ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗς ΠΑΝΙΚΟΥΛΑΣ.ΒΡΕΣ ΤΟΝ/ΤΗΝ - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 24 FirstFirst ... 122021222324 LastLast
Results 316 to 330 of 347
    Senior Member
    Με παστες δε χορταινεις με τιποτε. Πολυ αερα εχουν μεσα παραειναι αφρατεσ :]
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by mariap
    Ωραια η σοκολατινα αλλα λιγη ρε γμτ...

Και εχουμε αρκετα γλυκα στο σπιτι λογω της γιορτης :p
    εγω εβαλα καρυδοπιττα τωρα.καλα σοκολατινα δε τη λες κατι κανει ομως :P
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    ομπερο το κακο ειναι οτι με λιγωνουν, και μετα θελω να πινω ολο τον βοσπορο σε νερο :p

Senior Member
    Helena καλη μας ορεξη τοτε !!! :)

Senior Member
    χαχα ναι αυτο που το πας
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

εγω επαιρνα το οασιλ των 15 και εινι στιν ιδια κατηγορια με το ζαναχ βενζοδιαζεπεινη.
    νιωθω ακριβως την ιδια ηρεμια και χαλαρωση και σε θεμα υπνου κοιμαμαι πιο καλα το βραδυ χωρις να τιναζομαι κτλπ:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    γοσυατρω ολγακι.αυριο κιολας θα παω να παρω να κοψω το κωλοζαναξ.ισως και το ατικαταθλυπτικο.αλλα το αντικατα δεν με βλαπτει πυστευω.
    δεν μου το λεγες τοσο καιρο?:P

Senior Member
    πανικουλα πριν τα κοψεις , δεν πρεπει πρωτα να μιλησεις με τον ιατρο σου?

Banned
    μα τα εχουμε πει.τα κοβω οποτε θελω πολυ ανετα διοτι ειναι μικρη η δωση και δεν δυσκολευομαι.

πανικουλα αυριο ειναι σαββατο.θα ζυγιστεις?εγω ναι αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα,λολ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    τι να ζηγηστω?που εφαγα 2 σοκολατες χθες ακι 2 τιρογαριδακια ε?και 2 πιατα φαι.
    ζηγηστικα σημερα και ειμαι 80 λολ.νομιζα ειχα φτασει τα 83 αλλα ειμε ακομα 80 πολλα μεν αλλα σταθερα.

εγω το αλλο σαββατο δεν ζυγιζομαι τωρα εφαγα 2 βραδια πιτσα και αρκετο μπισκοτογλυκο καθε απογευμα.

Banned
    και εγω εδω στο χωριο μ ανοιγει η ορεξη.απο δευτερα θα ειμε μονιμα σπιτι μου και θα μπορω να κανονιζω την διαιτα μου.βρηκα και αλλη δουλεια και θα πηγενω με τα ποδια 5-6 φορες την μερα στο νυπειαγωγιο του μικρου μου.ειναι 5-6 χιλιομετρα.

την καλυτερα δουλεια θα κανεις.
    περπατημα η καλυτερη γυμναστικη:)

Banned
    zhto h baleriana.!!!

Page 22 of 24 FirstFirst ... 122021222324 LastLast