Results 16 to 29 of 29
Thread: Κλινικές - σκάνδαλα
-
17-09-2009, 19:20 #16
Originally posted by πανος12345
Originally posted by melene
γιατι πολυ απλα παιρνουμε αυτο που μας αξιζει..
ο θεος μηπως?
η ο θειος ?
- 17-09-2009, 19:21 #17
Μην τα βαζετε με τους γιατρους σας αλλα με το συστημα που καθοριζει πως θα σας βοηθησουν.... Τι εγινε το ΕΣΥ? τι εγινε η καρτα νοσηλειας ? Τι εγινε η προνοια και η ασφαλιση σε ολους τους Ελληνες?
Οι γιατροι δεν φταινε σε τιποτα...την δουλεια τους κανουν....
ποιος δινει ακομα φακελακια ?
γιατι να δινει φακελακια στον γιατρο για να γινει καλα?
17-09-2009, 19:23 #18
Originally posted by πανος12345
γιατι πολυ απλα παιρνουμε αυτο που μας αξιζει..
ο θεος μηπως?
η ο θειος ?
17-09-2009, 19:27 #19
το διαδικτυο ειναι η μονη σωτηρια της Ελλαδας ...
γιατι οπως αυτο εδω το μετεριζι ενωνει τους ποθους και τις φοβιες μας , τα ονειρα και τα οραματα μας , τον πονο και την περιφρονηση που συνανταμε στο διαβα μας , οταν παμε να αλλαξουμε κατι , ετσι θα ανει και αυριο φερνωντας την εξουσια εκει οπου το ιδιο το Συνταγμα ορισε να βρισκεται...Στην λαικη κυριαρχια....και οχι στα καναλια της παθητικης τηλεορασης ...
17-09-2009, 19:28 #20
οσα τραβηξε η αφρουλα και ο Βελβετ δεν θα τα μαθαιναμε ποτε αν δεν υπηρχε αυτο το μετεριζι....με ολα τα ελλατωματα του ειναι καλυτερο απο την σιωπη και την απομονωση...
17-09-2009, 19:53 #21
απο οτι φαινεται αρκετοι δεν γνωριζουν τι σημαινει,
κλινικες ψυχικης υγειας και οτι μπορει να συμβαινει μεσα εκει.
Velvet γνωρισες μια μικρη γευση (οσο προλαβες μεσα σε λιγες ημερες) αυτα που συμβαινουν κατα κορον σε τέτοιους χωρους στην ελλαδα.
Στην ουσια μιλαμε για σκουπιδοαποθηκες ψυχων αν πετυχα την σωστη εννοια.
Για να μην περιαυτολογουμε η βαση του προβληματος ειναι οτι η πολιτικη που ακουλουθειτε στην ελλαδα για τετοια ζητηματα ειναι απο μηδαμινη και κατω.
Μπορω να καταθεσω καμποσες εμπειριες για τετοιες περιπτωσεις, αλλα δεν θα προσθετα κατι που δεν ειναι γνωστο.
Οσοι διαβαζεται αυτες τις γραμμες, αλλα δεν εχετε ενταχθει ποτε σε τετοιες μοναδες,
να ενα σχολιο παρηγοριας μεσα στις δυσκολιες σας:
Υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις απο αυτες που ζειτε σημερα και μακαρι να μην τις ζησετε ποτε.
17-09-2009, 19:54 #22
ναι πανο τωρα εχεις απολυτο δικιο...γιατι για να μιλησεις σε πολλους ανθρωπους δεν υπαρχει αλλο μεσο...περα των χαβαλεδιαρικων και ελεγχομενων μεσων μαζικης ενημερωσης....και εδω υπαρχει πραγματικη αλληλεπιδραση.
Βεβαια τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει την ανθρωπινη επαφη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-09-2009, 19:57 #23
Να πω εγω οτι για να μου δωαουν ποσοστο αναπηριας...μου ελεγαν οτι επιβαλλεται ο εγκλεισμος μου σε ψυχειατριο για χψζ μερες...και τα πηρα στο κρανιο...σιγα μην παω ψυχειατρειο...και μου λενε μη φοβασαι ειναι τυπικο.
