Κλινικές - σκάνδαλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by melene
    γιατι πολυ απλα παιρνουμε αυτο που μας αξιζει..
    και ποιος το κρινει αυτο Μιλενα?
    ο θεος μηπως?
    η ο θειος ?
    οχι,οι ψηφοφοροι.οσο επιλεγουμε τα σκατα μεσα σε αυτα θα ζουμε σε ολους τους τομεις

Μην τα βαζετε με τους γιατρους σας αλλα με το συστημα που καθοριζει πως θα σας βοηθησουν.... Τι εγινε το ΕΣΥ? τι εγινε η καρτα νοσηλειας ? Τι εγινε η προνοια και η ασφαλιση σε ολους τους Ελληνες?
    Οι γιατροι δεν φταινε σε τιποτα...την δουλεια τους κανουν....
    ποιος δινει ακομα φακελακια ?
    γιατι να δινει φακελακια στον γιατρο για να γινει καλα?

Originally posted by πανος12345
    γιατι πολυ απλα παιρνουμε αυτο που μας αξιζει..
    και ποιος το κρινει αυτο Μιλενα?
    ο θεος μηπως?
    η ο θειος ?
    οχι,οι ψηφοφοροι.οσο επιλεγουμε τα σκατα μεσα σε αυτα θα ζουμε σε ολους τους τομεις
    με το χαζοκουτι Μιλενα μες τα ματια μας , μαθαμε να ειμαστε παθητικοι και να ανεχομαστε την διαπλοκη και την διαφθορα με σκυμενο το κεφαλι γιατι νοιωθουμε μονοι....

το διαδικτυο ειναι η μονη σωτηρια της Ελλαδας ...
    γιατι οπως αυτο εδω το μετεριζι ενωνει τους ποθους και τις φοβιες μας , τα ονειρα και τα οραματα μας , τον πονο και την περιφρονηση που συνανταμε στο διαβα μας , οταν παμε να αλλαξουμε κατι , ετσι θα ανει και αυριο φερνωντας την εξουσια εκει οπου το ιδιο το Συνταγμα ορισε να βρισκεται...Στην λαικη κυριαρχια....και οχι στα καναλια της παθητικης τηλεορασης ...

οσα τραβηξε η αφρουλα και ο Βελβετ δεν θα τα μαθαιναμε ποτε αν δεν υπηρχε αυτο το μετεριζι....με ολα τα ελλατωματα του ειναι καλυτερο απο την σιωπη και την απομονωση...

Banned
    απο οτι φαινεται αρκετοι δεν γνωριζουν τι σημαινει,
    κλινικες ψυχικης υγειας και οτι μπορει να συμβαινει μεσα εκει.

Velvet γνωρισες μια μικρη γευση (οσο προλαβες μεσα σε λιγες ημερες) αυτα που συμβαινουν κατα κορον σε τέτοιους χωρους στην ελλαδα.
    Στην ουσια μιλαμε για σκουπιδοαποθηκες ψυχων αν πετυχα την σωστη εννοια.
    Για να μην περιαυτολογουμε η βαση του προβληματος ειναι οτι η πολιτικη που ακουλουθειτε στην ελλαδα για τετοια ζητηματα ειναι απο μηδαμινη και κατω.
    Μπορω να καταθεσω καμποσες εμπειριες για τετοιες περιπτωσεις, αλλα δεν θα προσθετα κατι που δεν ειναι γνωστο.
    Οσοι διαβαζεται αυτες τις γραμμες, αλλα δεν εχετε ενταχθει ποτε σε τετοιες μοναδες,
    να ενα σχολιο παρηγοριας μεσα στις δυσκολιες σας:
    Υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις απο αυτες που ζειτε σημερα και μακαρι να μην τις ζησετε ποτε.

Senior Member
    ναι πανο τωρα εχεις απολυτο δικιο...γιατι για να μιλησεις σε πολλους ανθρωπους δεν υπαρχει αλλο μεσο...περα των χαβαλεδιαρικων και ελεγχομενων μεσων μαζικης ενημερωσης....και εδω υπαρχει πραγματικη αλληλεπιδραση.
    Βεβαια τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει την ανθρωπινη επαφη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Να πω εγω οτι για να μου δωαουν ποσοστο αναπηριας...μου ελεγαν οτι επιβαλλεται ο εγκλεισμος μου σε ψυχειατριο για χψζ μερες...και τα πηρα στο κρανιο...σιγα μην παω ψυχειατρειο...και μου λενε μη φοβασαι ειναι τυπικο.
    Προφανως υπογραφηκαν τα απαραιτητα εγγραφα χωρις να πατησω το ποδι μου και την πατησα σαν ηλιθιος σε στιγμη αδυναμιας...και τι δε θα εδινα να το επαιρνα πισω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Φοβαμαι...οχι το στιγμα...αλλα την ελευθερια βουλησης.

Originally posted by keep_walking
    ναι πανο τωρα εχεις απολυτο δικιο...γιατι για να μιλησεις σε πολλους ανθρωπους δεν υπαρχει αλλο μεσο...περα των χαβαλεδιαρικων και ελεγχομενων μεσων μαζικης ενημερωσης....και εδω υπαρχει πραγματικη αλληλεπιδραση.
    Βεβαια τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει την ανθρωπινη επαφη.
    κιπ , αυτο το τελευταιο που εγραψες να το διαβασεις πολλες φορες ακομα για να μπει μεσα στα αμεσα επομενα σχεδια σου η μετακινηση ....ενταξει ο κρινος και τα παιδια ηρθαν να σε δουν αλλα τωρα ειναι η δικη σου σειρα να πας οπου σε τραβαει η ψυχη σου....

Originally posted by keep_walking
    Φοβαμαι...οχι το στιγμα...αλλα την ελευθερια βουλησης.
    ολοι οι απολυτα φυσιολογικοι ανθρωποι οπως εσυ και εγω και οι περισσοτεροι εδω μεσα , αυτο φοβομαστε κιπ...την εξουσια των αλλων πανω στην ελευθερη βουληση μας που μας ζητα σαν ανταλλαγμα η Πολιτεια για να ασχοληθει με τα προβληματα μας
    Γιατι ολοι εχουμε προβληματα και οι περισσοτεροι δεν μπορουμε να τα λυσουμε μονοι αν δεν εχουμε το χαδι της κοινωνιας υπο την μορφη της αλληλεγγυης ...

Senior Member
    Συμφωνώ Πάνο με όσα έγραψες σε αυτό το θέμα. Και με όσα γράψατε όλοι οι υπόλοιποι. Οταν ο ψυχίατρος Πινέλ έβγαλε τις αλυσιδές απο τους τρελούς το 18ο αιώνα χαρακτηρίστικε φιλάνθρωπος. Ο Φουκώ όμως είπε ότι εκείνη ήταν η στιγμή που εγκαινιάστηκε η \"εποχή του μεγάλου εγκλεισμού\". Ο σωματικός περιορισμός αντικατάσταθηκε απο τη ψυχική χειραγώγηση - τη ψυχιατρική βία, η οποία εκφράζεται με όσα περιέγραψες βέλβετ. Συμφωνώ Πάνο και για το διαδίκτυο. Εχει τη δύναμη να εξαλείψει - εαν χρησιμοποιείται σωστά - τα περιοριστικά όρια (στερεότυπα, προκαταλήψεις) που εμείς - η κοινωνία, επιβάλλουμε στη ζωή μας.

Senior Member
    Συμφωνω evath!Ευτυχως που υπαρχει πληροφορηση και εκτος απο τα καινουργια φαρμακα των εταιριων μαθαινουμε και αληθειες η νεες μεθοδους αντιμετωπισης των εξαιρετικα ευαισθητων ατομων .

Senior Member
    Originally posted by krino
    απο οτι φαινεται αρκετοι δεν γνωριζουν τι σημαινει,
    κλινικες ψυχικης υγειας και οτι μπορει να συμβαινει μεσα εκει.

Velvet γνωρισες μια μικρη γευση (οσο προλαβες μεσα σε λιγες ημερες) αυτα που συμβαινουν κατα κορον σε τέτοιους χωρους στην ελλαδα.
    Στην ουσια μιλαμε για σκουπιδοαποθηκες ψυχων αν πετυχα την σωστη εννοια.
    Για να μην περιαυτολογουμε η βαση του προβληματος ειναι οτι η πολιτικη που ακουλουθειτε στην ελλαδα για τετοια ζητηματα ειναι απο μηδαμινη και κατω.
    Μπορω να καταθεσω καμποσες εμπειριες για τετοιες περιπτωσεις, αλλα δεν θα προσθετα κατι που δεν ειναι γνωστο.
    Οσοι διαβαζεται αυτες τις γραμμες, αλλα δεν εχετε ενταχθει ποτε σε τετοιες μοναδες,
    να ενα σχολιο παρηγοριας μεσα στις δυσκολιες σας:
    Υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις απο αυτες που ζειτε σημερα και μακαρι να μην τις ζησετε ποτε.

γιατί τα ισοπεδώνεις όλα?κι εγώ νοσηλεύτηκα σε κλινική,αλλά καμία σχέση δεν είχε με αυτά που περιγράφει ο βέλβετ.και με την τελευταία σου φράση μιλάς λες και μπαίνοντας σε κλινική, πας στη κόλαση.δεν είναι έτσι όμως.

Page 2 of 2 FirstFirst 12