έχασα και ξαναπήρα πολλά κιλά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Junior Member

έχασα και ξαναπήρα πολλά κιλά

Γεια σας!!

Είμαι η Mara.Z που έγραφα πολύ πιο παλιά στο φόρουμ αλλά ξέχασα τον κωδικό και έκανα επανεγγραφή με σχεδόν όμοιο Nickname.

Ως το 2016 είχα χάσει με καθημερινό γυμναστήριο, χορό και αθλήματα σχεδόν 20 κιλά. Από 72 κιλά που ήταν το τοπ μου, είχα φτάσει στα 55 με γράμμωση!! Είμαι, 1.62 και τώρα 46 ετών.
    Το 2017, επειδή συνέβησαν διάφορα γεγονότα, ειδικά ένιωθα το μυαλό μου τελείως διασκορπισμένο, ξεκίνησα αντικαταθλιπτική αγωγή με σερτραλιν και welbutrin. Το 2018 έχασα και τον τελευταίο δικό μου άνθρωπο και καθότι έμεινα μόνη, αποφάσισα να φύγω στο εξωτερικό. Πριν επέλθει ξαφνικά ο θάνατος του δικού μου ανθρωπου ήμουν 62, σε μερικούς μήνες έφτασα τα 72. Στην ξένη χώρα πιέστηκα πάρα πολύ να τα βγάλω πέρα, έκανα σπουδές στα αγγλικά με υποτροφία, παράλληλα έψαχνα δουλειά κλπ. Και συνέχιζα την αγωγή. Στα 2 χρόνια εν μέσω κόβιντ ξεκίνησα να δουλεύω σε μια δουλειά που δεν μου άρεσε καθόλου, πιέστηκα υπερβολικά πάρα πολύ, αναγκάστηκα να κόψω την αγωγή γιατί έκλειναν τα μάτια μου κατά τις 4 το απόγευμα και εγώ έπρεπε να δουλεύω ως τις 6. Εμεινα σε αυτή την δουλειά για 2 χρόνια και πέρσυ ξεκίνησα νέες σπουδές για επαγγελματικό δίπλωμα στη γλώσσα της χώρας που βρίσκομαι. Για επαγγελματικό δίπλωμα μπας και βρω μια δουλειά της προκοπής μιας και λέω να μείνω εδώ ως τη σύνταξη.
    Το πρόβλημα είναι ότι απο την υπερβολική πίεση έχω φτάσει τα 80 κιλά τώρα και δεν μου αρέσω καθόλου. Εχω συνδρομή σε γυμναστήριο, την πληρώνω και δεν πάω. Το πολυ πολυ μια φορά το μήνα που δεν κάνει τίποτα...και επειδή κάθομαι πολλές ώρες πάνω από τον υπολογιστή, είναι πανεύκολο να χαλαρώνω και να τρώω μισό κιλό παγωτό ή μια ολόκληρη σοκολατόπιτα ή μια πίτσα. Κουράζομαι πανεύκολα, σχέση δεν έχω παρότι προσπάθησα αλλά τα κιλά τα παίρνω πολύ άσχημα στο πρόσωπο και σχεδόν παραμορφώνομαι...
    Εχω διάγνωση OCD με στοιχεία κατάθλιψης.
    Να φτιάξω πρόγραμμα διατροφής ξέρω επειδή παλιότερα είχα ασχοληθεί και διαβάσει πάρα πολύ. Το κίνητρο μου λείπει και η χαλαρότητα-ξεκούραση...γιατί αρκετά πιέζομαι να τα καταφέρω σε άλλους τομείς, και στην ξεκούρασή μου πάλι θα ζορίζομαι???
    Δεν ξέρω τί θα με συμβουλευατε, εγώ η ίδια δεν ξέρω τι να πω στον εαυτό μου. Απλά να το συζητήσω για να νιώσω ότι γίνομαι κατανοητή...

Senior Member
    Το κίνητρο πιστεύω το έχεις: δε σου αρέσει το σώμα σου. Ένας καλός λόγος να επιστρέψεις στα κιλά που ήσουν. Επίσης λόγοι υγείας. Τα +25 κιλά επηρεάζουν και την υγεία. Καλή η σκέψη σου να βγάλεις ένα πρόγραμμα διατροφής. Αν κουράζεσαι, καλό είναι να χάνεις λίγα κιλά τον μήνα 1,5-2 και ας πάρει παραπάνω μήνες να τα χάσεις όλα. Το θέμα είναι να τα διατηρήσεις, όχι το πόσο γρήγορα θα ξαναγίνεις φιτ.
    Μπορείς ας πούμε να μας πεις τι τρως τώρα στην καθημερινότητά σου;

Senior Member
    Γεια σου Maria.Z.. χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω φίλη μου . Δεν σε ξέχασα όλο αυτό το διάστημα κ αναρωτιόμουνα τι να κάνεις . Βρήκες σύντροφο τελικά ; Εγώ πάντως όχι ! Έφτασα και εγώ σχεδόν τα 100 κιλά και πήγα σε μια διαβητολόγο ενδροκρινολογο κ είπε ότι θα μου γράψει μια ένεση που βοηθάει στο αδυνάτισμα την οζεμπικ . Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτήν την ένεση . Εγώ δεν έχω σάκχαρο παρόλα αυτά είπε ότι θα μου την γράψει !!!Στην κλινική που δουλεύω την κάνει και μια γιατρός μας νευροχειρουργός κ έχασε καμία 20αρια κιλά ! Δεν ξέρω αν θες ψάξε ρώτα μήπως σε βοηθήσει κ σένα !Εγώ είχα ένα ατύχημα στην Λήμνο που πήγα για διακοπές έσπασα το πόδι μου και είμαι τώρα με νάρθηκα μόλις γίνω καλά κ αναρρώσω θα ασχοληθώ με το αδυνάτισμα !

Πραγματικά με έκανες πολύ ευτυχισμένη που σε ξαναβρήκα φίλη μου ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου πόσο με βοήθησες σε δύσκολες στιγμές μου !

Junior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γεια σου Maria.Z.. χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω φίλη μου . Δεν σε ξέχασα όλο αυτό το διάστημα κ αναρωτιόμουνα τι να κάνεις . Βρήκες σύντροφο τελικά ; Εγώ πάντως όχι ! Έφτασα και εγώ σχεδόν τα 100 κιλά και πήγα σε μια διαβητολόγο ενδροκρινολογο κ είπε ότι θα μου γράψει μια ένεση που βοηθάει στο αδυνάτισμα την οζεμπικ . Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτήν την ένεση . Εγώ δεν έχω σάκχαρο παρόλα αυτά είπε ότι θα μου την γράψει !!!Στην κλινική που δουλεύω την κάνει και μια γιατρός μας νευροχειρουργός κ έχασε καμία 20αρια κιλά ! Δεν ξέρω αν θες ψάξε ρώτα μήπως σε βοηθήσει κ σένα !Εγώ είχα ένα ατύχημα στην Λήμνο που πήγα για διακοπές έσπασα το πόδι μου και είμαι τώρα με νάρθηκα μόλις γίνω καλά κ αναρρώσω θα ασχοληθώ με το αδυνάτισμα !

Πραγματικά με έκανες πολύ ευτυχισμένη που σε ξαναβρήκα φίλη μου ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου πόσο με βοήθησες σε δύσκολες στιγμές μου !
    Γεια σου Δελφινάκι μου!!! κι εγώ χαίρομαι που σε ξαναβρήκα!!
    Περαστικά!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z.. View Post
    Γεια σας!!

Εχω διάγνωση OCD με στοιχεία κατάθλιψης.
    Να φτιάξω πρόγραμμα διατροφής ξέρω επειδή παλιότερα είχα ασχοληθεί και διαβάσει πάρα πολύ. Το κίνητρο μου λείπει και η χαλαρότητα-ξεκούραση...γιατί αρκετά πιέζομαι να τα καταφέρω σε άλλους τομείς, και στην ξεκούρασή μου πάλι θα ζορίζομαι???
    Δεν ξέρω τί θα με συμβουλευατε, εγώ η ίδια δεν ξέρω τι να πω στον εαυτό μου. Απλά να το συζητήσω για να νιώσω ότι γίνομαι κατανοητή...
    αντί να μετράς τα κιλά και τι γραμμωση

τι μένει κάτσε μέτρα...

Senior Member
    Μα και να κάθεσαι σε έναν υπολογιστή όλη μέρα, δεν είναι φυσιολογικό να τρως ένα παγωτό ή μια ολόκληρη σοκολατόπιτα ή και πίτσα. Κάποια φράση λέει Eat like a lady not like a pig. Αυτό είναι μη φυσιολογική αντίδραση προϊόν άγχους, κενού ίσως και μοναξιάς ή στεναχώριας. Μήπως πρέπει να επισκεφθείς έναν ψυχολόγο να αναφέρεις ό,τι σε απασχολεί πρώτα και μετά αφού ανακουφιστείς να αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου κι έτσι να ξεκινήσεις μια δίαιτα και γυμναστήριο. Γενικά από αυτά που λες δεν είσαι καλά ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά. Αλλά το ψυχολογικό έχει προτεραιότητα γι' αυτό ζήτα βοήθεια καλή μου κι ύστερα σιγά σιγά θα φτιάξεις και όλα τ' άλλα.
    Last edited by HarleyQuinn; 31-07-2024 at 14:30.

Junior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Μα και να κάθεσαι σε έναν υπολογιστή όλη μέρα, δεν είναι φυσιολογικό να τρως ένα παγωτό ή μια ολόκληρη σοκολατόπιτα ή και πίτσα. Κάποια φράση λέει Eat like a lady not like a pig. Αυτό είναι μη φυσιολογική αντίδραση προϊόν άγχους, κενού ίσως και μοναξιάς ή στεναχώριας. Μήπως πρέπει να επισκεφθείς έναν ψυχολόγο να αναφέρεις ό,τι σε απασχολεί πρώτα και μετά αφού ανακουφιστείς να αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου κι έτσι να ξεκινήσεις μια δίαιτα και γυμναστήριο. Γενικά από αυτά που λες δεν είσαι καλά ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά. Αλλά το ψυχολογικό έχει προτεραιότητα γι' αυτό ζήτα βοήθεια καλή μου κι ύστερα σιγά σιγά θα φτιάξεις και όλα τ' άλλα.
    κάνω νέο πτυχίο σε γλώσσα που την έχω μάθει τα τελευταία χρόνια και δεν είναι τα αγγλικά...είναι 3 χρόνια σύνολο, έχω κάνει τον ένα χρόνο.
    Με λεξικό διαβάζω και μαθαίνω νέες λέξεις παράλληλα. Συν βλεπω αρκετή τηλεόραση στη γλώσσα αυτή για να συνηθίσω την προφορά...
    Ειδική αγωγή σπουδάζω... Εχω πάρει δάνειο για τις σπουδές, δεν δουλεύω τώρα, άρα το να περνάω τα μαθήματα είναι και θέμα επιβίωσης.
    Την άνοιξη έκανα πρακτική σε σχολείο και οι ντόπιες δασκάλες με στρίμωξαν πάρα πολύ στη γλώσσα, που είμαι ξένη. Ημουν 74 τότε! από την πίεση γύριζα σπίτι, έφτιαχνα καφέ και έτρωγα ή παγωτό ή σοκολατόπιτα. Ναι σαφώς είναι αποτέλεσμα αγχους, στενοχώριας και μοναξιας.
    Εχω πιεστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και μάλλον το φαγητό είναι το τελευταίο καταφύγιο απόλαυσης που μου έχει μείνει, χωρίς να μου ζητάει να ζοριστώ για να πετύχω ένα στόχο. Ετσι νιώθω...
    Αλλά πρέπει να βάλω ένα φρένο γιατί έτσι που παω θα καταλήξω να φτάσω τα 100...Αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την αποφυγή ζορίσματος...δεν θέλω να ζοριστώ....

Από τα χριστούγεννα παίρνω με υπόδειξη ψυχίατρου στην Ελλάδα το dulsevia. Είχα πολύ δυνατούς πονοκεφάλους σα να με κλωτσάνε στο κεφάλι, όποτε δεχόμουν κάποιο ερέθισμα που με ζόριζε...ακόμη και κάτι πολύ απλό πχ να με καλέσουν σε μια έξοδο ή για καφέ!

Senior Member
    Ποια είναι αυτή η χώρα που μαθαίνεις τη γλώσσα, σπουδάζεις δωρεάν και παίρνεις δάνειο για τα έξοδά σου έτσι ώστε να μη χρειάζεται να δουλεύεις παράλληλα? Πολύ καλό ακούγεται για να είναι αληθινό! Η αλήθεια είναι ότι θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, όχι απαραίτητα τελείως δωρεάν, απλά να δουλεύω από το σπίτι λίγες ώρες πχ σε μεταφράσεις αγγλικών, να έχω και τα χρήματα του δανείου για τα έξοδά μου, γλώσσες μαθαίνω εύκολα οπότε θα μάθω και την τοπική, και να κάνω διδακτορικό 3 χρόνια ας πούμε. Αν δεν θες να πεις δημόσια πού είσαι, στείλε μου σε μήνυμα ποια είναι αυτή η χώρα της επαγγελίας (αν και φαντάζομαι ότι θα είναι κάποια Σκανδιναβική, οι άλλες δεν έχουν τόσο ευνοικές πολιτικές, και η Βρετανία είναι εκτός Ε.Ε. πλέον).

Senior Member
    Ναι λογικό το βρίσκω να είχες πονοκεφάλους από τις πολλές πληροφορίες που δέχεσαι με το διάβασμα των μαθημάτων σου, οπότε οτιδήποτε άλλο σε ώρα ξεκούρασης σε ερέθιζε. Καλά έκανες λοιπόν που επισκέφθηκες ψυχίατρο. Κοίτα, εμένα δεν με νοιάζει που είσαι τόσα κιλά και δεν σε θεωρώ "κάτι". Το θέμα είναι να νιώσεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις λίγο και να πεις οκ, αυτή την περιόδο είμαι τόσα κιλά ε και τι έγινε; Απλά να προσέχεις με τις σοκολατόπιτες γιατί μπορεί να σου κάνουν διαβήτη. Μην τρως σε παρακαλώ πολλές. Τρώγε παγωτά, όχι σοκολάτες. Αφού δεν θέλεις να ζοριστείς τώρα, οκ, πάρε τον χρόνο σου και μην αγχώνεσαι, έχεις όλη την ζωή μπροστά σου να χάσεις τα κιλά. Απλά πες ότι θα βάλεις ένα μικρό μέτρο. Έτσι δεν θα ζοριστείς και γιατί να ζοριστείς αφού δεν το θες, δεν σε πιέζει κανείς μόνο ο εαυτός σου. Οπότε απόλαυσε λίγο την υπερφαγία αλλά όπως σου είπα σε παρακαλώ να προσέχεις τις σοκολάτες, και όταν νιώσεις καλύτερα, τότε άρχισε μια δίαιτα με όρεξη και χαρά. Αλλά και τώρα γίνε χαρούμενη και μην αγχώνεσαι άλλο. Δεν πειράζει που είσαι παραπάνω κιλά. Τι έγινε; Ηρέμησε λιγάκι κοπέλα μου, ναι;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ποια είναι αυτή η χώρα που μαθαίνεις τη γλώσσα, σπουδάζεις δωρεάν και παίρνεις δάνειο για τα έξοδά σου έτσι ώστε να μη χρειάζεται να δουλεύεις παράλληλα? Πολύ καλό ακούγεται για να είναι αληθινό! Η αλήθεια είναι ότι θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, όχι απαραίτητα τελείως δωρεάν, απλά να δουλεύω από το σπίτι λίγες ώρες πχ σε μεταφράσεις αγγλικών, να έχω και τα χρήματα του δανείου για τα έξοδά μου, γλώσσες μαθαίνω εύκολα οπότε θα μάθω και την τοπική, και να κάνω διδακτορικό 3 χρόνια ας πούμε. Αν δεν θες να πεις δημόσια πού είσαι, στείλε μου σε μήνυμα ποια είναι αυτή η χώρα της επαγγελίας (αν και φαντάζομαι ότι θα είναι κάποια Σκανδιναβική, οι άλλες δεν έχουν τόσο ευνοικές πολιτικές, και η Βρετανία είναι εκτός Ε.Ε. πλέον).

Δεν μπορώ να σου στείλω pm. Ναί το βρήκες, είναι βόρεια Ευρώπη. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες....
    Τη γλώσσα την έμαθα όσο δούλευα, είμαι 7 χρόνια εδώ, από 2018. Ειχα κάποια λεφτα αρχικά αλλά τα δαπάνησα να κάνω κάτι μάστερ στον τομέα μου. Παρότι το έψαξα πάρα πολύ, δεν βρήκα δουλειά στον τομέα μου! δεν θέλω να σας ζαλίσω με το να γράψω αναλυτικά τί προσπάθειες έκανα και πόσο το πάλαιψα...Οπότε εν μέσω κόβιντ άρπαξα μια δουλειά που βρήκα, που δεν μου άρεσε καθόλου και ήταν physically demanding, πολύ τρέξιμο, αγχος, πάνω-κατω, πέρα-δώθε. Εμεινα 2 χρόνια και συμπληρωσα τις προϋποθέσεις για να σπουδάζω νέο πτυχίο με κρατική υποστήριξη. Με το καλημέρα σας δεν τα δίνουν αυτά... θέλουν να δραστηριοποιηθείς, να τους αποδείξεις ότι δουλεύεις και θα μείνεις εδώ για να αρχίσουν οι παροχές. Αλλά και πάλι πρέπει να περνάω τα μαθήματα για να συνεχιστεί η ροή χρήματος. Όσο τα περνάω κανένα πρόβλημα. Αν σταματήσω να περνάω, θα έρθει λογαριασμός να πλήρωσω το δάνειο σε δόσεις.

Μεταφράσεις αγγλικών? ξεχασε το! βέβαια κανείς ποτέ δεν ξέρει την τύχη κανενός, αλλά όλοι ξέρουν αγγλικά, και οι ντόπιοι...Γιατί να πάρουν εσένα ή εμένα?
    Εστίαση, χοτέλς, πωλητής σε μαγαζιά ΄τυπου ζαρα, εταιρείες καθαρισμού...όταν δεν ξέρεις την τοπική γλώσσα. Εγώ σαν βοηθός γραμματείας βρήκα δουλειά αρχικά στα αγγλικά, με σύστησε όμως ελληνας τελείως τυχαια που δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Αυτός έφευγε απο την εταιρεια, εγώ έψαχνα δουλειά και μου λέει θα σε συστήσω...και έτσι έγινε. Αλλιώς χωρίς τη σύστασή του πολύ αμφιβάλλω αν θα με είχαν πάρει. Όσο προχωρημένοι, πολιτισμένοι και ανοιχτόμυαλοι θέλουν να δείχνουν, πίστεψέ με δεν είναι! θέλουν τη γλώσσα τους, τα πτυχία τους, τα δικά τους συστήματα.

Αρχικά κι εγώ για διδακτορικό ήρθα εδώ, για αυτό έκανα και τα μάστερς. Αλλά όταν είδα ότι ο υπάλληλος σε σούπερμαρκετ παίρνει περισσότερα από τον διδακτορικό φοιτητή, λέω γιατί να σκοτωθώ έτσι στο κυνήγι της πρωτοτυπίας και καινοτομίας? μια δουλειά θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Μετά στη δουλειά κατάλαβα ότι δεν θέλω να ζώ την καθημερινότητά μου μες στο άγχος και να προλάβω στην ώρα και να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος, και αν μου κάνει κακή αξιόλογηση πώς θα δικαιολογηθώ μετά στον manager μου? είμαι αγχώδης σαν ιδιοσυγκρασία, έχω και OCD, έχω υποστεί κακοποίηση απο τη μαμά μου σε μικρή ηλικία, αν διαβάσεις τα πολύ παλιά ποστς μου τα έλεγα αναλυτικά...οπότε παρατησα την προοπτική διδακτορικού...και δεν το μετανιωνω.
    Εχω καλη επικοινωνία με τα παιδιά, πιο εύκολα συνεννοούμαι με παιδιά παρά με ενηλικες που λέει ο λόγος. Και ειναι ένας τομέας που έχει ζήτηση στην τοπική αγορά. Και ενόψει ελλείψεων μπορώ να δουλεψω και σε κανονικά σχολεία.
    Η ηλικία μου με προβληματισε πάρα πολύ αρχικά αλλά ξερεις πόσες κοπέλες στα 50 τους και ντόπιες, αλλάζουν πεδίο επαγγελματικής δραστηριότητας??
    Last edited by Mara.Z..; 31-07-2024 at 17:52.

Junior Member
    Ναι λογικό το βρίσκω να είχες πονοκεφάλους από τις πολλές πληροφορίες που δέχεσαι με το διάβασμα των μαθημάτων σου, οπότε οτιδήποτε άλλο σε ώρα ξεκούρασης σε ερέθιζε. Καλά έκανες λοιπόν που επισκέφθηκες ψυχίατρο. Κοίτα, εμένα δεν με νοιάζει που είσαι τόσα κιλά και δεν σε θεωρώ "κάτι". Το θέμα είναι να νιώσεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις λίγο και να πεις οκ, αυτή την περιόδο είμαι τόσα κιλά ε και τι έγινε; Απλά να προσέχεις με τις σοκολατόπιτες γιατί μπορεί να σου κάνουν διαβήτη. Μην τρως σε παρακαλώ πολλές. Τρώγε παγωτά, όχι σοκολάτες. Αφού δεν θέλεις να ζοριστείς τώρα, οκ, πάρε τον χρόνο σου και μην αγχώνεσαι, έχεις όλη την ζωή μπροστά σου να χάσεις τα κιλά. Απλά πες ότι θα βάλεις ένα μικρό μέτρο. Έτσι δεν θα ζοριστείς και γιατί να ζοριστείς αφού δεν το θες, δεν σε πιέζει κανείς μόνο ο εαυτός σου. Οπότε απόλαυσε λίγο την υπερφαγία αλλά όπως σου είπα σε παρακαλώ να προσέχεις τις σοκολάτες, και όταν νιώσεις καλύτερα, τότε άρχισε μια δίαιτα με όρεξη και χαρά. Αλλά και τώρα γίνε χαρούμενη και μην αγχώνεσαι άλλο. Δεν πειράζει που είσαι παραπάνω κιλά. Τι έγινε; Ηρέμησε λιγάκι κοπέλα μου, ναι;

Ημουν στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα, μόνη στο σπίτι μου, οι γονείς μου δεν ζουν. Με συγγενείς κοντά στη γειτονιά. Πρέπει να διευθετήσω και κάποια οικονομικά ζητήματα, άρα η πίεση ήταν υπερβολική. Πέρασα τα Χριστούγεννα αγκαλιά με τη σκυλίτσα μου. Μόνη μου. Κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Στους συγγενείς είπα ότι είχα πάει διακοπές με φιλική παρέα! αλλιώς θα με φάνε ζωντανή...

Παγωτά τρώω κυρίως! Και όταν έκανα πολύ γυμναστήριο, και πάλι έτρωγα αλλά τα έκαιγα. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να διαχειριστώ τα ζορίσματα. Γιατί δεν είναι δυνατό να αφήνομαι σαν φτερό στον άνεμο...Απλά άμα καείς από το χυλό φυσάς μετά και το γιαούρτι...

Senior Member
    Έχεις περάσει δύσκολες καταστάσεις γι' αυτό έχεις πιεστεί πάρα πολύ. Κάπου θα ξέσπαγες κι εσύ λογικό. Αφού βρε βλέπεις οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο σου, γιατί δεν πας σε έναν ψυχολογο να σε βοηθησει; Έχεις χρόνο να πηγαίνεις; Εγώ νομίζω πως πρέπει να πας να αποφορτιστείς, δεν μπορείς μόνη σου πια. Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου να γίνεις καλά, να πάρεις τα πάνω σου και τότε θα χάσεις και τα κιλά που σε απασχολούν.

Junior Member
    Έχεις περάσει δύσκολες καταστάσεις γι' αυτό έχεις πιεστεί πάρα πολύ. Κάπου θα ξέσπαγες κι εσύ λογικό. Αφού βρε βλέπεις οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο σου, γιατί δεν πας σε έναν ψυχολογο να σε βοηθησει; Έχεις χρόνο να πηγαίνεις; Εγώ νομίζω πως πρέπει να πας να αποφορτιστείς, δεν μπορείς μόνη σου πια. Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου να γίνεις καλά, να πάρεις τα πάνω σου και τότε θα χάσεις και τα κιλά που σε απασχολούν.
    είχα κάνει life coaching για την αναβλητικότητα που με ταλάνιζε παλιότερα και παραλίγο να μην τελειώσω ούτε τα μάστερς. Δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει, δεν το έχω κι εγώ να κάθομαι και να μιλάω σε ένα άγνωστο...άσε που είναι και πολλά, από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω??

Senior Member
    Μαρα, πάντως δες και για την ένεση αυτή οζεμπικ,λέγεται, δεν χάνεις τίποτα! Γίνεται χαμός με αυτήν εδώ στην Ελλάδα! Ozempic

Και να πω και κάτι άλλο κι εμείς οι χοντρές έχουμε τη χάρη μας και αν είναι να βρεις το γαμπρό το βρίσκεις κι έτσι παχουλή ξέρω κάτι αδύνατες που δεν έχουνε σχέση άρα δεν παίζει ρόλο το πάχος.

Εσύ να είσαι καλά Μαρα μου και θα τα χάσεις τα κιλά σιγά-σιγά εφόσον το κατάφερες μία φορά θα τα καταφέρεις και δεύτερη. Εύχομαι να είναι και μόνιμο το αποτέλεσμα
    Last edited by δελφίνι; 31-07-2024 at 21:31.

Junior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Μαρα, πάντως δες και για την ένεση αυτή οζεμπικ,λέγεται, δεν χάνεις τίποτα! Γίνεται χαμός με αυτήν εδώ στην Ελλάδα! Ozempic

Και να πω και κάτι άλλο κι εμείς οι χοντρές έχουμε τη χάρη μας και αν είναι να βρεις το γαμπρό το βρίσκεις κι έτσι παχουλή ξέρω κάτι αδύνατες που δεν έχουνε σχέση άρα δεν παίζει ρόλο το πάχος.

Εσύ να είσαι καλά Μαρα μου και θα τα χάσεις τα κιλά σιγά-σιγά εφόσον το κατάφερες μία φορά θα τα καταφέρεις και δεύτερη. Εύχομαι να είναι και μόνιμο το αποτέλεσμα
    Δελφινάκι δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ενέσεις!! Κίνητρο θέλω να βρω για να πάρω μπρος και να ξεκινήσω γυμναστήριο για να καίω τις θερμίδες...

Page 1 of 3 123 LastLast