Προφανως υπογραφηκαν τα απαραιτητα εγγραφα χωρις να πατησω το ποδι μου και την πατησα σαν ηλιθιος σε στιγμη αδυναμιας...και τι δε θα εδινα να το επαιρνα πισω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-09-2009, 20:04 #24
Φοβαμαι...οχι το στιγμα...αλλα την ελευθερια βουλησης.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-09-2009, 20:04 #25
Originally posted by keep_walking
ναι πανο τωρα εχεις απολυτο δικιο...γιατι για να μιλησεις σε πολλους ανθρωπους δεν υπαρχει αλλο μεσο...περα των χαβαλεδιαρικων και ελεγχομενων μεσων μαζικης ενημερωσης....και εδω υπαρχει πραγματικη αλληλεπιδραση.
Βεβαια τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει την ανθρωπινη επαφη.
17-09-2009, 20:14 #26
Originally posted by keep_walking
Φοβαμαι...οχι το στιγμα...αλλα την ελευθερια βουλησης.
Γιατι ολοι εχουμε προβληματα και οι περισσοτεροι δεν μπορουμε να τα λυσουμε μονοι αν δεν εχουμε το χαδι της κοινωνιας υπο την μορφη της αλληλεγγυης ...
17-09-2009, 21:10 #27
Συμφωνώ Πάνο με όσα έγραψες σε αυτό το θέμα. Και με όσα γράψατε όλοι οι υπόλοιποι. Οταν ο ψυχίατρος Πινέλ έβγαλε τις αλυσιδές απο τους τρελούς το 18ο αιώνα χαρακτηρίστικε φιλάνθρωπος. Ο Φουκώ όμως είπε ότι εκείνη ήταν η στιγμή που εγκαινιάστηκε η \"εποχή του μεγάλου εγκλεισμού\". Ο σωματικός περιορισμός αντικατάσταθηκε απο τη ψυχική χειραγώγηση - τη ψυχιατρική βία, η οποία εκφράζεται με όσα περιέγραψες βέλβετ. Συμφωνώ Πάνο και για το διαδίκτυο. Εχει τη δύναμη να εξαλείψει - εαν χρησιμοποιείται σωστά - τα περιοριστικά όρια (στερεότυπα, προκαταλήψεις) που εμείς - η κοινωνία, επιβάλλουμε στη ζωή μας.
17-09-2009, 21:59 #28
Συμφωνω evath!Ευτυχως που υπαρχει πληροφορηση και εκτος απο τα καινουργια φαρμακα των εταιριων μαθαινουμε και αληθειες η νεες μεθοδους αντιμετωπισης των εξαιρετικα ευαισθητων ατομων .
17-09-2009, 23:10 #29
Originally posted by krino
απο οτι φαινεται αρκετοι δεν γνωριζουν τι σημαινει,
κλινικες ψυχικης υγειας και οτι μπορει να συμβαινει μεσα εκει.
Velvet γνωρισες μια μικρη γευση (οσο προλαβες μεσα σε λιγες ημερες) αυτα που συμβαινουν κατα κορον σε τέτοιους χωρους στην ελλαδα.
Στην ουσια μιλαμε για σκουπιδοαποθηκες ψυχων αν πετυχα την σωστη εννοια.
Για να μην περιαυτολογουμε η βαση του προβληματος ειναι οτι η πολιτικη που ακουλουθειτε στην ελλαδα για τετοια ζητηματα ειναι απο μηδαμινη και κατω.
Μπορω να καταθεσω καμποσες εμπειριες για τετοιες περιπτωσεις, αλλα δεν θα προσθετα κατι που δεν ειναι γνωστο.
Οσοι διαβαζεται αυτες τις γραμμες, αλλα δεν εχετε ενταχθει ποτε σε τετοιες μοναδες,
να ενα σχολιο παρηγοριας μεσα στις δυσκολιες σας:
Υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις απο αυτες που ζειτε σημερα και μακαρι να μην τις ζησετε ποτε.
γιατί τα ισοπεδώνεις όλα?κι εγώ νοσηλεύτηκα σε κλινική,αλλά καμία σχέση δεν είχε με αυτά που περιγράφει ο βέλβετ.και με την τελευταία σου φράση μιλάς λες και μπαίνοντας σε κλινική, πας στη κόλαση.δεν είναι έτσι όμως.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία