Results 1 to 9 of 9
Thread: Δεν νιώθω πλέον ερωτευμένος
-
04-08-2024, 22:08 #1
Δεν νιώθω πλέον ερωτευμένος
Γεια σας
Είμαι 26 ετών και έχω σχέση 4 χρόνια τώρα πλέον είμαστε από απόσταση πολλών χιλιομέτρων ενώ πριν έναν χρόνο ήμασταν 3 χρόνια μαζί.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως πλέον δεν νιώθω ερωτευμένος προς την κοπέλα μου και αυτό ίσως ξεκίνησε από την αρχή και δεν το παραδέχτηκα ποτέ γιατί είχα μια σχέση για λίγους μήνες πριν όπου ήθελα να παραμείνει σχέση αλλά δεν έκατσε και χωρίσαμε και έπεσα παρά πολύ άσχημα ψυχολογικά και μετά από λίγους μήνες γνώρισα την κοπέλα αυτή που είμαι τώρα μαζί.
Από την αρχή λοιπόν δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα ευτυχισμένος ίσως απλά ήθελα να κάνω μια σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη αλλά αυτό εν τέλη κράτησε 4 χρόνια..
Εκείνη είναι σίγουρα πολύ περισσότερο από εμένα ερωτευμένη και διατίθεται να έρθει να μείνουμε μόνιμα μαζί και να φύγει από εκεί που είναι αλλά πολλές φορές νιώθω ότι θέλω να γνωρίσω ξ κάποια άλλη ίσως λόφο του ουι ότι είναι ακόμα μικρός σε ηλικία σχετικά για να «παίζω» να το πω έτσι με τις σχέσεις.
Δεν υπάρχω συζητήσει μαζί της γιατί ξέρω ουι θα πληγωθεί τόσο πολύ που για παρά πολύ καιρό θα είναι κλειστή και στον εαυτό της και κυριολεκτικά.
Το μπορώ να κάνω; Να προσπαθήσω με κάποιο τρόπο να βρω μέσα μου μια ευχαρίστηση και το αίσθημα του να είναι ευτυχισμένος ;
Μαζί κάναμε παρά πολλά πράγματα και μας άρεσαν. Ταξίδια πολλά ταινίες βόλτες κοινά πράγματα , δεν μας λες και ότι δεν ταιριάζουμε δηλαδή.
Έχουμε κοινά ενδιαφέρονται πράγμα που είναι σίγουρος ουι ίσως σε επόμενη σχέση θα μου λείψει αυτό.
Τι θα προτείνεται;
Σε λίγες ημέρες θα την δω πάλι ξανά για μια εβδομάδα θα είμαστε μαζί
- 04-08-2024, 23:46 #2
04-08-2024, 23:56 #3
Δεν σας κατάλαβα δυστυχώς ήταν ειρωνικό το μήνυμα σας ;
05-08-2024, 00:09 #4
05-08-2024, 07:14 #5
η μεγαλη αποσταση ειναι ενα τεραστιο προβλημα ετσι κι αλλιως, ποσο μαλλον να μην εισαι καν ερωτευμενος...
το οτι διατιθεται να ερθει εκει για να ειστε ΜΟΝΙΜΑ μαζι, δεν λυνει και πολλα προβληματα, γιατι αμεσα σου δημιουργει και την υποχρεωση να δεσμευτεις οτι θα μακροημερευσει η σχεση σας η/και θα επισημοποιηθει... πραγμα πολυ αγχωτικο και ατοπο στην φαση που εισαι εσυ...
το οτι θα στεναχωρεθει και ποσο θα στεναχωρεθει, ειναι δικο της θεμα, οχι δικο σου. παντα καποιος στεναχωριεται σε εναν χωρισμο, καμια φορα και οι δυο... τι να κανουμε δηλαδη; να μην χωριζουμε ποτε απο σχεσεις που εκαναν τον κυκλο τους ή που του ενος του τελειωσε;
μονο η αγαπη και η επιθυμια σε κραταει με τον αλλον αν δεν εχετε παιδια- σκυλια. και εισαι ακομα 26....
πως θα ζησεις με εναν ανθρωπο που δεν θελεις πια; με τι προοπτικη; να βρεις αλλες και να την κερατωνεις; να την παρατησεις μολις βρεις αλλη, μηπως;;; να μεινεις ανεραστος στην υπολοιπη ζωη σου;
εφοσον δεν εισαι ερωτευμενος, καντο μια ωρα αρχυτερα να μην σπαταλας και τον χρονο της κοπελας, που ειναι λιγοτερος απ τον δικο σου αν θελει να κανει οικογενεια.. λες, θα πληγωθει αν την χωρισεις. εγω νομιζω οτι αυτο που φοβασαι ειναι να μην το μετανιωσεις αργοτερα ή δεν βρεις κατι καλυτερο...
οσο για την κοπελα, θα πληγωθει πολυ περισσοτερο οταν μαθει οτι δεν εισαι ερωτευμενος μαζι της και κανεις υπομονη... καλυτερα να την χωρισεις το συντομοτερο δυνατο, να βρει καποιον να ειναι ερωτευμενος μαζι της...
05-08-2024, 08:25 #6
Το ξέρω πως έτσι είναι σαν να την κοροϊδεύω αλλά θα μου είναι τρομερά δύσκολο να την αποχωρηστω και δεν έχω φίλους μόνο την οικογένεια μου και τα αδέρφια μου που και εκείνοι έχουν τις ζωές τους δηλαδή την περίοδο εκείνη θα είμαι παρά πολύ χάλια κ εγώ δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ
05-08-2024, 08:32 #7
επομενως, οπως προειπα, η αληθεια ειναι οτι φοβασαι οτι δεν θα την παλεψεις ΕΣΥ, και οχι οτι θα πληγωθει η κοπελα. να ξερουμε τι λεμε, μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας...
αυτα που λες εδω λοιπον, πρεπει να τα σταθμισεις εσυ.
δεν θα σου πει κανεις να χωρισεις η να μην χωρισεις, εφοσον δεν ξερεις αν θελεις εσυ.
πρεπει να το βρεις κι αν νοιωθεις τοσο μπερδεμενος πια, πηγαινε σε καποιον ψυχοθεραπευτη.
παντως, δεν εισαι ενταξει απεναντι της οσο δεν της το λες οτι δεν εισαι ερωτευμενος, απλα περνας καλα μαζι της.
μπορει να εχει και η ιδια αποφασεις να παρει, ή να μην ειναι ουτε και εκεινη ερωτευμενη και να το βλεπει καπως αλλιως.
αν δεν το συζητησεις μαζι της, δεν θα το μαθεις...
05-08-2024, 18:50 #8
Δεν έκατσε σχέση η πρώτη , σε κατάλαβε τι παρτακιας είσαι κ σε σουτάρε...βρήκες το επόμενο θυμα-τσιροτο να ικανοποιήσεις τα θέλω σου αλλά φυσικά δεν γουστάρες κ πολύ ...οπότε 4 χρόνια στην Κάβατζα ...οπότε διαλέγεις η' με το θύμα η' με την επόμενη ξύπνια που θα σε σουτάρει στο πιτς η' τραβά να φιξαρεις το μέσα σου , εκτός αν αποκτήσεις κοτσια κ ξηγηθεις στο τσιροτο ....
05-08-2024, 22:03 #9
Τζιοβάνι εγώ ξέρεις γιατί βλέπω το φόρουμ για να μαθαίνω τι έχω εγώ δεν ξέρω εσείς ξέρετε εγώ δεν πάω σε γιατρό