Αρρυθμίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 110
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Δυστυχώς έχω θέμα και με το στομάχι και ευερέθιστο έντερο είχα κάνει το 2017 γαστροσκόπηση και είχα γαστρίτιδα. Ένας γιατρός Μ είχε πει ότι βοηθάει το λοσεκ για το στομάχι. Έχεις κάποια συμπτώματα εκτός από έκτακτες έχεις κάνει εξετάσεις;
    Εκτός από εκτατες το στομάχι με ενοχλεί και όταν τρώω και όταν πεινάω … όχι πάντοτε αλλά συχνά … κατά τ αλλά εξετάσεις αίματος και καρδιολόγο ….εαν πρεσαριστώ αστάθεια , ζαλάδες , κάτι πόνοι σωματικοί , συχνοουρία , τα συνηθισμένα ψυχοσωματικά …..

Senior Member
    Αυτό θα κάνω γυμναστική θα πάρω και κάνα μαγνήσιο κ ο θεός βοηθός. Και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω.
    Εχεις οικογενρια παιδια ?γιατι υετοιο αγχος ?ελευθερη κ ωραια ?τισε βασανιζει 10 χρονια ?

Senior Member
    Παντρεμένη είμαι απλά διαφορά που συμβαίνουν η δουλειά με ανθρώπους τοξικούς. Και γενικά ειμαι πολύ ευαίσθητη δυστυχώς

Senior Member
    Παντρεμένη είμαι απλά διαφορά που συμβαίνουν η δουλειά με ανθρώπους τοξικούς. Και γενικά ειμαι πολύ ευαίσθητη δυστυχώς
    Σπανιζουν οι ευαοσθητες γυναικες......δεν σ φτιαχνουν την δοαθεδη ο αντρας σου η τα παιδια σου?κανε γυμναστικη κ αλλαξε δπυλια αν εχεις οικονομικη δυνατοτητα....οσο μενεις σε περιβαλον τοξικα επαηγελματικο δεν θα βοηθησεις την ψυχη σου....το χαπι στην αρχη δε θυμασαι να σε βπηθησε πιο πολυ?

Senior Member
    Στην αρχή με βοήθησε πάρα πολύ η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ήταν η ιδέα ότι κάτι παίρνεις. Τώρα δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια είτε το παίρνω είτε όχι δε παίρνω δε βλέπω καμιά διαφορά. Η γιατρός Μ είπε να αλλάζαμε και να πηγαίναμε σε μεγαλύτερη δόση. Αλλά αρνήθηκα γτ θεώρησα ότι μπορώ να το παλέψω και δε θέλω να είμαι μια ζωη με ένα χάπι που να με κρίνει τώρα δε ξέρω αν κάνω καλά. Απλά νομίζω ότι το χάπι σου ωραιοποιει λίγο τις καταστάσεις

Senior Member
    Στην αρχή με βοήθησε πάρα πολύ η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ήταν η ιδέα ότι κάτι παίρνεις. Τώρα δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια είτε το παίρνω είτε όχι δε παίρνω δε βλέπω καμιά διαφορά. Η γιατρός Μ είπε να αλλάζαμε και να πηγαίναμε σε μεγαλύτερη δόση. Αλλά αρνήθηκα γτ θεώρησα ότι μπορώ να το παλέψω και δε θέλω να είμαι μια ζωη με ένα χάπι που να με κρίνει τώρα δε ξέρω αν κάνω καλά. Απλά νομίζω ότι το χάπι σου ωραιοποιει λίγο τις καταστάσεις
    Κοιτα τα χαπια κανουν την διαφορα....νομιζω οτι θες αλλαγη χαπιου ..αλλη ουσια ...αλλα το σιγουρο ινε οτι σιγπυρα οι εποχες εχουν αλλαξει κ υπαρχεθ πολυ τοξικοτητα οποτε ενα χαπι απο μονο του ισως δεν φτανει πια....οποτε κανε κατι κ στα προσωπικα σπυ κ ισως σιγα σιγα δεις διαφορες....γοα εμενα παοζει ρολο ν εχω στηβ προσωπικη μοτ ζωη ανθρωππυς με τρυφεροτηρα....αλλιως χαλιεμαι

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες. Αλλά όταν είσαι σε μια δουλειά με τοξικούς ανθρώπους και ειδικά στο δημόσιο και αυτοί παίρνουν παπάδες και εσύ ψυχούλα επειδή είσαι με.συμβαση και τους βγάζεις τη δουλειά και πρέπει να δινεις αναφορά γτ αρρώστησες τι να λέμε τώρα. Η λύση ει άι μια η μένεις και τα τρως η φεύγεις με.ολες τις συνέπειες. Να τα μετά πώς βγαίνουν τα ψυχοσωματικά και ειδικά αν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος τα παίρνεις κατάκαρδα. Τεσπα μη μακρυγορω όλοι πολύ τα ίδια θέματα έχουμε. Πάνω απ' όλα υγεία γτ σαν αυτόν δεν έχει

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες. Αλλά όταν είσαι σε μια δουλειά με τοξικούς ανθρώπους και ειδικά στο δημόσιο και αυτοί παίρνουν παπάδες και εσύ ψυχούλα επειδή είσαι με.συμβαση και τους βγάζεις τη δουλειά και πρέπει να δινεις αναφορά γτ αρρώστησες τι να λέμε τώρα. Η λύση ει άι μια η μένεις και τα τρως η φεύγεις με.ολες τις συνέπειες. Να τα μετά πώς βγαίνουν τα ψυχοσωματικά και ειδικά αν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος τα παίρνεις κατάκαρδα. Τεσπα μη μακρυγορω όλοι πολύ τα ίδια θέματα έχουμε. Πάνω απ' όλα υγεία γτ σαν αυτόν δεν έχει
    Εχεις παιδια?δεν μπορεις να αφοσιωνεσε σε αυτα π δινουν μονο χαρα?εχεις πολυ αναγλη τα χρηματα της δουλιας σου?θα γινεις μονιμη η οχι?βρες στον ιδιωτικπ τομεα κατι να μην βγαζεις την χολη σου

Senior Member
    Όχι ακόμα δεν έχω μόνιμη αν γίνω σε 5 με 10 χρόνια μπορεί και πότε. Θα αρχίζω να ψάχνω μόνο συνθήκες δημοσίου δεν είναι. Λέγαμε γ τον ιδιωτικό αλλά μάλλον εκεί είναι καλύτερα

Senior Member
    Όχι ακόμα δεν έχω μόνιμη αν γίνω σε 5 με 10 χρόνια μπορεί και πότε. Θα αρχίζω να ψάχνω μόνο συνθήκες δημοσίου δεν είναι. Λέγαμε γ τον ιδιωτικό αλλά μάλλον εκεί είναι καλύτερα
    Ολα στην ελλαδα ειναι λιγο μπουρδελο...εγω δουλευω εξωτερικο....ψαξε να βρεις κατι σε ιδοωτικο τομεα ...ετσι κ αλλοως λιγα θα παρεις παντου...καλυτερα καπου οδιωτικα με 100 ευρω λιγοτερα κ να μην σε ζαλιζουν....μαλλον παιδια δεβ εχεις ακομα να ασχοληθεις εεε . Γοατι τα παιδια μια γυναικα της δινουν πολυ θετικη ενεργια....παρε ενα σκυλο...τα σκυλια μυριζουν το αγχος κ κανου ν τα παντα να σε κανουν να χαρεις...

Senior Member
    Μέσα στο χρόνο το σκέφτομαι για παιδάκι απλά θέλω λόγο να φτιάξω τον οργανισμό μου και θα τους δώσω μια μουτζα και θα φύγω. Σκυλάκι δε μπορώ να πάρω αν και τα λατρεύω γτ μένω στο ενοικιο

Senior Member
    Μέσα στο χρόνο το σκέφτομαι για παιδάκι απλά θέλω λόγο να φτιάξω τον οργανισμό μου και θα τους δώσω μια μουτζα και θα φύγω. Σκυλάκι δε μπορώ να πάρω αν και τα λατρεύω γτ μένω στο ενοικιο
    Σου ευχομαι κ γρηφορα να κανεις παιδακι....στην εγκυμοσυνη θα φτιαξουν ολα ...αρρυθμιες εντερο ...θα ισε υπεροχα ...αρκει να μην παρεις σοβαρα την εγκυμοσυνη με αγχος ...ο οργανισμος μια γυναικας δουλευει υπεροχα στην εγκυμοσυμη τα φτιαχνει ολα ...
    Ξεκινα απο εκει κ μην τα κανεις φουλ αναλυση ...κανε ενα στοπ ...θα τα καταφερεις ...κμην το αναβαλεις ...το σκυλακι αστο για αλλη φορα ...

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ίσως θα κάνω ένα διάλειμμα απ' τη δουλειά ν ηρεμήσω κ να γίνουν αυτά που πρεπει

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ίσως θα κάνω ένα διάλειμμα απ' τη δουλειά ν ηρεμήσω κ να γίνουν αυτά που πρεπει
    Αν μ επειτρεπεις.....ο συζυγος σου ξερει οτι ισε ενα παιδι με ευαισθηισες?εννοω ισε ικανοππημενη σε αυτο ?το ρωταω γιατι συνηθως οι δικοι μας ανθρωποι δυσκολα καταλαβαινουν....κ θεκει κ πολυ δουλια αυτο το κομματι ...αμφοτεροι

Senior Member
    Καλησπέρα και πάλι δε γινόταν και αναγκαστικά να πάρω μισό ηρεμιστικό δε.μπορουσα να αναπνευσω νόμιζα θα σκάσω. Έγινε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σήμερα στη δουλειά με μια συνάδελφο που λυποθημησε γτ ανέβασε 22 πίεση και 160 παλμούς και ήρθε το έκαβ και επηρεάστηκαν παρά πολύ. Και αν συνεχίσω έτσι θα το πάθω κ εγώ ούτε να μιλήσω σε μπορώ. Δε ξέρω πως να το διαχειριστω. Φανταστείτε όλη μέρα νηστική τώρα έφαγα κάτι για να μη πέσω κάτω. Δε γίνετε τόσο τοξικοτητα

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast