Δύσπνοια νιώθω λες και θα λυποθυμησω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anastasiaarkou View Post
    Καλησπερα και απο εμενα. Χρονια στο club με τις κρισεις πανικου. Ειναι πολυ δυσκολομοταν δεν υπαρχει κατανοηση απι καποιον για να μπορεις να μιλησεις. Σιγουρα η ψυχοθεραπεια βοηθαει πολυ κοσμο.
    Εγω, εχω σαν ψυχοθεραπεια την αδερφη μου. Ειναι και εκεινη παθουσα οποτε στηριζουμε η μια την αλλη οσο γινεται.
    Χαίρομαι πραγματικά που έχετε κάποιον που σας καταλαβαίνει....είναι μεγάλη ανακούφιση αυτό

Νιωθω και εγω πολυ δυσπνοια τις τελευταίες μέρες. Σαν να ειμαι μπουχτισμένη και να μην παίρνω καλή αναπνοη ούτε από μυτη ουφε από στονα . Πραγματικά κάνω δύο βήματα και λαχανιαζω και νιωθω πολύ βαρια την αναπνοή. Δεβ ξερω πως να το εξηγήσω. Αυτό συμβαίνει πολυ καιρό. Ειχε σταματήσει για κανα μηνα και ξανα ηρθε. Εχω πάει 2 φορες σε πνευμονολγο , πήγα και σε καρδιολο , αλλα νομίζω ότι χρειάζομαι να κάνω κάτι άλλη εξέταση. Δεν ξέρω δεν παλεύεται. Και νιωθω αυτό το ότι δεν μπορώ να ανασανω από τα πλευρα μου και πίσω στην πλατη μου . Πολτ περίεργο, και όχι στο στερνο. Ουτε μια βόλτα δεν μπορω μπορώ κάνω ήρεμη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάλι γαμωτο

Έχεις περάσει πρόσφατα κοβιντ?

Όχι δεν έχω περάσει δεν ξέρω από τι συμβαίνει

Πόσο οξυγόνο έχεις το μετράς?

Quote Originally Posted by amorphis4 View Post
    Πόσο οξυγόνο έχεις το μετράς?
    Ναι το οξυγόνο μου είναι πάντα καλό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει νιωθω αυτό το βάρος. 2 χρόνια τώρα δεβ με αφήνει αφήνει ηρεμησω αυτή η δυπνοια . Έχω ταλαιπωρηθεί παρα πολυ .. δεν νομίζω ότι είναι από αηχος πλέον. Έχει γίνει μόνιμη. Ειναι κάτι το οποίο πιθανόν να μην έχει δώσει αρκετη σημασία

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lunar View Post
    Ναι το οξυγόνο μου είναι πάντα καλό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει νιωθω αυτό το βάρος. 2 χρόνια τώρα δεβ με αφήνει αφήνει ηρεμησω αυτή η δυπνοια . Έχω ταλαιπωρηθεί παρα πολυ .. δεν νομίζω ότι είναι από αηχος πλέον. Έχει γίνει μόνιμη. Ειναι κάτι το οποίο πιθανόν να μην έχει δώσει αρκετη σημασία
    Πάντως θα μπορούσε άνετα να είναι από άγχος και να κρατάει τόσο καιρό.. Ειδικά αν το έψαξες με γιατρούς. Μην το απορρίπτεις σαν σενάριο.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εμενα με πιάνει δυσπνοια, κλεινει ο λαιμός αυτόματα, νιωθω μουδιασμα στα χερια και στο στηθος και μετά πίεση στο κεφάλι. Νομίζω θα μεινω στον τόπο. Παίρνω ενα ζολαράμ και σε 10 λεπτά χαλαρώνω. Εντωμεταξύ τα παθαίνω σε φάσεις που προσπαθώ να ηρεμήσω ή να χαλαρώσω. Πολύ αγχος βρε παιδιά. Είναι ξεκάθαρα κάποιο είδος κρίσης πανικού. Οι κρίσεις εμφανίζονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είτε και με κόμπο στο λαιμό, να μην μπορείς να καταπιείς, ζαλάδες, αστάθεια, πόνοι ανεξήγητοι. Βασικά ότι μα ότι φανταστούμε!! Σωματοποιείται και χτυπά αλύπητα.

Senior Member
    Παιδιά βοηθεια νιώθω σαν ένα πόνο στο δεξί πνευμόνι...δεν ξέρω αν είναι πιάσιμο η πνευμόνι......έχω τρομοκρατηθεί μην είναι από εκεί η δύσπνοια που αισθανομουν ....φοβάμαι πολύ τρέμω τωρα

Senior Member
    Φοβάμαι για καρκίνο εμβολή ή πνευμονία....έχω τρομοκρατηθεί παιδιά... είμαι πολύ στρεσσαρισμενη αυτές τις μερες

Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Φοβάμαι για καρκίνο εμβολή ή πνευμονία....έχω τρομοκρατηθεί παιδιά... είμαι πολύ στρεσσαρισμενη αυτές τις μερες
    Καλημέρα, είσαι καλύτερα;;;

Senior Member
    Καλημέρα...ο πόνος μου πέρασε ...αλλά νιώθω δύσπνοια σαν σκάσιμο μέσα στο στήθος ...λες και μου κόβεται η ανάσα το οξυγόνο μέσα στο στήθος...οξυγόνο έχω καλό από το οξυμετρο....φοβάμαι

Senior Member
    Νιώθει κανείς σαν να του κόβεται το αίμα ή το οξυγόνο στο στήθος ?

Senior Member
    Είμαι πολύ στρεσσαρισμενη...νιώθω κάπως μπροστά στο στήθος σαν δύσπνοια σαν κάψιμο σαν βάρος σαν άγχος λες και κατά κάποιο τρόπο "μπουρδουκλωνεται" η καρδιά μου.....βάζω με το μυαλό μου τα χειρότερα τι να κάνω φοβάμαι

Senior Member
    Καλημέρα. Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχίατρος; Ψυχοθεραπεία κάνεις; Σε αγχώνει κάτι αυτή την περίοδο, πέρα από όλα αυτά που νιώθεις να συμβαίνουν στο σώμα σου;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast