά αλλά ερχότανε συχνά στον ύπνο μ και βρήκα την επιθυμία ν θέλω να ξαναπάω εκκλησία να ξαναγίνω εκείνο το κορίτσι πρώτου τον γνωρίσω ποσό ευάλωτη άραγε ν ήμουν ξένη σε θα χώρα χωρίς γονείς άφησα τα κακά μάτια να με παρασύρουν αλλά πλέον πέρασε η καταιγίδα έχοντας πίστη …
- 27-08-2024, 00:48 #2Tania123Guest
Καλή η πίστη στο Θεό, αν αυτό σου δίνει δύναμη, αλλά πρέπει να πιστέψεις και στο εαυτό σου. Δεν πρέπει να γίνεις εκείνο το κορίτσι. Πρέπει να μείνεις αυτό το κορίτσι και να μάθεις από αυτά που πέρασες. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω δυστυχώς ή ευτυχώς για κανέναν μας. Αγάπησρ τον εαυτό σου και μην ξαναφήσεις ποτέ κανέναν να σου φερθεί έτσι. Πίστη στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις.