Αγχωδης διαταραχή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Junior Member
    Όσοι παίρνετε εσιταλοπραμη έχετε θέματα με ύπνο κλπ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Apostolis1979 View Post
    Έτσι μου είπε ο ντοκ... Εσύ πότε το παίρνεις?
    Ο γιατρός μου είχε πει μεσημέρι, εγώ το παίρνω νωρίς το απόγευμα. Βράδυ δοκίμασα αλλά μου χαλούσε τον ύπνο.

Junior Member
    Μια φορά που το πήρα χωρίς να πάρω το titus (μου είπε ο γιατρός μια βδομάδα μόνο να το πάρω για να ισσοροπει τις παρενέργειες του espoza) δεν έκλεισα μάτι οπότε μου είπε να πάρω άλλη μια βδομάδα το titus αλλά όλοι βλε0ω ότι το cipralex/espoza το παίρνουν μεσημέρι.

Senior Member
    Τυχαίο; Απλά να θυμάσαι όταν αποφασίσεις ποια ώρα θα το παίρνεις, αυτή την ώρα να την τηρείς καθημερινά. Έτσι θα το συνηθίσει ο οργανισμός πιο γρήγορα και ως προς τη δράση και θα φύγουν πιο γρήγορα οι παρενέργειες και δεν θα είναι τόσο έντονες.

Junior Member
    Τον ρώτησα και μου είπε να παίρνω το εσποζα οποία ώρα θέλω μέσα στην μέρα καθημερινά. Οπότε μεσημεράκι η νωρίς απόγευμα...

Senior Member
    Τον ρώτησα και μου είπε να παίρνω το εσποζα οποία ώρα θέλω μέσα στην μέρα καθημερινά. Οπότε μεσημεράκι η νωρίς απόγευμα...
    Ναι, μια χαρά. Αλλά πρόσεξε αυτό που σου είπα, δεν το βγάζω από το μυαλό μου, ίδια ώρα καθημερινά. Οπότε βρες μια ώρα που σε βολεύει κι αν είσαι έξω να τα παίρνεις μαζί σου. Άντε, υπομονή και καλή συνέχεια

Junior Member
    Quote Originally Posted by worryfree View Post
    Αυτο που λες μαλλον μπορει να ειναι η αφορμη οχι η αιτια. Η αγχωδης διαταραχη συνηθως ειναι μια μακροχρονια διαδικασια συσσωρευσης αγχους που καποτε σκαει.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το άγχος μου εκτοξεύτηκε όταν έκανα παιδιά πριν 2μιση χρονια...

Senior Member
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το άγχος μου εκτοξεύτηκε όταν έκανα παιδιά πριν 2μιση χρονια...
    Πολύ ρεαλιστικό. Συνήθως εστιάζουμε στην επιλοχεια κατάθλιψη των γυναικών και υποτιμάται η ψυχολογική επιρροή της απόκτησης τέκνων στους άνδρες. Είναι και το στερεότυπο ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί no matter what, δεν μιλάμε και εύκολα για τα σωψυχα μας σε φίλους, δεν θέλει και πολύ...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Πολύ ρεαλιστικό. Συνήθως εστιάζουμε στην επιλοχεια κατάθλιψη των γυναικών και υποτιμάται η ψυχολογική επιρροή της απόκτησης τέκνων στους άνδρες. Είναι και το στερεότυπο ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί no matter what, δεν μιλάμε και εύκολα για τα σωψυχα μας σε φίλους, δεν θέλει και πολύ...
    Δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου ειδικά στην ηλικία των 2μιση δίδυμα είναι ΠΟΛΥ ζόρικα τα πράγματα.

Senior Member
    καλέ ποιός είπε ότι οι πατεράδες είναι τέλειες μηχανές; μόνο στην τηλεοραση αυτά. απλά να ξέρουμε ότι η επιλόχειος είναι πολύ επικίνδυνη και για την ίδια την μητέρα και για το παιδί. μάλλον είναι θέμα μεγέθους επικινδυνότητας. εγώ πάντως το να ζητάνε βοήθεια και να έχουν τα ρεπά τους και οι πατεράδες μια χαρά σωστό το βρίσκω, όπως για τις μητέρες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    καλέ ποιός είπε ότι οι πατεράδες είναι τέλειες μηχανές; μόνο στην τηλεοραση αυτά. απλά να ξέρουμε ότι η επιλόχειος είναι πολύ επικίνδυνη και για την ίδια την μητέρα και για το παιδί. μάλλον είναι θέμα μεγέθους επικινδυνότητας. εγώ πάντως το να ζητάνε βοήθεια και να έχουν τα ρεπά τους και οι πατεράδες μια χαρά σωστό το βρίσκω, όπως για τις μητέρες.
    Δεν είναι αλλά υπάρχει το "στερεότυπο" του ο πατέρας σηκώνει όλα τα βάρη και δεν μασάει τπτ κλπ κλπ... Πλέον πρέπει να είσαι αναισθητος για να την παλέψεις σε ρυθμούς Αθήνας δουλειά υποχρεώσεις κλπ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12